Jump to content

Apple Macintosh / MacOS

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις!:)

δεν παιζει η αλλαγη του encoding, πως μπορω να κατεβασω γραμματοσειρα και να την κανω να δουλεψει;

Με το unmount δεν το πολυκαταλαβα, αλλα μιας και τα εσβησα και ειναι ολα ΟΚ, νομιζω πως καλα παμε:p

Δεν υπαρχει shortcut για να κανω minimize απο το keyboard;

thanks!

εδιτ 1:Επισης ρε παιδια, εσείς τι shortcut χρησιμοποιάτε για τα all windows και application windows(αληθεια αυτο δεν καταλαβα τι κανει) απο το dashboard and expose;επειδη προσπαθησα να τα αλλαξω, αλλα βλεπω οτι στην πορεια δεν βολευουν μιας και χρειαζονται τα shortcut που χρησιμοποιω.

εδιτ 2: Εκανα setup gmail account στο apple mail app.θελω να κανω retrieve παλαιοτερα emails.Mπορω με καποιο τροπο;

Επισης synch με τα contacts του Νοκια 6300 πως μπορω να κανω;Εψαξα παντου.

Nexus 4 & iPad mini

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νομίζω ότι οι περισσότερες γραμματοσειρές των windows μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο mac, οπότε μπορείς να τις πάρεις και από κάποιο windows PC.

Τα shortcuts που με βολεύουν είναι αυτά:

http://xs219.xs.to/xs219/07381/Screenshot_1.jpg

Το all windows σου δείχνει όλες μαζί τις ανοιχτές εφαρμογές.

Το application windows σου δείχνει όλα τα παράθυρα της ενεργής εφαρμογής. Αν π.χ. έχεις ανοιχτό ένα safari με 3 παράθυρα ανοιχτά, θα σου τα δείξει όλα μαζί για να επιλέξεις ποιο θέλεις (ουσιαστικά κάνει την ίδια δουλειά με το alt tab των windows με πολύ πιο κομψό τρόπο).

Το Desktop σου κάνει minimize όλα τα παράθυρα.

Για συγχρονισμό με το τηλέφωνο σου...αρχίζουν οι πονεμένες ιστορίες. Αν η Nokia έχει driver για mac, είσαι τυχερός. Αν όχι τσέκαρε ότι έχεις κάνει την τελευταία αναβάθμιση (κλικ στο μηλαράκι πάνω αριστερά στην οθόνη, software update) και μετά άνοιξε την εφαρμογή isync, σύνδεσε το τηλέφωνο σου στο mac και κάνε κλικ το sync devices. Αν το αναγνωρίσει, είσαι έτοιμος.

αυτυ η καρτα

"Apple Airport Extreme Card

H κάρτα Airport Extreme σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο Internet ή σε άλλους υπολογιστές μέσω του νέου Airport Extreme Base Station.

Βασισμένη στο καινούργιο standard ασύρματης δικτύωσης 802.11g, επιτυγχάνει ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων μέχρι και 5 φορές μεγαλύτερη από την απλή Airport card για αποστάσεις μέχρι 15 μέτρα.

Συμβατή με το PowerBook G4 12" και όλα τα μοντέλα Airport Extreme ready.

Είναι συμβατή με τα παλαιότερα Aiport Base station και οποιοδήποτε Wi - Fi 802.11b σημείο πρόσβασης."

ταιριαζει σε ibook g3 14??

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

νομιζω υπαρχει

ενα προγραμμα που μας λεει

τοπο και ετος κατασκευης του mac..

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

nikosxeng3,

coconutIdentityCard [http://www.coconut-flavour.com/coconutidentitycard/index.html]

και αν δε σου βρίσκει το iPod, βάλε το s/n του.

Για DC++ υπάρχει το πολύ καλό ShakesPeer

Για το Nokia υπάρχουν διάφορα plugins για σχεδόν όλα τα μοντέλα. Με λίγο Googling βρίσκεις αυτό: http://klauskjeldsen.dk/2007/06/08/free-nokia-6300-isync-plugin/

Thanks murex, Chris_Lappas και grk41...

Άρχισαν να λυνονται οι αποριες και τα προβληματα :)

Τωρα θα σας πριξω ακομα λιγο, συγχωρεστε με...ειμαι newbie ακομα:p

Υπαρχει καποιο καλο ελληνοαγγλικό λεξικό;

Καποιος καλος multiformat player(mp3,avi,wmv κλπ). Βρηκα ενα μικρο(Μ player for OS X) αλλα ψαχνω κατι με επιλογες playlist,library κλπ.

Θα μου πειτε google is your friend, και θα έχετε και δικαιο, απλα φευγω Παρασκευή για Αγγλία και θελω να μεταφέρω ολα μου τα files(documents,mp3,video κλπ) συν καποιες αλλες τελευταίες λεπτομέριες και τρεχαματα και δεν έχω ολο τον χρονο να ψάχνω στα τυφλά.

Mε τον firefox δεν ελυσα το προβλημα με τις γραμμοτοσειρες που εβαλα...Καποια site τα δειχνει κανονικα...(το myphone π.χ δεν το δειχνει).

Επισης υπαρχει τρόπος να κατεβασω στον apple mail client παλαιοτερα emails απο το gmail που είχα κανει retrieve στο Outlook.

Ευχαριστω και πάλι.:)

Nexus 4 & iPad mini

Player το VLC (videolan.org).

Επίσης για codecs μπορείς να βάλεις και το flip4mac για να παίζει το quicktime avi κλπ (http://www.flip4mac.com/) και το perian.

Μπορείς όμως να έχεις και τα 2 ταυτόχρονα στον υπολογιστή σου χωρίς κανένα πρόβλημα και να δουλεύεις όποιο θες ανάλογα με την περίσταση.

pos mporeis na exeis kai ta 2 emena moy leei upgrade??? thelo na exo kai to ilife 06 kai to 08:(

Δεν μπορείς να έχεις ΚΑΙ τα δύο iLife, μπορείς να έχεις όμως και τα δύο iMovie!

Στα iWeb, iPhoto, iDVD κλπ κάνει upgrade (που είναι και λογικό, τι να τα κάνεις τα παλιά), το παλιό iMovie το βάζει σε φάκελο iMovie 06 και το νέο στα Applications.

Δεν μπορείς να έχεις ΚΑΙ τα δύο iLife, μπορείς να έχεις όμως και τα δύο iMovie!

Στα iWeb, iPhoto, iDVD κλπ κάνει upgrade (που είναι και λογικό, τι να τα κάνεις τα παλιά), το παλιό iMovie το βάζει σε φάκελο iMovie 06 και το νέο στα Applications.

eyxaristo poly!!! perimena apanthsh o san to xaro gia na mporeso na to valo:):lol::D:rolleyes:;)

Όσοι αγόρασαν μετά την 07/08/2007 υπολογιστή Macintosh που δεν συνοδεύεται από το iLife 08, μπορούν να το προμηθευτούν με το αναφερόμενο κόστος, που αφορά σε λειτουργικά έξοδα μεταφοράς. Η προσφορά αυτή θα είναι διαθέσιμη μέχρι 30 Οκτωβρίου 2007.

9.45 €

http://www.rainbow.gr/software/prices/applesoft.html

Και αυτό ισχύει και πέραν των imac?

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ναι για οποιοδήποτε mac που αγοράσθηκε μετά την ημερομηνία αυτή.

υπαρχει προγραμματακι,

που να βαζει την θερμοκρασια του

επεξεργαστη στην μπαρα επανω;..

Το οποίο το βγάζουν και σε όλες τις παραλλαγές, menus, εφαρμογή, widgets, όλα! Και δωρεάν :)

Μερα μεταφοράς δεδομένων...

Καλα παμε μεχρι στιγμης...2-3 ερωτησουλες και παλι:P

1. Η μουσικη μου που ειναι με ελληνικους χαρακτηρες δεν αναγνωριζεται σωστα απο το iTunes. Υπάρχει τρόπος να την κανω να τους αναγνωρίσει.

2. Με τα ελληνικα στον firefox υπαρχει λυση;

3. Μπορω να λαβω παλαιοτερα mail απο τον server που εχω ηδη κατεβασει σε outlook express; Μονο τα καινουργια μου κατεβάζει.

Nexus 4 & iPad mini

1. Είναι πολλά τα τραγούδια; Κατα πάσα πιθανότητα δεν είναι γραμμένα σε unicode οπότε δεν νομίζω να μπορεί να γίνει κάπως αυτόματα...

3. Αν έχουν σβυστεί από το server (που μάλλον έχουν) δες εδώ: http://www.apple.com/getamac/movetomac/network.html (προς τη μέση της σελίδας).

Δυστυχώς το express τα σώζει σε τελείως δικό του format (περίεργο ε; ) οπότε ίσως να έχεις προβλήματα.

ναι πολυ ωραιο..

αλλα δεν βγαζει θερμοκρασια..

σε ibook g3..

δηλ.βγαζει: Ν/Α

Ίσως να μην έχουν προσθέσει ακόμα το συγκεκριμένο μοντέλο σου.

Δες και εδώ: http://islayer.com/support/?p=6

1. Είναι πολλά τα τραγούδια; Κατα πάσα πιθανότητα δεν είναι γραμμένα σε unicode οπότε δεν νομίζω να μπορεί να γίνει κάπως αυτόματα...

3. Αν έχουν σβυστεί από το server (που μάλλον έχουν) δες εδώ: http://www.apple.com/getamac/movetomac/network.html (προς τη μέση της σελίδας).

Δυστυχώς το express τα σώζει σε τελείως δικό του format (περίεργο ε; ) οπότε ίσως να έχεις προβλήματα.

1. Ειναι δυστυχως αρκετα...Ενδεικτικα η συνολική μουσική μου ανερχεται σε ~70GB-14000 τραγουδια. Υπολογιζω γυρω στα 100-150 να ειναι με κινεζικους χαρακτηρες πλεον.:(

ΔΕΝ εχουν σβηστεί απο τον server!Απλα δεν μπορω να τα κατεβασω με κανενα τρόπο...Υπαρχουν κατεβασμενα και στο Outlook Express αυτα τα μηνυματα.

Nexus 4 & iPad mini

ναι πολυ ωραιο..

αλλα δεν βγαζει θερμοκρασια..

σε ibook g3..

δηλ.βγαζει: Ν/Α

Δοκίμασε αυτό: http://www.bresink.com/osx/TemperatureMonitor.html

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...