madloufos Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Iki einai to onoma tis etairias pou to ftiaxnei?Einai kineziko i giaponeziko? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 ο κηνητηρας του ινοβα εχει μεγαλο δεκτη δυσκολιας στο λησε δεσε καρτερ?ειναι εφαμιλος με το σουπρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ydraulikos18 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 sto diko mou grafei c 50 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ydraulikos18 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 geia sas kiolas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 ο κηνητηρας του ινοβα εχει μεγαλο δεκτη δυσκολιας στο λησε δεσε καρτερ?ειναι εφαμιλος με το σουπρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ydraulikos18 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 peripou einai ligo poio proxorimeno Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 ````` Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 απο πιστονια για inova ειμαι αναμεσα σε assa,daytona,kitaco,wiseko,narita,πιο προτεινετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 απο πιστονια για inova ειμαι αναμεσα σε assa,daytona,kitaco,wiseko,narita,πιο προτεινετε ta wisseco einai gia yamaha-suzuki dn einai gia honda etsi nomizw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STAN180 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Kserei kanenas ama mpenei to moter apo inova se supra skeleto??????? Παράθεση Πωλειτε Kαρμπυρατερ Malossi 21 (60 ευρο) Και Εξατμιση Giannelli Reverse (60 ευρο) Σε Πολυ Καλη Κατασταση!!!!π.μ για πληροφοριες!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Kserei kanenas ama mpenei to moter apo inova se supra skeleto??????? logika oxi! me patenta mporei! rwta mastora! mporei kai nai! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 ta wisseco einai gia yamaha-suzuki dn einai gia honda etsi nomizw!απο τα υπολοιπα,τι προτεινεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Ενα πιστονι μπομπε ικι, ετσι λεγεται, καλο ειναι ή καμια μουφα του κερατα? Αν υπηρχε θα το ξεραμε............. Και να υπαρχει δεν ειναι γνωστο οποτε καλυτερα να παιρνεις και αξιοπιστα πραγματα;);) απο πιστονια για inova ειμαι αναμεσα σε assa,daytona,kitaco,wiseko,narita,πιο προτεινετε Αμα θελεις να σου κρατησει αλλα η τσεπη να τρυπησει{πωπω ραπερ θα γινω}βαλε wiseco......... Aλλα δεν αξιζει να κανεις ρεκτιφιε στον κυλινδρο,εκτος αμα βρεις μεμονομενο κυλινδρο-π.χ. πιστονι wiseco και κυλινδρο aasa ειναι οκ.... Και επειδη μου φαινεται πως δεν ξερεις που να βρεις τα πραγματα της aasa οριστε aasahttp://www.aasaracing.gr/cylinder.htm Αυτη ειναι και η καλυτερη λυση αμα βρεις το πιστονι{ο Νικολοπουλος πουλουσε παλια,,παρε ενα XL να δεις εκει εχει πολλα τηλεφωνα και πολλους βελτιωτες............... Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Αν υπηρχε θα το ξεραμε............. Και να υπαρχει δεν ειναι γνωστο οποτε καλυτερα να παιρνεις και αξιοπιστα πραγματα;);) Αμα θελεις να σου κρατησει αλλα η τσεπη να τρυπησει{πωπω ραπερ θα γινω}βαλε wiseco......... Aλλα δεν αξιζει να κανεις ρεκτιφιε στον κυλινδρο,εκτος αμα βρεις μεμονομενο κυλινδρο-π.χ. πιστονι wiseco και κυλινδρο aasa ειναι οκ.... Και επειδη μου φαινεται πως δεν ξερεις που να βρεις τα πραγματα της aasa οριστε aasahttp://www.aasaracing.gr/cylinder.htm Αυτη ειναι και η καλυτερη λυση αμα βρεις το πιστονι{ο Νικολοπουλος πουλουσε παλια,,παρε ενα XL να δεις εκει εχει πολλα τηλεφωνα και πολλους βελτιωτες...............με πιστονι wiseco sta 56mm και εργοστασιακια μπιελα θα το σηκωσει η μπιελα?η θα ξαναχτηπησει και θα τα παρω στο κρανιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
srds Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 ρε παιδια εχω ενα μπόμπο ο οποίος ειναι απομιμηση του monkey Της Honda και θέλω να του βάλω ενα μοτερ honda astrea. θα μπαίνει? υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις βάσεις και πρεπει να πέσει πατέντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STAN180 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Opios kserei as mou pei an mpenei moter innova se supra xwris patendes :D ty Παράθεση Πωλειτε Kαρμπυρατερ Malossi 21 (60 ευρο) Και Εξατμιση Giannelli Reverse (60 ευρο) Σε Πολυ Καλη Κατασταση!!!!π.μ για πληροφοριες!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 ε πιστονι wiseco sta 56mm και εργοστασιακια μπιελα θα το σηκωσει η μπιελα?η θα ξαναχτηπησει και θα τα παρω στο κρανιο,για το ινοβα μιλαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ydraulikos18 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 tha xtipisi giauto allaxe kai autin aasa vale Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinigos20 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 tha xtipisi giauto allaxe kai autin aasa vale για ποιον λογο να χτυπησει ρε παιδια μη λετε οτι να'ναι μην τρελαθουμε τελειως. μια χαρα θα κρατησει. Παράθεση h daytonara mou..![sIGPIC][/sIGPIC] http://www.bikepics.com/members/spirosarta/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 για τα narita παιδια τι γνωμη εχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosback Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 poso xronwn eisai? ειμαι 17 ρε φιλε και σκεφτομαι για κανενα astrea normal αλλα μ΄αρεσει και το crypton r to 115 exeis na protineis kati Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svouros_gr Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 η μπιελα θα το σικωσει γιατι η διαδρομη του στροφαλου ειναι 57. εχω φτιαξει 2 innova 56 και χωρις μπιελα. σκοτώνουνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 η μπιελα θα το σικωσει γιατι η διαδρομη του στροφαλου ειναι 57. εχω φτιαξει 2 innova 56 και χωρις μπιελα. σκοτώνουνε.τι κυλινδροπιστονο εβαλες?η μπιελα ητανε μαμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 για τα narita παιδια τι γνωμη εχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Kala logia akougontai.Apla san tin poiotita ton wiseco den einai.Ego pantos proteino TOP.Einai kai giaponezika kai sxetika ftina. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts