SIRHC Δημοσιεύτηκε August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 18, 2005 Ψάχνω να βρώ ένα free shell account το οποιο να επιτρέπει να σηκώσω bouncer για το IRC... :O Και IRCd na άφηνε, δεν θα με χάλαγε... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 den nomizw na mporeseis na breis... akoma kai an pareis thlefwno ston provider sou kai tous peis "geia sas, 8elw na mou anoi3ete ena shell account", aytoi 8a katalaboun "geia sas eimai hacker kai 8elw to shell gia na kanw mlks!" :p emeis to mono SSH pou exoume kataferei na anoi3oume htan sto panepisthmio kai xwris na to 3eroun... :p Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Σε αυτή την περίπτωση, ο τζάμπας πέθανε.. :O Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 κρίμα... Όσα είχα βρεί μέσω του γουγλη, είτε δεν υπήρχαν, ή ήθελαν να αρέσεις στους admins για να σου δώσουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Βρες κάποιο φίλο σου που έχει DSL και linux και πες του να σου ανοίξει shell. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Όπως μάλλον κατάβες, θέλω να σηκώσω bouncer, άρα χρειάζεται το PC να είναι ανοιχτό 24/7...Δυστυχώς έχω λίγους τέτοιους φίλους, ελάχιστους με DSL και 0 με linux :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Όπως μάλλον κατάβες, θέλω να σηκώσω bouncer, άρα χρειάζεται το PC να είναι ανοιχτό 24/7...Δυστυχώς έχω λίγους τέτοιους φίλους, ελάχιστους με DSL και 0 με linux :( Άλλαξε φίλους :p Πάντως bouncer μπορείς να σηκώσεις και σε Windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 looooooooooooool :lol: Θα προσπαθήσω τότε να σηκώσω BNC στο PC ενός φίλου μου που είναι την περισότερη ώρα ανοιχτό με 512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Δεν παίζει μεγάλο ρόλο η σύνδεση. Και σε ISDN μια χαρά σηκώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 nai, alla me ISDN, sto telos tou mina 8a me kinigaei na mou ferei tin TFT katakefala ;) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Δωσε λιγα ευρω τον μηνα και αγορασε απο μια εταιρια του εξωτερικου που θα εχεις πολλα συν και δεν θα παρακαλας την καθε σελιδα/φιλο/αγνωστο να σε αφηνει μεσα ουτε θα εχεις τον φοβο οτι θα στο κλεισουν ανα πασα στιγμη ή θα σε παρακολουθουν... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Aν το θέλεις πάντως για το Grnet. Απλά ξέχασε την λύση να αγοράσεις από κάποια εταιρία του εξωτερικού. Μονο από πανεπιστήμιο θα κάνεις την δουλειά σου. Ή για να το πω καλύτερα: την λαμεριά σου. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Aν το θέλεις πάντως για το Grnet. Απλά ξέχασε την λύση να αγοράσεις από κάποια εταιρία του εξωτερικού. Μονο από πανεπιστήμιο θα κάνεις την δουλειά σου. Ή για να το πω καλύτερα: την λαμεριά σου. :p Αν ειναι για το GRnet μπορει να αγορασει και απο 1-2 εταιριες που "αφηνει εντελως τυχαια" το GRnet στο δικτυο του.... :p Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Από ποιες; Για δωσε τροφη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 paidia o Quasimodo (co-mod edw) einai nomizw IRCop opote 8a mporouse na mas diafotisei, omws exei na fanei edw k sto IRC (cynthia talking :p apo ton Martio ) 3erete ti exei pa8ei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Δεν ηταν IRC op ο Quasimodo απότι θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 nai? a egw nomiza pws itan :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts