pik. Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 λοιπον... τα νεα μικρα Μαcbook Pros με την 13αρα ειναι πραγματικα απιστευτα... μολις ειδα ενα στο καταστημα και επαθα σοκ απο την οθονη! :yahoo: καταπληκτικη χωρις κιτριναδες με μεγαλο ευρος γωνιας θεασης και βαθια μαυρα χωρις πολλες αντανακλασεις... :thumbsup: 1000 φορες ανωτερη απο τα παλια.... ειναι καλυτερη και απο αυτην του unibodyΜΒΡ 15.... πιστευω πλεον οτι αν καποιος θελει να κανει την δουλεια του παιρνει ενα 13αρι και για τον μεσο χρηστη ειναι μια χαρα... απιστευτο πραγματικα.... λες.....;να παω σε 13αρι...; πραγματικα εμεινα...καμμια σχεση με τα παλια... εχει και το firewire/sd.../keyboard φωτιζομενο... γοητευμενος... δεν καταλαβαινω πως χρεωσαν 200Ε για την 15αρα στο 15αρι με την 9400μ μονο... κλεφτες.....ειναι ενα μοντελο που αξιζει να μην το παρει κανεις... 1600Ε για εναν υπολογιστη χωρις καρτα γραφικων και 15αρα ειναι αλητεια... Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos21 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 σε ποιο καταστημα το ειδες; εχουν ερθει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 φιλε μου ειμαι Ιταλια και τα ειδα στο τοπικο εδω... επισης να αναφερω οτι δινουν στο καταστημα αυτο το προηγουμενο unibody Macbook Pro 15 2.4GHz/256Vram9600GT/2GB RAM στα 1349Ε... απιστευτη τιμη... αν θελει κανεις φιλος να βοηθησω να το παρει του το στελνω. Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_Lappas Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Apple stores holding fire sales on last-gen Mac notebooks http://www.snowclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Χρηστο σε ποσα φορουμ θα το κανουμε αυτο ο ενας μετα τον αλλο μου λες; :p Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_Lappas Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Πόσα ασχολούνται με apple; :lol: http://www.snowclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Μόλις ανακοινώθηκαν - ή μάλλον μετονομάστηκαν τα unibody MacBooks σε ΜB Pro. Είπα και εγώ. Γιατί όμως αυτό; Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 βασικα εχουν πολυ καλες οθονες σε επιπεδο ισως και καλυτερες απο το 15αρι εχουν firewire/sd slot και ολα εχουν πληκτρολογιο φωτιζομενο επισης νεα μπαταρια 7 ωρες και ολα παιρνουν 8GB Ram. ετσι...τα ονομασαν ΜΒΡ Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Είναι απλό. Ο κόσμος λύσαγε για 12άρι Pro, και του το δώσανε! (Ήηηη μήπως γιατι κάπου πρέπει να κάνουμε χώρο για MacBook Touch; ) http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Μακάρι, ο πρώτος που θα τις πληκτρολογήσει θα μαι :lol: Για την οθόνη θα αγοράσεις τον 1.ειδικό αντάπτορα που έχει η apple (30€), για το άλλο θα βάλεις ένα 2.switch να μοιράζεις το δίκτυο. 1. έχει κάποιο όνομα συγκεκριμένο; 2. έχεις κάποια πρόταση από που που να το αγοράσω ή πόσο κάνει; Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Κοίτα, εμένα έχει mini vga έξοδο το mac και το συνδέω σε vga. Αν τα δικά σου είναι διαφορετικά θα τα ζητήσεις ανάλογα με την είσοδο - έξοδο που έχεις. Τώρα για το switch, έχουν όλα τα καταστήματα, πάρε ένα φτηνό (όχι και ξεφτίλα, μπορεί να σου δημιουργεί πρόβλημα στο δίκτυο και να μην ξέρεις από που) 4πορτο και καθάρισες. αυτό ας πούμε είναι καλό, αξιόπιστο. Έχει και με 13 ευρά βέβαια αλλά δεν μπορώ να στο προτείνω, δεν τα έχω δουλέψει http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Κοίτα, εμένα έχει mini vga έξοδο το mac και το συνδέω σε vga. Αν τα δικά σου είναι διαφορετικά θα τα ζητήσεις ανάλογα με την είσοδο - έξοδο που έχεις. Τώρα για το switch, έχουν όλα τα καταστήματα, πάρε ένα φτηνό (όχι και ξεφτίλα, μπορεί να σου δημιουργεί πρόβλημα στο δίκτυο και να μην ξέρεις από που) 4πορτο και καθάρισες. αυτό ας πούμε είναι καλό, αξιόπιστο. Έχει και με 13 ευρά βέβαια αλλά δεν μπορώ να στο προτείνω, δεν τα έχω δουλέψει οκ! ευχαριστώ! Θα το ψάξω..!! Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Αν έχεις λευκό ή μαύρο MacBook ή παλιότερο Pro, θα πάρεις MiniDvi to Dvi (ή to VGA, ανάλογα τις θέλεις εσύ) Αν έχεις το Air, θα πάρεις τον MicroDVi to DVI (ή VGA) Αν έχεις το unibody (οποιοδήποτε unibody) θα πάρεις το MiniDisplay Port to DVi (ή VGA) "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Αν έχεις λευκό ή μαύρο MacBook ή παλιότερο Pro, θα πάρεις MiniDvi to Dvi (ή to VGA, ανάλογα τις θέλεις εσύ) Αν έχεις το Air, θα πάρεις τον MicroDVi to DVI (ή VGA) Αν έχεις το unibody (οποιοδήποτε unibody) θα πάρεις το MiniDisplay Port to DVi (ή VGA) το περσινό MB έχω το λευκό το 13άρι. οπότε με καλύπτει η πρώτη επιλογή .. εγώ θέλω να βλέπω εικόνα σε αυτή την LG . Για να γλιτώσω κυρίως τη μανούρα με τα flash-άκια, κτλ. Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Αν έχεις λευκό ή μαύρο MacBook ή παλιότερο Pro, θα πάρεις MiniDvi to Dvi (ή to VGA, ανάλογα τις θέλεις εσύ) Αν έχεις το Air, θα πάρεις τον MicroDVi to DVI (ή VGA) Αν έχεις το unibody (οποιοδήποτε unibody) θα πάρεις το MiniDisplay Port to DVi (ή VGA) Είδες ο άνθρωπος που διαβάζει τα μάνουαλ? Τα εξηγεί σωστά!!!! σωραίος DesertSMisSRaiN :) http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Αυτο ειναι το επισημο topic για τα ΜΑC; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 ναι! καλως ηρθες! Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Είδες ο άνθρωπος που διαβάζει τα μάνουαλ? Τα εξηγεί σωστά!!!! σωραίος DesertSMisSRaiN :) Αμ δεν είναι τα manual, είναι που τα πουλάω τα άτιμα. :p Ξέρεις πόσοι κάνουν λάθη στους adaptorες και το παίζουν εξυπνάκηδες και παίρνουν όποιον βρουν μπροστά τους;; ΑΣΤΑ!! Το τι ακούω κάθε μέρα δε λέγεται! Μια μέρα (σε πιο φυσιολογική ώρα) θα σας μιλήσω για την πελάτισσα που είδε το μήλο δαγκωμένο και μου ζήτησε έναν υπολογιστή που να έχει το μήλο ολόκληρο... :lol: "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Μια μέρα (σε πιο φυσιολογική ώρα) θα σας μιλήσω για την πελάτισσα που είδε το μήλο δαγκωμένο και μου ζήτησε έναν υπολογιστή που να έχει το μήλο ολόκληρο... :lol: όχι ρε φίλε!! Δεν γίνονται αυτά .... !!! :lol::lol::lol::lol: Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 πως μπορω να αφαιρεσω top sites και bookmarks απο το tap bar?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 ναι! καλως ηρθες! Ευχαριστω! Στο τιτλο του topic το macintosh που κολλαει(ο πρωτος MAC δεν ηταν); για αυτο ρωτησα. Και το πρωτο post εγραφε αποριες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Ευχαριστω! Στο τιτλο του topic το macintosh που κολλαει(ο πρωτος MAC δεν ηταν); για αυτο ρωτησα. Και το πρωτο post εγραφε αποριες. Apple Macintosh (Επίσης McIntosh = ποικιλία μήλων :)) http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Apple Macintosh (Επίσης McIntosh = ποικιλία μήλων :)) Ναι το εχω καταλανει. Ποιος εχει στις μερες μας mcintosh; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Όλοι εμείς έχουμε (mac)intosh. Συντμηση είναι το mac http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Συγνωμη. Ειχα μπερδευτει λιγο. :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts