Stavros_P Δημ. February 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2022 Μέσα σε μια βδομάδα έδωσαν ενημερώσεις Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, ευπρόσδεκτες έχω να πω!Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. February 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2022 Εσείς που το έχετε πόσο σας κρατάει η μπαταρία; Βγάζει την μέρα; Το είδα από κοντά σε κατάστημα το 3 και ενθουσιαστηκα αλλά επειδή σε λεφτά δεν το φτάνω σκέφτομαι για το 2. Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. February 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2022 Εσείς που το έχετε πόσο σας κρατάει η μπαταρία; Βγάζει την μέρα; Το είδα από κοντά σε κατάστημα το 3 και ενθουσιαστηκα αλλά επειδή σε λεφτά δεν το φτάνω σκέφτομαι για το 2. Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜια χαρά είναι η μπαταρία, βγάζει μέρα άνετα,εγώ εξεπλάγην ευχάριστα. Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. February 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2022 Εσείς που το έχετε πόσο σας κρατάει η μπαταρία; Βγάζει την μέρα; Το είδα από κοντά σε κατάστημα το 3 και ενθουσιαστηκα αλλά επειδή σε λεφτά δεν το φτάνω σκέφτομαι για το 2. Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν υπάρχουν ασφαλή και αντικειμενικά δεδομένα όταν αναφερόμαστε στην μπαταρία καθότι όλα εξαρτώνται από την χρήση που κάνει ο καθένας, τις εφαρμογές που τρέχει και το γενικό στήσιμο της συσκευής.Ίσως σε κάποιους η ύπαρξη Snapdragon επεξεργαστή να δημιουργήσει θετικές προσδοκίες για καλύτερη διαχείριση της ενέργειας σε σχέση με τα όσα ακούγονται για τις συσκευές της Samsung που φοράνε Exynos, όμως εδώ μιλάμε για μία πολύ ιδιαίτερη συσκευή με τεράστια οθόνη.Εν κατακλείδι αυτό που θα σου πρότεινα, είναι εάν σου αρέσει η συσκευή να την πάρεις, προσφέρει εκείνη την ξεχωριστή εμπειρία χρήσης που δύσκολα πια βρίσκεις αλλάζοντας κινητά και όσο αφορά την μπαταρία, πάντα θα υπάρχει ένα powerbank ή ένας φορτιστής για να πάρεις μέσα σε λίγα λεπτά εκείνο το λίγο παραπάνω που θα χρειαστεί προκειμένου να συνεχίσεις την ημέρα σου απρόσκοπτα.Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 Σημερινό update.Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 Απο χθες το βραδυ και εγω πλεον κατοχος ενος απο τουτα... θεωρω πως ειναι υβριδια που εχουν το δικο τους κοινο.. η θα τα αγαπησεις η θα τα μισησεις! Εγω ανοικω στην πρωτη κατηγορια και εχω ενθουσιαστει πολυ μαζι του, βεβαια αν εισαι και ψυχαναγκαστικος πρεπει να εισαι με ενα πανακι απο πανω του συνεχεια. 😄 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 Ερωτηση, σχετικά με την "προνομιακή τιμή" για την αλλαγή οθόνης ξέρει κάποιος κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Update ασφαλείας σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 Επειδη η εσωτερικη μεμβρανη εχει κανει γραμμες στην μεση εγραψα στο chat της Samsung για το που μπορω να το παω.. λες και δεν ηξερα τι θα μου πει.. και μιλησα με την smartec, η οποια απαντησε οτι ποτε η samsung δεν τους ειχε φέρει εργαλεια και ανταλακτικα για το συγκεκριμενο θεμα και τηλεφωνο. Μετά κάλεσα στο τηλεφωνο την Samsung και η υπαλληλος εκει ηθελε να μου δωσει τηλεφωνα απο αλλα service centers (εδω δεν εχουν δωσει στην smartec θα εχουν δωσει αλλου?) και το ερωτημα μου ειναι τοσο πολυ η samsung εκτιμει τους πελατες της?? αραγε βλέπουν εδω τι λεμε? αλλα στα @@ τους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2022 (edited) On 29/4/2022 at 12:36 ΜΜ, Ermenegildo said: Επειδη η εσωτερικη μεμβρανη εχει κανει γραμμες στην μεση εγραψα στο chat της Samsung για το που μπορω να το παω.. λες και δεν ηξερα τι θα μου πει.. και μιλησα με την smartec, η οποια απαντησε οτι ποτε η samsung δεν τους ειχε φέρει εργαλεια και ανταλακτικα για το συγκεκριμενο θεμα και τηλεφωνο. Μετά κάλεσα στο τηλεφωνο την Samsung και η υπαλληλος εκει ηθελε να μου δωσει τηλεφωνα απο αλλα service centers (εδω δεν εχουν δωσει στην smartec θα εχουν δωσει αλλου?) και το ερωτημα μου ειναι τοσο πολυ η samsung εκτιμει τους πελατες της?? αραγε βλέπουν εδω τι λεμε? αλλα στα @@ τους.. Άλλαξα εσωτερική μεμβράνη τρίτη του Πάσχα στην omnitek στον Γέρακα. Σε fold 3. Κανονικά στην εγγύηση όλα. Μια χαρα είναι ολοκαινουργιο πλέον. Edited April 30, 2022 by miltos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2022 Επειδη η εσωτερικη μεμβρανη εχει κανει γραμμες στην μεση εγραψα στο chat της Samsung για το που μπορω να το παω.. λες και δεν ηξερα τι θα μου πει.. και μιλησα με την smartec, η οποια απαντησε οτι ποτε η samsung δεν τους ειχε φέρει εργαλεια και ανταλακτικα για το συγκεκριμενο θεμα και τηλεφωνο. Μετά κάλεσα στο τηλεφωνο την Samsung και η υπαλληλος εκει ηθελε να μου δωσει τηλεφωνα απο αλλα service centers (εδω δεν εχουν δωσει στην smartec θα εχουν δωσει αλλου?) και το ερωτημα μου ειναι τοσο πολυ η samsung εκτιμει τους πελατες της?? αραγε βλέπουν εδω τι λεμε? αλλα στα @@ τους..Εγώ χθες καθάρισα τη μεμβράνη από πάνω με σαπουνόνερο για να γλιστράει μια πήρα μια πλαστική κάρτα τράπεζας και πατούσα για να φύγει ο αέρας. 90% βελτίωση. Βέβαια σύντομα θα ξαναγίνει. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 για όποιον ενδιαφέρεται από εχθές one UI 4.1.1 και στο fold 2Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. October 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2022 καλή φάση αυτό με τα smart widgets δεν ξέρω αν είναι καινούργιο πάντως δεν το είχα δει στις προηγούμενες αναβαθμίσεις βρήκατε κάποια άλλη σημαντική αλλαγή? Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2022 Έχει βάλει κάποιος αξιόλογη εσωτερική μεμβράνη? Στη smartec που απευθύνθηκα δεν έχουν. Στάλθηκε από το JAD-LX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2022 Έχει βάλει κάποιος αξιόλογη εσωτερική μεμβράνη? Στη smartec που απευθύνθηκα δεν έχουν. Στάλθηκε από το JAD-LX9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε σελίδες του εξωτερικού που διαβάζω κάποιοι την είχαν βγάλει από την πρώτη μέρα και δεν τους παρουσίασε κανένα πρόβλημα, η δική μου κρατάει καλά ακόμα αλλά αν χρειαστεί αλλαγή θα ρωτήσω για την μεμβράνη που βάζουν στα ired είχα βάλει σε iPhone, και ήταν πολύ καλήΣτάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2022 Τα dpi τα έχετε αλλάξει από τις επιλογές προγραμματιστή;Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 Αναβάθμιση σε android 13 σήμερα. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2023 Έχει δοκιμάσει κάποιος?Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts