Jump to content

[MOTO] Μηχανάκια Honda: GLX, Astrea κ.α.

exosceleton
 Κοινοποίηση

ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???  

802 members have voted

1. 1. ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???

• glx90
      257
    • c50
      99
    • innova125
      160
    • astrea supra
      139
    • astrea grand
      147

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ,ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΕΙ ΛΑΔΙ...ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕς ΜΕΡΕς ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΠΟΥ ΚΑΕΙ ΛΑΔΙ??ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑς ΜΑΣΤΟΡΑΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
h daytonara mou..![sIGPIC][/sIGPIC] http://www.bikepics.com/members/spirosarta/

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ,ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΕΙ ΛΑΔΙ...ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕς ΜΕΡΕς ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΠΟΥ ΚΑΕΙ ΛΑΔΙ??ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑς ΜΑΣΤΟΡΑΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

filaraki i tsimouhes tis kefalis pou pernane mesa i valvides(valkaiz valvidon) eine kales kai sigoura prepei na eine kai japan giati i imintasion den kanoun tipota.apo to karpilater mporei mono akaftei na vgazeis ohi na tros ladi

Που να σου εξηγώ βρε siamos .. Δεν υπάρχει όχι.. Εάν υπήρχε δεν θα είχα ξενερώσει ΚΑΝ.. Τελικά βρέθηκε λύση όχι τόσο εύκολη και φτηνή αλλά τουλάχιστον θα δουλέψει το μοτέρι ξανά... Θα φτιάξουμε καινούριο κύλινδρο απο την αρχή..

ante kali epitihia re filaraki.i mala..a eine oti apo ena regtifie pou tha sou kostize kanena 15 euro tora tha prepei na ta skaseis gera

γεια σας και απο μενα παιδια,ηθελα να ρωτησω κατι εχει ενας φιλος μου ενα astrea prima και θελει να το βελτιωσει,μεχρι ποσα χιλιοστα μπορει να παει χωρις να ανοιχτουν τα καρτερ???

fialaraki an katalava kala ehei astra honda 100cc.ama eine ayto horis anoigma karter to pas mehri 53mm

το καρμπιρατερ δεν φταιει που καιει λαδι οποιος στο ειπε θελει κλοτσιες,εισαι σιγουρος οτι καιει λαδι??αν ναι και αφου αλλαξες και ελατηρια και συνεχιζει το ιδιο τοτε κατα την γνωμη δεν εχουν κατσει καλα οι ανοχες κυλινδρου-πιστονιου

fialaraki an katalava kala ehei astra honda 100cc.ama eine ayto horis anoigma karter to pas mehri 53mm

ευχαρηστω,τα αγορασε ο φιλος μου τα ανταλλακτικα χθες 53mm και μπηκε

Guys, Boh8eia!!!!

Tora loipo, kai eimai a8ina. To mixanaki m, to exw afisei ston aderfo m edw kai miso mina, kai to gamise!!!

Sigkekrimena: Mou eipe oti tou espase mia vida(apo tis 4) tou granaziou pisw, kai oti oi alles einai etoimes!!!! H ******* einai pos i vida exei kollisei mesa sta spiromata kai tis lipei to kefalaki!!!!

Ti ginetai se afti tn periptosi???? Pos tin vgazoume?

ΑΝ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΑΠΑ ΜΕ VT's

το καρμπιρατερ δεν φταιει που καιει λαδι οποιος στο ειπε θελει κλοτσιες,εισαι σιγουρος οτι καιει λαδι??αν ναι και αφου αλλαξες και ελατηρια και συνεχιζει το ιδιο τοτε κατα την γνωμη δεν εχουν κατσει καλα οι ανοχες κυλινδρου-πιστονιου

δηλαδη λες να μην εχει κατσει καλα το πιστονι στον κυλινδρο?μπορει ενα απο τα δυο να ειναι προβληματικο απο την μανα του δηλαδη?ε αμα ειναι τετοια κατασταση χ#%@ μεσα..μακαρι να ειναι τα τσιμουχακια εκει στις βαλβιδες να τα αλλαξω να τελειωνει.. ευχαριστω παντως φιλε κ εσενα κ οσους μου απαντησαν θα το κοιταξω και θα σας ενημερωσω τι φταιει.

δηλαδη λες να μην εχει κατσει καλα το πιστονι στον κυλινδρο?μπορει ενα απο τα δυο να ειναι προβληματικο απο την μανα του δηλαδη?ε αμα ειναι τετοια κατασταση χ#%@ μεσα..μακαρι να ειναι τα τσιμουχακια εκει στις βαλβιδες να τα αλλαξω να τελειωνει.. ευχαριστω παντως φιλε κ εσενα κ οσους μου απαντησαν θα το κοιταξω και θα σας ενημερωσω τι φταιει.

τι κυλινδρο και τι πιστονι εχεις??

Guys, Boh8eia!!!!

Tora loipo, kai eimai a8ina. To mixanaki m, to exw afisei ston aderfo m edw kai miso mina, kai to gamise!!!

Sigkekrimena: Mou eipe oti tou espase mia vida(apo tis 4) tou granaziou pisw, kai oti oi alles einai etoimes!!!! H ******* einai pos i vida exei kollisei mesa sta spiromata kai tis lipei to kefalaki!!!!

Ti ginetai se afti tn periptosi???? Pos tin vgazoume?

filaraki mallon prepei na pas se tornadoro na sti vgalei me mia arida pou girnaei anapoda.tha to tripaei kai tha ksevidonei.arida eine ayto pou vazoume sto trapano kai tripame to toiho.tetoia eine alla anapodi.ohi tou tihou fisika.ama eksehei omos kamia mitoula dokimase me sfiri kai katsavidi mipos mporeseis kai ti giriseis kai ksevidosi.ama eise tiheros vgale tis alles treis vides vgale to granazei kai mporei na fenete i vida kai ksevidosetina me mia pensa

τι κυλινδρο και τι πιστονι εχεις??[/QUO

αν εννοεις απο χιλιοστα ειναι 51. τωρα αν μιλας για μαρκα ειναι πολυ απλα και οχι ακριβα πολυ,πιστονι ΤΟΡ και κυλινδρο να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι ειναι αλλη μαρκα παντως...μεγαλη γκαντεμια παντως και λιγο σπανιο να μην κατσουν καλα οι ανοχες.αν ομως εχει γινει αυτο τι πρεπει να κανω?

τι κυλινδρο και τι πιστονι εχεις??[/QUO

αν εννοεις απο χιλιοστα ειναι 51. τωρα αν μιλας για μαρκα ειναι πολυ απλα και οχι ακριβα πολυ,πιστονι ΤΟΡ και κυλινδρο να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι ειναι αλλη μαρκα παντως...μεγαλη γκαντεμια παντως και λιγο σπανιο να μην κατσουν καλα οι ανοχες.αν ομως εχει γινει αυτο τι πρεπει να κανω?

αφου ειναι διαφορετικης εταιριας ο κυλινδρος και το πιστονι ειναι ρισκο αν θα κατσουν καλα οι ανοχες αρα ειναι αρκετα πιθανο να φταιει αυτο(δεν ειναι γκαντεμια και καθολου σπανιο)αν φταιει αυτο θα πρεπει να αλλαξεις κυλινδροπιστονο ιδιας εταιριας(κιτακι)η να παρεις ενα πιστονι π.χ 52mm και να κανεις το κυλινδρο που εχεις ρεκτιφιε 1mm(αν εχει περιθωριο) περνοντας μαζι σου και το καινουργιο πιστονι για να σου υπολογισουν σωστα τις ανοχες.τωρα κοιτα τα υπολοιπα που σου ειπαν τα παιδια και ασε αυτο ως τελευταιο σεναριο

παιδες τι κάνουμε?

τελικα έδωσα το παπί και πήρα cbr125 1400€. 12000 χιλιομετρα αλλα είναι ανεβασμένο με κιτ της honda μου είπε ο μάστορας, εγώ που το κοίταξα ο κύλινδρος λέει 124cm3 ? τι παίζει εδώ?

επίσης κάνει ένα μικρό θόρυβο, πως είναι οταν ακούγωνται οι βαλβίδες αλλά τον κάνει, σταμτάει για λίγο και ξανακάνει.. και γίνεται αυτό συνέχεια, αυτό μόνο στο ρελαντί το καταλάβαίνεις. το παιδί που δουλεύει εκεί στο μάστορα λέει οτι απο την καμπάνα.. αλλά ο μάστορας κατί για καδένα μου είπε, θα το πάω σε κανένα προκοπή να δω τη παίζει μη δώσω και αλλά λεφτά για πλάκα τώρα..

http://www.lovina.gr

------------------------------

παιδες τι κάνουμε?

τελικα έδωσα το παπί και πήρα cbr125 1400€. 12000 χιλιομετρα αλλα είναι ανεβασμένο με κιτ της honda μου είπε ο μάστορας, εγώ που το κοίταξα ο κύλινδρος λέει 124cm3 ? τι παίζει εδώ?

επίσης κάνει ένα μικρό θόρυβο, πως είναι οταν ακούγωνται οι βαλβίδες αλλά τον κάνει, σταμτάει για λίγο και ξανακάνει.. και γίνεται αυτό συνέχεια, αυτό μόνο στο ρελαντί το καταλάβαίνεις. το παιδί που δουλεύει εκεί στο μάστορα λέει οτι απο την καμπάνα.. αλλά ο μάστορας κατί για καδένα μου είπε, θα το πάω σε κανένα προκοπή να δω τη παίζει μη δώσω και αλλά λεφτά για πλάκα τώρα..

θα εχει κανει ρεκτιφιε τον ηδη υπαρχον κιλυνδρο.

επισης αυτος ο θορυβος που ακουγεται...ειναι σιγουρα καδενα,τιποτα το ανησυχητικο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

siamos:

Να'σαι καλά ρε φιλαράκο.. Απο σάββατο ξεκινάμε δουλειά...!!!! Θα επιστρέψω... με νέα..

Γεια σας! Πριν 3 εβδομαδες αγορασα 1 DAYTONA DV! του εκανα στρωσιμο 1500χλμ αλλα αποφασισα ν το πειραξω παπαραπολυ! θελω ν το κανω full 72cc! takekawa για μενα!Α! ειναι κ κοντο!ν το κρατησω ετσι?? Ποσο παει?? περιπου ποσες στροφες θα ανεβει??? Μαμισια fx θα φευγει??? οτι αλλο εχετε ν μου πητε πανω στο θεμα αυτο... το γραφετε!

geia sas...

exw ena glx 57x56 me 28...

ti zigler na valw?

k 8elw k ena kalo pistoni ektos apo aasa...

thn

x!

1) Δεν μας είπες καν τι μάρκα καρμπυρατέρ έχεις.. Όσο για το ζιγκλέρ εσυ θα δοκιμάσεις και θα δείς... Παίζουν πολλά ρόλο....

3) Πάρε wiseco.. Και το aasa καλούτσικο είναι..

Γεια σας! Πριν 3 εβδομαδες αγορασα 1 DAYTONA DV! του εκανα στρωσιμο 1500χλμ αλλα αποφασισα ν το πειραξω παπαραπολυ! θελω ν το κανω full 72cc! takekawa για μενα!Α! ειναι κ κοντο!ν το κρατησω ετσι?? Ποσο παει?? περιπου ποσες στροφες θα ανεβει??? Μαμισια fx θα φευγει??? οτι αλλο εχετε ν μου πητε πανω στο θεμα αυτο... το γραφετε!

Ισα που θα τα βλέπεις τα FX (το κωλοφάναρο εννοώ)

Για εμένα τσάμπα λεφτά θα δώσεις φιλαράκο μου.. Αστο στην μιζέρια του..!!! Μην το πειράζεις..

Πάρε ένα Honda ή Yamaha εάν θέλεις να φτάσεις το FX.. Αλλιώς ουτε να το σκέφτεσαι..

27 χρονων και ασχολησε ακομη παπακια :blink: :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι 72 να το φτιαξεις αλλα και 56 ξεχνα την ιδεα του να τρως fx φιλαρακο... η yamaha βλεπεις εβαλε τα δυνατα της και εβγαλε οχι παπι αλλα παπαρο..!! αλλα και 72 και takegawa να ειναι μη περιμενεις θαυματα στο γκαζι,και κοντο κιολας..!απλα θα σου κατεβαζει το κοντερ το πενηνταρι..

1) Δεν μας είπες καν τι μάρκα καρμπυρατέρ έχεις.. Όσο για το ζιγκλέρ εσυ θα δοκιμάσεις και θα δείς... Παίζουν πολλά ρόλο....

3) Πάρε wiseco.. Και το aasa καλούτσικο είναι..

file nimizo i wiseco vgazei mono gia innova mpistonia etsi den eine.filarako oso gia ta hiliosta pou zitas mono i aasa se voleuei kai eine kali marka.na pareis kai ton kilindro tis aasa ton akrivo ohi to ftino telios gia na kaneis kali doulia

filarako adika lefta tha doseis min asholithis kan.prepei na kaneis poli doulia kai den aksizei na dialiseis to mihanaki sou.tora ama valis ena kilindropistono 72ari tha travaei kalitera to mihanaki kai den tha to variese.