Lux Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 On 27/6/2025 at 12:22 ΜΜ, terkos2 said: Στο αρχικό σου μήνυμα μιλάς για service, εννοείς το επίσημο στην Πολωνία; Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από το επίσημο site; Του αδερφού μου είναι αγορασμένο από banggood και είναι global version, θα το δέχονται άραγε για επισκευή; Καλό θα είναι πάντως να του κάνεις και τις αναβαθμίσεις λογισμικού, νομίζω ότι μέχρι android 14 παίρνει, εγώ έχω το 8pro, έχει φτάσει μέχρι το anbroid 13, αλλά θυμάμαι ότι το 8T είχε βγει με μια επιπλέον έκδοση. Οσο για την μπαταρία νομίζω ότι εφόσον το τηλέφωνο λειτουργεί απροβλημάτιστα και αφού θα πάει στο service και το προορίζεις για τον πιτσιρικά, αν και όπως είπες είναι μεγάλο πόσο για μπαταρία πιστεύω ότι αξίζει τελικά να δώσεις τα 80€. Ναι στη Πολωνια. Αγορασμενο απο Κωτσοβολο ειναι. Λογικα δεχονται και το global version, κανε μια ερωτηση τη Δευτερα στο Live chat. Με τις αναβαθμισεις σχεδον ολα τα oneplus, ειδικα σειρα 8 και 9, εβγαζαν πρασινη οθονη και ιδιαιτερα εαν ηταν και ινδικη εκδοση. Τωρα να το βγαλει σε android 11 και ευρωπαικη εκδοση, οπως το δικο μου, ειναι αρκετα σπανιο.. Τωρα σχετικα με την μπαταρια δεν ξερω ποσο παλια ειναι.. Σιγουρα θα καθεται χρονια στο ραφι και θα εχει χασει καποιο ποσοστο της.. Δεν θα κανω την αλλαγη προς το παρων. Επισης καποιος μου ειπε οτι υπαρχει και ελλαδα service που ασχολειται με τα Oneplus, θα παρω και εκει τηλεφωνο την Δευτερα, μηπως και γλυτωσω την μεταφορα στην Πολωνια, και μεσω UPS μαλιστα που την φοβαμαι με τοσα περιστατικα που εχουν γινει με κλωτσιες σε δεματα. https://smartec.gr/gr.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2025 Λοιπόν έχω πάθει πλάκα. Το κινητό έφυγε από το σπίτι 6 το απόγευμα Προχθές και σήμερα το στέλνουν πισω, έτοιμο φτιαγμένο. Και όλα αυτά σε συσκευή εκτός εγγύησης. OnePlus μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα. Λογικά Δευτέρα,Τρίτη θα μου έχει έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 (edited) 13 ώρες πριν, Lux said: Λοιπόν έχω πάθει πλάκα. Το κινητό έφυγε από το σπίτι 6 το απόγευμα Προχθές και σήμερα το στέλνουν πισω, έτοιμο φτιαγμένο. Και όλα αυτά σε συσκευή εκτός εγγύησης. OnePlus μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα. Λογικά Δευτέρα,Τρίτη θα μου έχει έρθει. Το ίδιο σχεδόν ισχύει και για το εδώ σέρβις (για τις συσκευές που υποστηρίζουν - το είχαμε συζητήσει και σε άλλο τόπικ)με την διαφορά ότι αν δεν υπάρχουν τα ανταλλακτικά πρέπει να γίνει παραγγελία οπότε πάμε πίσω μια εβδομάδα το λιγότερο. Edited July 5, 2025 by mivechris Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts