Glx90 Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 52, αντε 53 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeioannina Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 παιδιά τελικά θα το κάνω 53mm με 90άρα διαδρομή και μετατροπή σε ηλεκτρονικό. τώρα κάθομαι και λύνω τα κάρτερ για να τα δώσω για άνοιγμα... ο μάστορας μου είπε 20 με 30 ευρώ για άνοιγμα κάρτερ καλά είναι; ά και 22 καρμπυρατέρ καλά είναι για αυτά τα κυβικά και να μην τρώει και πολύ βενζίνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svouros_gr Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 παιδιά τελικά θα το κάνω 53mm με 90άρα διαδρομή και μετατροπή σε ηλεκτρονικό. τώρα κάθομαι και λύνω τα κάρτερ για να τα δώσω για άνοιγμα... ο μάστορας μου είπε 20 με 30 ευρώ για άνοιγμα κάρτερ καλά είναι; ά και 22 καρμπυρατέρ καλά είναι για αυτά τα κυβικά και να μην τρώει και πολύ βενζίνη; μπορεις να παιζεις και με 24mm αλλα αφου θες οικονομια. απο κεφαλη δεν φτιαχνεις τιποτα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeioannina Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 μπορεις να παιζεις και με 24mm αλλα αφου θες οικονομια. απο κεφαλη δεν φτιαχνεις τιποτα??? κεφαλή έχω μια 72άρα ανοιγμένη, από έναν φίλο που το είχε 53, απο εκκεντροφόρο δεν ξέρω τι έχει όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svouros_gr Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 κεφαλή έχω μια 72άρα ανοιγμένη, από έναν φίλο που το είχε 53, απο εκκεντροφόρο δεν ξέρω τι έχει όμως βαλε κανενα fuego f200 η κανε reprofile το δικο του.{η καλυτερη λυση με λιγα λεφτα και φθηνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Δηλαδη ποσα ατομα θελεις να στο επιβεβαιωσουν;:blink: Πάνω από 3:lol: παιδιά τελικά θα το κάνω 53mm με 90άρα διαδρομή και μετατροπή σε ηλεκτρονικό. τώρα κάθομαι και λύνω τα κάρτερ για να τα δώσω για άνοιγμα... ο μάστορας μου είπε 20 με 30 ευρώ για άνοιγμα κάρτερ καλά είναι; ά και 22 καρμπυρατέρ καλά είναι για αυτά τα κυβικά και να μην τρώει και πολύ βενζίνη; Μια χαρά είναι 30€ για άνοιγμα κάρτερ,αν σου πάρει 20ακόμα καλύτερα,και μια χαρά το 22αρη καρμπυρατέρ.Αν έχει ανοιγμένες θυρίδες μπορείς να παίξεις και με 24 για καλύτερη απόδοση:O Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosLialios Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Τι γραναζωμα χρειαζεται ενα c50 53mm με 90αρι στροφαλο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Τι γραναζωμα χρειαζεται ενα c50 53mm με 90αρι στροφαλο??? Αυτο θα το δεις με τον μηχανικο σου.Και αναλογως τι το θες το μηχανακι. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svouros_gr Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Αυτο θα το δεις με τον μηχανικο σου.Και αναλογως τι το θες το μηχανακι. σωστοςςς. αναλογος στα ποσα μετρα το θες να σπαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosLialios Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 παιδιά help πήγα να βάλω ψαλίδι από astrea στο c50 μου το παλιό πλατινοφόρο με αποσπώμενο ντεπόζιτο και όταν βάζω τις αναρτήσεις δεν γίνεται να μπούν κάθετα κάθονται κάπως πλάγια. δηλαδή όπως το βλέπεις απο πίσω το μηχανάκι οι αναρτήσεις είναι κάπως έτσι: / \ αντί να είναι έτσι: | | να τις βάλω έτσι ή θα μου βγάλει κανενα πρόβλημα μετά στο σκελετό πχ.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 παιδιά help πήγα να βάλω ψαλίδι από astrea στο c50 μου το παλιό πλατινοφόρο με αποσπώμενο ντεπόζιτο και όταν βάζω τις αναρτήσεις δεν γίνεται να μπούν κάθετα κάθονται κάπως πλάγια. δηλαδή όπως το βλέπεις απο πίσω το μηχανάκι οι αναρτήσεις είναι κάπως έτσι: / \ αντί να είναι έτσι: | | να τις βάλω έτσι ή θα μου βγάλει κανενα πρόβλημα μετά στο σκελετό πχ.? Το ψαλίδι είναι γνήσιο? Κοίτα μήπως είναι στραβό το ψαλίδι, αλλιώς βάλε ροδέλες ωστέ να κάτσει ίσια. Αν είναι στραβό μην κάνεις τίποτα, απλά πεταξε το και πάρε άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosLialios Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 ίσιο είναι και καινούριο το ψαλίδι. με ροδέλες δεν έχω περιθώριο να τις κάνω εντελώς ίσιες τις αναρτήσεις, μένουν πολύ λίγο πλάγια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Τα έχεις βάλει όλα πάνω? Στο πάνω μέρος απότι κατάλαβα έχεις το πρόβλημα ε? Ένας φίλος μου είχε αυτό το πρόβλημα αλλά με 2 ροδέλες έφτιαξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeioannina Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Μήπως ξέρετε πώς μπορώ να καθαρίσω εύκολα το μοτέρ μέσα από τα λάδια? Γιατί έχω λυμένα τα κάρτερ και είναι όλα μαύρα μέσα και είπα να τα καθαρίσω. Για άνοιγμα κάρτερ 25€ πήγε τελικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Μήπως ξέρετε πώς μπορώ να καθαρίσω εύκολα το μοτέρ μέσα από τα λάδια? Γιατί έχω λυμένα τα κάρτερ και είναι όλα μαύρα μέσα και είπα να τα καθαρίσω. Για άνοιγμα κάρτερ 25€ πήγε τελικά Δεν έχω πλύνει ποτέ κάρτερ,αλλά όταν ήθελα να πλύνω την λαδίλα η βενζίνη ήταν πάντα το καλύτερο:O Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeioannina Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Δεν έχω πλύνει ποτέ κάρτερ,αλλά όταν ήθελα να πλύνω την λαδίλα η βενζίνη ήταν πάντα το καλύτερο:O ωραία θα το δοκιμάσω αύριο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis15 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Δεν έχω πλύνει ποτέ κάρτερ,αλλά όταν ήθελα να πλύνω την λαδίλα η βενζίνη ήταν πάντα το καλύτερο:O ακριβως βενζινη και αγιος ο θεος.....θα στα κανει καινουρια ειδικα αν η βενζινη πεφτει πανω με πιεση Παράθεση http://img110.mytextgraphics.com/quakemaker/2009/10/11/51ddbe60600caddaf1d6836203db7270.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeioannina Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Δεν μπορώ να βρώ πουθενά αυθεντικό πίσω φτερό για το c50 μου... όλο ιμιτασιόν. Πήρα ένα με 15 ευρώ, το βάζω πάνω και κάθεται στραβά, είναι και στραβά κολλημένη η βάση του φαναριού, γενικά είναι χάλια δεν γίνεται να μπει. Οπότε πάνε και τα 15 ευρώ και δεν έχω και φτερό ακόμα. Έχω ψάξει τα περισσότερα μαγαζιά εδώ και έχουν μόνο ιμιτασιόν. Τι να κάνω?:cry: πουλιέται πουθενά αυθεντικό φτερο? η δεν υπάρχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filiatrinos Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 εγω πηγα σημερα στην honda να παρω αυτοκολλητα για το astra μου επειδη θα το βαψω τις επομενες ημερες και μου ειπαν πως εχουν ελειψη απο πλαστικα & αυτοκολλητα επειδη εκλεισε ενα εργοστασιο στην ινδονησια! Edit: εγω πηγα σε καταστημα στο κεντρο...απλα για αυτοκολλητα + το σημα μπροστα ενδιαφερομαι μιας και θα βαψω τα πλαστικα μου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Γνήσια πράγματα για honda παπιά πλέον μόνο στον Σαρακάκη μπορείς να βρεις και σου έρχονται κατόπιν παραγγελίας απο ιαπωνία. Είναι βέβαια λίγο τσιμπιμένες οι τιμές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeioannina Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 χμμ δηλαδή πόσο τσιμπημένες? αμα το ιμιτασιον εχει 15 το αυθεντικό πόσο θα έχει?:hypno: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirakas Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 εεε + - κανα 40ρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Και λίγα λες.. Τα ελατήρια που μπαίνουν στα μπροστινά μαζί με τα νύχια τα ιμίτα έχουν 15ε, τα γνήσια 190 :( Φαντάζομαι ανάλογα θα πάει και το φτερό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Και λίγα λες.. Τα ελατήρια που μπαίνουν στα μπροστινά μαζί με τα νύχια τα ιμίτα έχουν 15ε, τα γνήσια 190 :( Φαντάζομαι ανάλογα θα πάει και το φτερό Άραγε υπάρχουν ακόμα ανθρώποι που αγοράζουν γνήσια?????:blink: Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeioannina Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 ειμαι τυχερός βρήκα από ένα μηχανάκι του μάστορά μου φτερό ελαφρά μεταχειρισμένο γνήσιο με 10€ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts