elteo Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 On 11/9/2022 at 9:18 ΠΜ, DimitrisAndNiki said: 3. Κατέβαστε και κάνε extract τον editor https://www.dropbox.com/s/qprw4mg2w0l3742/AmazFit_Watchface_Editor_%28GTR47ToGTR2%29.zip?dl=0 4. Αποσυμπίεστε το .bin αρχείο που έχετε κατεβάσει χρησιμοποιώντας τον editor 5. Τα απόσυμπιεσμένα αρχεία θα τα βρειτε στον υποκατάλογο του editor "Watch_face" εδώ κόλλησα και δεν προχωράει....ο editor που λες δεν έχει το trex για αποσυμπίεση και δεν κάνει τίποτα. λούπα και αδιέξοδο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, elteo said: εδώ κόλλησα και δεν προχωράει....ο editor που λες δεν έχει το trex για αποσυμπίεση και δεν κάνει τίποτα. λούπα και αδιέξοδο. Κατέβασες το .zip αρχείο; Την λούπα που την κάνει, όταν πας να το κάνεις extract ή όταν πάς να αποσυμπιέσεις .bin αρχείο; Edit: Μια χαρά κάνει extract αρχεία για trex, δες το screenshot Edited September 13, 2022 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 (edited) Nαι κάνω αυτό που λες και δεν κάνει extract ....τέσπα, άστο. Βαριέμαι να ασχοληθώ περισσότερο. Και τις 2 επιλογές να πατήσω μου βγάζει συνέχεια αυτό Edited September 13, 2022 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2022 γνωρίζει κάποιος ποιο είναι το παρακάτω watchface? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2022 (edited) 1 ώρα πριν, elteo said: γνωρίζει κάποιος ποιο είναι το παρακάτω watchface? Δεν είναι θέμα.. . power saver mode είναι Τα fonts μοιάζουν 99% με τα SF Movie Poster (δωρεάν). Αν ψήνεσαι τόσο πολύ και δεν θες power save mode, είναι πολύ εύκολο να το φτιάξεις στον Zepp Editor Edited September 25, 2022 by DimitrisAndNiki 1 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shamrockk Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 Κάτοχος του T-Rex(οχι του pro) κ συνδεδεμένο με poco x3 pro. Τις τελευταίες μέρες αποσυνδέεται συνεχεία κ δε μου έρχονται ειδοποιήσεις. έχει κανείς καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. January 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2023 μπορεί κάποιος να μου πει που βλέπω πόσες μέρες πέρασαν από την τελευταία φόρτιση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2023 14 minutes ago, tsiaras said: μπορεί κάποιος να μου πει που βλέπω πόσες μέρες πέρασαν από την τελευταία φόρτιση? Στο gtr το βλέπω στην εξής διαδρομή Εφαρμογή zepp, κάτω δεξιά στο προφίλ,στισ συσκευές επιλέγω το ρολόι και εκεί φαίνεται πόσες ημέρες πέρασαν απ' την τελευταία φόρτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. January 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2023 (edited) ...εμένα μου γράφει το ποσοστό τις μπαταρίας μόνο... Edited January 23, 2023 by tsiaras Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 21 ώρες πριν, tsiaras said: ...εμένα μου γράφει το ποσοστό τις μπαταρίας μόνο... Zepp > Profile > My Devices (επιλέγεις το ρολόι σου) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 On 11/9/2022 at 9:18 ΠΜ, DimitrisAndNiki said: Επειδή υπάρχει πολύ νέκρα εδώ μέσα, πάρτε έναν οδηγό πως να φτιάξετε δικά σας Watch Faces (ο εύκολος τρόπος) Για να δημιουργήσετε ένα καινούργιο WF : Μπείτε στο παρακάτω link (zepp editor), φτιάξτε λογαριασμό και δημιουργήστε! https://watchface.zepp.com/unauthorized Για να να τροποποιήσετε ένα υπάρχον WF : Για να ανοίξετε ένα υπάρχον watch face: 1. Μπείτε στο https://amazfitwatchfaces.com/t-rex/fresh?compatible=T_Rex (Για T-Rex απλό) https://amazfitwatchfaces.com/t-rex/fresh?compatible=T_Rex_Pro (Για T-Rex Pro) 2. Βρείτε το WF που σας αρέσει και κατέβαστε το (θα κατεβάσει ένα αρχείο .bin) 3. Κατέβαστε και κάνε extract τον editor https://www.dropbox.com/s/qprw4mg2w0l3742/AmazFit_Watchface_Editor_%28GTR47ToGTR2%29.zip?dl=0 4. Αποσυμπίεστε το .bin αρχείο που έχετε κατεβάσει χρησιμοποιώντας τον editor 5. Τα απόσυμπιεσμένα αρχεία θα τα βρειτε στον υποκατάλογο του editor "Watch_face" 6. Κάντε εισαγωγή (χειροκίνητα) τα αποσυμπιεσμένα αρχεία στον zepp editor και άλλαξτε ότι θέλετε (μέσω του photoshop ή κάποιου άλλου image editor). Τα γραφικά πρέπει να είναι PNG. ΥΓ #1 Για οποιαδήποτε απορία είμαι στην διάθεση σας! ΥΓ #2 Επισυνάπτω εικόνες απο τα WF που έχω φτιάξει για να πάρετε μια ιδέα... Καλησπέρα, προσπαθώ να κάνω λογαριασμό και δεν με αφήνει. Ξέρεις γιατί? Συν ότι στα Ιαπωνέζικα καταλαβαίνω όσο βοηθάει το Google translate. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 3 ώρες πριν, Petros_android said: Καλησπέρα, προσπαθώ να κάνω λογαριασμό και δεν με αφήνει. Ξέρεις γιατί? Συν ότι στα Ιαπωνέζικα καταλαβαίνω όσο βοηθάει το Google translate. Μπες εδώ, μου το βγάζει στα αγγλικά https://user.zepp.com/universalLogin/index.html#/register?project_name=watchface&project_redirect_uri=https%3A%2F%2Fwatchface.zepp.com%2Funauthorized&platform_app=com.huami.webapp 1 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 12 ώρες πριν, DimitrisAndNiki said: Μπες εδώ, μου το βγάζει στα αγγλικά https://user.zepp.com/universalLogin/index.html#/register?project_name=watchface&project_redirect_uri=https%3A%2F%2Fwatchface.zepp.com%2Funauthorized&platform_app=com.huami.webapp Τίποτα...ακόμα Ιαπωνέζικα σ'εμένα. Το δοκίμασα και με Google Chrome και Firefox. 12 ώρες πριν, DimitrisAndNiki said: Μπες εδώ, μου το βγάζει στα αγγλικά https://user.zepp.com/universalLogin/index.html#/register?project_name=watchface&project_redirect_uri=https%3A%2F%2Fwatchface.zepp.com%2Funauthorized&platform_app=com.huami.webapp Τελικά αυτή τη φορά έστω και με Ιαπωνέζικα τα κατάφερα. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 (edited) 39 minutes ago, Petros_android said: Τίποτα...ακόμα Ιαπωνέζικα σ'εμένα. Το δοκίμασα και με Google Chrome και Firefox. Τελικά αυτή τη φορά έστω και με Ιαπωνέζικα τα κατάφερα. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Αν έχεις μεράκι, χρόνο, και ξέρεις λίγο photoshop θα κάνεις παπάδες φίλε! Καλές δημιουργίες! Ότι απορία εχεις και μπορώ να βοηθήσω, ρώτα ΥΓ απο την στιγμή που ασχολήθηκα, μόνο δικά μου WF φοράω πλέον... 🙂 Edited February 15, 2023 by DimitrisAndNiki 1 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 7 minutes ago, DimitrisAndNiki said: Αν έχεις μεράκι, χρόνο, και ξέρεις λίγο photoshop θα κάνεις παπάδες φίλε! Καλές δημιουργίες! Ότι απορία εχεις και μπορώ να βοηθήσω, ρώτα ΥΓ απο την στιγμή που ασχολήθηκα, μόνο δικά μου WF φοράω πλέον... 🙂 Προσπάθησα να φορέσω για αρχή κάποιο άλλο αλλά δεν μπορώ....δεν μπαινει στο ρολόι με τίποτα. Συν οτι σε βιντεάκια που είδα η εφαρμογή του smartwatch πρεπει ν εχει store πραγμα που εμενα δεν εχει. Έχει μόνο καμια 10αρια έτοιμα δικά του face watch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 10 ώρες πριν, Petros_android said: Προσπάθησα να φορέσω για αρχή κάποιο άλλο αλλά δεν μπορώ....δεν μπαινει στο ρολόι με τίποτα. AmazFaces application. Επιλέγεις το ρολόι σου, κάνεις την συσκευή σου discoverable, κάνεις connect και μπαίνουν μια χαρά. Συν οτι σε βιντεάκια που είδα η εφαρμογή του smartwatch πρεπει ν εχει store πραγμα που εμενα δεν εχει. Έχει μόνο καμια 10αρια έτοιμα δικά του face watch. Zepp -> Profile -> My Devices (Επιλέγεις το ρολόι σου) -> Watch Faces 1 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 On 16/2/2023 at 6:34 ΠΜ, DimitrisAndNiki said: Το έκανα αλλά όταν πατάω download/install το watch face κολλάει. Θα το ψάξω. Ευχαριστώ πολύ πάντως! 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 Το τελευταίο καιρό στις κλήσεις δεν μου εμφανίζει τα ονόματα των επαφών ενώ είναι δοσμένα όλες οι άδειες, συμβαίνει και σε άλλους? Ότι και να δοκίμασα δεν αλλάζει κάτι. Δουλεύω με zepp και notify Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. June 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2023 Καλησπέρα σας, έχω το Amazfit T-Rex και προχτες είδα μια γρατζουνιά πάνω στο τζάμι του smartwatch. Δεν είχα βάλει προστατευτικό τζαμάκι οπότε λογικά είναι το τζάμι του ρολογιού. Ξέρετε πόσο περίπου κοστίζει η αντικατάσταση του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. June 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2023 Ξέρει κανείς αν η amazift έχει google pay η έχει δικό της πορτοφόλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon21 Δημ. July 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2023 Καλησπερα...εχει κανεις καταφερει να περασει εφαρμογες απο app store?Εγω δεν βλεπω πουθενα app store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2023 55 minutes ago, iliasleon21 said: Καλησπερα...εχει κανεις καταφερει να περασει εφαρμογες απο app store?Εγω δεν βλεπω πουθενα app store Με το συγκεκριμένο ρολόι δεν γίνεται αυτό το πράγμα Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon21 Δημ. July 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2023 20 ώρες πριν, p_k said: Με το συγκεκριμένο ρολόι δεν γίνεται αυτό το πράγμα ειχα δει ενα βιντεο στο youtube ... μάλλον θα εννοούσαν για το 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griton Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να βλεπω μετρησεις καρισακης πιεσης μικρη μεγαλη κ ζαχαρου γιατι μου αφηνει κενες τις μετρησεις; ριναι μονο στην ασκηση η μετρηση; ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griton Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου Καρδιακής. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts