Jump to content

[MOTO] Μηχανάκια Honda: GLX, Astrea κ.α.

exosceleton
 Κοινοποίηση

ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???  

802 members have voted

1. 1. ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???

• glx90
      257
    • c50
      99
    • innova125
      160
    • astrea supra
      139
    • astrea grand
      147

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

telika den ekapse flatza. ragise to mpistoni (agnwstis proeleuseis) anamesa apo ta elathria .:cry: 8a parw mallon top mpistoni an kai oute auto mou fainetai gia kalo...

E ayta pa8aineis otan exeis moyfa pistoni...

Twra gia pistoni soy protinw na baleis AASA poy einai kalytero apo ta top,oso gia thn timh ypologise gyrw sta 44 eyro....

HONDA ASTREA GRAND

____AASA POWER___

[sIGPIC][/sIGPIC]

telika den ekapse flatza. ragise to mpistoni (agnwstis proeleuseis) anamesa apo ta elathria .:cry: 8a parw mallon top mpistoni an kai oute auto mou fainetai gia kalo...

Απο τα TOP δν νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα ανθεκτικότητας, αλλά απο άποψη επιδόσεων... Καλύτερα να βάλεις κάτι καλύτερο αν διαθέτεις τα χρήματα εάν θές επιδόσεις... Δοκίμασε Aasa και Daytona! ;)

Life Is Good

υπαρχουν καλα μπιστονια, αν το ψαξεις!!!
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

ti lastixa na balw thelw kales markes kai diastaseis?

Τα τέλεια λάστιχα για μένα που τα έχω δοκιμάσει είναι τα Michelin M45(μέχρι στιγμής). Είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ! Απο την μέρα που τα πήρα είδα το φώς σε σχέση με άλλα λάστιχα! καθώς επίσης δν έχω κανένα παράπονο απο την μέρα που τα φόρεσα...!:happy: Είναι πολύ σταθερά δν γλιστράνε και μπορείς να μπαίνεις στις στροφές σε στυλ V. Rossi χωρίς να κάνουν τα λάστιχα ούτε "κιχ"! Τα δοκίμασα σε "καλές" στροφές ακόμη και με 2ο άτομο!

Όσο για τις διαστάσεις εσύ διαλέγεις... Η μαμά διαστάσεις για το GLX είναι 2.25 μπροστά και 2.45-2.50 πίσω αν θυμάμαι καλά! Θεωρούνται κανονικά εώς χοντρά μπορώ να πω... Αλλά αν θές μπορείς να βάλεις και πιο λεπτά!:happy: Αλλά θα έχεις και τις ανάλογες επιπτώσεις...:ninja:

Life Is Good

εγω φοράω αυτα του INNOVA από έναν φίλο μου DUNLOP το υπόλοιπο δέν το θυμάμαι

απλα κορυφαία κρατήματα...μονοκαβαλία δικαβαλία το μηχανακι στρίβει σαν

ss 1000.......

XΘΕΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΞΥΣΩ ΓΟΝΑΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ Μ@Λ@Κ@Σ ΕΙΧΕ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤ@Ν@ ΜΟΥ........

ti epiptwseis tha exw?ta lastixa ayta einai me goma h me takouni?

Αν βάλεις υπερβολικά λεπτά λάστιχα θα μπαίνεις με ελάχιστο φόβο στις στροφές απο ότι τα normal λάστιχα... Δν σου ακούγεται κάπως λογικό...?

Check it here...

Life Is Good

Michelin νομιζω οτι ειναι τα καλυτερα.

Michelin νομιζω οτι ειναι τα καλυτερα.

Άλλος ένας άνθρωπος που σου λέει για michelin...! :happy:

Υπάρχουν και τα Gazelle είναι λίγο πιο ακριβά απο τα M45 αλλά άλλοι λένε ότι είναι καλά άλλοι όχι... Δν βγάζεις άκρη αν δν τα δοκιμάσεις.

Michelin όχι στο αυτοκίνητο!!:p :X

Life Is Good

και τα pilot sport ειναι τελεια!!! κρατημα που δεν συκρινεται και ανωτερο απο το Μ45!!! και εχει και χαμηλο προφιλ, που αν βαλεις 2.50 εμπρος 2.75 πισω, φαινεται σαν 2.25, 2.50

χτες εβαλα το εργαλειο μεσα, ελυσα ολο το πισω μερος: ροδες, ψαλιδια, αναρτησεις, φτερα, σελες, τα παντα και σημερα θα κατεβασω μοτερ και μπροστινα.

peite ena kalw kylindro alouminiou gia 54mm pistoni daytona markes kai an mporeite poso kanei den me noiazoun ta lefta???

Δν σε νοιάζουν τα λεφτά...? Takegawa 54mm αλουμινίου 148€;)

Life Is Good

για ποίον λόγο?

τελικα το ελυσα ολο σημερα. θα κανω ανακατασκευη ολο το μηχανακι, και θα το βαψω κιολας

πιστονι και κυλινδρος στα 56 και εκκεντροφορος ολα daytona!

ποσο παει το μαλλι??? για αυτα ακριβως ενδιαφερομαι

οκ. επισης θελω να αλλαξω και πηνεια, για να καταργησω την μιζα μιας και ειναι αχρηστη με τοση συμπιεση. το βολαν απο 50αρι ειναι πολυ πιο ελαφρυ, και θα κερδισω κατι. επισης θελω να βαλω ηλεκτρονικη-πολλαπλασιαστη-κυλινδρο-μπιστονι-εκκεντροφορο-ελατηρια βαλβιδων daytona, και να ανοιξω ακομη λιγο εισαγωγη-εξαγωγη

θα ταιριαζει ομως το βολαν απο το 50αρι στο μοτερ του αστρεα;
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg

ναι, αν εχεις προσεξει ο στροφαλος ειναι ιδιος μονο απο την πλευρα της καμπανας αλλαζει. εσυ λιαπο τι χρωμα μου προτεινεις???

για μενα ενα ειναι το χρωμα.μωβ προς το μπλε οχι προς το ροζ!το πρασινο που θες εσυ δεν μου αρεσει πανω στο glx,αν εσενα σου αρεσει ομως βαψε το ;)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg

ειναι ωραιο το χρωμα που λες αλλα ειναι σκουρο και δεν παει στο glx. το πρασινο ομως παει λιγο καλυτερα, και ετσι λεει η αδεια μου. το αστρεα σου το εκανες τπτ???