alkispa Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Φιλε μου τι κληση ειναι αυτη που εχεις ως υπογραφη τι εγινε...? απλά πειραματιχόμουν με την υπογραφή μου και ήταν η μοναδική τοσο μικρή φωτο που είχα σχετικά με το θέμα και έβαλα αυτη. Την είχα φάει πρώτη μερα που ανοιξε το σχολείο,απογευμα.Απο τον πιο έτσι ζητά.Αυτοσ είναι και υπευθινος εδώ για τις κόντρες.εχει αφήσει όνομα. όυαν έγραφε εμενα είχε σταματήσει άλλα 4 μηχανακια και συνέχιζε να σταματά και άλλους.. εκεινη την ημέρα έκανε καλή δουλεια!!! τελικα πλήρωσα 83ευρώ στα χαμένα!!! Παράθεση http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 για ποιον λογο σε εγραψε?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkispa Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 για ποιον λογο σε εγραψε?????? ζητώ συγνώμη,ξέχασα να το αναφέρω.Για κρανος με γραψανε γι'αυτο και λέω στα χαμένα 83ευρώ. Παράθεση http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSALAS_PETROS Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 molis pira sto theohari kai arwtisa poso kani mia exatmisi takegawa gia glx kai mou eipan oti iparxi mono gia innova alla mporw na tin balw me patenta.ti na kanw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkispa Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 να την πάρεις αν διαθέτης τα χρήματα. είναι όλα τα λεφτά η εξάτμιση και η πατέντα απλή οποτέ είσαι κομπλέ.!!! Εδώ γιάννενα την είδα πάνω σε τσαλάκι.. απαιχτο!!! Παράθεση http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 παιρνεις πυροσολινα και με ηλεκτροκοληση τον πυροσολινα πανω στην takegawa............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSALAS_PETROS Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 παιρνεις πυροσολινα και με ηλεκτροκοληση τον πυροσολινα πανω στην takegawa............. ti einai pirosolinas ? giati den xerw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 τι του λες ρε gil του παιδιου??? μια απλη βαση πρεπει να φτιαξεις. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniper_23 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 εγω παντος ποτε δεν ειχα δουλεψει εκκεντροφορο με σκληρα ελατηρια, αλλα τωρα θα δοκιμασω ουτε εγω εχω αλλαξει ποτε ελατηρια.... Παράθεση Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται... [sIGPIC][/sIGPIC] Το innova μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniper_23 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Αρχες του 2007 θα καταργηθουν τα carbιλατερατα μηχανακια και θα βγαινουν ψεκαστα...Innova 2007 injection για παραδειγμα 50αρια ψεκαστα και ετσι... Μακάρι να αργησει αυτη η μερα... το innova εχει κυκλοφορησει ηδη κιτ injection το εβαλε ενας εδω και παει το μισο απο οτι πηγαινε με το 19 keihin... και να πεις πως καει λιγοτερο, ενταξει αλλα δεν εχει δει διαφορα... Παράθεση Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται... [sIGPIC][/sIGPIC] Το innova μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 που εχει Injection Innova? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniper_23 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 τι του λες ρε gil του παιδιου??? μια απλη βαση πρεπει να φτιαξεις. θελει μια βαση πισω. η takegawa ειναι χωρισμενη σε 2 κομματια, το 1ο μπαινει στην κεφαλη και το 2ο ειναι η μπουκα πισω, τα οποια στη μεση ενωνονται. το 1ο μπαινει κανονικα και παει πανω απο το φρενο, οχι απο κατω οπως οι κανονικες του glx. Προσοχη ομως να σφιχτει καλα γιατι οι αποστασεις στις βιδες της κεφαλης του innova ειναι μεγαλυτερες κ αν δεν σφιχτει καλα παιζει. το πισω τωρα, βγαινει πολυ πιο ψηλα απο τις κανονικες, περιπου οπως αυτη του dmkias_46 αλλα λιγο πιο ψηλα γι αυτο πρεπει να φτιαξεις βαση να το κραταει. ειναι πολυ χοντρη και αν βαζεις αλλο ατομο απο πισω να δω που θα παταει... ενας φιλος ειχε βαλει εδω την δικη μου, αλλα δεν εκατσε να το βγαλω φωτο. δεν ηταν και οτι καλύτερο, χτυπουσε πως δεν ηταν για τετοιο μηχανακι... Παράθεση Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται... [sIGPIC][/sIGPIC] Το innova μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniper_23 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 που εχει Injection Innova? αυτος που σου λεω παραγγειλε το κιτ απο τη χοντα και του το φερανε... Παράθεση Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται... [sIGPIC][/sIGPIC] Το innova μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 αυριο απογευμα αγοραζω αναποδα, ψαλιδι πισω, και σουστες. τα αναποδα θα τα παρω σε ασημι. το χρυσο δεν μου αρεσει. sniper, το κοντερ σου απο που παιρνει κινηση??? ρωτησε ενα παιδι στο club που λεω στην υπογραφη μου Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniper_23 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 αυριο απογευμα αγοραζω αναποδα, ψαλιδι πισω, και σουστες. τα αναποδα θα τα παρω σε ασημι. το χρυσο δεν μου αρεσει. sniper, το κοντερ σου απο που παιρνει κινηση??? ρωτησε ενα παιδι στο club που λεω στην υπογραφη μου φωτοκυταρρο στη μεσα μερια του μπροστα γραναζιου. αν αλλαχτει γραναζωμα κλεβει σαν τρελο. μετρησα ενα innova 100 χλμ με το δικο μου κοντερ με 38 γραναζι αυτος και το εργοστασιακο εγω και το δικο του ελεγε 140 κολλημενο... οσο για το club honda ειμαι κι εγω μελος αλλα δεν εχω γραψει ποτε τιποτα... Παράθεση Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται... [sIGPIC][/sIGPIC] Το innova μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkispa Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Sniper το Keihin που είχε πάνω το innova σου τι το έχεις κάνει?? Θα γούσταρα ένα γνήσιο σε αυτα τα χιλιοστά.εμένα έχει keihin αλλά δεν έιμαι σίγουρος αν είναι γνήσιο.πώς θα το καταλάβω?αλλάζει κάτι στο λογότυπο?? Παράθεση http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniper_23 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Sniper το Keihin που είχε πάνω το innova σου τι το έχεις κάνει?? Θα γούσταρα ένα γνήσιο σε αυτα τα χιλιοστά.εμένα έχει keihin αλλά δεν έιμαι σίγουρος αν είναι γνήσιο.πώς θα το καταλάβω?αλλάζει κάτι στο λογότυπο?? αν εννοεις το εργοστασιακο keihin ειναι στο αστυνομικο τμημα πανω σε ενα glx. το ειχα δανεισει σε ενα φιλο και του πηραν το μηχανακι γιατι το ειχε πρωτοπαρει και δεν ειχε κανει μετεβιβαση... μια απομιμηση που εχω δει η μοπνη διαφορα ειναι πως πανω απο το λογοτυπο δεν εχει το αστερι που εχει το γνησιο. τα keihin ειναι απο τα καλυτερα αν οχι τα καλυτερα καρμπυρατερ. δυστυχως και απο τα ακριβοτερα αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις... Παράθεση Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται... [sIGPIC][/sIGPIC] Το innova μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis84 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Geia!!! Παράθεση TAKEGAWA [sIGPIC][/sIGPIC] POWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkispa Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 socratis84 to palikari me to gillera to 80ari den eisai?? an nai tote kathomastan sto idio trapezi xthes sto symbolo.ksaderfos tou leyteri Παράθεση http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis84 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Oxi.. alla ton ksero ton sokrati pou les, ego eixa ena toyota paseo lefko ftiagmeno 200+hp an me eixes proseksi prin kana xrono alla trakara, tora exo ena wr200 mple ena wr426f supermotard k ftiaxno k ena papi spa esy? Παράθεση TAKEGAWA [sIGPIC][/sIGPIC] POWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkispa Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 σε θυμάμαι με το πασέο. Ξέρεις τον Λευτερή νομίζω.αυτός σε ξέρει, δε ξέρω αν τον θυμασαι.. εγω έχω αυτο που βλέπεισ κάτω στην υπογραφή.το φτιάχνω μόνος μου, οσο μπορω και όσο με παίρνει από χρήματα!τι παπί φτιάχνεις? glx? θα βγει καλό φαντάζομαι.. οτι πρέπει για το AVIN !!! Παράθεση http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis84 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 lefteri??? to moter einai apo platinato c50 alla mono platinato den tha einai.... den tha to exo gia na kikloforo mono gia to avin opos eipes tha einai.. Παράθεση TAKEGAWA [sIGPIC][/sIGPIC] POWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkispa Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 τέλος πάντων, τον ξέρεις είμαι σίγουρος απλα τώρα δεν τον θυμάσαι.μηλούσατε όποτε σε πετύχαινε μώλο το θυμάμαι καλα αυτο. μου άρεσε το toyota σου και το συζητούσαμε. στα πόσα χιλιοστα θα το φτιάξεις?? να ρίχνεις κανα σήμα απο δώ να κατεβαίνουμε να σε χαζεύουμε στο αβιν. Ποτε βγαίνει?ποιον έχεις πρώτο στόχο?? δείτε ένα ωραίο zongsain.. εδώ γιατί στέλνουν μούφες??? http://www.bikepics.com/pictures/464412/ Παράθεση http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 αγαπητε alkispa αυτο που λες ωραιο ειναι σαν τις μουφες τα κινεζικα τζιπακια που εχουν βγει τα χειροτερα οχηματα στα crash-test!εμενα δεν μου αρεσει (γουστα ειναι αυτα...) ειδες και μια μουτρακλα που εχει; :lol: :lol: :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkispa Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 δε λέω οτι είναι και cbr αλλα είναι συμπαθέστατη μηχανή και φαντάζομαι και το μοτερ της δε θα είναι απομημηση!!!είναι κατι δικο της, όχι σαν τα zongshen - supra 50αρια που στέλνει εδώ!!! Παράθεση http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts