leasedline Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Deal breaker - Το deal της ημέρας. Και πάνω που ήμουν με το budget μου προβληματισμένος, μου σκάει προσφορά απο banggood, το RN9 Pro το 128, στα 224€ (στα 249$ είναι η προσφορά) στο interstellar grey - το χρώμα που ήθελα. Όταν το φθηνότερο στο σκρουτζ είναι στα 297 χωρίς μεταφορικά. Φυσικά έφυγε η παραγγελία σφαίρα με priority, είναι προσφορά μόνο για 99 συσκευές και έως 48 ώρες, εν ολίγοις όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε. 279$ λέει εμένα το banggood.... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Μήπως πωλήθηκαν οι 99 συσκευές??? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Τιμαρα!!! Τόσο βγήκε το 64αρι πριν 3-4 ημέρες. Έκανα το "λάθος" και πλήρωσα σε € Δε με πειράζει καθώς αν δε φτάσουν τα 64 μπορώ να βάλω micro SD (btw καμιά πρόταση για 64/128?) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ είμαι καθόλα ευχαριστημένος και η τιμή μια χαρά για Ελλάδα. Αν στην Κίνα είναι πιο φθηνά συνδυάζοντας την αγορά με κάτι άλλο δεν το γνωρίζω. Την χρησιμοποιώ σε κινητό αλλά στις DSLR μου https://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards/f/587983/microSD.html?from=autocomplete&o=sd+micro Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Παιδιά, κι εγώ παράγγειλα το 9pro. είδα πως δεν γράφει πως έχει OTG ! Είναι δυνατόν να μην έχει ; Το ραδιόφωνο, δεν με πειράζει αν δεν το έχει, αλλά το OTG το χρειάζομαι !!!! Στο επίσημο site της xiaomi δεν αναφέρει τίποτα σχετικό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Εγώ είμαι καθόλα ευχαριστημένος και η τιμή μια χαρά για Ελλάδα. Αν στην Κίνα είναι πιο φθηνά συνδυάζοντας την αγορά με κάτι άλλο δεν το γνωρίζω. Την χρησιμοποιώ σε κινητό αλλά στις DSLR μου https://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards/f/587983/microSD.html?from=autocomplete&o=sd+microΤην έχω πάρει και γω και είναι εξαιρετική Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Παιδιά, κι εγώ παράγγειλα το 9pro. είδα πως δεν γράφει πως έχει OTG ! Είναι δυνατόν να μην έχει ; Το ραδιόφωνο, δεν με πειράζει αν δεν το έχει, αλλά το OTG το χρειάζομαι !!!! Στο επίσημο site της xiaomi δεν αναφέρει τίποτα σχετικό.... και οι σελίδες κάποτε έγραφαν (για android smartphone) μπορεί να αποθηκεύσει 100 Επαφές και υποστηρίζει ringtone κλπ ξέρω γω..... μη κοιτάτε τα specs από σελίδες και νομίζετε ότι ισχύουν όλα 100% ή το ότι επειδή δεν γράφει κάτι δεν υπάρχει copy/paste Κάνουν όλοι και απλά συμπληρώνουν ή αφαιρούν πράγματα (μη γεμίζουμε και σελίδες με specs για χαζομάρες) για τα led / fm radio κλπ καλό είναι να το ψάξετε από κανά review ή κάποιο χρήστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 (edited) και οι σελίδες κάποτε έγραφαν (για android smartphone) μπορεί να αποθηκεύσει 100 Επαφές και υποστηρίζει ringtone κλπ ξέρω γω..... μη κοιτάτε τα specs από σελίδες και νομίζετε ότι ισχύουν όλα 100% ή το ότι επειδή δεν γράφει κάτι δεν υπάρχει copy/paste Κάνουν όλοι και απλά συμπληρώνουν ή αφαιρούν πράγματα (μη γεμίζουμε και σελίδες με specs για χαζομάρες) για τα led / fm radio κλπ καλό είναι να το ψάξετε από κανά review ή κάποιο χρήστη Ναι έχεις δίκιο. Μα κι εγώ γι αυτό ρώτησα !!! Το έψαξα και τελικώς υποστηρίζει και OTG και fm Radio και απ ότι είδα και led έχει... ;) Edited May 31, 2020 by pmakridis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 279$ λέει εμένα το banggood.... Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Εγώ είμαι καθόλα ευχαριστημένος και η τιμή μια χαρά για Ελλάδα. Αν στην Κίνα είναι πιο φθηνά συνδυάζοντας την αγορά με κάτι άλλο δεν το γνωρίζω. Την χρησιμοποιώ σε κινητό αλλά στις DSLR μου https://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards/f/587983/microSD.html?from=autocomplete&o=sd+micro Ευχαριστώ! Θα την έχω στα υπόψιν! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 ........ μια χαρά εγκαθιστώ την εφαρμογή :thanks: Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 μια χαρά εγκαθιστώ την εφαρμογή :thanks: Να 'σαι καλά, ναι πέρνα την, αν και αρχικά εμένα τη προσφορά μου την έβγαλε κανονικά στο site ,όχι δηλαδή μέσω της εφαρμογής. Απλά τα screenshot τα τράβηξα εκ των υστέρων επειδή την παραγγελία την έκανα μέσω της εφαρμογής. Τώρα εάν στη βγάλει εσένα την προσφορά στην εφαρμογή, δοκίμασε να την κατεβάσεις. Η προσφορά όπως λέει και στο screenshot είναι για το ΣΚ, δηλαδή λίγες ώρες ακόμα, εκτός κι εάν πουληθούν οι 99 συσκευές που είναι στη προσφορά νωρίτερα σήμερα. Αυτή η τιμή -σύντομα- δύσκολα να ξαναβρεθεί! Τρελή προσφορά. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 (edited) Ρε παιδιά με τον κωρονοιο μηπως κάνει κανένα 3μηνο ναρθει? Τελικά το χτύπησα το 128GB 228,18€ και EU priority 7,40€ σύνολο 235,58€. Τόσο το πληρώσατε και εσείς? Ελπίζω να τα παραλάβουμε ολοι με το καλό χωρίς παρατράγουδα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 31, 2020 by leotzian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 (edited) Ρε παιδιά με τον κωρονοιο μηπως κάνει κανένα 3μηνο ναρθει? Τελικά το χτύπησα το 128GB 228,18€ και EU priority 7,40€ σύνολο 235,58€. Τόσο το πληρώσατε και εσείς? Ελπίζω να τα παραλάβουμε ολοι με το καλό χωρίς παρατράγουδα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλορίζικος στη νέα σου παραγγελία κι εσύ! Με το καλό να παραλάβουμε, θεωρώ ότι κάναμε το σωστότερο timing για αγορά αυτής της συσκευής! Στο μεταξύ κι εσύ με RN4 (εγώ έχω το mido), όπως εγώ και ο @mol, μετά απο 5 γενιές Redmi έφτασε η ώρα μας για την αλλαγή. Ναι ή ίδια τιμή κι εμένα, απλά εγώ πρόσθεσα την ασφάλεια για την προστασία της οθόνης και την μεταφορά και μου βγήκε ακόμα λίγα € παραπάνω. Τώρα όσο αφορά το περί καθυστέρησης της παραγγελίας, δεν το νομίζω, αλλά απόλυτος δε μπορώ να είμαι, τη συσκευή τη γράφει in stock, και για estimated delivery αναγράφει το κλασσικό 15-20 ημέρες. Τώρα σε επικείμενη καθυστέρηση, ο καθένας κινείται όπως νομίζει, απο αίτημα για refund μέχρι απλά να περιμένει. Edited May 31, 2020 by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Το λοξοκοιταζω πολυ καιρό εχω εχω το nikel αλλά πάει σφαίρα ..... σχετικά .... αλλα εγω τα πειράζω και βάζω όλα τα σχετικά αλλά για το joyesse ακόμα δεν εχουν βγει και πολλά δεν έχει κυκλοφορήσει βλέπεις... ειδωμεν Θέλω ένα τηλέφωνο που το πληρώνω να το εξουσιάζω εγω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Ρε παιδιά με τον κωρονοιο μηπως κάνει κανένα 3μηνο ναρθει? Τελικά το χτύπησα το 128GB 228,18€ και EU priority 7,40€ σύνολο 235,58€. Τόσο το πληρώσατε και εσείς? Ελπίζω να τα παραλάβουμε ολοι με το καλό χωρίς παρατράγουδα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 226.88€ μόνο με priority το 6/64 πριν μια εβδομάδα περίπου. (Έχασα ένα δεκαρικο-θα έβγαινε 217€- γιατί πλήρωσα σε ευρώ αλλά Κλάιν) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 ....ωχ δε κρατήθηκα και το παρήγγειλα!:dizzy: καλά να πάθω που κάνω login στο forum.... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Panic...ha ha ha Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 ....ωχ δε κρατήθηκα και το παρήγγειλα!:dizzy: καλά να πάθω που κάνω login στο forum.... :lol: Εάν το λες κυριολεκτικά, μπορείς κάλλιστα να κάνεις refund.. Ειδάλλως, καλομίλητο και με το καλό να παραλάβεις! Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Βάλτε ένα link κάποιος γιατί άλλα βλέπω εγώ. Ευχαριστώ Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 (edited) @dskopa Είναι μόνο απο το app κατέβασε το application από το store και σκλοραρε δεξιά την εικόνα στην αρχικη σελίδα 9 φορές μέχρι να δεις Weekend 48 hours και θα το δεις στο Top 9 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 31, 2020 by leotzian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 :lol: Εάν το λες κυριολεκτικά, μπορείς κάλλιστα να κάνεις refund.. Ειδάλλως, καλομίλητο και με το καλό να παραλάβεις! το redmi note 5 που έχω είναι άψογο για μένα (και ακόμα σε εγγύση Infoquest) αλλά σε τρώει το καινούργιο, στριφογυρίζει αρκετό καιρό στο μυαλό μου το νέο redmi note αν και δε μου αρέσουν τα χρώματα Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Σε πράσινο το πήρα. Όχι ότι θα το βλεπω, έτσι και αλλιώς σε θήκη θα το έχω απ' τη πρώτη στιγμη Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Τι κάνεις όταν εξαρχής ήθελες το 128αρι αλλά δεν ήταν διαθέσιμο και σου σκάει προσφορά το 64αρι; Το αγοράζεις με κλειστά μάτια!!! :lol: Τι κάνεις όταν μαθαίνεις απο τους καλούς συνομιλητές οτι υπάρχει το 128αρι που ήθελες σε προσφορά;;;:rolleyes:;) Το σκέφτεσαι για 5 λεπτά, το σκέφτεσαι και το ξανασκέφτεσαι και τελικά το παραγγέλνεις!!! :X:lol: Για οποιον ενδιαφέρεται πωλείται το 64αρι όταν με το καλό έρθει χωρίς να ανοιχθεί. Δεχόμεσθα και π.μ.:shifty: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Τι κάνεις όταν εξαρχής ήθελες το 128αρι αλλά δεν ήταν διαθέσιμο και σου σκάει προσφορά το 64αρι; Το αγοράζεις με κλειστά μάτια!!! :lol: Τι κάνεις όταν μαθαίνεις απο τους καλούς συνομιλητές οτι υπάρχει το 128αρι που ήθελες σε προσφορά;;;:rolleyes:;) Το σκέφτεσαι για 5 λεπτά, το σκέφτεσαι και το ξανασκέφτεσαι και τελικά το παραγγέλνεις!!! :X:lol: Για οποιον ενδιαφέρεται πωλείται το 64αρι όταν με το καλό έρθει χωρίς να ανοιχθεί. Δεχόμεσθα και π.μ.:shifty: υπάρχουν και χειρότερα! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 υπάρχουν και χειρότερα! Εννοείται. :lol::lol::lol: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts