z0diac7650 Δημοσιεύτηκε October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 30, 2003 Ξερει κανεις για να αντιγραψω ενα dvd παιχνιδι ps2, αρκει να κανω ενα image και να το καψω ή πρεπει να κανω και τιποτα αλλο? Αν ενα dvd παιχνιδι χωραει σε cd θα το αντιγραψω με τον ιδιο τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Φίλε μου εγώ δοκίμασα να αντιγράψω παιχνίδια PS2 από cd σε cd με CloneCD,clonyXXL και profiler και δεν δούλεψαν ποτέ. Όμως όταν έκανα ένα απλό CD Copy από το Nero τα παιχνίδια έπαιζαν κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Πρέπει να αντιγράψεις στο σκληρό το ISO του DVD! Υπάρχει το πρόγραμμα ISO Buster! Συνήθως χρειάζεσαι 2 CD! Δεν θυμάμαι και καλά γιατί έχω καιρό να ασχοληθω! :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts