Jump to content

Apple Macintosh / MacOS

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:what:

Σε windows το εχεις βαλει και δουλευει?

nai se opoio windows ki an to evala doulepse..

k se xp sp2 kai se vista..

se mac me tpt..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πως το έκανες τελικά? Time Machine, Archive and Install ή εντελώς χειροκίνητα? :lol:

με τον παλιο καλο τροπο...χειροκινητα...(που ειναι και το πιο σιγουρο):D

κάποιος γράφει ότι τρέχει windows xp (στο B&S) σε powerbook G4.

πώς γίνεται?

Τι ελιναι το B&S??

Windows μπορείς να τρέξεις είτε μέσω του bootcamp (δηλαδή απλά αντί να μπουτάρεις σε MacOs, μπουτάρεις σε Windows (αλλά δεν ξέρω εάν παίζει σε παλαιά μηχανήματα)) είτε με προγραμματάκι όπως είναι το Parallels ή το VMware Fusin

111s

κάποιος γράφει ότι τρέχει windows xp (στο B&S) σε powerbook G4.

πώς γίνεται?

Μάλλον (virtual) με κάποια έκδοση του virtual PC για μακ (6-7) ή το Quemu. Με bootcamp αποκλείεται γιατί δεν υποστηρίζει G4-G5. :)

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

δες τον λίγο, είναι στο B&S General που δίνει ένα powerbook G4.

πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι παίζει.

λογικά η ταχύτητα πρέπει να είναι άθλια μέσω vmware.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Πώς μπορείς να δεις αν είναι κάποιος άλλος συνδεμένος στο δίκτυό σου?
"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Συνήθως το web interface του router δείχνει τέτοια στοιχεία.

δες τον λίγο, είναι στο B&S General που δίνει ένα powerbook G4.

πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι παίζει.

λογικά η ταχύτητα πρέπει να είναι άθλια μέσω vmware.

Το είδα, είναι ότι σου λέω, μέσω virtual pc. Από ταχύτητητα, μέτρια πράγματα, εξαρτάται τι τρέχεις.

Πώς μπορείς να δεις αν είναι κάποιος άλλος συνδεμένος στο δίκτυό σου?

Στο μενού του finder: Go-> Network

Όπως επίσης και iWork και iLife '09.

Κατέβασα την trial iwork '09, υπάρχει στο site της apple για 30 μέρες. Αρκετά βελτιωμένο φαίνεται.

Το iPhoto στο iLife έχει το geotagging το οποίο θα με βολέψει πολύ!

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Το είδα, είναι ότι σου λέω, μέσω virtual pc. Από ταχύτητητα, μέτρια πράγματα, εξαρτάται τι τρέχεις.

Στο μενού του finder: Go-> Network

Κατέβασα την trial iwork '09, υπάρχει στο site της apple για 30 μέρες. Αρκετά βελτιωμένο φαίνεται.

Το iPhoto στο iLife έχει το geotagging το οποίο θα με βολέψει πολύ!

πάντως πρέπει να ήταν το πιο βαρετο keynote ever...

εγώ ακόμα θα περιμένω το iLife για windows :p

πέρα από την πλάκα η μπαταρία 8 ωρών δε μου φαντάζει και κάτι το τρομερό. απλά έχει υβριδικά γραφικά και LED οθόνη και νέα σειρά intel που παίζουν αν θέλουν σαν LV.

εγώ θα ήθελα να δω 2 hdds για να παίζεις raid άνετα. ή 1 ssd 32-64 για το OS και 1 hdd.

τέλος ήθελα να δω wimax αλλά και gps.

δυστυχώς με λιγότερα λεφτά (αν δεν θέλεις X) αγοράσεις HP και κάνεις τη δουλειά σου άνετα.

καταστάσεις macbook pro 17 ή lenovo w700ts είναι απλά για τα μάτια του κόσμου σε αυτά τα λεφτά.

Alex = the best!

Αν και ελαφρώς ισοπεδωτικός, θα συμφωνήσω μαζί σου! iLife μην περιμένεις.

Είναι πολλά τα λεφτά του macbook 17', οχι για τα μάτια του κόσμου. Φατε μάτια ψάρια είναι!

Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν ότι δεν ακούστηκε τίποτα για snow leopard, μάλλον θα τα πούνε κατ' ιδίαν στους δημοσιογράφους, μας βλέπω για Ιούνιο beta και Οκτώβριο release...

1. είναι $3080 περίπου μετά τους τελικούς φόρους.

2. εδώ θα έρθει 2800 ευρώ περίπου.

είναι λίγα?

γελάμε. ακόμα και για τον ίδιο τον Steve είναι ένα σεβαστό ποσό. χίλιες φορές το 15άρι.

Alex = the best!

Είναι πολλά τα λεφτά του macbook 17', οχι για τα μάτια του κόσμου. Φατε μάτια ψάρια είναι!

To MBP των 17 ιντσών προφανώς δεν είναι ο στόχος του απαιτητικού παιχνιδά! Αν υπάρχουν κάποιοι που το χρειάζονται, είναι ίσως μερικοί επαγγελματίες εικόνας, ήχου. Αλλά και τελικά καθένας που γουστάρτει να δώσει έξτρα λεφτά χωρίς να χρειάζεται τόση ισχύ και τόσα χαρακτηριστικά.. Ολοι οι υπόλοιποι βολευόμαστε άνετα με το MBP των 15 ή και το καλό των 13 ιντσών. Εχοντας μάλιστα δει από κοντά το 13άρι, αναρωτιέμαι πως κυκλοφορεί ακόμα το Air. Tο 13άρι είναι εξαιρετικό από κάθε άποψη...

Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν ότι δεν ακούστηκε τίποτα για snow leopard, μάλλον θα τα πούνε κατ' ιδίαν στους δημοσιογράφους, μας βλέπω για Ιούνιο beta και Οκτώβριο release...

Εμ τρέχανε τόσο καιρό οι άνθρωποι να βελτιώσουν το Leopard, να κυκλοφορήσουν τα νέα ipods και macbooks, να υποσχεθούν και το Snow Leopard υπό το φόβο των επερχόμενων Windows 7. Τώρα που μάθανε και είδανε περί τίνος πρόκειται, κατάλαβαν πόσο μπροστά είναι και προφανώς χαλαρώνουν... :) Πέρα από τα αστεία πάντως, εγώ περισσότερο ευχαριστήθηκα αυτό το keynote με προιόντα που έχουν αξία για τους ήδη χρήστες, παρά να έβλεπα ένα σωρό νέα μακ, που θα μας έβαζαν σε νέες οικονομικές περιπέτειες ;)

Τρέχω ήδη τη δοκιμαστική έκδοση του iWork στο ενός έτους mac mini και πάει σφαίρα- καμμιά σχέση με το Office 08 και ενώ περιμένω και το νέο iLife σκέφτομαι ήδη να κάνω το switch και για πρώτη φορά από το '94 που άρχισα να ασχολούμαι με τους υπολογιστές, να μην δουλεύω ούτε ένα Microsoft προιόν...

Στο παπί αλλάζω το χρώμα της γραμματοσειράς και τη γραμματοσειρά και ενώ η γραμματοσειρά παραμένει, το χρώμα μένει μόνο για μια γραμμή που θα γράψω και μετά ξαναγίνεται μαύρο...

Γιατί αυτό?

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Στο παπί αλλάζω το χρώμα της γραμματοσειράς και τη γραμματοσειρά και ενώ η γραμματοσειρά παραμένει, το χρώμα μένει μόνο για μια γραμμή που θα γράψω και μετά ξαναγίνεται μαύρο...

Γιατί αυτό?

και εγώ το έχω αυτό, και δεν ξέρω γιατί γίνεται... :(

Akoma pio neos saf 4 pre... gia tous developers

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

και εγώ το έχω αυτό, και δεν ξέρω γιατί γίνεται... :(

1. Xμμμ... Διάβασα λίγοτη βοήθεια και λέει πως μετά την αποθήκευση πατάς esc...

Εμένα κράτησε το χρώμα...

Τυχαία?Δεν ξέρω...

2. Προσπαθώ να συμπιέσω κάποια αρχεία για να τα στείλω μέσω mail, αλλά το stuffit deluxe 9 που έχω τα συμπιέζει πολύ λίγο...Κάνω κάτι λάθος ή υπάρχει καλύτερο πρόγραμμα?

Εξαρτάται και από το είδος του αρχείου. Μερικά δε συμπιέζονται σχεδόν καθόλου, επειδή είναι ήδη συμπιεσμένα (πχ τα mp3).

καλημερα!και καλη χρονια σε ολους!

να προσθεσω και εγω με την σειρα μου οτι αντιμετωπιζω καποια προβληματακια με τον τελευταιο Σαφαρι

1.αισθητα πιο αργος απο τον ΦαιρΦοξ

2.τραβαει κολληματα και κλεινει ειδικα σε ιστοσελιδες με πολλα Τζαβα

3.δεν μου αναγνωριζει τα passwords/ids

τον προτιμω απο τον Firefox αλλα αν συνεχισουμε ετσι μαλλον παω στην Αλεπου για να μην πω Camino...

περιεργο ομως γιατι ο υπολογιστης μια χαρα παει κατα τα αλλα...κλεινει σε 7δευτερα και ανοιγει σε 33...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

2.τραβαει κολληματα και κλεινει ειδικα σε ιστοσελιδες με πολλα Τζαβα

Και μένα μου έχει σπάσει τα νεύρα τελευταία. Πολλά κολλήματα και κρασαρίσματα. :mad:

Και μένα μου έχει σπάσει τα νεύρα τελευταία. Πολλά κολλήματα και κρασαρίσματα. :mad:

Το μοναδικο σπαστικο:mad: μετα και την τελευταια αναβαθμιση ειναι, οτι το ανεμιστηρακι βαραει τρελες υπερωριες!!!:lol:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...