nikoskat Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 εχω ενα προβληματακι εδω και 2 μερες. δε μου εμφανιζει τιποτα στα εγκατεστημενα προγραμματα και δε μπορω να κανω νορμαλ απεγκαταστασεις...:worry: http://img157.imageshack.us/img157/153/screenshot005ej2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 εχω ενα προβληματακι εδω και 2 μερες. δε μου εμφανιζει τιποτα στα εγκατεστημενα προγραμματα και δε μπορω να κανω νορμαλ απεγκαταστασεις...:worry: http://img157.imageshack.us/img157/153/screenshot005ej2.jpg νομιζα οτι αυτο το bug ειχε εξαφανιστει στα wm5 αλλα μαλλον κανω λαθος. αυτο συμβαινει οταν ο αριθμος των εγκατεστημενων εφαρμογων ξεπερναει τις 25.(?) εσυ φαινεται το φορτωσες αρκετες... δεν μπορεις να κανεις απεγκατασταση εφαρμογων απο το activesync στο pc σου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 νομιζα οτι αυτο το bug ειχε εξαφανιστει στα wm5 αλλα μαλλον κανω λαθος. αυτο συμβαινει οταν ο αριθμος των εγκατεστημενων εφαρμογων ξεπερναει τις 25.(?) εσυ φαινεται το φορτωσες αρκετες... δεν μπορεις να κανεις απεγκατασταση εφαρμογων απο το activesync στο pc σου?? δεν το σκεφτηκα, συνηθιζω να τα κανω ολα απο το κινητο. αν ειναι bug ενταξει, γιατι ψιλο ανησυχησα... θα το δοκιμασω να δω αν τις βλεπει κανονικα. ευχαριστω και παλι :) ps: το'χω φορτωσει, οντως, εφτασα αισιως τις 48 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Πριν κάνω τo upgrade στη ROM είχα φτάσει να έχω 38 εγκατεστημένες εφαρμογές οι οποίες εμφανίζονταν κανονικά στο Remove Programs των WM5 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Πριν κάνω τo upgrade στη ROM είχα φτάσει να έχω 38 εγκατεστημένες εφαρμογές οι οποίες εμφανίζονταν κανονικά στο Remove Programs των WM5 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. μπορει ο αριθμος που ειπα παραπανω να μην ισχυει ή οντως να μην υπαρχει πλεον αυτο το bug και να συμβαινει κατι αλλο. στα win 2003 ειχα βαλει μεσα στο τηλεφωνο τον ουρανο με τα αστρα, αλλα τωρα εχω αυστηρα οτι χρειαζομαι και δεν εχω ξεπερασει τις 20-22 εφαρμογες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Καλησπερα σε ολους! Συν-αρρωστοι επειδη εχω μπερδευτει αγριως με το thread για τo sms160, την καινουρια rom κλπ, μπορει καποιος να μου απαντησει με σαφηνεια στην παρακατω απορια; Εχω το v1240, οποτε δεν ειναι version της ACE κλπ οπως καταλαβαινετε. Υπαρχει τελικα rom που μπορω να βαλω και να δουλευει κανονικα και να υποστηριζει 160 χαρακτηρες στα sms; Ή μονο για εκδοσεις του 8310 της ACE ισχυει; Και αν ναι μπορει καποιος να μου τη στειλει με ενα pm; Ευχαριστω εκ των προτερων. Οπως ξερετε ειναι το σημαντικο πραγματικα προβλημα της συσκευης, οποτε αν λυθει νομιζω μετα αλλαζει τελειως η αποψη μου για την επιλογη μου! Καλο μεσημερι, Δ. Rom της ACE δε μπορείς να βάλεις γιατί είναι κλειδωμένη στο ΙΜΕΙ. Υπάρχει το πρόγραμμα SMS160 με το οποίο μπορείς να έχεις 160 chars στο μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Παιδες το κινητακι στο e-shop που το πουλαει ειναι της ACE Hellas? Αν το εχει παρει καποιος να μου πει! Ευχαριστω προκαταβολικα!!! http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000952 Βασικα για να ειμαι σιγουρος οτι ειναι απο την ACE Hellas τι πρεπει να προσεξω? Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 εκτος οτι θα γραφει Qtek η συσκευη, θα εχει αυτοκολλητα της Ace Hellas πανω στο κουτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Thanks για την αμεση απαντηση σου!!!! Το Qtek εξω απο το κουτι δεν το γραφουν και αυτα τα οποια δεν ειναι της Ace Hellas?? Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Thanks για την αμεση απαντηση σου!!!! Το Qtek εξω απο το κουτι δεν το γραφουν και αυτα τα οποια δεν ειναι της Ace Hellas?? της βονταφον δεν ειμαι σιγουρος, ας πει καποιος που εχει βονταφον. της imate για παραδειγμα γραφει imate sp5 πανω. το θεμα ειναι τα αυτοκολλητα. επισης οι οδηγιες χρησης γραφουν Ace hellas. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Ναι λεω εκει που θα μου δινουν το κουτι εξωτερικα!!! Χωρις να το ανοιξω! Γιατι αν ειναι να το ανοιξω θα ειναι αργα! Τεσπα! Ελπιζω να μην γινει καμια μ@λ@κι@! Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Ναι λεω εκει που θα μου δινουν το κουτι εξωτερικα!!! Χωρις να το ανοιξω! Γιατι αν ειναι να το ανοιξω θα ειναι αργα! Τεσπα! Ελπιζω να μην γινει καμια μ@λ@κι@! εχει δυο αυτοκολλητα και απο τις δυο πλευρες που ανοιγει το κουτι, το ενα μαυρο με τα περιεχομενα του κουτιου και το αλλο ασπρο με τη σφραγιδα ασφαλειας. μην ανησυχεις, της Ace θα ειναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diliger13 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Exw to 8310 kai psaxnw na balw opera broswer. Exw katebasei diafores ekdoseis kai apo to official site ths opera alla den mporw na ton xeiristw. Kollaei kai den douleuei i vasikoteri epilogi to "go to" kai den mporw genikotera na ton doulepsw. H aisthisi pou exw einai oti den einai efarmogi gia to kinito mou alla katebasa apo to official site tin ekdosh gia Smartphone Win mobile 2005 kai den paizei. Exei kaneis to 8310 me opera ? An einai eukolo free? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 re paidia ego skeftomai na to doso to 8310 !! to exo guro stis 15 meres kai den me exei volepsei katholou !! isos kano kamia antallagh me kanena s100 an vro !!;) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Ύστερα από αρκετο καιρο αποχής απο smartphone αποφάσισα να αγοράσω το Voda V1240 είναι σε κόκκινο κουτάκι που απλά αναγράφει VODAFONE και μέσα στη συσκευασία βρίσκει κανείς ό,τι βρίσκει και στα υπόλοιπα ACE 8310 Η rom που φορά είναι aku2 αλλά ... αργεί μερικές φορές χωρις λόγο κολλά χωρις λόγο, άστε που δεν έχει τον messenger(!) όσο για το σήμα υπαίτιο είναι το radio revision, απλά χάλια σήμα... έτσι το ξεκλείδωσα (CID) και το φλάσαρα με άλλη ρομ και του πέρασα και την updated radio rom WOW απλά ... πολύ απλά... μόνο μειονέκτημα δέν έχει ελληνικος καρντιά μου... διαβάζει ναι μέν (εννοείται) αλλά δεν μπορώ να γράψω... οπότε άν έχετε rom που δύναται να γράφει Ελληνιστί αν θέλετε και μπορείτε drop me a line (pm) Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpanop Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Παιδες βοήθεια! Εχω το v1240 απο τη vodafone και εχω φαει μεγαλη ηττα. Κατεβασα τη rom TO_BP_EUR_2090_253221_020900_Ship.exe_GR1.0.5.exe την οποια την ειχε δοκιμασει με επιτυχια ο nikoskat και ειπα να τη δοκιμασω. Σκεφτηκα να κανω μια προσπαθεια να τη βαλω χωρις να αλλαξω το CID και ω του θαυματος η εγκατασταση προχωρησε κανονικα. Ομως απο εκεινη την ωρα το κινητο δεν ανοιγει αλλα κολλαει στο bootloader (μια οθονη με 3 χρωματα) και ειναι νεκρο!!! Το μονο θετικο ειναι οτι ο υπολογιστης το βλεπει, δηλαδη οταν τρεχω οποιαδηποτε rom update αυτη ξεκιναει. ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ CID ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ROM ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ERROR INVALID VENTOR... Σωστε με! Ειτε χρειαζομαι ενα τροπο να αλλαξω το CID μεσα απο mtty (το οποιο δουλευει για την ωρα), ειτε αν εχει κανεις ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ VERSION ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ CID ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. Παιδια απ' οτι καταλαβαινεται το κινητο μου εχει μετατραπει σε διακοσμητικο για το γραφειο τωρα... please help! Dimitris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Παιδες βοήθεια! Εχω το v1240 απο τη vodafone και εχω φαει μεγαλη ηττα. Κατεβασα τη rom TO_BP_EUR_2090_253221_020900_Ship.exe_GR1.0.5.exe την οποια την ειχε δοκιμασει με επιτυχια ο nikoskat και ειπα να τη δοκιμασω. Σκεφτηκα να κανω μια προσπαθεια να τη βαλω χωρις να αλλαξω το CID και ω του θαυματος η εγκατασταση προχωρησε κανονικα. Ομως απο εκεινη την ωρα το κινητο δεν ανοιγει αλλα κολλαει στο bootloader (μια οθονη με 3 χρωματα) και ειναι νεκρο!!! Το μονο θετικο ειναι οτι ο υπολογιστης το βλεπει, δηλαδη οταν τρεχω οποιαδηποτε rom update αυτη ξεκιναει. ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ CID ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ROM ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ERROR INVALID VENTOR... Σωστε με! Ειτε χρειαζομαι ενα τροπο να αλλαξω το CID μεσα απο mtty (το οποιο δουλευει για την ωρα), ειτε αν εχει κανεις ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ VERSION ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ CID ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. Παιδια απ' οτι καταλαβαινεται το κινητο μου εχει μετατραπει σε διακοσμητικο για το γραφειο τωρα... please help! Dimitris υπαρχει το typhoon nbf tool που μπορεις να σβησεις τον operator και να περασεις οποια ρομ θελεις. αν δεν το ξερεις ή αν δεν ξερεις πως δουλευει στειλε pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 υπαρχει το typhoon nbf tool που μπορεις να σβησεις τον operator και να περασεις οποια ρομ θελεις. αν δεν το ξερεις ή αν δεν ξερεις πως δουλευει στειλε pm ή αν την περασει παλι απο πανω, δε θα κανει δουλεια; να σημειωσω οτι δεν τη δοκιμασα εγω, την ειχα ηδη, απλα την κατεβασα απο το φορουμ της qtek και την ανεβασα για οποιον θελει :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 τα CID tools που έχω δούλεψαν περίφημα (δεν θα το ρίσκαρα αλλιώς) και τώρα περασα την TO_BP_EUR_2090_253221_020900_Ship.exe_GR1.0.5 και αναβάθμισα έξτρα και το Radio 4.1.13.28 02.61.01 για καλύτερη λήψη (σωστός?) ;) Λειτουργεί περίφημα!!! Ευχαριστώ τους "παλιούς" που δεν με ξέχασαν και με βοήθησαν στο θέμα της ρομ ιδιαίτερα τον Bill ;) :D Glad 2B back! :D @dpanop/Δήμο έχω την original VODA rom αν τη θες κατι pm me.... Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 μετα και το πετυχημενο φλασαρισμα του sugardad δεν αντεξα και ειπα να δοκιμασω και γω την ελληνικη rom στη δικη μου μη ace συσκευη. οπως ειπα και σε προηγουμενο μυνημα μου δεν το ειχα τολμησει ποτε για ηξερα οτι η rom της ace ειναι κλειδωμενη και μολις την περασεις το κινητο κανει συνεχομενα restart. δεν ξερω τι γινεται με αυτη, και ακομα μου κανει μεγαλη εντυπωση. ps: sugardad περιμενω και το radio upgrade και να αρχισω να στηνω το κινητο απο την αρχη. να σε καλωςορισω και δημοσιως στα smarties και παλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Ευχαριστω Bill! Λοιπόν το Radio Upgrade δεν θέλει κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία ή backup μιας και το μοναδικό update που κάνει είναι πάνω στο Firmware του Radio Module δεν έχει να κάνει τπτ με το software.. Απλά τρέχετε το update και ακολουθείτε τις οδηγίες (όπως πάντα) και αυτό ήταν όλο.. Τώρα επί του ζουμιού της υπόθεσης σχετικά με το τι κερδίζουμε... καλύτερη αποκριση σε σήμα και πιο aggressive roaming strength επίσης μη ξεχνάμε πως αναπόσπαστο κομμάτι του radio είναι τόσο το BT όσο και το WiFi Πιο συγκεκριμένα η απόσταση του ΒΤ σε A2DP θεωρητικά διπλασιάζεται από την ήδη υπάρχουσα μερικές ασυμβατότητες με ΒΤ hardware, τηλέφωνα, laptop εξαλείφονται όπως επίσης και η απόσταση και ισχύς σήματος Για το WiFi σημαντική αύξηση της ποιότητας και της Ισχύος του σήματος και το roaming agressiveness σε περιβάλλοντα με πολύ "θόρυβο" ή και πολλές συσκευές που μιλάνε μεταξύ τους.. Α, ναι και σαν αποτέλεσμα έχει επίσης την καλύτερη διαχείρηση ισχύος=Longer Batt Life(!) Radio 4.1.13.28 02.61.01 Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 μισό να το ανεβάσω ε....? :p κάνε δουλειά σου, έτσι κι αλλιως αυριο με τον κάφε θα το κάνω:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 συνισταται δηλαδη η αναβαθμιση του radio; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Θετικόν! Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpanop Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 vre paidia as anevasei kapoios tin anavathmisi me to sms 160 klp, kai as pei episis an prepei na ginei h oxi allagh tou CID se superCID... giati mia pou katebasa egw, opws eipa eixe problima. Thanks to psybill toulaxiston epanefera to kinito, alla kai pali den exw tin "kali ti version" Euxaristw kai olous tous ypoloipous (sugardad, nikoskat) gia tis apantiseis kai tin proswpiki boitheia episis! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts