lefterismega Δημοσιεύτηκε September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 6, 2020 (edited) Το έχω στην κατοχή μου εδώ και κάποιο διάστημα ... Πολύ όμορφο , λειτουργικό κλπ κλπ έτσι το βλέπω εγώ, μιας και στο παρελθόν δεν είχα κάτι αντίστοιχο (ποιοτικό) για να συγκρίνω ... Οι έχοντες ,,, ας κάνουμε κουβεντούλα ... Edited September 6, 2020 by lefterismega Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp14 Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Το έχω βάλει στο μάτι, μάλλον σε λίγες μέρες θα το αποκτήσω κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Έχει σημαντικές διαφορές απ' το 4? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp14 Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Απ´ότι είδα σε βιντεάκια, λίγο μεγαλύτερη και φωτεινότερη οθόνη, καθώς και καλύτερες μετρήσεις. Αυτό όμως μειώνει λίγο την αντοχή της μπαταρίας, σε σχέση με το 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. September 6, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Όπως έγραψα πιο πάνω δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις... Αυτό που ξέρω είναι ότι το εχω στην κατοχή μου καμία 13ρια μέρες με την φωτεινότητα στο φουλ , μόνιμα ενεργοποιημενους τους καρδιακους παλμούς και η μπαταρία του είναι τώρα που γράφω στο 71% ... Αυτό που θα ήθελα είναι πιο μεγαλα γράμματα όταν κάποιος καλεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Έχει σημαντικές διαφορές απ' το 4? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk To πήρα κι εγώ σήμερα. Κυριότερες βελτιώσεις σε σχέση με το 4: +Μεγαλύτερη οθόνη +Μαγνητικό βύσμα φόρτισης χωρίς να βγει από το λουράκι του +Περισσότερα σπορ +Καλύτερος παλμογράφος σύμφωνα με την Xiaomi 50% ακριβέστερος +24ωρο sleep tracking (πιάνει δηλ και το μεσημεριανό ύπνο) +Stress level monitor Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Καλησπέρα σας χρόνια τώρα χρήστης του mi band φέτος αγόρασα και το 5. Λοιπόν έχω ένα θέμα ενώ ο ύπνος μου είναι περίπου 6-7 ώρες το band καταγραφεί της 2 ή 3 με λίγα λόγια οι μετρήσεις του ύπνου είναι εντελώς λάθος. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να λυθεί αυτό το θέμα; ευχαριστώ Στάλθηκε από το HD1903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Το ότι καταγράφει ύπνο όλες τις ώρες της ημέρας είναι θετικό. Όμως το κάνει και το 4 με τρίτη εφαρμογή (notify fitness) Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Τι τσίμπησα και εγώ προ ημερών με κουπονακι μέσω Banggood και το περιμένω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Καλημέρα , όσοι το έχετε για πείτε έχει ελληνικά ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnianios Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Εμφανίζει ελληνικούς χαρακτήρες στις ειδοποιήσεις/μηνύματα δεν έχει ελληνική γλώσσα στα μενού Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 Αδιάβροχο είναι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnianios Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 ναι, στις 5 atm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 ναι, στις 5 atm Ευχαριστώ πολύ...Μάλλον θα το πάρω,είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Honor 5... Αλλά αφού και αυτό έχει μια αδιαβροχοποιηση ίσως το προτιμήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 Εμφανίζει ελληνικούς χαρακτήρες στις ειδοποιήσεις/μηνύματα δεν έχει ελληνική γλώσσα στα μενού Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk Ευχαριστώ . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 Ευχαριστώ πολύ...Μάλλον θα το πάρω,είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Honor 5... Αλλά αφού και αυτό έχει μια αδιαβροχοποιηση ίσως το προτιμήσω...Όλα αυτά αδιάβροχα για 5 atm είναι Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Εμφανίζει ελληνικούς χαρακτήρες στις ειδοποιήσεις/μηνύματα δεν έχει ελληνική γλώσσα στα μενού Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk Το πήρα και εγώ,είναι τις infoquest και είδα ότι δεν έχει Ελληνικά... Περίεργο μιας και το 3 αλλά και το 4 είχανε... Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα βάλουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. October 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2020 Όντως δεν έχει ελληνικά κ ξενέρωσα.. στο mi4 είχα κανονικά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Παιδιά το πήρα και εγώ αλλά είναι ότι πιο άχρηστο έχω αγοράσει και σκέφτομαι να το πετάξω δεν μπορώ να βρω κάποια άλλη λειτουργία η οποία να με βοηθάει τα γραμματάκια είναι τόσο μικρά Δεν μπορώ να τα δω αλλά το χειρότερο από όλα που κάνει είναι ότι από τη στιγμή που το εγκατέστησα όταν πάω να κάνω κάποιο Activity που ξέρω γω τρέξιμο μου κάνει pause Activity και δεν μετράει πλέον τίποτα το myfit Ενώ πριν και μετρούσε και με ειδοποίησε από τα ακουστικά για το πού βρίσκομαι! Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 πετα το να ησυχασεις Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Το δικό μου πάντως λειτουργεί άψογα και θεωρώ ότι είναι σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το 4. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Έχω ψάξει τις ρυθμίσεις χίλιες φορές Απλά όταν τρέχω θέλω να δείχνει την ώρα και να μην κάνει τίποτα άλλο μπορεί; Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 τελικά έκανα Lock το Mi fit την ώρα που καταγράφει την άσκηση και επιτέλους έκανε καταγραφή...η ηχητική ενημέρωση στα ακουστικά εξαφανίστηκε όμως... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 https://m.banggood.com/BT-5_0Original-Xiaomi-Mi-band-5-1_1-Inch-AMOLED-Wristband-Customized-Watch-Face-11-Sport-Modes-Tracker-Smart-Watch-Global-Version-p-1692610.html?ID=6287830&cur_warehouse=HK&admitad_uid=b1ac07b04718006a225fa79f8955653c&utm_content=634859&tagtag_uid=b1ac07b04718006a225fa79f8955653c Αν αγοράσω αυτό, γνωρίζετε αν θα υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες; Δεν με νοιάζει τόσο το μενού, από τη στιγμή που θα έχει αγγλικό λογικά, αλλά όταν πχ μου έρχεται μια ειδοποίηση από Whatsapp, Messenger, Viber κλπ, θα διαβάζει το ελληνικό μήνυμα ή θα βγαίνουν κινέζικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Το παρέλαβα σήμερα απο πλαίσιο. Στο μενού δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες αλλά υποστηρίζει κανονικά ελληνικά στις ειδοποιήσεις. Πρώτες εντυπώσεις θετικές και μου άρεσε που έχει άπειρα watchfaces να διαλέξεις. Βλέπω κάτι βίντεο στο yt για πέρασμα ελληνικής γλώσσας στα mi band αλλά απο την στιγμή που διαβάζει κανονικά τα ελληνικά, δε θα το επιχειρήσω Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts