Jump to content

Apple Macintosh / MacOS

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λέγεται Submerge.

Και πραγματικά δεν έχω κανένα παράπονο. Κάνει ακριβώς αυτό που θέλω. :D

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τελικα χρησιμοποιω τον safari..

μπορειτε να μου πειτε μερικα καλα plugins?..

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Λέγεται Submerge.

Και πραγματικά δεν έχω κανένα παράπονο. Κάνει ακριβώς αυτό που θέλω. :D

Λοιπον, μιας και το φερε η κουβεντα και ψαχνομαι και εγω για καλον converter απο οποιοδηποτε φορματ σε ipod touch, αλλα δεν με ενδιαφερουν οι υποτιτλοι...τι προτεινεται;;;

Καλη ιδεα για θεμα με freewares...τα δικα μου ειναι:

Quicksilver

Adium

AppDelete

DrDJ

Onyx

Seashore

Transmission

UnRarX

VLC

Tunatic

TubeTV

MPlayer OSX(για οποια files κανει νερα ο VLC)

Himmelbar

Photobooth(για οσους χρησιμοποιουν facebook ισως φανει χρησιμο)

Codecs(FFMpeg X,DivX)

Nexus 4 & iPad mini

Monolingual (Αφαιρεί τις περιττές γλώσσες από το μακ)

SeisMac (Σεισμογράφος, πάντα επίκαιρος)

ShakesPeer (Το dc++ tou mac)

istumbler (wifi scanner)

amule (το αντίστοιχο emule για μακ)

Aucacity

CarbonCopyCloner (image backup)

Perian (is a free, open source QuickTime component that adds native support for many popular video formats.)

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Δε γίνεται δουλιά έτσι. Αν αρχίσουμε να αραδιάζουμε προτεινόμενα προγράμματα σ'αυτό το thread, θα γίνει χαμούλης. :p

Χρειάζεται ξεχωριστό thread γι'αυτό το θέμα.

Εδώ μπορείτε να κάνετε "επίσημα" τις προβλέψεις για τις ανακοινώσεις που θα κάνει ο Steve στις 15 τουτουνού! :lol:
http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Και το κλασσικό Bingo!

Επίσης όλα τα AppleStore είναι κάτω. Λέτε να δούμε κάτι νέο σήμερα;

Mac pro με τους καινούριους Penryn έχει το μενού σήμερα. Άπιαστο όνειρο...:cry:

Έχω το εξής: ενεργοποιώ το file sharing από το system preferences και διαλέγω samba για να μπορώ να μεταφέρω αρχεία από και προς τα ΧΡ.

Ενώ στο mac του έχω ορίσει ΜΟΝΟ ένα φάκελλο shared, όταν το ανοίγω απο το pc μου βλέπει όλο το δίσκο του mac!!!

Επίσης, ενώ από το pc βλέπω το μακ το αντίστροφο δεν γίνεται. Firewall δεν έχω ενεργοποιήσει σε κανένα υπολογιστή. Προσπαθώ στο μακ να αλλάξω το windows workgroup και δεν μου το παίρνει!

Τι στο δ()#$ο συμβαίνει???

Όλα αυτά σε 10.5.1 :mad:

Παιδιά, παρατηρήσατε στο http://www.applestore.gr ότι εξαφανίστηκε η Κύπρος; :shifty:

Άντε σιγά-σιγά να εξαφανιστεί και η ίδια η Rainbow! :)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

το πληκτρολογιο

palm universal wireless keyboard

μαλλον δεν μου χρειαζεται με το Τρεο και το ανταλλασω με οποιοδηποτε αντικειμενο Palm η Apple οποιασδηποτε αξιας..

ακομα και ενα sticker..

σορρυ για το οφφτοπικ..

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Έχω ενόραση σήμερα και μπήκα στο μυαλό του Jobs. :lol: Υποψιάζομαι ότι θα κυκλοφορήσει υποφορητό χαμηλού κόστους αλλά eeePC. H κίνηση της Asus και οι τρελές πωλήσεις που έχει κάνει το eee βλέπουν apple από πίσω!

Καλημέρα!

Να ρωτήσω...

Υπάρχει τρόπος να αυξήσουμε την ένταση στο macbook?

Δεν καλύπτει δωμάτιο με ανθρώπους δηλ...ο ήχος χάνεται...:O:worry:

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Έχω ενόραση σήμερα και μπήκα στο μυαλό του Jobs. :lol: Υποψιάζομαι ότι θα κυκλοφορήσει υποφορητό χαμηλού κόστους αλλά eeePC. H κίνηση της Asus και οι τρελές πωλήσεις που έχει κάνει το eee βλέπουν apple από πίσω!

Ο Murex και το Κύπελλο της Φωτιάς :p

Η φήμη για το υπο-φορητό MBP με SSD κλπ. μου αρέσει περισσότερο αλλά δεν αποκλείει το ένα το άλλο...

@ntinouli θα έλεγα να πάρεις εξωτερικά ηχεία. Κανένα laptop δεν καλύπτει ικανοποιητικά ένα δωμάτιο με κόσμο, ούτε καν τα 17ιντσα θηρία τύπου Toshiba Qosmio.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Το κακό είναι ότι τα θέλουμε όλα...:happy:

Κάθε χρόνο θέλω να αλλαζω το laptop τι κακό είναι αυτό..

Αντε να δούμε τι θα βγάλει και φέτος..

Με βλέπω για την 4η αλλαγή..

......(((ΑPPLE)))......

Γιατί τα θέλετε ολα!!!:p

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Εγώ αντιθέτως, με το macbook μου, "ξέφυγα" από αυτή την ανάγκη avid. Η επόμενη αλλαγή σε 3 ή 4 χρόνια. Τα μακάκια κρατάνε στο χρόνο πολύ περισσότερο από τα pc.

Παιδιά, παρατηρήσατε στο http://www.applestore.gr ότι εξαφανίστηκε η Κύπρος;

Άντε σιγά-σιγά να εξαφανιστεί και η ίδια η Rainbow!

Την έβγαλαν επειδή η Κύπρος μπήκε στη ζώνη του Ευρώ. Περισσότερα

Ο Murex και το Κύπελλο της Φωτιάς :p

Η φήμη για το υπο-φορητό MBP με SSD κλπ. μου αρέσει περισσότερο αλλά δεν αποκλείει το ένα το άλλο...

@ntinouli θα έλεγα να πάρεις εξωτερικά ηχεία. Κανένα laptop δεν καλύπτει ικανοποιητικά ένα δωμάτιο με κόσμο, ούτε καν τα 17ιντσα θηρία τύπου Toshiba Qosmio.

Ναι έχεις δίκιο απλά ρώτησα μήπως άλλα είναι δυνατότερα από το δικό μου και κάτι του φταίει...

Ευχαριστώ!

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

ntinouli αν θεωρείς οτι το iTunes παίζει σε χαμηλή ένταση, τότε > mark song > cmd + I > tab Options > Volume Adjustment. Αυτό μπορείς να το κάνεις είτε για ένα ένα τραγούδι, είτε για πολλαπλά τραγούδια.

Βέβαια, προσοχή μη κάψουμε τα ηχεία. Η χαμηλή ένταση είναι πάντα αναλόγως του γούστου και του αυτιού μας.

:)

Αν έχει WiMAX θα πρέπει να το πουν MacBook Air Max :lol:

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

ntinouli αν θεωρείς οτι το iTunes παίζει σε χαμηλή ένταση, τότε > mark song > cmd + I > tab Options > Volume Adjustment. Αυτό μπορείς να το κάνεις είτε για ένα ένα τραγούδι, είτε για πολλαπλά τραγούδια.

Βέβαια, προσοχή μη κάψουμε τα ηχεία. Η χαμηλή ένταση είναι πάντα αναλόγως του γούστου και του αυτιού μας.

:)

Ευχαριστώ!

Δεν το είχα προσέξει...

Ο κίνδυνος να τα κάψεις είναι ορατός?

There is something in the Air

Τα πανώ που έβαλαν φωτιά στο παραδοσιακό παιχνίδι των φημών πριν το Macworld :)

Ρεσιτάλ marketing για μια ακομα φορά... :respect:

-Candygram.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...