yannaros_gr Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Για όσους δεν το είδαν N90 myphone review ;) stis fotografies pou exei to review apo to n90 leei pws travaei video me klisto to kapaki alla egw ws twra exw kataferei na vgalw mono fotografies:( Kanoun lathos sto review i egw prepei na paw gia anavathmisei?:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 stis fotografies pou exei to review apo to n90 leei pws travaei video me klisto to kapaki alla egw ws twra exw kataferei na vgalw mono fotografies:( Kanoun lathos sto review i egw prepei na paw gia anavathmisei?:ninja:Μην ανησυχείς, λάθος είναι :rolleyes: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panraf Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Ας πω κι εγώ την γνώμη μου μετά από 20 μέρες χρήσης με το συγκεκριμένο κινητό. Καταρχάς να πω πως πριν αγοράσω το Ν90 είχα το Sharp V902. Λοιπόν, είμαι πολύ απογοητευμένος από το Ν90 και μέχρι το τέλος της εβδομάδας το πουλάω κακήν κακώς και γυρνάω πίσω στο παλιό καλό 902. Οι Λόγοι είναι πολλοί. Πριν τους παραθέσω να πω οτι το έχω αναβαθμίσει με το τελευταίο λογισμικό. 1) Πολύ αργό. Η Περιήγηση στα μενού κάνει λες και φορτώνει αρχεία απο σκληρό δίσκο υπολογιστή. Το Sharp μακράν πιο γρήγορο. Το Νοκια μου θυμίζει κάτι παλιούς υπολογιστές που σερνόντουσταν λόγο λίγης μνήμης. 2) Όταν γράφω μηνύματα είναι μερικές φορές πολύ ενοχλητικό το μπλε κουμπί που οδηγεί στο μενού. Στην θέση που είναι πολλές φορές το πατάω καταλάθος την ώρα που γράφω μήνυμα με αποτέλεσμα να με πάει στο μενού και ή να χάνω το μήνυμα το οποίο πρέπει να γράψω από την αρχή ή να το αποθηκεύει αυτομάτως στο πρόχειρο (Όποτε θέλει το κάνει αυτό, για ανεξήγητους λόγους.) 3) Το κινητό κάποιες (λίγες, δεν λέω) φορές όταν τερματίζω μια κλήση παθαίνει φρίκη και τρώει ένα κόλλημα 10-12 δευτερολέπτων μέχρι να επανέλθει στην κανονική του λειτουργία. 4) Δεν εντυπωσιάστικα από τον περίφημο Carl Zeiss φακό, οι φωτογραφίες που έχω δοκιμάσει να βγάλω σε όλα τα περιβάλλοντα φωτισμού είναι αν όχι υποδει'εστερες τουλάχιστον ισάξιες με το 902. 5) Δεν διαθέτει 2η κάμερα, πως υποτίθεται θα γίνονται οι video κλήσεις. 6) Η μπαταρία τελειώνει απελπιστικά γρήγορα ειδικά αν πραγματοποιούμε πολλές κλήσεις σε ένα 6ωρο έχει εξαντληθεί. Το μόνο θετικό που μπορώ να αναγνωρίσω είναι το ελεύθερο λογισμικό, το οποίο όμως θυσιάζεται χάρην της ταχύτητητας, το περίμενα λίγο πιο "βαρύ" από το sharp αλλά όχι τόσο αργό. Επίσης η ύπαρξη εξωτερικής οθόνης είναι στα συν καθώς και η ποιότητα της εσωτερικής και η υψηλής της ανάλυση. Όμως αυτά δεν αρκούν για να με πείσουν να κρατήσω το κινητό. Νομίζω η Νοkia έχει πολύ δρόμο ακόμα, και ελπίζω το Ν92 να διορθώνει πολλά από τα προβλήματα του προκατόχου του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannaros_gr Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 6) Η μπαταρία τελειώνει απελπιστικά γρήγορα ειδικά αν πραγματοποιούμε πολλές κλήσεις σε ένα 6ωρο έχει εξαντληθεί. re paidia egw kanw kamia 10 klisis tin mera stelnw kana dio minimata ,pezw paixnidia vgazw fotografies kai video stelnw arxeia me bt genikos to pirazw arketa kai mou krataei 1/2 mera kai parapanpo oxi 6 wres genikos diladi den exw kanena idietero provlima me tin autonomia tou;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wer Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Την βοήθεια σας παρακαλώ. ΄Εχω εγκαταστήσει μία εφαρμογή στην κάρτα μνήμης μετά μου κόλησε το τηλέφωνο και έσβησε μόνο του. Όταν πάω να το ανοίξω μόλις μου ζητάει το pin μου γράφει η εκκίνηση του τηλεφώνου απέτυχε επικοινωνέστε με τον αντιπρόσωπο Αν βγάλω την κάρτα μνήμης ανοίγει κανονικά τι πρέπει να κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Την βοήθεια σας παρακαλώ. ΄Εχω εγκαταστήσει μία εφαρμογή στην κάρτα μνήμης μετά μου κόλησε το τηλέφωνο και έσβησε μόνο του. Όταν πάω να το ανοίξω μόλις μου ζητάει το pin μου γράφει η εκκίνηση του τηλεφώνου απέτυχε επικοινωνέστε με τον αντιπρόσωπο Αν βγάλω την κάρτα μνήμης ανοίγει κανονικά τι πρέπει να κάνωΆνοιξε το κινητό, βάλε την κάρτα και απεγκατέστησε την εφαρμογή που έβαλες :) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 2) Όταν γράφω μηνύματα είναι μερικές φορές πολύ ενοχλητικό το μπλε κουμπί που οδηγεί στο μενού. Στην θέση που είναι πολλές φορές το πατάω καταλάθος την ώρα που γράφω μήνυμα με αποτέλεσμα να με πάει στο μενού και ή να χάνω το μήνυμα το οποίο πρέπει να γράψω από την αρχή ή να το αποθηκεύει αυτομάτως στο πρόχειρο (Όποτε θέλει το κάνει αυτό, για ανεξήγητους λόγους.) Αυτό καλό θα ήταν να πας να το κοιτάξεις γιατί κανονικά όταν γράφεις μήνυμα αν πατήσεις το μπλε κουμπακι απλα σε παει στο μενου και κραταει ανοιχτή την εφαρμογή της σύνταξης μηνύματος έτσι ώστε οποιαδήποτε στιγμή να συνεχίσεις ακριβώς από εκεί που το άφησες 5) Δεν διαθέτει 2η κάμερα, πως υποτίθεται θα γίνονται οι video κλήσεις. απλά γυρνάς την κάμερα προς εσένα. Την βοήθεια σας παρακαλώ. ΄Εχω εγκαταστήσει μία εφαρμογή στην κάρτα μνήμης μετά μου κόλησε το τηλέφωνο και έσβησε μόνο του. Όταν πάω να το ανοίξω μόλις μου ζητάει το pin μου γράφει η εκκίνηση του τηλεφώνου απέτυχε επικοινωνέστε με τον αντιπρόσωπο Αν βγάλω την κάρτα μνήμης ανοίγει κανονικά τι πρέπει να κάνω αν εχεις card reader δοκίμασε να σβήσεις την εφαρμογή από την κάρτα (που δεν νομίζω να βοηθήσει και πολύ) Το επόμενο βήμα είναι να κάνεις format στην κάρτα. Ελπίζω να έχεις κρατήσει κάποιο back up. edit--> σωστός ο theka. Δοκίμασε πρώτα το δικό του:rolleyes: Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wer Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Ευχαριστώ theka και boss Τελικά έκανα αυτό που είπε ο theka και τώρα λειτουργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anoredis Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 paidia kserei kaneis an mporw na katevasw k na egkatastisw tin elliniki glwssa apo kapou gia na mi ksanaplirwnw se kapoio mobile shop? den exw idiaitero provlima me to til genikotera pou einai sta agglika alla to na grafw synexeia greeklish... ase poy stis epafes prepei na katevw kamia 200aria fores gia na vrw epafes apo ta teleytaia grammata tis ab... Παράθεση ουδείς ήξερε πρίν μάθει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 paidia kserei kaneis an mporw na katevasw k na egkatastisw tin elliniki glwssa apo kapou gia na mi ksanaplirwnw se kapoio mobile shop? den exw idiaitero provlima me to til genikotera pou einai sta agglika alla to na grafw synexeia greeklish... ase poy stis epafes prepei na katevw kamia 200aria fores gia na vrw epafes apo ta teleytaia grammata tis ab... 15ευροπουλα σε nokia shop ειναι η λυση Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stare Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Γειά σε όλους!θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματάκια....Καταρχήν θέλω να πω ότι έχω διαβάσει το μεγαλύτερο μέρος του συγκεκριμένου thread,οπότε θα προσπαθήσω όσο θα με βοηθήσει η μνήμη μου να μην επαναλβάνω άσκοπα όσα έχουν γραφτεί,από κει και πέρα αν επαναληφθώ συγχωρείστε με προκαταβολικά. Ας μπούμε στο ψητό....Έχω μια αρκετά μεγάλη επιδότηση από την κοσμοτέ και θέλω να αλλάξω το s700i που έχω..έτσι λοιπόν βλέποντας το Ν90 αρχικά μου άρεσε σαν εμφάνιση μιας και πάντα έλεγα να πάρω κινητό με "πορτάκι" αλλά πάντα έπαιρνα κινητό με βάση τις δυνατότητες...Οπότε θέλω να ρωτήσω: 1)Οι διαστάσεις του κινητού θα με προβληματίσουν(πείτε μου και σε σχέση με το S700ι που έχω τώρα) 2)Από τα προβλήματα που υπήρχαν από την αρχή,μετά τις αναβαθμίσεις ποιά παραμένουν;;; 3)Ποιά είναι η τελευταία έκδοση αναβάθμησης...και αν ξέρετε πότε αναμένεται καινούργια που θα διορθώνει και άλλα προβλήματα;; 4)Η απουσία δόνησης σας έχει ενοχλήσει σε όσους το έχουν,ή την έχετε συνηθίσει;Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο σε αυτό το θέμα είναι οι εισερχόμενες κλήσεις που δέν θα καταλαβαίνω όταν βρίσκομαι σε χώρους με δυνατή μουσική και όχι το αθόρυβο μιάς και μπορείς να βάλεις ένα "μπιπ",έτσι και δεν ενοχλείς και καταλαβαίνεις ότι σε καλούν... 5)Η σύνδεση με τον Η/Υ έχει κάποιο πρόβλημα,γιατί κάποιοι αν θυμάμαι καλά είχαν πρόβλημα να συνδέσουν το κινητό με USB στο PC SUITE. 6)Η αντοχή της μπαταρίας θα με προβληματίσει τόσο όσο λένε οι περισσότεροι στο thread;; 7)Το πρόβλημα με την μνήμη που δεν κλείνουν τα προγράμματα και δεν καθαρίζει καθώς και αυτό που μετά απο μερικά τηλέφωνα κολλάει υπάρχει ακόμα;; 8)Αυτή τη στιγμή έχω όπως σας είπα το S700i το οποίο έχει επιλογή αποστολής ολόκληρου του τηλ.καταλόγου με τη μία μέσω ΒΤ..Θα καταφέρω να περάσω έτσι εύκολα τις επαφές μου ή θα τρέχουμε;;Α!Επίσης έχω και ένα BT Hands-Free ΑΚΟΝΟ,Θα το δεχτεί ή θα έχω και άλλα έξοδα;; 9)Από κατασκευή πως πάει,είναι στηβαρή,αντέχει κανά πέσιμο ή θα το κλαίμε:( 10)Πείτε μου άν αξίζει να το πάρω και άν θα με αφήσει ευχαριστημένο από όλες τις πλευρές(Διαστάσεων,Δυνατοτήτων,Υποστήριξης,Ευκολιών..κλπ κλπ) ---------- ---------- ----------------- ------------------- ------- Ευχαριστώ προκαταβολικά που διαβάσατε όλα αυτά,και ελπίζω σε γρήγορες απαντήσεις γιατί πρέπει να αποφασίσω(Α!Σκέφτομαι και το Ν70...πείτε μου λόγους για να προτιμήσω το Ν90 σε σχέση με το Ν70!!!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannaros_gr Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 1)an kai stin arxi mou fenike terastio twra pou to sinithisa me volevei mia xara 2)kanena se mena toulaxiston pou exw tin teleftea anavathimisi 3)den xserw 4)mexri twra den exw xasi kamia klisi giati exei para poli dinato ixio se sxesi me ta alla pou eixa prin 5)egw exw cart reader kai den exw kanena provlima 6)oloi edw mesa lene oti exun provlima me tin bataria emena krataei 1/2 mera peripou 7)oxi 8)ti na sou pw den to exw dokimasei 9)mia xara exei fai kana 2 kolotoumpes kai oute pou gratzounistike gia mena axisi mia xara na to pareis kai den to metaniosa pou pira auto anti tou N70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stare Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 1/2 μέρα=Μισή μέρα;;;;;...Πολύ λίγο δε σου κρατάει ρε συ;;Εγώ φανταζόμουνα οτί θα κρατάει κανά 2ήμερο τουλάχιστον με απλή χρήση χωρίς ιδιέτερο ζόρισμα(κλήσεις,μηνύματα και κανά mp3).Ευχαριστώ για την γρήγορη και σαφή απάντηση σου φίλε μου!!! Ελπίζω να απαντήσετε,όσο περισσότεροι κάτοχοι και μη του κινητού,γίνεται για να έχω μια πλήρη και αναλυτική γκάμα απαντήσεων...Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stare Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Λοιπόν...Μόλις πρίν λίγο πήρα και το χαρτί για την αλλαγή συσκευής,με τη λίστα...Προς μεγάλη μου έκπληξη στις εταιρικές τα κινητά είναι πιο φτηνά και το Ν90 κοστίζει 490Ε (100+ευρώ λιγότερο)και θα δώσω γύρω στα 210Ε...Τι λέτε να το βάλω στην συλλογή μου:lol: ;;; Πείτε και άλλοι κάτοχοι please για όσα ρώτησα στο μακροσκελές κείμενο μου...γιατί τώρα έχω τη γνώμη μόνο από έναν,και φοβάμαι μήπως κάποιοι άλλοι έχουν προβλήματα με το κινήτο μεγαλύτερα απο όσα λέει ο φίλος yannaros_gr... Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wer Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Λοιπόν...Μόλις πρίν λίγο πήρα και το χαρτί για την αλλαγή συσκευής,με τη λίστα...Προς μεγάλη μου έκπληξη στις εταιρικές τα κινητά είναι πιο φτηνά και το Ν90 κοστίζει 490Ε (100+ευρώ λιγότερο)και θα δώσω γύρω στα 210Ε...Τι λέτε να το βάλω στην συλλογή μου:lol: ;;; Πείτε και άλλοι κάτοχοι please για όσα ρώτησα στο μακροσκελές κείμενο μου...γιατί τώρα έχω τη γνώμη μόνο από έναν,και φοβάμαι μήπως κάποιοι άλλοι έχουν προβλήματα με το κινήτο μεγαλύτερα απο όσα λέει ο φίλος yannaros_gr... Ευχαριστώ!! Aν δεν σε πειράζει η μπαταρία του περίπου κρατάει μία μέρα τότε μπορείς να το πάρεις πολύ καλό τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Φίλε stare, να πω και εγω τη γνώμη μου... 1) Εμένα δεν με προβληματίζουν οι διαστάσεις 3) Η τελευταία είναι η 3.0545.5.1 4) Δε με ενοχλεί η απουσία της δόνησης, οφού έτσι και αλλιώς δεν τη καταλαβαίνω :p 5) Ολα μια χαρά 6) Η μπαταρία θα σε προβληματίσει, ειδικά αν κάνεις βαριά χρήση 7) Εξακολουθεί να υπάρχει, χωρίς όμως να δημιουργεί προβλήματα 8) Αν στείλεις μαζικά τις επαφές σου θα πρέπει στο Ν90 να τις αποθηκεύσεις μια-μια Συγκριτικά πιστεύω οτι το Ν70 είναι καλύτερο απο το Ν90, καθώς υπερτερεί σε σημαντικούς τομείς όπως η ύπαρξη ραδιοφώνου, διάρκεια μπαταρίας κλπ, υστερεί όμως σημαντικά στην ανάλυση οθόνης. Η τελική απόφαση είναι δική σου...:) Υ.Γ. Αν θές να πάρεις περισσότερες γνώμες ρώτα και στους διαξιφισμούς ;) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stare Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Theka....το Ν90 σε 2G λειτουργεία πάλι την ίδια κατανάλωση έχει σε μπαταρία;;Μιάς και εγώ δεν έχω κάποιον που να έχει 3G...(Ελπίζω να γίνεται μόνιμη μετάβαση σε 2G)...Όσο για το ραδιόφωνο δεν έχω πρόβλημα....γιατί δεν το δουλεύω ποτέ...από κει και πέρα σαν design μου αρέσει το Ν90 περισσότερο αλλά αν το Ν70 κοστίζει πολύ λιγότερο και παρέχει είτε περισσότερες δυνατότητες είτε τις ίδιες δυνατότες με καλύτερο τρόπο και αποτέλεσμα τότε τι να πω...δεν ξέρω:( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Theka....το Ν90 σε 2G λειτουργεία πάλι την ίδια κατανάλωση έχει σε μπαταρία;;Μιάς και εγώ δεν έχω κάποιον που να έχει 3G...(Ελπίζω να γίνεται μόνιμη μετάβαση σε 2G)...Όσο για το ραδιόφωνο δεν έχω πρόβλημα....γιατί δεν το δουλεύω ποτέ...από κει και πέρα σαν design μου αρέσει το Ν90 περισσότερο αλλά αν το Ν70 κοστίζει πολύ λιγότερο και παρέχει είτε περισσότερες δυνατότητες είτε τις ίδιες δυνατότες με καλύτερο τρόπο και αποτέλεσμα τότε τι να πω...δεν ξέρω:( :(Σαφώς και γίνεται μόνιμη μετάβαση σε 2G και εγω έτσι το έχω μήπως κερδίσω μερικές ώρες αναμονής. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο θα κράταγε με συνεχώς ενεργοποιημένο το 3G :wacko: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 1)Οι διαστάσεις στα κινητά μου ποτέ δεν με προβλημάτιζαν, αλλά συνήθως κυκλοφορώ με τσαντάκι 2)σε μένα όλα τα προβλήματα έχουν διορθωθεί 4)σίγουρα το έχω συνηθίσει αλλά θα προτιμούσα να έχει δόνηση. Μόνο για τα club και τέτοια μαγαζιά. Είναι λίγο κουραστικό να περιμένεις τηλέφωνο και να είσαι αναγκασμένος να το έχεις στο χέρι για να μη χάσεις την κλήση. 5)Ποτέ δε συνάντησα πρόβλημα 6)Εμένα κρατάει πάνω από μια μέρα. Και παίζω αρκετά παιχνίδια. (περνάω πολλές ώρες στην τουαλέτα:p) 7)Μετά την τελευταία αναβάθμηση δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα 8)δεν ξέρω 9)Εκτός του ότι ένας φίλος μου είχε την καλή διάθεση να το λούσει με ένα ποτήρι νερό, έχει φάει και δυο τρεις γερές τούμπες. Ούτε γρατζουνια όμως. 10)Εγώ τουλάχιστον είμαι ευχαριστημένος ps. αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει ποια θήκη να πάρω για το Ν90 θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stare Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Λοιπόν....Νομίζω πήρα την απόφαση...ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.:D ...!!!Βγαίνει σε περισσότερο από ένα χρώματα ή στο silver/black που έχω δεί....Νομίζω ότι το είχα δει στο πλαίσιο και σε ένα χρώμα σαν γαλάζιο με silver...πείτε μου και το όνομα του κάθε χρώματος... Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Λοιπόν....Νομίζω πήρα την απόφαση...ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.:D ...!!!Βγαίνει σε περισσότερο από ένα χρώματα ή στο silver/black που έχω δεί....Νομίζω ότι το είχα δει στο πλαίσιο και σε ένα χρώμα σαν γαλάζιο με silver...πείτε μου και το όνομα του κάθε χρώματος... Ευχαριστώ!!! δε νομιζω οτι βγαινει και σε αλλα χρωματα και επισης δε νομιζω οτι ειναι μαυρο-ασημι αλλα το χρωμα που βλεπεις π.χ. στο avatar του Boss82 :) δες και το review εδω Nokia N90 για φωτο. με το καλο να το παρεις :) edit: σορρυ stare :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα μου έκαναν δώρο (να ναι καλά ο άνθρωπός :D) το n90 αλλά δυστηχώς πρέπει να έχει ένα πρόβλημα. Το πολυπλήκτρο που έχει στα δεξιά κάτω απο το κουμπί για να τραβάς φωτογραφίες πρέπει να έχει χαλάσει γιατί αρκετές φορές μένει πατημένο με αποτέλεσμα να μην μπορώ ούτε να βγάλω φωτογραφίες, ούτε να περιηγηθώ στα μενού, ούτε να τηλεφωνήσω μιας και ακούγετε ο ήχος των πλήκτρων. Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα και αν ναι όταν το πήγε στην alpha copy πόσο του το κράτησαν? Επίσης ποιο είναι το ποιο καινούριο firmware?Εμένα έχει: 3.0545.5.1 Aυτά τα λίγα :) ps:Τεράστιο είναι... :O Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stare Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 @nikoskat:Ρε συ,νομίζω ότι το χρώμα που είναι στο Review είναι διαφορετικό από αυτό στο Avatar....κάνω λάθος...;;;Είδα επίσης στο site του πλαισίου ότι το χρώμα είναι το Pearl Black....και μοίαζει με αυτό του review και όχι του avatar.... Αυτααααά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 εχεις δικιο, συγγνωμη. φαινεται διαφορετικο. οπως ειναι στο review και στο πλαισιο ειναι :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stare Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Χεχε...No problem....Απλώς είχα την απορία των χρωμάτων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts