Cloud Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 απορω ομως πως μερικοι περνουν μπιστονια με 20-30 ευρω, δεν τα στρωνουν, και μολις σε ενα δυο μηνες το μηχανακι καιει λαδια, γκρινιαζουν:wacko: Ότι πληρώνεις παίρνεις. Επίσης ότι το παρατάς σε παρατάει κ αυτό... ;) Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 ναι ετσι ειναι τα πραγματα, αυτα τα μπιστονια ειναι για το μηχανακι του καθε παπου, που το μηχανακι του εχει πεσει τελειως γιατι εχει 50000 χλμ, και θελει να το κανει 72αρι. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Απλά είναι μια οικονομική λύση, αλλά όχι όμως η καλύτερη. Για κάποιον που δν θέλει επιδόσεις πιστεύω είναι καλα...:happy: Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BdoG_DinamiK Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 hi paides mporeite na mou lysete mia aporia?mpainei moter innova sto dy50r?poso kostizei me xartia?an pao sth honda mporw na parw sketo to moter? an dn mpainei apo innova mpainei apo astrea kai an nai poso kostizei me xartia? Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 hi paides mporeite na mou lysete mia aporia?mpainei moter innova sto dy50r?poso kostizei me xartia?an pao sth honda mporw na parw sketo to moter? an dn mpainei apo innova mpainei apo astrea kai an nai poso kostizei me xartia? Το σίγουρο φίλε είναι πως μπαίνει μοτέρ απο astrea αλλά το κακό είναι πως δν μπορείς να βρείς καινούριο τέτοιο μοτέρ μιας κ έχει σταματήσει η παραγωγή του... Όσο για το μοτέρ του Innova δν έχω ιδέα...:( Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BdoG_DinamiK Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Το σίγουρο φίλε είναι πως μπαίνει μοτέρ απο astrea αλλά το κακό είναι πως δν μπορείς να βρείς καινούριο τέτοιο μοτέρ μιας κ έχει σταματήσει η παραγωγή του... Όσο για το μοτέρ του Innova δν έχω ιδέα...:( gi auto akrivws 8elw na dw an mpainei moter innova.pantws an mpainei to mhxanaki 8a vgei toulaxiston 150cc meta :happy: :happy: Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogfather Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 hi paides mporeite na mou lysete mia aporia?mpainei moter innova sto dy50r?poso kostizei me xartia?an pao sth honda mporw na parw sketo to moter? an dn mpainei apo innova mpainei apo astrea kai an nai poso kostizei me xartia? astrea kai ego exo akousi oti mpeni kai exo akousi oti mpeni kai tou lifan 125 nomizo alla ta lifan ego ta exo gia moufes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Θέλω να βάλω νικέλωμένο αλυσιδοφόρο σε ASTREA GRAND μήπως ξέρετε πόσο πάει ή να τόν νικελώσεις??? Επίσης το πίσω ψαλίδι είναι εύκολο να βγεί γιά να το πάω για βάψιμο?? Αναμενεται fotos... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 οταν λες αλυσιδοφορο???τον προφυλακτηρα της αλυσιδας??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grider Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Gia astrea grand poion ekentroforo na agwrasw? fuego f200 h kapoion aasa?????? Παράθεση HONDA ASTREA GRAND ____AASA POWER___ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 εννοειται αασα, εχει πιο γερα μεταλλα Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 grider σου απαντω εδω και οχι με πμ, για να μαθουν και αλλοι.αν παιρνεις το μηχανακι το πρωι και το αφηνεις το βραδυ,και το πας ολη μερα τσιτα, ουτε μηνα δεν κραταει. αν το παιρνεις για κανα 2ωρο στην τσιτα, και το αφηνεις να κρυωνει κανα 20λεπτο, του αλλαζεις τα ημισυνθετικα λαδακια της valvoline (τα καλυτερα) καθε 700-800 χιλ το πολυ, παραληλα με ενα ψυγειο λαδιου, δεν θα χεις μηχανακι για 5 μηνες, αλλα για 2 χρονια, χωρις να καιει σταγονα λαδακι;) εγω ειχα το μηχανακι ενα χρονο με 7000χλμ ΟΛΑ τσιτα, και δεν δουλευε η τρομπα λαδιου. το μηχανακι οπως ηταν λογικο ηταν στα τελευταια του, μεχρι που το εκανα επισκευη και εγινε πυραυλος!!!:p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grider Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 grider σου απαντω εδω και οχι με πμ, για να μαθουν και αλλοι.αν παιρνεις το μηχανακι το πρωι και το αφηνεις το βραδυ,και το πας ολη μερα τσιτα, ουτε μηνα δεν κραταει. αν το παιρνεις για κανα 2ωρο στην τσιτα, και το αφηνεις να κρυωνει κανα 20λεπτο, του αλλαζεις τα ημισυνθετικα λαδακια της valvoline (τα καλυτερα) καθε 700-800 χιλ το πολυ, παραληλα με ενα ψυγειο λαδιου, δεν θα χεις μηχανακι για 5 μηνες, αλλα για 2 χρονια, χωρις να καιει σταγονα λαδακι;) εγω ειχα το μηχανακι ενα χρονο με 7000χλμ ΟΛΑ τσιτα, και δεν δουλευε η τρομπα λαδιου. το μηχανακι οπως ηταν λογικο ηταν στα τελευταια του, μεχρι που το εκανα επισκευη και εγινε πυραυλος!!!:p Thanks... εγω ειχα το μηχανακι ενα χρονο με 7000χλμ ΟΛΑ τσιτα, και δεν δουλευε η τρομπα λαδιου. Fainete pws eisoun para poly tyxeros!!!! :p Παράθεση HONDA ASTREA GRAND ____AASA POWER___ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BdoG_DinamiK Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 telika gnwrizei kaneis an mpainei moter innova panw sto dy50r? gia lifan dn me endiaferei...twra na alla3w moter kai na valw lifan?gt dn ftiaxnw tote to moter apo dy50r?leme gia sovaro moter HONDA..... Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 BdoG_DinamiK σχεδων την ιδια απορια ειχα κι εγω,δεν ηξερα αν μπαινει το μοτερ απο innova πανω στον σκελετο απο astrea,τεσπα ενας απο συνεργειο μου ειπε οτι μπαινει αλλα το μοτερ απο την μια πλευρα θα εξεχει πιο πολυ απο την αλλη :blink: !!! ετσι λοιπον πηρα το moufan (lifan) χωρις να καταφερω να λυσω την απορια αυτη,ελπιζω να μας την λυσεις εσυ! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 λιαπο, μιας και το ανεφερες, τι κανει εκεινη η ψυχη το μηχανακι σου??? το εκανες τιποτα??? παιδια, αν καποιος παει μοναστηρακι μπορει να ρωτησει ποσο εχει καμπανα φυγοκεντρικο ενισχυμενα για μοτερ αστρεα??? Thanks... Fainete pws eisoun para poly tyxeros!!!! :p ευτηχως που ειχα ψυγειο, και εβαζα παραπανω λαδια, και οταν ζεσταινοταν κυκλοφοραγαν και μπροστα μερικα!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 dmkias_46 πολλα ηθελα να του κανω οταν θα επεστρεφα απο διακοπες αλλα δεν περισεψανε λεφτα.βρηκα ενα μαγαζι που φερνει ψαλιδι με αναρτηση monoshock αλλα ο τυπος με εχει στο δουλεμα,την μια λεει οτι το εχει,την αλλη οτι δεν εχει ερθει ακομα και παει λεγοντας :angry: μιλαμε θελω να του δαγκωσω τα αυτια αλλα φοβαμαι μην παθω τιποτα :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 εγω μετα το χειμωνα θα το βαψω χρυσαφι-μπλε περλα. δεν το βαφω τωρα γιατι θα γ@μηθει Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 να κανω κι εγω μια ερωτηση...εχω ακουσει οτι αν βαλω τριγωνικο στροφαλο δεν θα εχω ρελαντι ή θα εχω ρελαντι αλλα με ψηλες στροφες (σαν να ανοιγω το γκαζι λιγο δλδ...)! αληθεια ή ραδιοαρβυλα στους 98,4 :lol: ;;; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Καινουρια στροφαλομπιελα aasa για astrea με στροφαλο διαδρομης 56.. 80 ευρο καλα ειναι? Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petition3r Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 apo oso 3erw ta yamaha crypton exoun trigwniko kai den strofaroun sto relanti opws les,twra gia ton aasa ton trigwniko den exw akousei kati tetoio Παράθεση S.S.D.D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 να κανω κι εγω μια ερωτηση...εχω ακουσει οτι αν βαλω τριγωνικο στροφαλο δεν θα εχω ρελαντι ή θα εχω ρελαντι αλλα με ψηλες στροφες (σαν να ανοιγω το γκαζι λιγο δλδ...)! αληθεια ή ραδιοαρβυλα στους 98,4 :lol: ;;; Φίλε liapos7 δν έχω ακούσει κάτι τέτοιο... Μάλλον ράδιοαρβύλα στους 98,4 ΑΜ:p Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 να κανω κι εγω μια ερωτηση...εχω ακουσει οτι αν βαλω τριγωνικο στροφαλο δεν θα εχω ρελαντι ή θα εχω ρελαντι αλλα με ψηλες στροφες (σαν να ανοιγω το γκαζι λιγο δλδ...)! αληθεια ή ραδιοαρβυλα στους 98,4 :lol: ;;; εμενα κραταει σε πιο χαμηλες στροφες απο οτι κραταγε πριν.με την protech πανω, που δεν ακουγεται στα χαμηλα, το μονο που ακουγεται ειναι ενα παπ-παπ που κανει η εξατμιση. ολα αλαγμενα μεσα, και η παραμικρη λεπτομερεια, αν δεν δουλευει τωρα ετσι ποτε θα δουλευει??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 εμενα κραταει σε πιο χαμηλες στροφες απο οτι κραταγε πριν.με την protech πανω, που δεν ακουγεται στα χαμηλα, το μονο που ακουγεται ειναι ενα παπ-παπ που κανει η εξατμιση. ολα αλαγμενα μεσα, και η παραμικρη λεπτομερεια, αν δεν δουλευει τωρα ετσι ποτε θα δουλευει??? Και εμένα έτσι ακούγεται... Άσε μια μέρα έβαλα την μαμίσια την εξάτμιση κ δν ακούγόταν τπτ!! Σαν να μην δούλευε!! :p Τον θόρυβο τον κάνουν κτ ραουλάκια κ καμιά φορά η καδένα καθώς κ η καμπάνα... Κ γω τα άλλαξα όλα... Καλό είναι όταν το ανοίγεις να τα αλλάζεις τα ραουλάκια κτλ...:happy: Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 μια φορα το μηχανακι ηταν ζεστο, και χαμηλωσα το ρελαντι να δουλευει οσο πιο αργοστροφα γινεται. παπ...................................παπ................................παπ!!!! αλλο πραγμα!!!!honda λεμε:D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts