giorgosr1 Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Και βεβαια ο καθενας κανει οτι γουσταρει στην συσκευη του απο την αλλη ειναι πολυ φυσιολογικο να βγει μια μεμβρανη η οποια ειναι σαν τσιγαροχαρτο και ειναι μονο εκει να προστατευει απο καμμια γρατσουνια Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Εγώ δε σκοπεύω να αφαιρέσω τουλάχιστον την εσωτερική μεμβράνη. Βλέπω όμως ότι γίνονται εύκολα γρατζουνιές σε αυτή. Άραγε μπορεί να αντικατασταθεί σε καμμιά Smartec; Για την εξωτερική διαβάζω σε xda ότι πολλοί βάζουν τζαμάκι. Sent from my SM-F916B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Εγώ δε σκοπεύω να αφαιρέσω τουλάχιστον την εσωτερική μεμβράνη. Βλέπω όμως ότι γίνονται εύκολα γρατζουνιές σε αυτή. Άραγε μπορεί να αντικατασταθεί σε καμμιά Smartec; Για την εξωτερική διαβάζω σε xda ότι πολλοί βάζουν τζαμάκι. Sent from my SM-F916B using Tapatalk Για την εξωτερική εχει βγει και Dome Glass https://www.whitestonedome.com/products/galaxy-z-fold2-dome-glass-tempered-glass-screen-protector Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 Επειδή δε βλέπω από Κωτσ να έρχονται θήκες χτύπησα αυτή που ήταν διαθέσιμη https://www.mobilefun.co.uk/araree-bonnet-samsung-galaxy-z-fold-2-5g-wallet-stand-case-black-82183 Sent from my SM-F916B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 19, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2020 Νεο update - F916BXXS1BTJ1 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2020 Νεο update - F916BXXS1BTJ1 :)Με τον πόνο μου παίζεις.. Ακόμη περιμένω να το παραλάβω από Public Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosr1 Δημ. October 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2020 Ελληνικη συσκευη εχεις γιατι εγω τσεκαρισα και δεν εχει ερθει κατι Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Νεο update - F916BXXS1BTJ1 :) Μόλις ήρθε OTA και την κατεβάζω. https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-z-fold-2-5g/firmware/SM-F916B/EUR/download/F916BXXS1BTJ1/450049/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Μόλις παρέλαβα από Public Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Είναι όντως μια εξαιρετική συσκευή, πρωτότυπη και η υλοποίηση είναι όντως υψηλών προδιαγραφών. Δυστυχώς η προσκόλληση μου στο iOS με αναγκάζει να το δώσω μέσα σε 20 μέρες. Ήδη γύρισα στο pro max. Και θα το δώσω φυσικά με τεράστια χασούρα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Καμια θηκη βρηκατε ? Εχω παραγγειλει απο κοτσοβωλο εδω κ ενα μηνα αλλα τιποτα Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Κι εγώ στο ψάξιμο είναι. Για της φθηνές τύπου spigen thin fit δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα. Μου φαίνεται θα καταλήξω μετά από χρόνια σε θήκη pouch. Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Για να δούμε τι λέει... Sent from my SM-F916B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Για πες εντυπώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Η θήκη είναι στιβαρή, καλής κατασκευής (λέει ότι είναι χειροποίητη) και ταιριάζει με το επαγγελματικό στυλ του τηλεφώνου. Προσφέρει ολοκληρωτική προστασία σε όλο το τηλέφωνο (μπροστινή οθόνη, πίσω πλευρά και μεντεσέ). Έχεις εύκολη πρόσβαση στην μπροστινή οθόνη και στη θύρα usb και δουλεύει και απροβλημάτιστα η ασύρματη φόρτιση. Έχει σκληρό περίγραμμα και επομένως προστατεύει περιμετρικά σε τυχόν χτυπήματα αλλά σε πτώση θεωρώ ότι σίγουρα θα ανοίξει από μπροστά και θα είναι εκτεθειμένη η συσκευή. Περιμένω και τη spigen και τις original από Κωτσόβολο, αν έρθουν ποτέ. Μέχρι τότε η συγκεκριμένη θα αντικαταστήσει το πουγγί που ήταν λίγο δύσχρηστο και επίφοβο το βγάλε βάλε. Sent from my SM-F916B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Έχει βρει κάποιος σε ευρωπαϊκή αποθήκη την θήκη national geographic? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Αν πουλάει κανείς καμιά θήκη ας μου στειλει Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Ήθελε ένας φίλος να δει το χώρισμα της οθόνης και έβαλε το νύχι ο π@π@ρ@ς και έκανε κάτι γραμμές στη μεμβράνη. Αλλάζει; Sent from my SM-F916B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 3, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Ήθελε ένας φίλος να δει το χώρισμα της οθόνης και έβαλε το νύχι ο π@π@ρ@ς και έκανε κάτι γραμμές στη μεμβράνη. Αλλάζει; Sent from my SM-F916B using TapatalkΕίχαν πει ότι η μεμβράνη έχει ένα υλικό που κάνει self heal μετά από λίγες μέρες. Παρακολουθησε το (ξέρω έχεις τρελαθεί τώρα!! ) και επικοινώνησε με την Samsung για τα options που έχεις για αλλαγη. Sent from my SM-T865 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 5, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Ξεκίνησε η αναβάθμιση του Νοεμβρίου σε κάποιες χώρες. Sent from my SM-T865 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Ξεκίνησε η αναβάθμιση του Νοεμβρίου σε κάποιες χώρες. Sent from my SM-T865 using Tapatalk Εμφανίστηκε και η Ελληνική ... αρα αύριο μάλλον θα την έχουμε https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-z-fold-2-5g/firmware/SM-F916B/EUR/download/F916BXXU1BTJB/531032/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Ήθελε ένας φίλος να δει το χώρισμα της οθόνης και έβαλε το νύχι ο π@π@ρ@ς και έκανε κάτι γραμμές στη μεμβράνη. Αλλάζει; Sent from my SM-F916B using Tapatalk Δωσε μας ενα update brother Cadfael. Ειναι οντως self heal η μεμβρανη του Z, ή μπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Εμφανίστηκε και η Ελληνική ... αρα αύριο μάλλον θα την έχουμε https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-z-fold-2-5g/firmware/SM-F916B/EUR/download/F916BXXU1BTJB/531032/ Μόλις έφτασε και το update του Νοεμβρίου ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Δωσε μας ενα update brother Cadfael. Ειναι οντως self heal η μεμβρανη του Z, ή μπα;Δεν φαίνεται κάτι τώρα, άρα μπορεί και να γίνεται κάποια δουλειά. BTW μου ήρθαν οι θήκες από Κωτσόβολο σήμερα. Επειδή είμαι ευχαριστημένος με την araree μάλλον θα τις δώσω χωρίς να τις έχω ανοίξει καν στην τιμή της αγοράς τους. Αν κάποιος φίλος ενδιαφέρεται... Sent from my SM-F916B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Μόλις παρέλαβα από Public Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλοριζικο να το χαιρεσαι το εργαλειοοοοοοοοοο. ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νέα ενημέρωση λογισμικού στο Samsung Galaxy Z Fold 2 έλεγα και γω ποτέ θα έρθει ήρθε σήμερα. Νοεμβρίου 2020 ασφάλεια δεν αναφέρει κάτι άλλο. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts