r31134 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Μηπως πατηθηκε καταλαθως το κουμπι με το μικροφωνο καο κοπηκε εντελως ο ηχος σου; Οσες κλησεις μιλησα,οι 2-3 με ανοιχτη ακροαση, ηταν τελειες σε ποιοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Μηπως πατηθηκε καταλαθως το κουμπι με το μικροφωνο καο κοπηκε εντελως ο ηχος σου; Οσες κλησεις μιλησα,οι 2-3 με ανοιχτη ακροαση, ηταν τελειες σε ποιοτητα.Όχι έκανα εκτεταμένες δοκιμές και ακουγομουν και άσχημα και με διακοπές. Με το που απενεργοποίησα το βόλτε και ξαναπήρα όλα τέλεια Xperia 5ii Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 (edited) Τι να πω...Ελπιζω να φτιαχτηκε με το update η κατασταση. Edit: Ηρθε απο ΕΒΑΥ η μεμβρανη υδροτζελ, πολυ γρηγοροτερα απο οσο περιμενα (15μερες περιπου). Ενω ελεγε απο Βουλγαρια,ηρθε απο Αγγλια. Edited December 11, 2020 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Και σε εμένα ήρθε προχθές η αναβάθμιση.Το θετικό είναι ότι κάθε μήνα μέχρι στιγμής (θα μου πείτε 2 μήνες το έχουμε) κάνει αναβαθμίσεις. Θα τοποθετήσω το full tempered glass της spigen να το δούμε και αυτό σε αντικατάσταση του airglass(μεμβράνη)από το protectionglass24. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Ερώτηση γιατί έχω την εντύπωση ότι το led σαν φακός είναι τπτ...πριν είχα το s8 και φώτιζε μια χαρά... επίσης σήμερα έλαβα τρίτη αναβάθμιση από την μέρα του unboxing.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Όντως ο φακός του είναι αρκετά αδύναμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Δίπλα από το φλας είναι ακόμα ένα σαν αμμοβολή...ξέρουμε τι είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 RGBC IR sensor λεγεται. "The RGBC-IR sensor assists the image sensor by identifying and measuring the light source so that the camera can adjust the white balance accordingly. The result is pictures that reproduce colours just as you see them." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Volte είναι οι κλήσεις 4g; Κι εγώ έχω την εντύπωση πως σε ανοιχτή ακρόαση δεν με ακούνε το ίδιο. Θα το δοκιμάσω. Στάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Volte είναι οι κλήσεις 4g; Κι εγώ έχω την εντύπωση πως σε ανοιχτή ακρόαση δεν με ακούνε το ίδιο. Θα το δοκιμάσω. Στάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι για δοκίμασε και ρώτα τον συνομιλητή σου αν σε ακούει καλα και καθαρά (σε ανοιχτή ακρόαση εννοώ ) Xperia 5ii Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 (edited) Εγω χθες εκανα δυο μετριας διαρκειας κλησεις,πανω απο 20 λεπτα συνολικα με ανοιχτη ακροαση αλλα δεν αντιμετωπισα παλι κατι τετοιο που αναφερατε. Ακουγα και με ακουγαν καμπανα και το ρωτησα επιτηδες. Την μια καλεσα εγω και την αλλη δεχθηκα την κληση,αν παιζει ρολο σε κατι. Edit: Σημερα μου το εκανε και εμενα αυτο με την ανοιχτη ακροαση και Volte σε κληση 13 λεπτων. Συγκεκριμενα,μου ειπαν οτι ακουγομαι σαν να πηγαινοερχεται η φωνη. Μολις κλεισει η ανοιχτη ακροαση ολα καλα. Παντως,ενα παλιοτερο θεμα που αναφερθηκε πιο πισω, οτι μετα απο καποια λεπτα συνομιλιας οτι δεν ακουγομαστε στον συνομιλητη, αυτο σιγουρα δεν το αντιμετωπιζω ως τωρα. Edited December 12, 2020 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 Γιατί δεν θα δώσουν και στο δικό μας την 11 την ίδια ώρα με το Χperia 1 ? Άσε η σειρά s20 την πήρε εχτές ...εμείς καλό Γενάρη και μάλιστα τέλη Xperia 5ii Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 Ειναι η ναυαρχιδα,ειναι περισσοτερο καιρο στην αγορα και θα ηταν και ασεβεια στους κατοχους του 1ii κατα τη γνωμη μου. Ισως και οτι εχει στηθει πανω του το 11αρι. Υπομονη. Στο ΧΖ3 απο μαιο 2019 ειχα γινει beta tester android 10 και αργησε παρα πολυ το κανονικο update οποτε φετος θεωρω πως και ο Ιανουριος ειναι μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 Ειναι η ναυαρχιδα,ειναι περισσοτερο καιρο στην αγορα και θα ηταν και ασεβεια στους κατοχους του 1ii κατα τη γνωμη μου. Ισως και οτι εχει στηθει πανω του το 11αρι. Υπομονη. Στο ΧΖ3 απο μαιο 2019 ειχα γινει beta tester android 10 και αργησε παρα πολυ το κανονικο update οποτε φετος θεωρω πως και ο Ιανουριος ειναι μια χαραΤο xz3 με ποια έκδοση είχε βγει ? 8 ? Xperia 5ii Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 Με την 9 είχε πρωτοβγει το ΧΖ3 Και αν την πάρεις αργότερα την 11αρα τι θα γίνει? Είμαι ο μοναδικός που δεν βιάζομαι? Λες και θα γίνει κάτι το συνταρακτικό και θα πρέπει να την εχω πρώτος.... Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 Τι τώρα τι σε έναν μήνα, ίσα ίσα νομίζω ότι είναι καλύτερα μπας και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 Ηταν απο τις πρωτες συσκευες με 9αρι out of the box το ΧΖ3. Αγορασμενο αρχες Νοεμβριου 2018. Μη βιαστειτε με την μεταβαση σε 11. Στην αρχη συνηθως πολλα bugs εχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 Δεν ξέρω παιδιά αν είναι μόνο δική μου εμπειρία αλλά όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ μου αρέσει το τηλέφωνο. Χθες είχα την ευκαιρία να το συγκρίνω με Pixel 5 ενός φίλου.Δεν θα μιλήσω για ποιότητα κατασκευής στην οποία είμαστε πολύ μπροστά!!! Νυχτερινή φωτογραφία,με το απλό camera App,μου άρεσαν πολύ του 5ii,πιο πραγματικές ειδικά όταν έχει λίγο φώς νομίζω είμαστε πολύ κοντά.Εκει που χάνουμε εξολοκλήρου είναι το νυχτερινό βίντεο και η σελφιε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 Θα συμφωνήσω. Το 1ii και το 5ii έχουν κορυφαία κατασκευή και οι φωτογραφίες τους ιδίως οι νυχτερινές είναι εξίσου καλές με τόν ανταγωνισμό. Έχουν ένα ιδιότυπο night mode που φέρνει πολύ καλά αποτελέσματα. Καί ναι σε πιο σκοτεινές καταστάσεις το video δεν μου αρέσει καί εμένα. Η selfie παλεύεται, δεν είναι άσχημη. Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Με την 9 είχε πρωτοβγει το ΧΖ3 Και αν την πάρεις αργότερα την 11αρα τι θα γίνει? Είμαι ο μοναδικός που δεν βιάζομαι? Λες και θα γίνει κάτι το συνταρακτικό και θα πρέπει να την εχω πρώτος....Όχι δεν θα γίνει κάτι βρε απλά το αναφερω γιατί ναι μεν το 1 είναι η ναυαρχίδα αλλά και το δικό μας και βγήκε μετέπειτα και ας πουμε είναι η μίνι ναυαρχίδα Xperia 5ii Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Ήδη έχει αρχίσει η διανομή του 11 ανά τόν κόσμο σήμερα! Κοντά στο 1 giga θα είναι. Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Ετοιμαστε back up σιγα σιγα οι κατοιχοι του 1 ii και εμεις μετα. Πρεπει να γινει πεντακαθαρη εγκατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Ετοιμαστε back up σιγα σιγα οι κατοιχοι του 1 ii και εμεις μετα. Πρεπει να γινει πεντακαθαρη εγκατασταση. Πεντακάθαρη γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Σε τοσο μεγαλες αλλαγες λογισμικου, πρεπει να γινεται καθαρη εγκατασταση, ωστε να μην δημιουργηθουν θεματακια. Δεν ειναι υποχρεωτικο αλλα ετσι αναφερεται παντου απο τους χρηστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Σε τοσο μεγαλες αλλαγες λογισμικου, πρεπει να γινεται καθαρη εγκατασταση, ωστε να μην δημιουργηθουν θεματακια. Δεν ειναι υποχρεωτικο αλλα ετσι αναφερεται παντου απο τους χρηστες. Να σου πω την αλήθεια πότε δεν το έχω σκεφτεί και δεν το έχω κάνει έτσι σε μεγάλες αλλαγές οπότε καλά είναι να το ξέρουμε ότι είναι καλύτερα έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts