dmkias_46 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 αν υπαρχει καλος μαστορας και ορεξη ποιος ο λογος για τοσα λεφτα??? δειτε το αστρακι, μονοσοκ διπλα δισκοφρενα αλλες κυλινδροκεφαλες, ζητημα να εχει δοσει 500 ευρω πανω στο παπακι http://w2.bikepics.com/pics/2006/10/29/bikepics-712593-full.jpg Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniper_23 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 εχθές κα8ώς βάφαμε το μπομπάκι μου μαζί με έναν φίλο μου όταν περάσαμε το χρώμα μετα από λίγο έσκασε σε αρκετά σημεια ,για ποιούς λόγους μπορεί να έγινε αυτό ; :worry: καλυτερο τριψιμο θελει... Παράθεση Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται... [sIGPIC][/sIGPIC] Το innova μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniper_23 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 η δεν το ειχες τριψει καλα, η ηταν μαπα το χρωμα, η το μερος ειχε υγρασια. εγω θα το βαψω απλο μεταλικο σε φαναρτζη μονο 30 ευρω!!! ηθελα περλα, αλλα θελει αλλη προεργασια και θα παει πανω απο 300 ευρω 300€?????????????? τι?????? εμενα και το πρασινο και το ασημι ειναι περλα και εργασια πηγε 50€ και χρωμα 100 Παράθεση Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται... [sIGPIC][/sIGPIC] Το innova μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 τωρα η προεργασια ειναι ετοιμη, μονο χρωμα θα ριξει, και επειδη θα τελειωσει γρηγορα, μου περνει λιγα. αν το κανω περλα πρεπει να αγορασω χρωμα-βερνικια-προεργασια να μου τα βαψει ολα αυτα θελει περισοτερα λεφτα. καταλαβες??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis84 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Na kano mia erotisi??? pos vazete fotografies sto keimeno opos evale o dmkias tin kefali mou??? poli kalo k to astrea an eixe k 2 ekentroforous tha itan akoma kalytera... yparxei k ena papi edo me tin idia kefali einai apo skouter 2 valvides i eisagogis einai 30mm k 27mm eksagogis arketa megales (alla oxi pio dinati aopo mia superhead me s30 ekendroforo.. )gia tin sigekrimeni den vgenei agrios ekentroforos k an einai k o idios kulindros prepei na einai 59mm.. Παράθεση TAKEGAWA [sIGPIC][/sIGPIC] POWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siamos Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 εχθές κα8ώς βάφαμε το μπομπάκι μου μαζί με έναν φίλο μου όταν περάσαμε το χρώμα μετα από λίγο έσκασε σε αρκετά σημεια ,για ποιούς λόγους μπορεί να έγινε αυτό ; :worry: simfono me oti sou eipan ta paidia file alla kai kati allo mipos den to proseksate.den prepei na exei ladi poythena se epiphania pou tha bapseis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siamos Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 poso paei re paidia i dohc i kefali Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 αν υπαρχει καλος μαστορας και ορεξη ποιος ο λογος για τοσα λεφτα??? δειτε το αστρακι, μονοσοκ διπλα δισκοφρενα αλλες κυλινδροκεφαλες, ζητημα να εχει δοσει 500 ευρω πανω στο παπακι http://w2.bikepics.com/pics/2006/10/29/bikepics-712593-full.jpg να ρωτησω κατι?ο κυλινδρος-κεφαλη απο τι ειναι?απο honda xl ισως?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Na kano mia erotisi??? pos vazete fotografies sto keimeno opos evale o dmkias tin kefali mou??? poli kalo k to astrea an eixe k 2 ekentroforous tha itan akoma kalytera... yparxei k ena papi edo me tin idia kefali einai apo skouter 2 valvides i eisagogis einai 30mm k 27mm eksagogis arketa megales (alla oxi pio dinati aopo mia superhead me s30 ekendroforo.. )gia tin sigekrimeni den vgenei agrios ekentroforos k an einai k o idios kulindros prepei na einai 59mm.. οταν εγκριθει η φωτο κατω-κατω εχει ενα λινκ, καντο αντιγραφη και επικοληση στο κειμενο που θα γραφεις να ρωτησω κατι?ο κυλινδρος-κεφαλη απο τι ειναι?απο honda xl ισως?? απο XL125 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkispa Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Ρε μαγκες αυτο το βαρελακι που καταληγει στην κεφαλι τι ειναι??? Παράθεση http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 καλη δουλεια η πατεντα με την κεφαλη κυλινδρο απο xl,αλλα εχει καποιο ουσιαστικο πλεονεκτιμα αυτη η κεφαλη??πχ μεγαλυτερες βαλβιδες,χωρο καυσης κτλ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis84 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 apo oti fenete pernei ladi apo karter k kefali k to kanei kykloma opote logika einai kati san psigio me moteraki isos na kryoni to ladi... sigoura einai apo xl 125 h kefali giati mia idia kefali (emfanisiaka) exei enas filos mou alla einai apo vespa 200 h 250 den thymame kala alla an einai apo 125 sigoura tha exei mikroteres valvides.. Παράθεση TAKEGAWA [sIGPIC][/sIGPIC] POWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siamos Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 http://www.youtube.com/watch?v=DBd9GUY3j_A.XL 185 SE FASEIS IPPODYNAMHS.MOY TO HARISANE TO XL KAI DESTE POU KATANTISE.FISIKA AKOLOUTHOUN TROPOPIEISIS! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petition3r Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 ευχαριστώ για τις συμβουλές,βρήκα τι έκανα λάθος τελικά. ο τρόπος που το έβαφα ήταν ,περνούσα πολύ χρώμα σε κάθε χέρι .κανονικα το έβαψα με αστάρι χρώμα και βερνίκι :D Παράθεση S.S.D.D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 τι εγινε παιδες??? πολυ ησηχια... χρονια πολλα!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkispa Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 χρονια σας πολλα παλικαρια οτι επιθυμιτε και με καλυτερα παπακια το 2007 !!! Παράθεση http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honduck Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 xronia polla eftixismena kai ta miala........sta mixanakia!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] POLICE.....XAXAXAXA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkispa Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 xronia polla eftixismena kai ta miala........sta mixanakia!!!!! και τα μυαλά στα κάγκελα !!!! (ήθελες να πεις) ;) :p :shifty: Παράθεση http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondatom Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 kserei kaneis poso kanoun ta phneia gnisia gia gia honda astrea mizato??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 ολη η πλακα??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siamos Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 xronia polla se oloys pedia kai kali xronia me dinata papia.file mallon thane akriba ta gnisia pinia kai ama eine pare imintasion giati kai afta kala doyleuoyn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkispa Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 να ρωτήσω κατι και γω, πόσο κάνουν: γνήσια καμπάνα supra & φυγοκεντρικο, δισκακια και ελατήρια καλά.. πόσο περιπου και πείτε μου μάρκες.δε θέλω να πατινάρει καθόλου.. είχα αλλάξει δισκακια(αστρα) ελατίρια(premier) και φυγοκεντρικο(yamashida) και απο τότε που πήγα άρτα άρχισε να πατινάρει πάλυ.. και όσο πάει και χειρότερα!! Παράθεση http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSALAS_PETROS Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 geia sas paidia kali xronia!!!...pira tin exatmisi tis takegawa apo ton theoxari kai einai gia innova ti na kanw na tin valw se glx???.eixa dei sto bikepics tin forouse ena glx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkispa Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 και chally έχω δει να τη φοράει.. θα σε γελάσω αλλά προσπάθησε να τη βάλεις πάνω και θα καταλάβεις που ακριβώς δεν ταιριάζει... Παράθεση http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSALAS_PETROS Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 και chally έχω δει να τη φοράει.. θα σε γελάσω αλλά προσπάθησε να τη βάλεις πάνω και θα καταλάβεις που ακριβώς δεν ταιριάζει... tin evala kai thelei se treia simeia stravoma.aurio tha paw se ena xaderfo mou na prospathisoume me kourmpadorw!.kai o theos boithos! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts