Jump to content

[MOTO] Μηχανάκια Honda: GLX, Astrea κ.α.

exosceleton
 Κοινοποίηση

ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???  

802 members have voted

1. 1. ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???

• glx90
      257
    • c50
      99
    • innova125
      160
    • astrea supra
      139
    • astrea grand
      147

Recommended Posts

paidia ti diafora exoun ta imitasion plastika apo ta aythentika plastika gia ''SUPRA'' ???

ektos apo tin antoxi mipos exoun kamia diafora stin emfanisi??

diladi mou fenete oti ta imitasion exoun mia diafora me ta aythentika sto sxima

ti lete eseis? einai idia i exoun aytin tin diafora sto sxima pou lew?

honda astrea supra 109 (piston narita 53 cm,kentroforos f200 1o stadio fuego,karmpilater 22ari shark,racing,lastixa veerubber.eksatmisi sebring.xrwma prasino laxani.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 10,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

paidia ti diafora exoun ta imitasion plastika apo ta aythentika plastika gia ''SUPRA'' ???

ektos apo tin antoxi mipos exoun kamia diafora stin emfanisi??

diladi mou fenete oti ta imitasion exoun mia diafora me ta aythentika sto sxima

ti lete eseis? einai idia i exoun aytin tin diafora sto sxima pou lew?

i diafora re file eine oti den ehoun toso kali efarmogi oso ta gnisia.eidika sto fanari sou petagonte ekso sinehia

siamos ειναι σπασιμο φιλε να δουλευει τοσο καλα το μοτερ και να καιει λαδια!το χειροτερο ειναι οτι δεν βρισκουμε απο που χανει!τα εχουμε κοιταξει ολα!4 φορες εχουμε ανοιξει το μοτερ!με παρηγορει το οτι παει πολυ καλα στον δρομο!

g_angelo01 δικη μου εκτιμηση γνωμη οπως θες πες το αλλα τον δρακο εγω τον φοβαμαι στα ρεκτιφιε!δεν λεω,ισως καποτε να εκανε καλη δουλεια αλλα εχει χαλασει κατα πολυ,εχει μεινει το ονομα μονο!φυσικα και δεν μπορει κανενας να αποδοκιμαζει,κατακρινει,θαβει ενα τετοιο μαγαζι απο λογια που εχει ακουσει απο φιλους ή γνωστους αλλα εγω μιλαω με αποδειξεις οι οποιες δεν ειχαν το επιθυμητο αποτελεσμα!τωρα τι να πω για σενα,οτι δεν εγινε σωστα το ρεκτιφιε;στα crypton παντως κανουν εναν χαρακτηριστικο θορυβο καποια ρουλεμαν μεσα στο μοτερ,μηπως ειναι αυτο;

liapo ama sou gemizei ladi to mpouzi kai tin eksatmisi mallon apo tin kefali tha prerhete to problima.den epireazi ti dinami to oti troei ladi.diladi tou bazis ladi sinehia giati to katapini

στα crypton παντως κανουν εναν χαρακτηριστικο θορυβο καποια ρουλεμαν μεσα στο μοτερ,μηπως ειναι αυτο;

δεν νομιζω λιαπο,αν ηταν κατι τετοιο,θα το ακουγα&πριν τη μετατροπη...

βασικα πιστευω οτι ειναι πειρακια..

ηδη το μειγμα ειναι πολυ φτωχο για αυτα τα κυβικα...σε συνδυασμο με την αυξημενη συμπιεση...

απο την αλλη εχω βαλει ηδη 100αρα μια φορα&δεν εχω δει βελτιωση...

αν ηταν πειρακια,θα επρεπε να πεσει λιγο ο ηχος απο το τρρρρρ...

:what:

ela re Alki G@misame pali e? hsoun k esy mes ston xamo? poli kameno lasixo akoma me ponaei o laimos....

Exei kaneis strofalo apo Innova i moter allokliro???? einai megali anagi..

G@mo tis φάσεις, κάπου σε πήρε το μάτι μου.. τέτοια θα έπρεπε να γινόταν συχνά αλλα εδώ δεν μαζέυονται όλοι μαζι για να γουστάρουμε..κρίμα

g_angelo01 για να γινει καλη δουλεια οταν κανεις ρεκτιφιε δινεις και το πιστονι μαζι για να μετρησουν και να ανοιξουν τον κυλινδρο στα χιλιοστα που πρεπει βαση του πιστονιου!

alkispa γραφεις ''Το πιο τρελό show σήμερα στην πλατεία των Ιωαννίνων για τους πανηγυρισμούς της νίκης του ΠΑΣ Γιάννινα επι του Ολυμπιακού.'' εγω σου λεω οτι δεν νικησατε αν ειδες το αποτελεσμα,απλα μας αποκλεισατε,αυτο ειναι ολο!

socratis84 ποτε ηταν η τελευταια φορα που G@mhsate pali οπως γραφεις;εκτος κι αν το κανετε συχνα στην κατηγορια σας!

δε θα λύσουμε οπαδικά θέματα εδώ, άσε που δεν έχω τέτοια κολλήματα φίλε λιάπο. δε με αποσχολεί και πολύ η μπάλα.. κατι τετοιες στιγμές όμως αξίζουν..

http://www.lovina.gr

------------------------------

alkispa ουτε εγω εχω τετοια κολληματα οποτε δεν εχουμε να λυσουμε τπτ!ουτε απο την αλλη τα εχω με τον πας ή τα γιαννενα ή οποιον μενει/ειναι απο κει!ποτε δεν μου αρεσε το ποδοσφαιρο,απλα ειμαι ολυμπιακος χωρις να με ενδιαφερει αν θα κερδισουμε ή χασουμε!σιγουρα δεν μου αρεσε οτι δεν συνεχιζουμε αλλα δεν θα σκασω κι ολας!και το φαγητο μου θα φαω και θα κοιμηθω ομορφα κι ωραια!

makis1111 ακομα και να παρεις το glx ετσι οπως ειναι πως θα κυκλοφορεις;λεω για το μοτερ αστρεα που κανει καραμπαμ!αραγε εχει χαρτια για το μοτερ αυτος που το πουλαει ή θα μπλεξεις πουθενα;για μενα κανε οτι σου ειπε ο siamos,πουλα το δικο σου και παρε ενα αλλο να το φτιαξεις απο την αρχη μονος σου κι οτι βοηθεια θελεις εδω ειμαστε!

g_angelo01 εχεις να βαλεις κανα μεγαλυτερο καρμπυρατερ να δοκιμασεις;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg

g_angelo01 εχεις να βαλεις κανα μεγαλυτερο καρμπυρατερ να δοκιμασεις;

δυστυχως το καρμ το 22 απο ζ125 το εχω εκτος αθηνων...οπως&την protech...

αρα το μονο που μπορω να κανω ειναι να πειραματιστω με αυτο το καρμπ

(ζιγκλερ-βελονα...)

μοντελο?χιλιομετρα?κατασταση?μετατροπες?

exei 20.000 epano alla eine konta stis 15.000 ta km tou.K kserete giati?foraei granazia 13-39 ful ekinisi k etsi gia ti plaka to konter grafei 80 eno pigenei me 50. Mporeite na to deite stis fotos mou.Exei zantes MD piso anartiseis rithmizomenes diskoplaka margarita eksatmisi k eine mama.Ayta.Dexomai k prosfores an endiaferete kaneis

[sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions

innova exo pedia.52,9 pistoni k diadromi 57.To epsaksa kala

vgazei kanena provlima meta???? ennow otan apo piragmeno ginete manisio????

[sIGPIC][/sIGPIC]

POLICE.....XAXAXAXA

Γιώργο Καλορίζικο!!!!:D :D :D Το είδα το χρωμα, καλό ειναι. Μου φένεται βαμένο με αερα ετσι????

Μπραβο, Καλή Doyleia!!!!!:p :p :p

*(Απευθήνομαι στον DmKia για όσους δεν καταλαβαν:p )

ΑΝ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΑΠΑ ΜΕ VT's

spa εχει ο θεοχαρης κι ο κυριακοπουλος.

που ειναι ο dmkias_46 οεο;βαλε καμια φωτο να δουμε το χρωμα κι εμεις!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg

ελα ρε λιαπο.

http://www.bikepics.com/pictures/799642/

Γιώργο Καλορίζικο!!!!:D :D :D Το είδα το χρωμα, καλό ειναι. Μου φένεται βαμένο με αερα ετσι????

Μπραβο, Καλή Doyleia!!!!!:p :p :p

*(Απευθήνομαι στον DmKia για όσους δεν καταλαβαν:p )

ευχαριστω ρε!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ