xarakos Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 hello , ena palikari mou poulaei glx 55 xiliosta , ilektroniki takegawa me to moter to mama oxi astrea . ekswterika dx einai san gymno ... pantws oxi kalo ekswterika , e kana 80 eyrw tha kanei ena koustoumi . 55mm me takegawa hlektronikh k dexete na to paw kai se mhxaniko .... gia 400 eyrw . epeidh thelei na dwsei prokatabolh gia mia mhxanh p thelei , ti lete ?? apanthste ligo grhgora plzzz :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Καλησπερα στην παρεα!Εχω ενα μπομπο μαμισιο με κιτ στα 72 κ ειναι πλατινοφορο...Ειχα ενα τροχαιο κ απο το χτυπημα μ εσπασε το εσωτερικο γραναζι της μανιβελας κ θελω να το παω σε μαστορα να μ το φτιαξει.Σκεφτομαι να του πω να μ βαλει 4αρι σασμαν απο αστρεα γτ τωρα εχει 3αρι.Ποσο λετε να μ χρεωσει κ αν γινεται αυτο π λεω γτ δεν ξερω αν ταιριαζει...Κ φυσικα οποιος γνωριζει να μ πει αν θα πηγαινει βημα μετα το μηχανακι....?Ευχαριστω! Παράθεση My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 hello , ena palikari mou poulaei glx 55 xiliosta , ilektroniki takegawa me to moter to mama oxi astrea . ekswterika dx einai san gymno ... pantws oxi kalo ekswterika , e kana 80 eyrw tha kanei ena koustoumi . 55mm me takegawa hlektronikh k dexete na to paw kai se mhxaniko .... gia 400 eyrw . epeidh thelei na dwsei prokatabolh gia mia mhxanh p thelei , ti lete ?? apanthste ligo grhgora plzzz :P Kanto volta na deis pos paei to mixanaki. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Kanto volta na deis pos paei to mixanaki. και να το παει σε μηχανικο γιατι τα mm του ειναι αρκετα οποτε μπορει να του εχει πιει το αιμα το παιδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Καλησπερα στην παρεα!Εχω ενα μπομπο μαμισιο με κιτ στα 72 κ ειναι πλατινοφορο...Ειχα ενα τροχαιο κ απο το χτυπημα μ εσπασε το εσωτερικο γραναζι της μανιβελας κ θελω να το παω σε μαστορα να μ το φτιαξει.Σκεφτομαι να του πω να μ βαλει 4αρι σασμαν απο αστρεα γτ τωρα εχει 3αρι.Ποσο λετε να μ χρεωσει κ αν γινεται αυτο π λεω γτ δεν ξερω αν ταιριαζει...Κ φυσικα οποιος γνωριζει να μ πει αν θα πηγαινει βημα μετα το μηχανακι....?Ευχαριστω! ειναι λιγα τα cc του του μοτερ και δεν θα εχει διαφορα αν βαλεις 4αρι σασμαν δλδ με δυο λογια τσαμπα λεφτα.... εσυ γιατι θελεις να το αλλαξεις εχει προβλημα το 3αρι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Απλα ειναι κοντο...Σε μερικες ευθειες μπορει να δωσει κ αλλο αλλα δεν εχει... Παράθεση My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Απλα ειναι κοντο...Σε μερικες ευθειες μπορει να δωσει κ αλλο αλλα δεν εχει... βαλε αλλο γραναζωμα να το κανεις ποιο μακρυ το μηχανακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blackjohn Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Παιδιά help!σήμερα μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα:Είχα πάει με το μηχανάκι να κάνω μια βόλτα και αφότου γύρισα και το άφησα παρατήρησα ότι έχανε λάδια από μια από τις τέσσερις βίδες της κεφαλής (όπως κοιτάζω από μπροστά το μηχανάκι η κάτω αριστερή βίδα).Αρχικά σκέφτηκα ότι ίσως έχει ξεβιδώσει το καπάκι,πήγα να το σφίξω αλλά ήταν μια χαρά...φλάτζα δε παίζει να είναι γτ αμα κάψει είτε δε σφίγγει κάποια βίδα είτε κάνει κάτι παφ..παφ..Ούτε καρτερ δεν είναι διότι χάνει λίγο λάδι....Τί μπορεί να είναι πάλι τούτο;:blink: Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ..Δεν ξέρω αν είναι θέμα βίδας καρτερ ή φλάτζας πάντος και μενα χάνει έτσι σχετικά λίγα λάδια(λάδια ή βενζίνη είναι).:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ..Δεν ξέρω αν είναι θέμα βίδας καρτερ ή φλάτζας πάντος και μενα χάνει έτσι σχετικά λίγα λάδια(λάδια ή βενζίνη είναι).:( η φλατζα πρεπει να ειναι λογικα αλλα ενας φιλος μου που το ειχε παθει ειχε χαλασει το σπειρωμα στο μπουζονι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ..Δεν ξέρω αν είναι θέμα βίδας καρτερ ή φλάτζας πάντος και μενα χάνει έτσι σχετικά λίγα λάδια(λάδια ή βενζίνη είναι).:( Λαδια ειναι λιγο δυσκολο να ειναι εκει πανω. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Λαδια ειναι λιγο δυσκολο να ειναι εκει πανω. λογικα λαδια δεν πρεπει να ειναι ομως??? αφου εκει ειναι ο εκκεντροφορος εχει και λαδια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plammer Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Παιδιά help!σήμερα μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα:Είχα πάει με το μηχανάκι να κάνω μια βόλτα και αφότου γύρισα και το άφησα παρατήρησα ότι έχανε λάδια από μια από τις τέσσερις βίδες της κεφαλής (όπως κοιτάζω από μπροστά το μηχανάκι η κάτω αριστερή βίδα).Αρχικά σκέφτηκα ότι ίσως έχει ξεβιδώσει το καπάκι,πήγα να το σφίξω αλλά ήταν μια χαρά...φλάτζα δε παίζει να είναι γτ αμα κάψει είτε δε σφίγγει κάποια βίδα είτε κάνει κάτι παφ..παφ..Ούτε καρτερ δεν είναι διότι χάνει λίγο λάδι....Τί μπορεί να είναι πάλι τούτο;:blink: μαλλον ειναι η φλαντζα.οι βιδες της κεφαλης ειναι οι γνησιες η εχεις βαλει τιποτα εργκαλ?αν εχεις εργκαλ βγαλτες αυτες φταινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 λογικα λαδια δεν πρεπει να ειναι ομως??? αφου εκει ειναι ο εκκεντροφορος εχει και λαδια.. Ναι ομως λεει οτι ειναι πιο χαμηλα οχι πανω στην κεφαλη. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Ναι ομως λεει οτι ειναι πιο χαμηλα οχι πανω στην κεφαλη. δεν ξερω τοτε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glx53mm Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Τις βίδες τις έχω αλλάξει..μου είχε πει ο μάστορας ότι είναι μούφα και ότι μπορεί να τις πετάξει το μηχανάκι..λέτε να είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polemaxos Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 file glx53mm to mixanaki s einai 53mm??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glx53mm Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 file glx53mm to mixanaki s einai 53mm??? ναι.αυτό ρε παιδιά δεν το καταλαβαίνω η βίδα είναι καλά σφιγμένη πώς γίνεται να χάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plammer Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Τις βίδες τις έχω αλλάξει..μου είχε πει ο μάστορας ότι είναι μούφα και ότι μπορεί να τις πετάξει το μηχανάκι..λέτε να είναι αυτό; αυτο σου λεω ειναι τις πεταξε.ΠΡΟΣΕΧΕ τα λαδια μην σου κολλησει.αλλαξε τις βιδες και κοιταξε την φλατζα μηπως θελει κι`αυτη αλλαγη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polemaxos Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 pisteuw oti o plammer exei dikio..... ti allo borei na einai?!?!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 ναι.αυτό ρε παιδιά δεν το καταλαβαίνω η βίδα είναι καλά σφιγμένη πώς γίνεται να χάνει; Μπορει να ειναι η ροδελες.... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 βαλε αλλο γραναζωμα να το κανεις ποιο μακρυ το μηχανακι meta tha xasw apo trabigma...;)gi`ayto eipa g 4ari... Παράθεση My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johncompu Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 meta tha xasw apo trabigma...;)gi`ayto eipa g 4ari... Αν δεν βαριεται ο μηχανικος..το βαζει του astrea, εγω ετσι το εχω κανει στο στρογγυλοφαναρο, απλα πρεπει να αλλαχτουν ολα μεσα, οι δυο αξονες του σασμαν με τα γραναζια, ο μυλος..και το γραναζι της μανιβελας εχει αλλη διαμετρο, και να κοντινει ο ενας αξονας αφου θα ειναι μονοκαμπανο. Αλλα απ οτι ειπες το μοτερ ειναι πλατινοφορο, οποτε δεν μπαινει αμεσως το σασμαν, τα πλατινοφορα ως γνωστον 6βολτα εχουν διαφορετικα ρουλεμαν και φωλιες στα καρτερ για το σασμαν..οποτε θελει τορνο και δακτυλιδια οποτε δεν αξιζει... Παράθεση watch_http://www.youtube.com/watch?v=gtMqSCQss20 http://www.bikepics.com/members/johncompu/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Αν δεν βαριεται ο μηχανικος..το βαζει του astrea, εγω ετσι το εχω κανει στο στρογγυλοφαναρο, απλα πρεπει να αλλαχτουν ολα μεσα, οι δυο αξονες του σασμαν με τα γραναζια, ο μυλος..και το γραναζι της μανιβελας εχει αλλη διαμετρο, και να κοντινει ο ενας αξονας αφου θα ειναι μονοκαμπανο. Αλλα απ οτι ειπες το μοτερ ειναι πλατινοφορο, οποτε δεν μπαινει αμεσως το σασμαν, τα πλατινοφορα ως γνωστον 6βολτα εχουν διαφορετικα ρουλεμαν και φωλιες στα καρτερ για το σασμαν..οποτε θελει τορνο και δακτυλιδια οποτε δεν αξιζει... Kαι στο δικο σου που ειναι 12βολτο δεν χρειαστηκε τορνος? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billy2009 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 paidia ena filaraki pire ena mixanaki ena runner 50ari alla den exoun vgi i pinakides edw kai 4 meres kai den bori na perimeni bori na to pari xwris pinakides? an nai an ton stamatisoune i batsi ti ginete? an borite mia grigori apantisi gt ama ginete8a to pari stis 5 to apogeuma :P thx Παράθεση My Bike:Daytona Dy50Rs Dream Bike1:KTM 250 EXC Dream Bike2:Modenas Dynamic 125 Dream Bike3:Suzuki Fx 125 Dream Bike5:Kawasaki Z750 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 paidia ena filaraki pire ena mixanaki ena runner 50ari alla den exoun vgi i pinakides edw kai 4 meres kai den bori na perimeni bori na to pari xwris pinakides? an nai an ton stamatisoune i batsi ti ginete? an borite mia grigori apantisi gt ama ginete8a to pari stis 5 to apogeuma :P thx Θεωρητικα μπορει να το κυκλοφορησει.Αν τον σταματησουν ομως δεν νομιζω να ειναι για το καλο του. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts