Jump to content

[MOTO] Μηχανάκια Honda: GLX, Astrea κ.α.

exosceleton
 Κοινοποίηση

ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???  

802 members have voted

1. 1. ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???

• glx90
      257
    • c50
      99
    • innova125
      160
    • astrea supra
      139
    • astrea grand
      147

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω λιαπο, με 56 στροφαλο αασα, 53 μπιστονι, 24 ζιγκλερομενο μικουνι, ειχα τρελα μπαμ, με τριτες στην στροφη, γκαζια, πλαϊ.......
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

an kapoios ftia3ei enan kinitira honda kai enan jincheng i lifan alla na valei ta idia pragmata ,mono ta karter kai to sasman na parameinoun,8a yparxei diafora stin epidosi ?:blink: diladi exei megali simasia to sasman ?
S.S.D.D

τα σασμαν λιγο πολυ ειναι τα ιδια,το μονο που αλλαζει ειναι το υλικο κατασκευης τους,ολα καποια στιγμη θα παραδωσουν πνευμα,τα honda θα κρατησουν πιο πολυ.εξαρταται βεβαια κι απο τον οδηγο,αν αλλαζει σωστα τις ταχυτητες ολα ok,αν λυσαει πανω στον λεβιε ή της πεταει καρφωτες θα τα παρει στο χερι ολα!!!
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg

από εμπείρία τα LIFAN σε τέρμα χρήση σε μία εβδομάδα κόβουν σασμάν.........

xexe to 3erw s'enan filo mou poulisan c50 me astra kinitira me sasman lifan !! to pigaine stin tsita kai tou espase i triti :wacko:

kai kati allo proxtes evgala to bobaki mou ola wraia mia xara. tin idia mera pou ekana voltes arxise na vgazei kamena ladia apo tin e3aerwsi (swsta to eipa?) tespa den edwsa simasia meta evgaze olo kai perissotero ospou otan esvise den eixe sumpiesi tpt kai den 3ananapse :( ti lete na epa8e ?

S.S.D.D

Ο σκοπος μου ειναι η ανανέωση τις μεσαιας ταξης βαρεθηκα να ακουω για

dragster ειναι πολυ ομορφο αυτο αλλα εμεις που ειμαστε ψηλο καρμιριδες και εχουμε

ενα μηχανακι 52 χιλιοστα π.χ. και εχουμε δοσει την ψυχη μας για να το κανουμε τοσο πιο ειναι το κερδος μας; θα μου πειτε η προσοπικη ευχαριστηση!!! Ναι δεν εχεται αδικο αυτοι που εχουν ικανοποιηθει με αυτο ας μεινουν εκει και πολυ καλα θα κανουν αυτοι ομως που θα ηθελαν το μηχανακι τους που εχουν φαει τοσο πακετο για να το φτιαξουν ειτε μηχανικα ειτε ομορφιας αυτο που εχουν να κανουν ειναι να στειλουν 3 φωτογραφιες

1)τα μουτρα τους με γκριματσα αν θελεται 2)το μηχανακι τους 3)των εαυτο τους και επισης να στειλουν ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΔΗΓΟΥ δηλαδη:ονομα επωνημο, τοπος κατοικιας, ημερ/γεννησης , τηλ, ψευδονυμο και ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΤΟ: Μαρκα, τυπος , κυβικα, χρωμα, και βελτιωσεις.ΑΝ δεν κατεχεται υπολογιστη μπορειτε να τηλεφωνηστε στο 6938784186 η να στειλεται sms.

Το site θα ενεργοποιηθει οταν θα μαζευτουν τα ατομα που χρειαζονται!!!

Μεχρι τοτε να περνατε καλα και να προσεχεται πριν λιγο καιρο εχασα των

κολητο μου απο σουζα ειναι κριμα καταλαβαινω την καυλα αλλα δεν αξιζει.

Γιωργος

γεια σου OZZY η αλλιως γιωργο,ηθελα να σου πω συλλυπητηρια για τον φιλο σου και οτι βρισκω πολυ καλη την ιδεα σου για την δημιουργεια σελιδας με θεμα τις παπιες μας,δεν εχει σημασια τετραχρονα ή διχρονα γρηγορα ή πεσμενα αλλα το μερακι και η αγαπη που εχουμε ολοι μας για τις δυο ροδες!η μονη αντιρρηση που εχω ειναι τα στοιχεια που ζητας να δωσουμε,ειναι πλεον γνωστο οτι οι σελιδες τετοιου τυπου παρακολουθουνται (δεν χρειαζεται να πω απο ποιους) και δεν θελω να φανταστω μεχρι που μπορουν να φτασουν τα ατομα αυτα.μπορουν τα μελη να εχουν απλα ενα nickname ή αλλιως ψευδονυμο και να αφησουν καποιο mail για τυχων αποριες ή βοηθεια που θα θελει καποιος να ζητησει απο καποιο μελος.αυτα γι αρχη για να αρχισει να λειτουργει η σελιδα και οποιος θελει μπαινει και γινεται μελος.

Ο σκοπος μου ειναι η ανανέωση τις μεσαιας ταξης βαρεθηκα να ακουω για

dragster ειναι πολυ ομορφο αυτο αλλα εμεις που ειμαστε ψηλο καρμιριδες και εχουμε

ενα μηχανακι 52 χιλιοστα π.χ. και εχουμε δοσει την ψυχη μας για να το κανουμε τοσο πιο ειναι το κερδος μας; θα μου πειτε η προσοπικη ευχαριστηση!!! Ναι δεν εχεται αδικο αυτοι που εχουν ικανοποιηθει με αυτο ας μεινουν εκει και πολυ καλα θα κανουν αυτοι ομως που θα ηθελαν το μηχανακι τους που εχουν φαει τοσο πακετο για να το φτιαξουν ειτε μηχανικα ειτε ομορφιας αυτο που εχουν να κανουν ειναι να στειλουν 3 φωτογραφιες

1)τα μουτρα τους με γκριματσα αν θελεται 2)το μηχανακι τους 3)των εαυτο τους και επισης να στειλουν ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΔΗΓΟΥ δηλαδη:ονομα επωνημο, τοπος κατοικιας, ημερ/γεννησης , τηλ, ψευδονυμο και ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΤΟ: Μαρκα, τυπος , κυβικα, χρωμα, και βελτιωσεις.ΑΝ δεν κατεχεται υπολογιστη μπορειτε να τηλεφωνηστε στο 6938784186 η να στειλεται sms.

Το site θα ενεργοποιηθει οταν θα μαζευτουν τα ατομα που χρειαζονται!!!

Μεχρι τοτε να περνατε καλα και να προσεχεται πριν λιγο καιρο εχασα των

κολητο μου απο σουζα ειναι κριμα καταλαβαινω την καυλα αλλα δεν αξιζει.

Γιωργος

Γιωργο το site που μας λες δεν ανοιγει..Αναμενουμε παντως!;)

http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous

με ηλεκτρονικη θα εχεις πιο πολλες στροφες.αν βαλεις αλλα πηνεια βολαν κτλ θα εχει και πολυ καλυτερα μπαμ

αναλογα τα λεφτα που διαθετεις. daytona, kitaco, takegawa

ti tha pei anoigmena phneia?o ekkentroforos takegawa r20 an ton foras synexeia yparxei problhma oti tha xalasei? to pistoni daytona54mm pou foraw eina kalw?ti diskakia kai elathria kai kampana mporw na balw thelw na mou peite kai markes

ti tha pei anoigmena phneia?o ekkentroforos takegawa r20 an ton foras synexeia yparxei problhma oti tha xalasei? to pistoni daytona54mm pou foraw eina kalw?ti diskakia kai elathria kai kampana mporw na balw thelw na mou peite kai markes

Προς Θεού... Ποιός είπε πως εάν φοράς τον εκκεντροφόρο takegawa R20 συνέχεια θα χαλάσει...? Εντάξει ίσως αν το "πίνεις το αίμα" τότε θα χαλάσει... Η takegawa χρησιμοποοεί τα καλύτερα μέταλλα (Made In Japan) δν είναι shark...:p Όσο για το πιστόνι Daytona, εγώ θεωρώ τα Daytona τα καλύτερα πιστόνια, έτσι δν είναι liapos7??...:happy:

Life Is Good

φυσικα και τα daytona ειναι τα καλυτερα. αφηνω το αασα και παω σε 56αρι daytona μπομπε, αλλα αργοτερα γιατι τωρα εχουμε αλλα εξοδα, χρωμα ζαντες κτλ. πολλα ανακαλυψα, θα δειτε φωτος!!!

gia diskakia kai elathria kai kampana agwnistika ti marka proteinete ti karb na balw gia 54mm ka ti marka

Θα σου προτείνω ένα 24 keihin ή ένα Mikuni 26...

Guys μν ξεχνάτε και το http://members.lycos.co.uk/hondamoto/:happy:

Life Is Good

εγω μπηκα cloud και εγραψα τι ετοιμαζω...

takegawa daytona kitaco aasa για μενα τα καλυτερα πιστονια.δεν ξερω αν εχετε δει τις φωτο που εχω στο προφιλ μου,αλλα hoandaκιας σαν κι εμενα δεν νομιζω να υπαρχει!παπι,μηχανη και αμαξι ολα honda!astrea,crm250ar και civic vti t (turbo :devil: ) το civic μετα απο 40.000χλμ με τουρμπινα (χωρις να αλλαξω τπτ στο μοτερ) μπηκε στο συνεργειο για να αλλαξω πιστονια μπιελες (σφυριλατα ολα) και αλλα μερη του μοτερ.σαν μαμισιο ειχε 160 αλογα,με την τουρμπινα στα 0.7bar ειχε γυρω στα 220,τωρα 8α δουλευει στο 1bar,υπολογιζω τα αλογα γυρω στα 280 με 300!!!

γιουριααα

φιοριτουρααααα!!!