Jump to content

Apple Macintosh / MacOS

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικα για το θεμα της μπαταριας θα ακολουθησω τις συμβουλες για να μην το εχω ολη την ωρα στο ρευμα...

kenny!!!!!ολα καλα φιλε μου τι κανεις;

εχεις το Μαkbook το ασπρο;

πεταει ε;

σημερα επαιξα λιγο με το Snow Leopard...

very fast...

faster than 10.5

ειμαι περιεργος να δω τα dock σας αλλα δεν ξερω αν θα ταν καλυτερο να τα ποσταρουμε εδω η να ανοιξω αλλο τοπικο...

μαλλον εδω λεω εγω...εσεις τι λετε;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι, αυτό είναι ένα γενικό πρόβλημα, μου το παρουσιάζουν τα ΧΡ είτε σε κανονικό pc με dual boot ubuntu είτε στο mac (dual boot). Στα ΧΡ άλλαξε την ώρα σε GMT (ώρα Αγγλίας) και νομίζω δεν θα έχετε πρόβλημα.

Thanks. Ως bug είναι ανώδυνο, απλά ήθελα να δω αν το έχει συναντήσει κανένας άλλος.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Σκεφτομαι μετα απο 7 χρονια χρηστης των Windows να κανω μια αλλαγη και να μεταβω στην παραταξη των MAC..και η απορια μου ειναι η εξης..

Θα αντιμετωπισω πολλες διαφορες και γενικα δυσκολιες απο αυτη την μεταβαση..??..δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει ποτε MAC OS και γι'αυτο ρωταω..:worry:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

δυσκολιες θα αντιμετωπιζες αν εκανες το αντιστροφο....

εγω περασα σε Mac περιπου εδω και 2 χρονια και απο τοτε δεν κοιταξα πισω...

θα ενθουσιαστεις....για ποιο κομματι σκεφτεσαι αν επιτρεπεται;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Thanks. Ως bug είναι ανώδυνο, απλά ήθελα να δω αν το έχει συναντήσει κανένας άλλος.

Δεν είναι bug του OSX, τα windows είναι ηλίθια...

+1 και από μένα. Μετά τη μετάβαση της apple σε intel πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην περάσεις σε mac. Ακόμα και αν το μετανοιώσεις, φορμάρεις με windows και ξανά στα ίδια. Τέτοια περίπτωση βέβαια, ούτε μία στο εκατομύριο... αλλά λέμε :ninja:

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Για τον APPLE IMAC (που εχει 1059Ε αλλα η rainbow τον εχει στα 884Ε..:D) ενδιαφερομαι γτ πραγματικα οταν τον ειδα τον ερωτευτηκα..:p:lol:..ειναι τελειος..εχει τα παντα, φοβερη οθονη και το κυριοτερο...που ειναι ο πυργος οεο..:yahoo:..παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον σας παιδια και πλεον πειστικα..βεβαια θα πρεπει πρωτα να μαζεψω τα απαιτουμενα χρηματα γτ ειναι λιγουλακι ακριβως..:wacko:

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

H Rainbow τον έχει 884,γιατί οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ.

884+ 19% = 1051 περίπου ευρώ.

:)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

A αυτο ομολογω πως δεν το ηξερα..ουτε που μου περασε απ'το μυαλο..ε οταν ειδα την τιμη στο site της rainbow εμεινα και δεν σκεφτηκα καν αυτη την εκδοχη..:worry:..παντως οσο και να εχει τα αξιζει τα λεφτα του..ετσι πιστευω..:D

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Καλα ναι, δεν το συζητάω ;)

Απλά δρω με την φιλοσοφία του πωλητή: για να μην πάρεις σβάρνα τα καταστήματα - λάθος ενημερωμένος - και αρχίσεις να φωνάζεις στους πωλητές πως στο "site της η Rainbow το δίνει πολύ πιο φθηνά, εσείς γιατί όχι;;;;", σε ενημερώνω.

Κατα τα άλλα, αν μπορείς μην πάρεις αυτή την έκδοση.

Πάρε την αμέσως ακριβότερη.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Να ρωτήσω...έχω το gmail να μου έρχεται στο mail.app και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα...

Σήμερα μου ήρθε ένα μειλ και μία απάντηση σε αυτό το μειλ μέσω reply all και ήταν και τα δύο στα κινέζικα...

Από αυτούς τους αποστολείς δε μου έχει ξανασυμβεί αυτό...

Έχετε ιδέα?

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Καλα ναι, δεν το συζητάω ;)

Απλά δρω με την φιλοσοφία του πωλητή: για να μην πάρεις σβάρνα τα καταστήματα - λάθος ενημερωμένος - και αρχίσεις να φωνάζεις στους πωλητές πως στο "site της η Rainbow το δίνει πολύ πιο φθηνά, εσείς γιατί όχι;;;;", σε ενημερώνω.

Κατα τα άλλα, αν μπορείς μην πάρεις αυτή την έκδοση.

Πάρε την αμέσως ακριβότερη.

ποσο κανει η 24αρης;

εχει απειρως καλυτερη οθονη απο τον 20αρη...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Ακόμα και σε αυτό είναι απαραδεκτοι :mad:, είναι υποχρεωμένοι εδώ και 2 χρόνια όλοι να έχουν τις τιμές με ΦΠΑ.

Να ρωτήσω...έχω το gmail να μου έρχεται στο mail.app και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα...

Σήμερα μου ήρθε ένα μειλ και μία απάντηση σε αυτό το μειλ μέσω reply all και ήταν και τα δύο στα κινέζικα...

Από αυτούς τους αποστολείς δε μου έχει ξανασυμβεί αυτό...

Έχετε ιδέα?

Προφανώς έχει να κάνει με το encoding, δοκίμασε κάποιο άλλο.

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

2 Γρήγορες ερωτήσεις :

1. Με τι υλικά καθαρίζετε την επιφάνεια της οθόνης και του πληκτρολογίου στο macbook σας? Σε ένα σημείο το δικό μου (στα αριστερά λόγω αριστεροχειρίας προφανώς) , έχει μια σκιά που μάλλον έχει γίνει από τον καρπό μου (συνήθως ιδρώνουν τα χέρια μου) .. Υπάρχει τρόπος να το αφαιρέσω; Από που προμηθεύεστε καθαριστικά;

2. Έχω quicktime pro 7.5.5 και θέλω να κάνω το εξής :

έχω ένα επεισόδιο σειράς σε μορφή .avi και υπότιτλους (με το ίδιο όνομα) σε .srt. Ποια διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσω ώστε :

α) να δημιουργήσω ένα νέο αρχείο που να έχει ενσωματωμένους υπότιτλους και

β) να είναι σε μικρότερο μέγεθος από 350mb - ξέρω θα χάσει σε ποιότητα- γιατί θέλω να το "στείλω" χωρίς να μπλέκουν με rapidshare, κτλ , μέσω chat messenger.

Ευχαριστώ..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

παιδια ποιο free προγραμμα προτεινετε για μετατροπη βιντεο απο avi σε mp4?αμα μπορειτε να μου δωσετε και link ευχαριστω!

2. Έχω quicktime pro 7.5.5 και θέλω να κάνω το εξής :

έχω ένα επεισόδιο σειράς σε μορφή .avi και υπότιτλους (με το ίδιο όνομα) σε .srt. Ποια διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσω ώστε :

α) να δημιουργήσω ένα νέο αρχείο που να έχει ενσωματωμένους υπότιτλους και

β) να είναι σε μικρότερο μέγεθος από 350mb - ξέρω θα χάσει σε ποιότητα- γιατί θέλω να το "στείλω" χωρίς να μπλέκουν με rapidshare, κτλ , μέσω chat messenger.

Ευχαριστώ..

Δε νομίζω να μπορείς να το κάνει με QT Pro. Εγώ το κάνω με το τέλειο submerge, το οποίο όμως δεν είναι δωρεάν, αλλά έχει trial.

παιδια ποιο free προγραμμα προτεινετε για μετατροπη βιντεο απο avi σε mp4?αμα μπορειτε να μου δωσετε και link ευχαριστω!

Και για σένα κάνει το πιο πάνω, αλλά κάνει και το iSquint, που είναι και τσάμπα.

2 Γρήγορες ερωτήσεις :

1. Με τι υλικά καθαρίζετε την επιφάνεια της οθόνης και του πληκτρολογίου στο macbook σας? Σε ένα σημείο το δικό μου (στα αριστερά λόγω αριστεροχειρίας προφανώς) , έχει μια σκιά που μάλλον έχει γίνει από τον καρπό μου (συνήθως ιδρώνουν τα χέρια μου) .. Υπάρχει τρόπος να το αφαιρέσω; Από που προμηθεύεστε καθαριστικά;

Με ένα ελαφρά υγρό μαλακό βαμβακερό πανάκι. Τα προϊόντα καθαρισμού που πουλάνε είναι μούφες.

Είναι τσάμπα;;;; Όχι :lol::lol:

Είχα πει και παλαιότερα ότι αρκεί να πας στο Μπακάκο ή να παραγγείλεις από κάποιο φαρμακείο ισοπροπυλική αλκοόλη. Είναι το βασικό συστατικό σχεδόν όλων των καθαριστικών για Η/Υ και εξαρτηματα.

Προσωπικά, χρησιμοποιώ ένα swiffer για να τραβάει τη σκόνη και υγρό πανάκι. Ο μακάκος είναι έτοιμος μέχρι και για επιθεώρηση Παρασκευής (κλείστρο ανοικτό!!!!) :lol:

Ερώτηση: Ξέρετε κανένα μαγαζί εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης να πουλάει μεταχειρισμένα/refurb macs σε καλή τιμή; Δεν θέλω ΗΠΑ γιατί στο τελωνείο θα με πετσώσουν....

Tip: Εδώ και μια εβδομάδα το hotmail προσφέρει δωρεάν pop3 αλλά μόνο για σε κάποιες χώρες: Καναδά, Ιταλία, ΗΒ κ.α. Πήγα και άλλαξα την διεύθυνση μου στο λογαριασμό hotmail και έβαλα μια Καναδική. Από χθες έχω και pop3 στο mail.app!!!!

Δε νομίζω να μπορείς να το κάνει με QT Pro. Εγώ το κάνω με το τέλειο submerge, το οποίο όμως δεν είναι δωρεάν, αλλά έχει trial.

Και για σένα κάνει το πιο πάνω, αλλά κάνει και το iSquint, που είναι και τσάμπα.

Χμμ, δεν έβγαλα άκρη με το trial του Submerge. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος το output αρχείο είναι αναγκαστικά .mov που καθιστά όλη την προσπάθεια μάταιη αφού δεν παίζει σε καμία consumer συσκευή πλην iPod.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Ερώτηση: Ξέρετε κανένα μαγαζί εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης να πουλάει μεταχειρισμένα/refurb macs σε καλή τιμή; Δεν θέλω ΗΠΑ γιατί στο τελωνείο θα με πετσώσουν....

Στην περίπτωση που είναι μεταχειρισμένο (και το γράψει ο αποστολέας ) δεν υπάρχει πρόβλημα. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Healthy disregard for the impossible.

Χμμ, δεν έβγαλα άκρη με το trial του Submerge. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος το output αρχείο είναι αναγκαστικά .mov που καθιστά όλη την προσπάθεια μάταιη αφού δεν παίζει σε καμία consumer συσκευή πλην iPod.

Μετά το mov θα το κάνεις convert σε άλλο φορμάτ.

Στην περίπτωση που είναι μεταχειρισμένο (και το γράψει ο αποστολέας ) δεν υπάρχει πρόβλημα. ;)

Σίγουρο αυτό;

Πείτε κανα κατάστημα να αγοράσω!

Σίγουρο αυτό;

Πείτε κανα κατάστημα να αγοράσω!

Κατάστημα δεν ξέρω να σου πώ αλλά το σίγουρο είναι ότι εάν γράφει η συσκευασία "used spare parts" δεν το ανοίγουν στο τελωνείο...το έχω κάνει δεκάδες φορές..:rolleyes:

:mobile:

Ok! Το αγόρασα το submerge.

Ερώτηση πάλι.. θα πρέπει να τα μετατρέψω από avi σε mov όμως για να παίζει.. ?? Άρα με το quicktime σε ποια μορφή πρέπει να το κάνω export?

Άκυρο !! Το βρήκα!!!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Είναι τσάμπα;;;; Όχι :lol::lol:

Είχα πει και παλαιότερα ότι αρκεί να πας στο Μπακάκο ή να παραγγείλεις από κάποιο φαρμακείο ισοπροπυλική αλκοόλη. Είναι το βασικό συστατικό σχεδόν όλων των καθαριστικών για Η/Υ και εξαρτηματα.

Προσωπικά, χρησιμοποιώ ένα swiffer για να τραβάει τη σκόνη και υγρό πανάκι. Ο μακάκος είναι έτοιμος μέχρι και για επιθεώρηση Παρασκευής (κλείστρο ανοικτό!!!!) :lol:

Tip: Εδώ και μια εβδομάδα το hotmail προσφέρει δωρεάν pop3 αλλά μόνο για σε κάποιες χώρες: Καναδά, Ιταλία, ΗΒ κ.α. Πήγα και άλλαξα την διεύθυνση μου στο λογαριασμό hotmail και έβαλα μια Καναδική. Από χθες έχω και pop3 στο mail.app!!!!

και τι εβαλες στις ρυθμισεις για το ρορ του hotmail?

εγω παντως swiffer με πανακι απο μικρο/ινες kai ok...μια χαρα ειναι...

αυτον καιρο παιζω με το candybar και αλλαξα dock... :p

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...