mikeioannina Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 ξέρετε πως ρυθμίζουμε σε ένα καρμπιρατέρ την βίδα που έχει για το μίγμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 ξέρετε πως ρυθμίζουμε σε ένα καρμπιρατέρ την βίδα που έχει για το μίγμα?? Ξεβιδώνοντας την αυξάνεις το μίγμα βιδώνοντας την μειώνεις το μίγμα. Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Ξεβιδώνοντας την αυξάνεις το μίγμα βιδώνοντας την μειώνεις το μίγμα. Tην βίδα του αέρα εννοείς έτσι? Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Tην βίδα του αέρα εννοείς έτσι? Οχι,,,εχει 2 βιδες ..μια για το μειγμα και μια για τον αερα,,,πρεπει να πειραζεις και τις 2 για να πετυχεις την καλυτερη δυνατη αναλογια...για να δεις αν ειναι οκ ή οχι η ρυθμισει που εκανες πρεπει να βγαλεις το μπουζι και να δεις αν η ακιδα εχει ξανθο χρωμα(φτωχο μιγμα) ή σκουρο καφε(πλουσιο μειγμα),,,,,,φυσικα ψαξτε στο γουγλι για ρυθμισμα καρμπυρατερ και θα βρειτε πολλα ωραια αρθρα που θα σας κατατοπισουν....φυσικα για τη μεγιστη αποδοση απο το καρμπρατερ πρεπει να κανετε πολλες δοκιμες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Πρεπει να θελει και μενα ψιλορυθμισμα το καρμπ... προς το παρον διαπιστωσα οτι τελικα το σασμαν τα φτυνει.μου κανει θορυβο η 3η και παλι κατι στιγμες δεν τραβαγε στιγμιαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisGlx Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 (edited) Παιδια σκοπευω να πειραξω το glx μου λεω να το κανω 54-56 μμ τι προτινεται ? Το θελω να ειναι γρηγορο αλλα μη γινω και κολλητος του μαστορα....και να μπορω να παω και καμια πορεια της προκοπης Edited April 22, 2010 by GiannisGlx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Μια ερώτηση, ξέρει κανείς πόσο έχουν τα τσιμουχάκια των βαλβίδων για την cdi ? Και που μπορώ να τα βρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos42 Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 (edited) παιδια ξερεις κανεις που μπορο να βρο πιστονι 51χιλ αξιοπιστο και μιπος ξερετε ποσα κιβικα ειναι ενα c50 και ενα glx 50 με 51χιλ πιστονι και μαμα στοφαλο? αα και ξερετε τι ειναι η ηλεκτρονικι πλεξουδα και ποσο κοστιζει? Edited April 25, 2010 by anonimos42 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_triantenos Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 παιδια ξερεις κανεις που μπορο να βρο πιστονι 51χιλ αξιοπιστο και μιπος ξερετε ποσα κιβικα ειναι ενα c50 και ενα glx 50 με 51χιλ πιστονι και μαμα στοφαλο? αα και ξερετε τι ειναι η ηλεκτρονικι πλεξουδα και ποσο κοστιζει? για πιστονι μπορεις να βρεις παντου εγω στο δικο μ εχω top (made in japan) και το πειρα 20ευρω απο ροδο.δεν σου προτεινω με τον μαμα στροφαλο γιατι θα τα τα διαλισεις ολα μεσα και το ποιο σιγουρο να κανεις 2 ανοιγματα και να χτιπεισει μπιελα αρα σου προτεινω να βαλει απο cub 90 (glx 90) και ο κυβισμος του παει κατευθειαν 105cc ειναι αρκετα δυνατο και γρηγορο σε αυτα τα χιλιοστα:) ηλεκτρονικη πλεξουδα δεν ξερω τιποτα μαλον ενοεις ηλεκτρονικη που ειπαρχει απο 5ευρω μεχρι 75ευρω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STAN180 Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Παρτε και αυτο το λινκ.θα σας βοηθησει πολυ στο ριθμισμα του καρμπυρατερ σας!!! http://forum.scooterclubhellas.gr/viewtopic.php?f=21&t=7515 Παράθεση Πωλειτε Kαρμπυρατερ Malossi 21 (60 ευρο) Και Εξατμιση Giannelli Reverse (60 ευρο) Σε Πολυ Καλη Κατασταση!!!!π.μ για πληροφοριες!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 παιδια αν μπορει καποιος και εχει καποια φωτο μηχανακι με χρωμα μαυρο με κοκκινη περλα ας την ανεβασει:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 παιδια αν μπορει καποιος και εχει καποια φωτο μηχανακι με χρωμα μαυρο με κοκκινη περλα ας την ανεβασει:D http://img28.imageshack.us/i/15032010753.jpg/ Δεν λεει και τοσο ωραιο σε μαυρο..καλυτερα θα ηταν λευκο με κοκκινη περλα....εχω δει ενα και ειναι παρα πολυ ωραιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_triantenos Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 http://img28.imageshack.us/i/15032010753.jpg/ Δεν λεει και τοσο ωραιο σε μαυρο..καλυτερα θα ηταν λευκο με κοκκινη περλα....εχω δει ενα και ειναι παρα πολυ ωραιο. οραιο ειναι κατα την αποψη μου το μαυρο με κοκκινη περλα:) το δικο μου παπι ειναι γαλαζιο με χρυση περλα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 οραιο ειναι κατα την αποψη μου το μαυρο με κοκκινη περλα:) το δικο μου παπι ειναι γαλαζιο με χρυση περλα:D φαινεται η περλα στο δικο σου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_triantenos Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 φαινεται η περλα στο δικο σου?? ναι:) και μαλιστα πολλη οραια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 ναι:) και μαλιστα πολλη οραια για βαλε φωτο να δουμε και εμεις που ψαχνουμε χρωμαααα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astapogiannos Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 για να βαλω 90αρη στροφαλο στο c50 πρεπει να αλλαξω και το αξονακι της τρομπας λαδιου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_triantenos Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 για βαλε φωτο να δουμε και εμεις που ψαχνουμε χρωμαααα:p το σαββατο που θα παω στο χωριο του μαστορα μου οπου το εχω εκει γιατι το κανω ολο ανακατασκευη θα το βγαλω φοτο να το δειτε:) για να βαλω 90αρη στροφαλο στο c50 πρεπει να αλλαξω και το αξονακι της τρομπας λαδιου? ναι πρεπει να αλαξεις και να βαλεις ενα πιο λεπτο:) 3ευρω κανει ενα λεπτο:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astapogiannos Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 το σαββατο που θα παω στο χωριο του μαστορα μου οπου το εχω εκει γιατι το κανω ολο ανακατασκευη θα το βγαλω φοτο να το δειτε:) ναι πρεπει να αλαξεις και να βαλεις ενα πιο λεπτο:) 3ευρω κανει ενα λεπτο:happy: το εχει η honda αυτο γνησιο? η να ψαξω να το βρω σε μαγαζι με ανταλλακτικα(ημιτασιον)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Απέκτησα καινούριο glx.. Με τα πολλά και με τα λίγα ειναι 56mm μοτέρ astrea, 28 keihin pwk, κεφαλή cdi ανοιγμένη κλπ κλπ. Προτείνετε μου ενα γρανάζωμα γιατί τώρα έχει 14-36 και στα 200 μέτρα έχει σπάσει. Θέλω κάτι πιο μακρύ γιατί κυρίως το πήρα για βόλτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_triantenos Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 (edited) το εχει η honda αυτο γνησιο? η να ψαξω να το βρω σε μαγαζι με ανταλλακτικα(ημιτασιον)... Μονο ημιτασιον θα βρεις για γνησιο μην το ψαχνεις... αλλα και παλλη πιος ο λογος να βαλεις γνησιο αφου το ημιτασιον κανει την ιδια δουλεια:) Απέκτησα καινούριο glx.. Με τα πολλά και με τα λίγα ειναι 56mm μοτέρ astrea, 28 keihin pwk, κεφαλή cdi ανοιγμένη κλπ κλπ. Προτείνετε μου ενα γρανάζωμα γιατί τώρα έχει 14-36 και στα 200 μέτρα έχει σπάσει. Θέλω κάτι πιο μακρύ γιατί κυρίως το πήρα για βόλτες καλοριζικο :) εγω θα σου ελεγα να αφησεις αυτο που εχεις ειναι ενα πολλη καλο γραναζωμα...αλλα αν επημενεις να τα αλαξεις βαλε ενα 15-38 ή 16-38 :) σορρυ για τα διπλα ποστ :( Edited April 26, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Είναι πολύ κοντό. Αυτό το φοράει απ'την μάνα του το astrea. Προτιμώ μικρό μπροστά ωστε να ξεκολάει το παπί. Μάλλον θα δοκιμάσω 14-34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astapogiannos Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Μονο ημιτασιον θα βρεις για γνησιο μην το ψαχνεις... αλλα και παλλη πιος ο λογος να βαλεις γνησιο αφου το ημιτασιον κανει την ιδια δουλεια:) αυτο να μου πεις...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeioannina Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 ρε παιδιά είχα κεφαλή c70 με πομπέ πιστόνι και έβαλα μια CDI και το μηχανάκι πάει χειρότερα απο πριν πως εξηγείται αυτο;; στα χαμηλα είναι ψόφιο, στις μεσαίες στροφές δουλεύει όπως πριν και δεν ανεβάζει στροφές τόσο ψηλά όσο πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_triantenos Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 ρε παιδιά είχα κεφαλή c70 με πομπέ πιστόνι και έβαλα μια CDI και το μηχανάκι πάει χειρότερα απο πριν πως εξηγείται αυτο;; στα χαμηλα είναι ψόφιο, στις μεσαίες στροφές δουλεύει όπως πριν και δεν ανεβάζει στροφές τόσο ψηλά όσο πριν στην cdi εχεις πομπε πιστονι?? ποσα mm ειναι??:) πες μου για να σου πω αν ποιο ειναι το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts