Jump to content

Apple Macintosh / MacOS

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βγηκε λοιπον και το 13αρι που περιμενα πως και πως!!

Τον αλλο μηνα κολλητος παει USA και θα μου το φερει. Στο applestore το εχει 1599$ ... υπαρχει καποιο extra κοστος; (πχ φόροι; ). Θα το φερει στη Ελλαδα σαν να ειναι το προσωπικο του laptop οποτε δεν θα περασει απο τελωνειο.

H θάλασσα του Πειραιά απ'όλες είναι πιο γλυκιά...

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

υπερβολικό glare.

κάποιος σαν και μένα που έχει συνηθίσει τόσα χρόνια σε ibm, lenovo και compaq δεν αντέχει τόσο glare.

επίσης με τρομάζει η ιδέα ότι κανένα δεν έχει HSDPA.

Kαλά, κάποιος που έχει συνηθίσει τόσα χρόνια σε IBM, LeNovo και Compaq έχει συνηθίσει και σε μηχανήματα-τέραατα. Εννοείται πως δε θα αντέχει ούτε το glare, ούτε το ωραίο design ούτε την προσοχή που θα πρέπει να δίνει στο μηχάνημα (δεν είναι για να το πάρεις στην οικοδομή και να το αφήσεις στη σκαλωσιά!).

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Kαλά, κάποιος που έχει συνηθίσει τόσα χρόνια σε IBM, LeNovo και Compaq έχει συνηθίσει και σε μηχανήματα-τέραατα. Εννοείται πως δε θα αντέχει ούτε το glare, ούτε το ωραίο design ούτε την προσοχή που θα πρέπει να δίνει στο μηχάνημα (δεν είναι για να το πάρεις στην οικοδομή και να το αφήσεις στη σκαλωσιά!).

Ναι, θέλουν στοργή, αγάπη και προδέρμ :lol:

Και στην πρώτη γρατσουνιά "ah00, το macbook μου έκανε βαβά" :vava:

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Ναι, υπολόγισε γύρω στο 8.5% ο φόρος (αν και παίζει από πολίτεία σε πολιτεία).

Εννοείς ότι θα στο φέρει ΑΝΟΙΚΤΟ; Κρίμα.

Και, επιπλέον, αν πάθει κάτι μετά εδώ;

Το glare των glossy οθονών είναι όντως ενοχλητικό. Είμαι αρκετά ευτυχής που το MBP μου έχει ματ οθόνη.

Κατά τα άλλα τα αλουμινένια MacBooks είναι αρκετά ανθεκτικά αν και καλό είναι να αποφεύγονται οι σκαλωσιές :lol:

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Ναι, θέλουν στοργή, αγάπη και προδέρμ :lol:

Και στην πρώτη γρατσουνιά "ah00, το macbook μου έκανε βαβά" :vava:

Ναι, ρε.

Εμάς μας αρέσουν τα new shiny things!

Ζήλεια ψώρα; :p

Γιατί αν είχες IBM δε θα εκνευριζόσουνα αν έβλεπες γρατζουνιά επάνω του;;

Γιατί λοιπόν να μην εκνευριστείς με κάτι τέτοιο σε ένα MacBook (που είναι και πανέμορφα μηχανήματα) και να εκνευριστείς με ένα IBΜ (που μπορείς καλλίστα να το θεωρήσεις και μέρος του design :X :p);;

Όσο για το glare στις οθόνες, ναι μετά από ώρες δουλειάς είναι κουραστικό, αλλά και το matte είναι...πολύ νεκρό βρε παιδάκι μου. Τα χρώματα δε γίνονται πιο παγωμένα. Πάντως ώρα ήταν να μπει και glossy οθόνη στο MacBook Pro ως default και όχι ως optional. Το 90% των laptops της αγοράς είναι με glossy.

Ναι, αλλά δε θα έβλαπτε να είχαν ως επιλογή και το matte.

Πέραν αυτού θέλω ένα νέο MacBook ΤΩ ΡΑ (αλλα τώρα).

Ναι, αλλά δε θα έβλαπτε να είχαν ως επιλογή και το matte.

Πέραν αυτού θέλω ένα νέο MacBook ΤΩ ΡΑ (αλλα τώρα).

Φαντάζομαι εννοείς για το εξωτερικό...

Γιατι στην Ελλάδα, με τη Rainbow, αν υπήρχε αυτή η επιλογή (όπως στο τωρινό MacBook Pro) θα έκανε κανα μήνα να έρθει το μηχάνημα και κανείς δε θα το επέλεγε (εκτός και αν το χρειαζόταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ).

Ναι, υπολόγισε γύρω στο 8.5% ο φόρος (αν και παίζει από πολίτεία σε πολιτεία).

Εννοείς ότι θα στο φέρει ΑΝΟΙΚΤΟ; Κρίμα.

Και, επιπλέον, αν πάθει κάτι μετά εδώ;

Αναγκαστικά ανοιχτό! Ε θα το βαλει σε μια τσαντα κ το υπολοιπο κουτι στην βαλιτσα. Είσαι σίγουρος για τον φόρο; Από Σικάγο θα αγοραστεί.

Οσον αφορα εγγυηση περνω το ρισκω...αλλα πλεον ισχυει η εγγυηση ακομα κ αν στα ζαλισει λιγο η Rainbow.

Όντως ισχύει (αλλά θα στα ζαλίσει).

Για το φόρο, μπορείς να πας στο applestore.com, να το βάλεις στο cart και μετά σου δίνει επιλογή δίνοντας το zip code να δεις το φόρο ακριβώς. BTW το amazon δε χρεώνει φόρους.

Όντως ισχύει (αλλά θα στα ζαλίσει).

Για το φόρο, μπορείς να πας στο applestore.com, να το βάλεις στο cart και μετά σου δίνει επιλογή δίνοντας το zip code να δεις το φόρο ακριβώς. BTW το amazon δε χρεώνει φόρους.

Εχω την εντυπωση οτι ο φορος ισχυει για shipping μονο, οχι για αγορα απο τοπικο applestore, κανω λαθος!

Αυτο με το amazon δεν το ηξερα! Μπορω να το παραγγείλω απο εκει κ να ερθει στην Ελλαδα;;;;; :-o

Ο φόρος ισχύει και για αγορά από τοπικό applestore.

To amazon δεν στέλνει τέτοια προϊόντα Ελλάδα (δυστυχώς).

Εχω την εντυπωση οτι ο φορος ισχυει για shipping μονο, οχι για αγορα απο τοπικο applestore, κανω λαθος!

Αυτο με το amazon δεν το ηξερα! Μπορω να το παραγγείλω απο εκει κ να ερθει στην Ελλαδα;;;;; :-o

'Ηθελες ε?

Μην φας για βράδυ, έχουμε γλαρόσουπα,,,

:lol::lol::lol:

Ούτε το καν το .uk δεν στέλνει στην Ελλάδα απ' ότι ξέρω

:mad:

Edit: Με πρόλαβε ο Stereo, ούτε στο τηλέφωνο δεν μπορούμε να μιλήσουμε 5 λεπτά.

όλες μα όλες οι τιμές στις Πολιτείες είναι δίχως VAT.

ανάλογα με την πολιτεία που είστε υπάρχει και αντίστοιχος φόρος.

υπάρχει κάποιος τρόπος (screen protector πχ) για να φύγει το glare από το MBP?

αυτό:

* 15.4” LED-backlit display

* 2.53GHz Intel Core 2 Duo (6MB L2 Cache)

* 4 GB 1066MHz DDR3 memory

* Hybrid Graphics (NVIDIA 9400M Integrated/ 9600M Dedicated with 512MB)

* 320GB Hard Drive

* Slot-Loading SuperDrive

είναι που βλέπω και γλύφομαι. για δουλειά ΜΟΝΟ για συγκεριμένα πράγματα (θα μένει γραφείο γιατί ΔΕΝ είναι road warrior όπως το Lenovo).

Υ.Γ. αν κάποιοι αγοράζουν μόνο laptops για ομορφιά αυτό είναι δικό τους σφάλμα. σε κανένα IT dep δεν γίνεται κάτι τέτοιο.

Υ.Γ.2) το μόνο μα μόνο MB που αξίζει είναι το pro. άριστη ποιότητα, πολύ καλός εξοπλισμός και καλή τιμή.

αν κάποιος αγοράζει επαγγελματικό laptop (όχι για mobile) χωρίς hybrid graphics κοιτάει πίσω.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Ε, πάνω κάτω τα ίδια η Systemgraph.

Βασικά, ο Άγιος Βασίλης βλέπω να τα φέρνει.

MacBook Pro requires logout to switch graphics modes

Όχι όσο seamless θα περίμενε κανείς, ειδικά από την Apple.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Το κακό με τα macbook είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να τα αλλάξεις αν δεν περάσουν 4-5 χρόνια! Ωραίο το καινούριο αλλά δεν μου χρειάζεται προς το παρόν.

Άλεξ, προτιμήσεις είναι αυτές, εγώ π.χ. διάλεξα κάτι μικρό για δουλειά on the go. Δουλεύω επαγγελματικότατα με το 13.3' με περιορισμούς φυσικά. Δεν κάνω video editing, απλά πράγματα. Μια χαρά είναι το macbook μου.

Άμα μένει γραφείο γιατί να πάρεις laptop???

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

MacBook Pro requires logout to switch graphics modes

Όχι όσο seamless θα περίμενε κανείς, ειδικά από την Apple.

-1

ούτε τα thinkpad δεν θέλουν logout.

ελπίζω με τα vista να μη χρειάζεται logout.

Alex = the best!

Aπό εδώ λέει να το αγοράσω; Λέει deliverable σε μια εβδομάδα.

το ξέρω αυτό το σάιτ αν και προτιμώ το cyberport.de

Alex = the best!

-1

ούτε τα thinkpad δεν θέλουν logout.

ελπίζω με τα vista να μη χρειάζεται logout.

Εντάξει, δεν έχει άδικο, δεν μας έχει συνηθίσει η apple έτσι, αλλά πόσες φορές θα αλλάξεις ανάλυση;;;; Προσωπικά πάνω από μία φορά δεν το έχω κάνει. Δουλεύω στη max.

Ξέρεις, η διαφορά με τα βίστα είναι ότι ώσπου να κάνεις logout-login έχει έρθει η πίτσα από το ντόμινο. :lol:

Τέσπα, θα έπρεπε πάντως να υπάρχει και ένα nb σε τιμή γύρω στα 800€. Τα νέα macbooks αν δεχτω ότι είναι ανταγωνιστικά σε τιμές σε σχέση με αυτά που προσφέρουν (sic) απευθύνονται σε ανθρώπους που τα σκάνε.

Επίσης αυτό το 1 χρόνος εγγύηση, λόγω ευρωπαϊκής ένωσης δεν θα έπρεπε να είναι 2 ή κάνω λάθος;

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Ενα πρόβλημα στον ορίζοντα.....

Από εχτές συμβαίνει το έξης παράδοξο...

Ανοιγώ τον safari και saρφάρω κανονικά, και μόλις πάω στο search (μπάρα google) και δώσω μία λέξη για να την ψάξει δεν ανοίγει καμία σελίδα σαν να μήν έχω σύνδεση, ενώ στο tub γυρνάει το κλάσικό ρολογάκι αλλά σελίδα καπούτ...

Και δεν σταματάει εδώ ο γολγοθάς, οκ λέω δεν κάνει search, έλα όμως που μετά από αυτήν την ενέργεια δεν μπαίνει πουθενά, και ότι και να του δώσω δεν ανοίγει καμία σελίδα...

Quit/Οpen και δουλέυει, σταματάει να δούλευει μόνο οταν θέλω να κάνω search από την μπάρα...

Εχω και το Ιnquisitor περασμένο αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό...

Και το τραγικό που παρατηρώ είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνεις καν search, και μόνο που του βάζω ένα γράμμα στην μπάρα, του φτάνει για να σταματήσει να δουλέυει...

Απο το net που μπήκα στο Google ψάχνει κανονικά, από την μπάρα δεν θέλει...

Τα συμπεράσματα Δικάς Σας<?><>?@@:blink:

Μac_Mini-Tiger_10.4.11

Και μην μου πείτε να κάνω restore.....:p:happy:

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Εντάξει, δεν έχει άδικο, δεν μας έχει συνηθίσει η apple έτσι, αλλά πόσες φορές θα αλλάξεις ανάλυση;;;; Προσωπικά πάνω από μία φορά δεν το έχω κάνει. Δουλεύω στη max.

Ξέρεις, η διαφορά με τα βίστα είναι ότι ώσπου να κάνεις logout-login έχει έρθει η πίτσα από το ντόμινο. :lol:

Τέσπα, θα έπρεπε πάντως να υπάρχει και ένα nb σε τιμή γύρω στα 800€. Τα νέα macbooks αν δεχτω ότι είναι ανταγωνιστικά σε τιμές σε σχέση με αυτά που προσφέρουν (sic) απευθύνονται σε ανθρώπους που τα σκάνε.

Επίσης αυτό το 1 χρόνος εγγύηση, λόγω ευρωπαϊκής ένωσης δεν θα έπρεπε να είναι 2 ή κάνω λάθος;

αυτό σε πείραξε?

εδώ ολόκληρη hp, toshiba etc πουλάνε στην ελλάδα ΠΑΡΑΝΟΜΑ με 1 χρόνο εγγύηση.

φυσικά και απαιτείς και τον άλλο χρόνο. μια επώνυμη καταγγελία στο αντίστοιχο όργανο της ΕΕ μπορεί να φέρει πέλεκυ πολλών χιλιάδων ευρώ για την εταιρία. δε νομίζω να το ριψοκινδυνέψουν. φωνές θέλουν!

Alex = the best!

avid

Εγκατέστησε μόνο το safari, δεν είναι απαραίτητο να κάνεις ρεστορε. Βγάλε το inquisitor και βάλτο μετά. O σαφαρι γενικά τα κάνει λίγο μούτι τώρα τελευταία!!! Και σε μένα είναι απελπιστικά αργό, κολλάει στην εκτέλεση των scripts πάρα πολύ.

@alexkass

το ίδιο τροπάρι είναι όλοι, μικροί-μεγάλοι. Άμα τους βάλεις τις φωνές το δέχονται και σου κάνουν το σερβις τσάμπα. Απλά ήθελα να τσεκάρω ότι όντως έχουν την υποχρέωση. Το ξέρω σίγουρα για τις άλλες ηλεκτρονικές συσκευές αλλά επειδή έβλεπα σε όλους τους κατασκευαστές 1 χρόνο, φαντάστηκα ότι θα ισχύει κάτι διαφορετικό.

btw και το iphone 1 χρόνο εγγύηση έχει, αλλά άμα πάθει κάτι από 12 εως 24 και ζητήσουν ευρώπουλα, θα τους το κάνω κολλάρο :rolleyes:

Πάντως αναφορικά με την προτιθέμενη αγορά macbook pro, είναι αμαρτία να δώσεις λεφτά για laptop που στην ουσία θα το έχεις desktop. Μόνο για εφέ, αλλά όπως είπες ο ίδιος αυτό είναι το τελευταίο που σε απασχολεί. Με 200€ παραπάνω παίρνεις ιμακ με 24' 500GB disk 2GB ram που πάει κομμάτια.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...