Jump to content

Apple Macintosh / MacOS

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προχτές έκανα την βλακεία αντί να κλείσω το iChat, να αποσυνδεθώ. Από εκείνη την στιγμή, έχουν γίνει ανενεργές όλες οι επαφές του msm που χρησιμοποιούσα μέσω jabber. Δοκίμασα τα πάντα. Έκανα restart, συνδέθηκα και αποσυνδέθηκα από το jabber, μπήκα και βγήκα από το microsoft messenger (αυτό δουλεύει κανονικά), δεν γίνεται τίποτα. κατέληξα να σβήσω όλες τις επαφές μου, αλλά τώρα που τις πέρασα από την αρχή μια μια, απλά μου βγάζει μήνυμα ότι η κάθε μια περιμένει authorization.

Παρόλο που μπορώ να χρησιμοποιήσω το microsoft messenger, προτιμούσα το iChat, πρώτα για το καλύτερο integration με το λειτουργικό, αλλά κυρίως γιατί -αντίθετα από το MS messenger- σου επιτρέπει να βαφτίσεις εσύ την επαφή όπως θέλεις ώστε να θυμάσαι καλύτερα ποιος είναι ποιος.

οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για το Air.

Είναι παραπάνω από σαφές ότι δεν προορίζεται για να είναι το κυρίως μηχάνημα κάποιου αλλά το δευτερεύον. Αν το σκεφτώ έτσι και κοιτάξω τι χρησιμοποιώ από το iBook μου (το οποίο όντως το έχω για δευτερεύον) βλέπω ότι τελικά το μόνο που θα μου έλειπε out of the box θα ήταν το ethernet δηλαδή θα ήθελα τον adaptor. Καθώς και το θέμα της μπταρίας, κυρίως γιατί έτσι αναγκάζεσαι να την αγοράσεις από την Apple. Βέβαια δε νομίζω να έδινα τόσα χρήματα για ένα μηχάνημα που θα το χρησιμοποιούσα ως δευτερεύον.

Το ότι δεν έχει optical drive δε με νοιάζει καθόλου, και προβλέπω μια επανάληψη των συζητήσεων "αααα δεν έχει floppy/modem/κλπ".

Τέλος νομίζω ότι η σύγκριση δεν γίνεται με το MBP που είναι και αρκετά κοντά στην τιμή, γιατί είτε επιλέγεις την εξαιρετική φορητότητα είτε τα specs, αλλά με το MacBook.

Πολύ σωστό ποστ, κάπως έτσι τα βλέπω κι εγώ τα πράγματα. Το optical drive του MBP το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστες φορές από τότε που το πήρα και δεν θα μου έλειπε σε ένα υπερφορητό. Η λύση με το shared drive του άλλου PC είναι πανέξυπνη και θα κάλυπτε άνετα τις ανάγκες μου.

Η τιμή είναι τσιμπημένη φυσικά, αλλά νομίζω ότι αρκετές από αυτές τις καινοτομίες (τόσο τις καλές όσο και τις "κακές") θα τις δούμε να περνούν και στο MacBook σχετικά σύντομα.

Τα μόνα που πραγματικά με ενόχλησαν τελικά είναι η έλλειψη ports (μόνο ένα USB?) και η τιμή του SSD :blink:

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

υπαρχει καποιος τροπος να γινει το yahoo η μηχανη αναζητησης στον safari, παντα για μακ..

aposo ksero einai xtismeno mesa sto safari to google!

an mporis na to alaksis tha einai sto...

safari :view

kai pigene

customize toolbar

hero of our nation.

Noodles Romanoff and his gang won't get far!

Trust in me and you'll find that...wait, I've got it here somewhere...ummm..never mind.

Viva the revolution!

ουτε εκει εχει επιλογη..

τελικα δεν γινεται τπτ..

βαζω yahoo US..

κανω επανεκινηση.. αλλα παλι google..

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

θα ήθελα να μου πειτε πώς μπορω να επανακτησω τον κρυφο χωρο του δισκου υστερα απο επανεγκαταστασεις του λεοπαρντ? αντι για 285γιγα εχει 265γιγα! επισης στο disc permissions βγαζει μια λιστα απο αρχεια που δεν μπορουν να διορθωθουν και παρόλο που ξαναπερασα τα λεοπαρντ συνεχιζουν να υπαρχουν και να μη διορθωνονται. ετρεξα και το onyx αλλα τιποτα! πως μπορω να σβησω οτιδηποτε υπηρχε πριν? υποψιν οτι εκανα erase and install στα λεοπαρντ. σας ευχαριστω για τον χρονο σας!

Πολύ σωστό ποστ, κάπως έτσι τα βλέπω κι εγώ τα πράγματα. Το optical drive του MBP το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστες φορές από τότε που το πήρα και δεν θα μου έλειπε σε ένα υπερφορητό. Η λύση με το shared drive του άλλου PC είναι πανέξυπνη και θα κάλυπτε άνετα τις ανάγκες μου.

Η τιμή είναι τσιμπημένη φυσικά, αλλά νομίζω ότι αρκετές από αυτές τις καινοτομίες (τόσο τις καλές όσο και τις "κακές") θα τις δούμε να περνούν και στο MacBook σχετικά σύντομα.

Τα μόνα που πραγματικά με ενόχλησαν τελικά είναι η έλλειψη ports (μόνο ένα USB?) και η τιμή του SSD :blink:

Και εγώ το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστες φορές το drive του MacBook μου, αλλά αυτό συνέβη επειδή τυγχάνει να έχω και σταθερό υπολογιστή. Αν όμως είχα το Air στις (π.χ.) διακοπές μου και ήθελα να δω ταινία και έπρεπε να συνδέσω και εξωτερικό drive για να δω ένα DVD ή να κάψω ένα CDάκι με τις photos που έχω τραβήξει (λέμε τώρα!) δε θα το έβρισκα καθόλου βολικό.

Καταλαβαίνω τις "θυσίες" που κάνει η Apple για το design και το "wow effect" απλά πρέπει να έχουμε και κάποιο όριο γιατί τι να το κάνω ένα μηχάνημα ελαφρύ σαν πούπουλο που όμως θα πρέπει να το κουβαλάω... σε βαλίτσα λόγω των περιφερειακών που κουβαλάω μαζί.

Και όντως δεν απευθύνεται σε καταναλωτές που ψάχνουν για "πρώτο" μηχάνημα, αλλά για επαγγελματίες που θέλουν να κάνουν παρουσιάσεις etc.

Σαφώς και δεν συγκρίνεται με MB Pro ή (π.χ.) με το MacBook Black. Προσωπικά το θεωρώ ένα λεπτότερο MacBook White 2.0 GHz με αδικαιολόγητα υψηλή τιμή όμως.

Εγώ προσωπικά πάντως πρόβλημα με τις μπαταρίες δεν είχα ποτέ ούτε στα iPod ούτε στο Mac μου, οπότε και δε με νοιάζει.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Η έλλειψη optical δεν είναι απαράδεκτη. Για την - περιορισμένη -κατηγορία στην οποία απευθύνεται είναι εντάξει, όπως και γενικότερα τα υπόλοιπα specs. Απαράδεκτη κατά τη γνώμη μου είναι η έλλειψη αποσπώμενης μπαταρίας, που αν στο iPhone ήταν μια φορά σημαντική, εδώ είναι 10.

Θα μπορούσαν επίσης να στριμώξουν και μια USB παραπάνω. Δεν είναι και πολύ πρακτικό να χρειάζεται να κουβαλάς και hub μαζί.

Η τιμή μου φαίνεται νορμάλ προς τσιμπημένη. Δεν το λες και φτηνό βέβαια, αλλά δεν κοστίζει και καμιά περιουσία.

Και εγώ το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστες φορές το drive του MacBook μου, αλλά αυτό συνέβη επειδή τυγχάνει να έχω και σταθερό υπολογιστή. Αν όμως είχα το Air στις (π.χ.) διακοπές μου και ήθελα να δω ταινία και έπρεπε να συνδέσω και εξωτερικό drive για να δω ένα DVD ή να κάψω ένα CDάκι με τις photos που έχω τραβήξει (λέμε τώρα!) δε θα το έβρισκα καθόλου βολικό.

Καταλαβαίνω τις "θυσίες" που κάνει η Apple για το design και το "wow effect" απλά πρέπει να έχουμε και κάποιο όριο γιατί τι να το κάνω ένα μηχάνημα ελαφρύ σαν πούπουλο που όμως θα πρέπει να το κουβαλάω... σε βαλίτσα λόγω των περιφερειακών που κουβαλάω μαζί.

Και όντως δεν απευθύνεται σε καταναλωτές που ψάχνουν για "πρώτο" μηχάνημα, αλλά για επαγγελματίες που θέλουν να κάνουν παρουσιάσεις etc.

Σαφώς και δεν συγκρίνεται με MB Pro ή (π.χ.) με το MacBook Black. Προσωπικά το θεωρώ ένα λεπτότερο MacBook White 2.0 GHz με αδικαιολόγητα υψηλή τιμή όμως.

Εγώ προσωπικά πάντως πρόβλημα με τις μπαταρίες δεν είχα ποτέ ούτε στα iPod ούτε στο Mac μου, οπότε και δε με νοιάζει.

Συμφωνω με το 2ο Post, του DesertSMisSRaiN. Αν και γενικα φαν και του design και της λειτουργικοτητας των apple προιοντων, αυτη τη φορα, πραγματικα με αφησε αφωνο το ποσο "παραξενο" ειναι το Air. Ενταξει, δεν διαφωνω, ειναι ultra portable και καποιοι το θελουν μονο ως δευτερευον εν κινησει. Αυτοι, ομως, αν θελουν καποια στιγμη να παρουν μια παρουσιαση που εχει ενας συναδελφος τους στη δουλεια σε cd τι θα κανουν; Θα την παρουν, θα την βαλουν σε εναν αλλο υπολογιστη, θα την βαλουν σε flashακι, και μετα στο Air; :confused:

Ή πχ, εγω στους φιλους μου που δεν εχουν ιδεα απο υπολογιστες, παω με ενα dvd γεματο προγραμματα, και τους τα περναω. Σε αυτην την περιπτωση τι κανω; Τους ζηταω τον υπολογιστη, περναω το αντιστοιχο προγραμμα στον υπολογιστη μου για μεταφορα αρχειων προς το Air, και μετα κανω τη δουλεια μου;

Για αυτους που χρησιμοποιουν το BootCamp κυριως για να παιζουν παιχνιδια στα XP (και ειναι πολλοι), τι γινεται που πολλα απο αυτα σου ζητανε να ειναι παρον το dvd οταν παιζεις; Θα παιζεις μονο σπιτι σου; Για αυτους που θελουν να γραψουν ενα cd με τραγουδια; Για αυτους που ταξιδευουν συχνα, και θελουν να βλεπουν καμια ταινια στο τραινο;

Οπως και να χει, μπορει να μην ειναι απαραιτητο 24/7 το οπτικο drive, αλλα σιγουρα δεν ειναι και το αντιστοιχο της δισκετας, μην τρελαθουμε. ;)

Μεγαλο + παρεμπιπτοντως, θεωρω το προαιρετικο solid state drive. :)

Υ.Γ: Για τη μπαταρια σε λαπτοπ, ομολογουμενως δεν ξερω τι αποτελεσματα εχει το να μην ειναι αποσπωμενη. Εκτος και αν εχουν φροντισει με καποιο τροπο να μην περναει ρευμα οταν φορτιζεται επι ωρες (οπως εχουν καποιες αλλες εταιριες), δεν θα "πεθαινει" μετα απο καποιο καιρο η μπαταρια; Αν και με τα iPod, δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα ποτε.

Το πιο απογοητευτικό για μένα ήταν τα 20$ για το update του iTouch.

Ακατανόητη κίνηση και ιδιαίτερα "κουφή" αν σκεφτεί κανείς πως μπορεί οποιοσδήποτε χρήστης του Touch να βρεις τις εφαρμογές αυτές δωρεάν.

Και σε αυτο συμφωνω. Απαντησα και στο θεμα του iPod (στις ειδησεις) οτι πραγματικα δεν αξιζει, εφοσον με ενα jailbreak εχεις το 90% αυτων των δυνατοτητων, να δωσεις και εξτρα 20€. :wacko:

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Πάρε χαρτάκι και περίμενε :lol:

Έβαλα το office 2008, φορτώνει απίστευτα αργά!!! απίστευτα,

To word κάνει να φορτώσει 55 δευτερόλεπτα σε C2D 2.0 τι να πω? το 2004 με ροζετα πιο γρήγορο ήταν...

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Επίσης προτείνεται για αυτούς που είναι όλη μέρα στο δρόμο με έναν υπολογιστή και θέλουν κάτι πιο ελαφρύ...

Η τιμή είναι τσιμπημένη αλλά ακριβώς επειδή μόλις βγήκε.

Εγώ τον Μάρτη πήρα το macbook μου και τώρα με τα ίδια λεφτά παίρνεις καλύτερο!

έτσι είναι οι τεχνολογίες...

Δεν αντιλέγω..

Αυτό είπαν και άλλοι και δεν έχουν άδικο (( με τα ίδια λεφτά παίρνεις καλύτερο! )) ((Βολικότερο))

Kαι εγώ με περίπου 2000 € σίγουρα άλλο θα έπερνα και όχι για τα λεφτά αλλά γιαυτο που το θέλω...

Γιαυτό είπα ((γούστα είναι αυτά)) ας το πάρει όποιον ικανοποιεί...

Έβαλα το office 2008, φορτώνει απίστευτα αργά!!! απίστευτα,

To word κάνει να φορτώσει 55 δευτερόλεπτα σε C2D 2.0 τι να πω? το 2004 με ροζετα πιο γρήγορο ήταν...

Ναι ε? Αφηνω τα 2004 που πάνε σφαίρα..:happy:

Εντυπώσεις?? ..Εκτός της ταχύτητας εσωτερικά τι γίνετε..??:rolleyes:

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Ως πρόγραμμα μια χαρά είναι, αρκετά βελτιωμένο, όπως και το αντίστοιχο 2007 για windows. Το πρόβλημα είναι ωσπου να φορτώσει, μετά φυσάει. Σώζει εξ ορισμού τα αρχεία σε docx xlsx, δηλαδή στο καινούριο φορματ. Αυτό αλλά από τις επιλογές. Επίσης δεν έχει ελληνικό ορθογράφο, αναμενόμενο γιατί είναι η αμερικάνικη έκδοση.
http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Υπάρχει κάποια ανακοίνωση ή έστω κάποια εκτίμηση για το πότε θα έρθει στην Ελλάδα το MacBook Air?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Υποθέτω σε κανά μήνα ως συνήθως.

Στο AppleStore.gr το έβαλαν από χθες πάντως (!), 1500 Ε + ΦΠΑ.

To cyberport θα το έχει διαθέσιμο από 7/2, 1400 + ΦΠΑ.

Η office απλα πεταει... loading σε C2D 2.4 100 φορες πιο γρηγορα απο την 2004.

Απο εμφανιση φερνει περισσοτερο σε iWork και δουλευει σφαιρα...Απο custom themes δεν λεει και πολλα σε σχεση με τα φοβερα του iWork.

Nexus 4 & iPad mini

Η office απλα πεταει... loading σε C2D 2.4 100 φορες πιο γρηγορα απο την 2004.

Απο εμφανιση φερνει περισσοτερο σε iWork και δουλευει σφαιρα...Απο custom themes δεν λεει και πολλα σε σχεση με τα φοβερα του iWork.

!!!! σε μένα τρέχει (φορτώνει) 100 φορές πιο αργά!

Συμφωνω με το 2ο Post, του DesertSMisSRaiN. Αν και γενικα φαν και του design και της λειτουργικοτητας των apple προιοντων, αυτη τη φορα, πραγματικα με αφησε αφωνο το ποσο "παραξενο" ειναι το Air. Ενταξει, δεν διαφωνω, ειναι ultra portable και καποιοι το θελουν μονο ως δευτερευον εν κινησει. Αυτοι, ομως, αν θελουν καποια στιγμη να παρουν μια παρουσιαση που εχει ενας συναδελφος τους στη δουλεια σε cd τι θα κανουν; Θα την παρουν, θα την βαλουν σε εναν αλλο υπολογιστη, θα την βαλουν σε flashακι, και μετα στο Air; :confused:

Ή πχ, εγω στους φιλους μου που δεν εχουν ιδεα απο υπολογιστες, παω με ενα dvd γεματο προγραμματα, και τους τα περναω. Σε αυτην την περιπτωση τι κανω; Τους ζηταω τον υπολογιστη, περναω το αντιστοιχο προγραμμα στον υπολογιστη μου για μεταφορα αρχειων προς το Air, και μετα κανω τη δουλεια μου;

Για αυτους που χρησιμοποιουν το BootCamp κυριως για να παιζουν παιχνιδια στα XP (και ειναι πολλοι), τι γινεται που πολλα απο αυτα σου ζητανε να ειναι παρον το dvd οταν παιζεις; Θα παιζεις μονο σπιτι σου; Για αυτους που θελουν να γραψουν ενα cd με τραγουδια; Για αυτους που ταξιδευουν συχνα, και θελουν να βλεπουν καμια ταινια στο τραινο;

Οπως και να χει, μπορει να μην ειναι απαραιτητο 24/7 το οπτικο drive, αλλα σιγουρα δεν ειναι και το αντιστοιχο της δισκετας, μην τρελαθουμε. ;)

Μεγαλο + παρεμπιπτοντως, θεωρω το προαιρετικο solid state drive. :)

Υ.Γ: Για τη μπαταρια σε λαπτοπ, ομολογουμενως δεν ξερω τι αποτελεσματα εχει το να μην ειναι αποσπωμενη. Εκτος και αν εχουν φροντισει με καποιο τροπο να μην περναει ρευμα οταν φορτιζεται επι ωρες (οπως εχουν καποιες αλλες εταιριες), δεν θα "πεθαινει" μετα απο καποιο καιρο η μπαταρια; Αν και με τα iPod, δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα ποτε.

Και σε αυτο συμφωνω. Απαντησα και στο θεμα του iPod (στις ειδησεις) οτι πραγματικα δεν αξιζει, εφοσον με ενα jailbreak εχεις το 90% αυτων των δυνατοτητων, να δωσεις και εξτρα 20€. :wacko:

Οι περισσότερες χρήσεις που αναφέρεις, δεν ανήκουν στην καθημερινότητα του κοινού που απευθύνεται το συγκεκριμένο μηχάνημα.

Σχετικα τώρα με το παράδειγμα με την παρουσίαση, γι' αυτό υπάρχουν τα USB sticks. Ποιός χρησιμοποιεί πλέον CD για τέτοιες μικροδουλειές στο 2008; Εξάλλου σε όλες τις εταιρίες υπάρχει ένα wired τοπικό δίκτυο...

Οι περισσότερες χρήσεις που αναφέρεις, δεν ανήκουν στην καθημερινότητα του κοινού που απευθύνεται το συγκεκριμένο μηχάνημα.

Σχετικα τώρα με το παράδειγμα με την παρουσίαση, γι' αυτό υπάρχουν τα USB sticks. Ποιός χρησιμοποιεί πλέον CD για τέτοιες μικροδουλειές στο 2008; Εξάλλου σε όλες τις εταιρίες υπάρχει ένα wired τοπικό δίκτυο...

Ναι, αλλά δεν έχει ούτε ethernet...

Κατά τα άλλα έχεις δίκιο, όπως δίκιο έχει και το άρθρο που παραθέτει ο stereo.

Είναι ένα διαφορετικό μηχάνημα με τα καλά του και τα κακά του αλλά τα περισσότερα επιχειρήματα που διαβάζω εναντίον του χάνουν εντελώς το νόημα της χρήσης ενός υπερφορητού.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Ναι, αλλά δεν έχει ούτε ethernet...

Κατά τα άλλα έχεις δίκιο, όπως δίκιο έχει και το άρθρο που παραθέτει ο stereo.

Είναι ένα διαφορετικό μηχάνημα με τα καλά του και τα κακά του αλλά τα περισσότερα επιχειρήματα που διαβάζω εναντίον του χάνουν εντελώς το νόημα της χρήσης ενός υπερφορητού.

Γι' αυτό υπάρχει ο adaptor (κι εδώ κάθεται για μένα το πρόβλημα με το ένα USB port που αν χρησιμοποιείς τον adaptor συχνά σε περιορίζει αρκετά). Τώρα όποιος έχει πρόβλημα να κουβαλάει κι αυτόν, ε ας μην το πάρει.

IMHO οι περισσότερες ελλείψεις είναι δικαιολογημένες. Φυσικά δεν είναι το τέλειο μηχάνημα, αλλά για τους μη-multimedia/gadget freaks μια χαρά είναι.

Προσωπικά με κάλυπτει αρκετά, ακόμα και χωρίς εξωτερικό optical drive.

Το mac book air πάει με το τραγούδι

"Θα βάλω τα μεταξωτά και θα φυσάει.."

Περίπου μία οκά ntinouli (1 οκά = 1280gr), πρέπει να φοράς ζώνη για να το σηκώσεις. Ειλικρινά, αν είχα λεφτά για ξόδεμα, θα το αγόραζα με τρέλα!!! Αέρααααας

θα ήθελα να μου πειτε πώς μπορω να επανακτησω τον κρυφο χωρο του δισκου υστερα απο επανεγκαταστασεις του λεοπαρντ? αντι για 285γιγα εχει 265γιγα! επισης στο disc permissions βγαζει μια λιστα απο αρχεια που δεν μπορουν να διορθωθουν και παρόλο που ξαναπερασα τα λεοπαρντ συνεχιζουν να υπαρχουν και να μη διορθωνονται. ετρεξα και το onyx αλλα τιποτα! πως μπορω να σβησω οτιδηποτε υπηρχε πριν? υποψιν οτι εκανα erase and install στα λεοπαρντ. σας ευχαριστω για τον χρονο σας!

Κανείς δε γνωρίζει????????!!!!!!!!!!!!!!! Καμιά βοήθεια?

Δηλαδή ξαφνικά εγώ με το BookPro που σχεδιαστικά είναι πολυ μπροστά από κάτι άλλα και λεπτό που άλλο δεν πέρνει αφού έχει το drive ( και από εκεί κέρδισε το air ) δεν είναι υπερφορητό.. Εγινε βαρύ και μεγάλο μην τρελλαθούμε τώρα..

Δεν συμφωνώ..

Δεν μου λέει τίποτα τα βάρος και ο όγκος.. Oσο γιαυτό που το θέλω... Και βέβαια το λέω αυτό γιατί έχω ένα από τα καλύτερα laptop και σχεδιαστικά, αν δεν είχα ίσως να είταν αλλιώς τα πράγματα...

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...