Jump to content

[Επίσημο] Nokia N90

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Theka σε ευχαριστούμε για το συγτιτικό test.

Tις φωτογραφίες εσύ τις τράβηξες ή τις κατέβασες από κάποιο site;

Γιατί σε αυτή εδώ

http://img192.imageshack.us/img192/6564/2642ur.jpg

ΑΝ έχει τραβηχτεί από Ν90 ΣΙΓΟΥΡΑ είναι απενεργοποιημένο το φλας.

Σε απόλυτο σκοτάδι και να ήταν τραβηγμένη η φωτογραφία, τόσο σκοτινή από τόσο κοντινή απόσταση είναι αδύνατο να βγεί.

Εγω τις έχω τραβήξει τις φωτογραφίες...

Η φωτογραφία που λές είναι χωρίς φλας και οι υπόλοιπες ρυθμίσεις στο αυτόματο

EDIT: Με πρόλαβες...

• Απαντήσεις 813
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ έχω μια άλλη απορία. Πως γίνεται να έχει μόνο 100 kb όγκο στα 1600x1200;

Έγινε συμπίεση με πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας;

Γνωρίζω ότι γενικώς οι "σκούρες" φωτογραφίες έχουν λιγότερο όγκο πληροφορίας, αλλά όχι τόσο πολύ.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Ενας φιλος μου πηρε το Ν90 πριν απο 10 μερες..Χθες στα καλα καθουμενα εκει που πηγε να αποθηκευσει μια φωτογραφια που του εστειλα με bt,του εβγαλε ανεπαρκης βαση δεδομενων και σβηστηκαν τα παντα απο την καρτα μνημης...Μετα απο λιγο διαπιστωσα πως τελικα η καρτα πρεπει να χαλασε τελειως γιατι δεν την αναγνωριζει.Εχει συμβει σε καποιον το ιδιο?Τι μπορει να εγινε?

καλημερα παιδες,

θα ηθελα για μια ακομη φορα τα ''φωτα'' σας παρακαλω!

Οποτε κλεινω και ξανανοιγω το κινητο και ενω η επιλογη αναφορας στα sms ειναι ''ναι'', μολις το ανοιγω εχει αλλαξει μονο του σε ''οχι''!!! Και η διαρκεια μηνυματος απο ''μεγιστος χρονος'' και παλι μονη της αλλαζει σε ''24 ωρες''!!!

Σας εχει εμφανιστει παρομοιο προβλημα μηπως? ξερετε κατι για να λυθει! να σημειωσω οτι το εχω κανει και restart το κινητο αλλα τιποτα!

Και κατι ακομα....

Στην εκθεση, στις αποθηκευμενες φωτο(με επιλογη αποθηκευσης την καρτα μνημης για ολες) πολλες φορες για καθε φωτο μου δηνιουργει μονο του 2 ακομα αντιγραφα σε μικροτερα μεγεθη οπως 80χ60!!!!!!!

οσο και να τις σβηνω επανεμφανιζονται σιγα σιγα!

τι συμβαινει ρε παιδια???

Ευχαριστω και περιμενω οποια βοηθεια!!!

Αν ο Παράδεισος δεν έχει γυναίκες, αυτοκίνητα και κινητά τηλέφωνα......

Εγώ δε θα πάω!

καλημερα παιδες,

θα ηθελα για μια ακομη φορα τα ''φωτα'' σας παρακαλω!

Οποτε κλεινω και ξανανοιγω το κινητο και ενω η επιλογη αναφορας στα sms ειναι ''ναι'', μολις το ανοιγω εχει αλλαξει μονο του σε ''οχι''!!! Και η διαρκεια μηνυματος απο ''μεγιστος χρονος'' και παλι μονη της αλλαζει σε ''24 ωρες''!!!

Σας εχει εμφανιστει παρομοιο προβλημα μηπως? ξερετε κατι για να λυθει! να σημειωσω οτι το εχω κανει και restart το κινητο αλλα τιποτα!

Και κατι ακομα....

Στην εκθεση, στις αποθηκευμενες φωτο(με επιλογη αποθηκευσης την καρτα μνημης για ολες) πολλες φορες για καθε φωτο μου δηνιουργει μονο του 2 ακομα αντιγραφα σε μικροτερα μεγεθη οπως 80χ60!!!!!!!

οσο και να τις σβηνω επανεμφανιζονται σιγα σιγα!

τι συμβαινει ρε παιδια???

Ευχαριστω και περιμενω οποια βοηθεια!!!

Αυτά έχουν λυθεί με προηγούμενη αναβάθμιση. Να πας σ'ένα ΝΟΚΙΑ shop και να κάνεις αναβάθμιση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

hi paidia,

εχω τόσα να πω για το συγκεκριμένο τηλέφωνο που δεν φτάνει ούτε μια σελίδα. Το πρόβλημά μου όμως είναι το ακόλουθο.........

το πρόβλημα που έχει η συγκεκριμένη συσκευή με το bluetooth connectivity είναι τεράστιο!!!! πιστυεύω ότι είναι απαράδεκτη η Nokia που έβγαλε ένα τέτοιο τηλεφωνό στην αγορά με τέτοιο πρόβλημα στην συνδεσιμότητα μέσω bluetooth. Εκτός του ότι δεν συνχρονίζεται με άλλες κονσόλες (είμαι mac user ) και δεν το βρίσκει με τίποτα ενώ όλα τα άλλα τηλέφωνα της υφυλίου τα βρίσκει ή το βρίσκει και μετά το χάνει( τέτοιες συμπεριφορές μόνο στο συγκεκριμένο τηλεφωνο έχω δει ) έχω και φοβερό πρόβλημα με τα headsets.Έχω ένα bluetooth headset ericsson HBH 608 και είναι εφιάλτης η συνδεσιμότητά του με το συγκερκιμένο τηλέφωνο. Μια το χάνει , μια το βρίσκει και κάθε 2 λεπτά το χάνει κλπ κλπ κλπ.....

Δεν λέω το τηλ.. είναι φοβερό στο imaging kai foto κλπ...αλλα στο συγκερκιμένο θέμα ειναι πάτος πιστεύω. Μήπως πρέπει να το πάω για αναβάθμιση ??? θα αλλάξει άραγε κάτι?

καμία ιδέα??

Νομίζω ότι ίσως έπεσες σε προβληματική συσκευή. Γιατί δεν πας μια βόλτα από την Νόκια;

pedia kanena pexnidi me aytokinita poy na pezi sto n90 iparxi an ne doste kanena link

thk

Δοκιμασε αυτο του n-gage -Asphalt Urban GT,πιστευω να μεινεις ικανοποιημενος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1136486#post1136486

(νομιζω οτι ειναι οκ για Ν90 -κατοχοι του Ν90 ? :p )

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Δοκιμασε αυτο του n-gage -Asphalt Urban GT,πιστευω να μεινεις ικανοποιημενος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1136486#post1136486

(νομιζω οτι ειναι οκ για Ν90 -κατοχοι του Ν90 ? :p )

Με το patch που βγήκε παίζει κανονικά :cool: (ας διορθωθεί και η λίστα στο τρίτο post :O )

Αυτό

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000151&ref=pathadd

Καλό μου φάνηκε :)

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν με την συνδεση στο usb το βλεπει σαν usb-stick..

http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg

http://www.eikonostoixeio.eu/

αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν με την συνδεση στο usb το βλεπει σαν usb-stick..

οχι φιλε μου :O

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ Ν90 ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ,ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.ΒΛΤΙΩΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ THUMBNAILS ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ(ΤΑΧΥΤΗΤΑ),ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ Η ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ,ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ SMS(ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ),ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΕΛΑΦΡΩΣ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ,ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ 3RD PARTY ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ SYMΒIAN (.SIS) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ WEB.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ(3.0545.5.1) ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΞΩΝΥΧΙΣΤΙΚΑ!

Ένας άσχετος ζητά τη βοήθεια σας..Απέκτησα μόλις ένα N90 (μέγα σφάλμα γιατί δεν έχω καμία επαφή με τα Symbian phones) και προσπαθώ εδώ και κανά μισάωρο να βρω το τρόπο μεταφοράς δεδομένων από το παλιό μου 6230 που έχω τα πάντα μέσα! Υπάρχει κάποια εύκολη λύση;; Βρήκα από το menu του Ν90 το κολπάκι της μεταφοράς (αυτό και αν είναι εξέλιξη!) αλλά το αρχείο που στέλνει στο 6230 (μέσω bluetooth) δεν αναγνωρίζεται! Υπάρχει λύση;;

Ευχαριστώ και καλή χρονιά...

Ένας άσχετος ζητά τη βοήθεια σας..Απέκτησα μόλις ένα N90 (μέγα σφάλμα γιατί δεν έχω καμία επαφή με τα Symbian phones) και προσπαθώ εδώ και κανά μισάωρο να βρω το τρόπο μεταφοράς δεδομένων από το παλιό μου 6230 που έχω τα πάντα μέσα! Υπάρχει κάποια εύκολη λύση;; Βρήκα από το menu του Ν90 το κολπάκι της μεταφοράς (αυτό και αν είναι εξέλιξη!) αλλά το αρχείο που στέλνει στο 6230 (μέσω bluetooth) δεν αναγνωρίζεται! Υπάρχει λύση;;

Ευχαριστώ και καλή χρονιά...

Χρονια Πολλα :)

Ισως να καταφερεις κατι εαν κανεις συγχρονισμο με outlook για επαφες και ημερολογιο.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Απέκτησα μόλις ένα N90 (μέγα σφάλμα γιατί δεν έχω καμία επαφή με τα Symbian phones)

καθολου σφαλμα, θα το διαπιστωσεις στην πορεια...:)

Αδερφέ nikoskat,

Ειλικρινά δε καταλαβαίνω τις λειτουργίες του μισού τηλεφώνου!

Έχω πιάσει το forum από τα γενοφάσκια του μπας και ξεστραβωθώ αλλά δε βλέπω μέλλον. Έχω τόσες ερωτήσεις που αν αρχίσω τότε βλέπω το moderator να με πετάει έξω! Άσε που αγόρασα τηλέφωνο χωρίς δόνηση το ευλογημένο έτος 2006 (practically!) Είναι να μην αυτομουτζώνομαι;;

Τεσπά, ένα ερώτημα..Όλα αυτες τις εφαρμογές, τις παιρνάτε με το PC suite?

Υ.Γ Φίλε nervous, το pc suite δούλεψε για το backup/restore αλλά τα μηνύματα δε "πέρασαν" ποτέ :-(

Φίλε καμιά ερώτηση δεν είναι ηλίθια. Μπορείς να ρωτάς ότι θες και έχει σχέση με το αντικείμενο. Κανένας δεν γεννήθηκε και να τα ξέρει όλα.

Mάζεψε όλες τις ερωτήσεις σου μαζί κι εδώ είμαστε. Όποιος γνωρίζει τις απαντήσεις θα στις δώσει :)

Στην ερώτησή σου, τις εφαρμογές μπορείς να τις περνάς και με έναν card reader, εκτός από το PC Suite.

@mobile77, οπως σου ειπε και ο Aisopos, οτι θες ρωτας, μην ανησυχεις. κι εγω παντως ετσι ημουν πριν 1,5 χρονο :)

τις εφαρμογες οπως σου ειπε ο Aisopos ή και με bluetooth.

σιγα σιγα θα το μαθεις...οσο ζω μαθαινω :p

Γεια σου φίλε, χρόνια πολλά.

Μια από τα ίδια.Αν το αφήσω σε ησυχία μπορεί να μπει και στην δεύτερη μέρα, διαφορετικά μόνο λίγες ώρες.

Ετσι εξηγειται γιατι δεν εχει κινηση μεσα σ'αυτο το θρεντ...

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Η μικρή κίνηση εξηγήται λόγω του μικρού αριθμού κατόχων της συσκευής φίλε μου ;)