DENIOR Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 (edited) H Q-Telecom einai poly periergos na matho an exei paroysiasei kapoio paromoio provlhma... Edited January 28, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Εγω σου λεω denior οτι οσοι ειχαν προβλημα πρεπει να ειχαν βαση το δικτυο της vodafone. Η q για εμενα ειναι η πιο εμπιστη. Εφυγα για το non-stop και το free wap, αλλα τωρα θα ξαναγυρισω. Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Γιατι να μην εχει? Βεβαια το δειγμα ειναι μικρο, αλλα και εγω τη θεωρω πολυ σωστη, και φυσικα την ΤΙΜ το αντιθετο. Είναι πολύ τυπική ώς προς αυτά που προσφέρει και διαθέτει το καλύτερο σήμα της αγοράς.Δεν έχει ανάγκες τις αρπαχτές , αλλά δεν κινείται νωχελικά κάνοντας ζημιά στον ανταγωνισμό ; Απλά ξέρει ότι είναι το ν1 και δύσκολα θα αλλάξει αυτό και έχει επαναπαυτεί. Όλες σταδιακά βγάζουν προσφορές. Έχω παρατηρήσει ότι η cosmote είναι πάντα τελευταία σε αυτό το θέμα..Τι λέτε ; Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Είναι πολύ τυπική ώς προς αυτά που προσφέρει και διαθέτει το καλύτερο σήμα της αγοράς.Δεν έχει ανάγκες τις αρπαχτές , αλλά δεν κινείται νωχελικά κάνοντας ζημιά στον ανταγωνισμό ; Απλά ξέρει ότι είναι το ν1 και δύσκολα θα αλλάξει αυτό και έχει επαναπαυτεί. Όλες σταδιακά βγάζουν προσφορές. Έχω παρατηρήσει ότι η cosmote είναι πάντα τελευταία σε αυτό το θέμα..Τι λέτε ; Ksefeygoyme ligo apo to thema mas... H prosfora ths Cosmote sthn kartokinhth,kata thn opoia kathe klhsh xreonotan molis me 0,10 eyro,htan pragmatika asynagonisth. Kai se ayto to thema loipon h Cosmote den mporei na theorhthei se kamia periptosh afferegya. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Εγω θα ψηφισω βονταφον-παναφον "η αξιοπιστια στα χερια σου" γιατι απλα δεν την παω λογω κοκκινων τροποποιημενων ως προς το λογισμικο συσκευων που νομιζω οτι ειναι μουφα και φυσικα τις πουλαει φτηνα στους πελατες της με το γνωστο τροπαριο "ειναι προσφορα της εταιριας μας" :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Εγώ θα πω την Tim για την γνωστή κίνηση με την κατάργηση του non-stop,και μετά την Βόνταφον που κλειδώνει bt και irda Πάντως μπράβο στην Κοσμοτέ που παρόλο έχει μερίδιο ο ΟΤΕ κρατιέται σε ένα καλό ποιοτικά επίπεδο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Να 'μαι κι εγώ. :) Δε χρειάζεται να σας πω τι ψήφισα. Επιτέλους πάντως, ορίστε και μία δημοσκόπηση στην οποία βγαίνει πρώτη (και με διαφορά) η ΤΙΜ ;) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 καλο θα ηταν να διαβαζετε και το αρχικο ποστ του θεματος εκτος απο την δημοσκοπηση :worry: γιατι μπορει να βγει χρησιμο αν το αναπτυξετε :worry: :) Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeadAngeL Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 tim.gia pollous kai gnostous se olou logous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 gia mena pali Q den tha eperna pote... den exei kerdisei tin empistosini mou Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anepro Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Τα αποτελέσματα είναι όπως τα περίμενα Παράθεση http://img73.imageshack.us/img73/2921/userbar272687gb1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 gia mena pali Q den tha eperna pote... den exei kerdisei tin empistosini mou Ούτε και τη δικιά μου έχει κερδίσει αλλά μου δίνει το δικαίωμα να την δοκιμάσω με ένα συμβόλαιο χαμηλών χρεώσεων, χωρίς 30" ελάχιστη χρέωση και το χαμηλότερο μήνυμα της αγοράς σε συμβόλαια και το βασικότερο;Χωρίς πάγια. Κι αν δεν είμαι ικανοποιημένος μπορώ να φύγω τον πρώτο μήνα. Ξεκάθαρα πράγματα. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 gia mena pali Q den tha eperna pote... den exei kerdisei tin empistosini mou H monh kathgoria h opoia den mporei na apodothei sthn Q-Telecom einai ayth ths afereggyothtas. H etaireia anakoinonei synexos nees,symferoyses prosfores gia toys pelates ths,tis opoies pote den exei anairesei prin thn ora toys. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 H monh kathgoria h opoia den mporei na apodothei sthn Q-Telecom einai ayth ths afereggyothtas. H etaireia anakoinonei synexos nees,symferoyses prosfores gia toys pelates ths,tis opoies pote den exei anairesei prin thn ora toys. Και ποτέ δεν έχει προσπαθήσει να εξαπατήσει με κρυφές χρεώσεις. Συμφωνώ απόλυτα και στα υπόλοιπα που λες DENIOR ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Και ποτέ δεν έχει προσπαθήσει να εξαπατήσει με κρυφές χρεώσεις. Συμφωνώ απόλυτα και στα υπόλοιπα που λες DENIOR ;) Βασικά φαίνεται οτί προσπαθεί σιγά-σιγά με αργά και σταθερά βήματα να δημιουργεί μια αξιόλογη δύναμη στην κινητή τηλεφωνία και η προσπάθεια αυτή είναι καλή.Ποτέ δεν έχει δώσει δικαίωμα.Προσέχει πολύ κάθε της κίνηση γιατί έχει το - οτί είναι καινούργια εταιρία και ισχύει το " αυτό ξέρουμε , αυτό εμπιστευόμαστε" . Για αυτό και δεν βλέπουμε καμία ένδειξη αφερεγγυότητας. Οι άλλες 3 έχουν επαναπαυτεί. Δε μπορώ να καταλάβω πως η ΤΙΜ ενώ είναι 3η έχει γίνει ο βασιλιάς της αφερεγγυότητας!Αντί να προσπαθεί περισσότερο , αυτοκαταστρέφεται! Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Η πιο αφερρέγυα εταιρία? Η Vodafone... Πρώτον, για το vodafone live, που ενώ το καραδιαφημίζει μια πύλη πληροφοριών που θα μπορούν να μπαίνουν όλοι κάθε μέρα, αποδυκνείεται μια απάτη, ενώ έχει πλουτίσει από τις live αρπαχτές που κάνει. Παράδειγμα: μπαίνεις vodafone live! με σκοπό να κατεβάσεις ένα παιχνιδάκι. -Μπαίνεις vodafone live (πάτώντας το απάισιο δεξί πληκτρο στο gx30 σε λειτουργία αναμονής, που δεν ξαναπάτησα ποτέ από το παρακάτω συμβαν). Με το που θα μπείς φευγει ένα ευρώ (ώστε να μπορέσει να κατέβει ολοκληρη ή ενα μεγάλο μέρος της αρχικής σελίδας, που είναι σκοπιμα παραφορτωμένη με βαρίες εικόνες. -Μπαίνεις, στην κατηγορια παιχνιδια (άλλο ένα αυρώ) αθλητικά (άλλο ένα ευρώ). -Πας να αγοράσεις ένα παιχνιδι, σε χρεώνει κανονικά τα 6 ευρώ, και μετά σου πετάει ένα ωραίο σφάλμα: (Αρπαχτή)^2 + log(αρπαχτής) Παράδειγμα 2: Πάει μια φίλη μου και κάνει συμβόλαιο για 60 λεπτά δωρεάν χρόνος ομιλιας. Δε λέω, ήταν 60 λεπτά, αλλά μόνο για κλησεις προς vodafone!! Στις αλλες χρέωνε κανονικά ο χαζοτενεκές (κινητό επι το επισημότερον): (Αρπαχτή)^3 + ln(αρπαχτής) Παράδειγμα 3: Πρόσφτα βρήκε νέα προσφορα,, όπου μαπίνεις λέει όσο θές live και πληρώνεις μόνο 0.35Ε Ναι σας πιστεψαμε. Γιατι καραβρομάει αρπαχτή και δω? Ξέρετε, όλα τα υπόλοιπα εκτός πλοήγησς θα είναι extra: Χρησιμοποιήσες τη λειτουργία search? άλλο ένα ευρώ... Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. October 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 ριξτε ενα :blink: κι εδω!!!! Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 εγω δε συμπαθω την cosmote,αν και καποτε ημουν ετοιμος να παω να κανω συνδεση cosmote,με την vodafone ειμαι ευχαριστημενος. επισης βλεπω οτι και η tim εχει αρχισει να γινεται ξανα πολυ καλη εταιρεια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 (edited) ταξιδιωτης22 said: εγω δε συμπαθω την cosmote,αν και καποτε ημουν ετοιμος να παω να κανω συνδεση cosmote,με την vodafone ειμαι ευχαριστημενος. επισης βλεπω οτι και η tim εχει αρχισει να γινεται ξανα πολυ καλη εταιρεια. Theoreis thn Cosmote afereggya dhladh; Edited January 28, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. November 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 βλεπωντας τα τελευταια αποτελεσματα βλεπω με μεγαλη διαφορα να θεωρειται η ΤΙΜ.....ΑΤΙΜΗ :lol: Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fmit Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Αααααχ! Το αγαπημένο μου θέμα!!! Πόσα έχω να πω για την πιο αφερέγγυα εταιρεία κινητής στην Ελλάδα.......Τ..........Ι............Μ! Ωχ, κοιτάξτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας! Η ΤΙΜ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ!!!! ΩΩΩΩΩ ΜΠΡΑΒΟ ΤΙΜ! Κι εις ανώτερα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. November 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 η COSMOTE εχει τους πιο ευχαριστημενους πελατες και θεωρειται κορυφαια στην αξιοπιστια :confused: οσους γνωστους ρωτησα με COSMOTE ειναι πολυ ευχαριστημενοι με σχεδον ανυπαρκτα παραπονα :confused: :worry: εγω παντως απο την εταιρια βιωσα οντως κατι τετοιο.....αλλα και ενα αρωμα ελληνικου δημοσιου :p Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Η ΤΙΜ είναι η πλέον αφερέγγυα εταιρεία κινητής. Νομίζω πως και να προσπαθούσε να δημιουργήσει κακό κλίμα, δεν θα τα κατάφερνε έτσι. Τι να πρωτογράψει κανείς για την εταιρεία... Το Νον στοπ είναι το κερασάκι στην τούρτα. Μεταφέρθηκα με φορητότητα τον Ιούνιο στην Τιμ, για το νον στοπ όπου με διαβεβαίωναν ότι η υπηρεσία θα παρέχεται υπό αυτή τη μορφή ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Θυμάστε το διαφημιστικό με την κοπελιά που ήθελε να μιλάει με το αμόρε της ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ; Έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ όταν άλλαξε η υπηρεσία, αλλά δεν έγινε τίποτα. Ξαναέφυγα με φορητότητα από την ΤΙΜ. Με ένα απλό παράδειγμα, φαίνεται ότι η εταιρεία μπάζει. Ας προσπαθήσει κάποιος να θυμηθεί πόσες φορές έχει αλλάξει η μορφή των καρτοκινητών της μετά το Bfree. Λες και η εταιρεία αλλάζει ΔΣ κάθε 6μηνο και αλλάζουν εκ βάθρων τα πάντα. Απορώ πώς έχει συνδρομητές. Το πιο ωραίο που θυμάμαι όταν ήμουν στο F2G ήταν πώς όταν τελείωνε η κάρτα, δεν λειτουργούσε πλέον η υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων! ΑΙΣΧΟΣ. Κρίμα που η ΤΙΜ αγόρασε την Q. Ακούω πάντως πως οι αμερικάνοι θα την πουλήσουν πακέτο σε κάποια μεγάλη ευρωπαϊκή εταιρεία (ακούγονται Deutch Telecom, Telefonica, ktl). Μακάρι, γιατί η εταιρεία μπάζει. Εδώ ακόμα και τώρα που κατέχει την Q, δεν συμπεριλαμβάνει τις κλήσεις προς το δίκτυο στο δωρεάν χρόνο ομιλίας των συμβολαίων της. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Ψήφισα ΤΙΜ. Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά θεωρώ απαράδεκτό αυτό που έγινε με το non-stop. Λογω συγγυρειών (καλά το έγραψα; :blink:) σύντομα φεύγω απο την ΤΙΜ :) Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Νομίζω πως και να προσπαθούσε να δημιουργήσει κακό κλίμα, δεν θα τα κατάφερνε έτσι. Ετσι ακριβως ειναι. Δεν ξερω ποιος ειναι ο σκοπος τους, αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι ΘΕΛΟΥΝ να ριξουν την ΤΙΜ οσο πιο χαμηλα γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts