lagatzik Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΕΧΩ ΕΝΑ HTC v1240 ΤΗΣ VODAFONE ΕΧΘΕΣ ΜΟΥ ΜΠΗΚΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑ ΒΑΘΜΙΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΟΤΕΡΗ ΒΕΡΣΙΟΝ ΤΗΣ QTEK ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ,ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ BOOTLOADER ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΜΕ IPL 2.00 ΚΑΙ SPL 1.00.0013 ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δες στην προηγούμενη σελίδα το post μου : Λύση για πρόβλημα με Radio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Ο πωλητής λοιπόν επέμενε να ΜΗΝ μου το δώσει γιατί λέει 7 στα 10 γυρνάνε προβληματικά Κάτι τέτοια γεγονότα επαληθεύουν το γεγονός ότι η πλειοψηφία των πωλητών που ΔΕΝ είναι άσχετοι απλά προσπαθούνε να πουλήσουν ότι τους ΣΥΜΦΕΡΕΙ. Απλά απαράδεκτος… Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelekanada Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Ma h nea rom to exei mesa file mou :!: Pos egine auto? Mipos den to exeis energopoihmeno? την νεα ρομ την κατέβασα απο το σάιτ της qtek,δεν είναι της ace,απο που ενεργοποιείται μήπως εχω στραβωθει γιατι δεν το βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WiMax Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 την νεα ρομ την κατέβασα απο το σάιτ της qtek,δεν είναι της ace,απο που ενεργοποιείται μήπως εχω στραβωθει γιατι δεν το βρίσκω kai ego apo to forum tis qtek thn exo katebasei kai to exei. einai sto fakelo boithimata to eikonidio pou leei sms 160. tha eprepe na htan giati energopoihte apo mono tou meta thn anabathmisi se emena etsi ginete pantos!:confused: des to kai an einai pes mou sa sou stilo thn dikia mou rom. Παράθεση http://www.sfougari.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WiMax Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Χαιρετώ το forum! Παιδιά θέλω λίγο βοήθεια για το 8310! Είμαι πολύ εναντίον στα κινητά-pda (που χρειάζεται να βγάλεις την ακίδα για sms, για να ψάξεις ένα τηλέφωνο στον κατάλογο κ.λπ.) και αποφάσισα ότι δεν πάει άλλο και το γύρισα σε "απλά" κινητά πάλι.:p Μέχρι που είδα αυτό! Που έχει και Wifi (χωρίς wifi δεν το συζητάω γιατί το sync γίνεται μπελάς, μετά από λίγες εβδομάδες το παρατάς/ξεχνάς και στο τέλος πάει τζάμπα το Windows κινητό) και είναι άψογο από χαρακτηριστικά. Ο πωλητής λοιπόν επέμενε να ΜΗΝ μου το δώσει γιατί λέει 7 στα 10 γυρνάνε προβληματικά (και επέμενε να μου δώσει ένα άλλο qtek που δεν ήταν κινητό αλλά LAPTOP ΟΛΟΚΛΗΡΟ!!! - και φυσικά πανάκριβο).:blink: Οπότε ψάχνω για συμβουλές! Επειδή διάβαζα ότι έχει προβλήματα ο μοχλός του κινητού και χαλάει κ.λπ. (παιχνίδια δεν παίζω στο κινητό) τι μου προτείνετε; Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε βοήθεια! :D και sorry για την πολυλογία...;) ego to exo arketo kairo kai den exo kanena problima! gia emena to kinito leitourgrei apsoga!!!!! sou to protino! Παράθεση http://www.sfougari.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelekanada Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 kai ego apo to forum tis qtek thn exo katebasei kai to exei. einai sto fakelo boithimata to eikonidio pou leei sms 160. tha eprepe na htan giati energopoihte apo mono tou meta thn anabathmisi se emena etsi ginete pantos!:confused: des to kai an einai pes mou sa sou stilo thn dikia mou rom. τελικά δεν υπάρχει μέσα στο φάκελο,δεν ξέρω γιατί,αν δεν σου κάνει κόπο ανέβασέ την κάπου και δως μου το λίνκ με πμ, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Δοκίμασε κανένας Deepfish; Τον εγκατέστησα αλλά δεν κατάφερα να συνδεθώ για να πω εντυπώσεις Πάντως περίμενα περισσότερες ρυθμίσεις (επιλογή για card cache, landscape κλπ) Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Δοκίμασε κανένας Deepfish; Τον εγκατέστησα αλλά δεν κατάφερα να συνδεθώ για να πω εντυπώσεις Πάντως περίμενα περισσότερες ρυθμίσεις (επιλογή για card cache, landscape κλπ) δοκίμασα εγώ!!:) στο 9100 με wifi και στο 8310 tim wap και με activesync. και μένα μου λείπουν πολλές επιλογές, όπως zoom in - zoom out στο μέγεθος που εγώ επιλέγω και όχι το συγκεκριμένο που δίνει(εκτός κι αν δεν το βρήκα). θέλει χρόνο για να μάθεις να δουλευείς με αυτόν. έβγαζε και κάποια errors αλλα ας μην ξεχνάμε όμως ότι είναι early beta και σίγουρα θα βελτιωθεί. Ι will keep on beta testing....... edit: τελικά κάνει zoom in-out με * & # . καλοοό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrism Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Έχει δοκιμάσει κάποιος το skype στο 8310? Αν και έμεινα εντυπωσιασμένος απο τις δυνατότητες και το περιβάλλον χρήσης (καιρός ήταν να το βγάλουνε και για smartphone - αρκετά περιμέναμε ) έχω πρόβλημα στον ήχο. Συγκεκριμένα σε μια κλήση από skype σε skype ΑΠΟ ΤΟ PC προς αυστραλία άκουγα τον συνομιλητή μου πεντακάθαρα και χωρίς διακοπές σαν να είναι δίπλα μου . Στην περίπτωση όμως που οι κλήσεις γίνονται από το 8310 σχεδόν πάντα υπάρχουν διακοπές στην συνδιάλεξη. Και το laptop και το Qtek εξυπηρετούνται από το ίδιο wifi που είναι στο σπίτι μου και οι δοκιμές γίναν χωρίς να είναι ταυτόχρονα ανοiχτά qtek και laptop. Η δική σας εμπειρία ; Καμιά πρόταση για λύση του προβλήματος; Και κάτι ακόμα. Ξέρετε καμιά εφαρμογή που να στέλνει εικόνα live από την camera του κινητού (video chat δηλαδή); Δεν έχω δεί κάτι εκτός από το WebCamera Plus που δεν είναι chat. Τόσο δύσκολο είναι για αυτούς να το κάνουν; Το MSN τι κάνει; Ακόμα να στείλει και ήχο; Ή εγώ έμεινα πίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 παιδια εχω ενα προβλημα με το QTEK 8310 και συγκεκριμενα ανα τακτα χρονικα διαστηματα χαλανε οι ρυθμισεις του ρολογιου και της ημερομηνιας υπαρχει καμια λυση για αυτο????? ............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WiMax Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 παιδια εχω ενα προβλημα με το QTEK 8310 και συγκεκριμενα ανα τακτα χρονικα διαστηματα χαλανε οι ρυθμισεις του ρολογιου και της ημερομηνιας υπαρχει καμια λυση για αυτο????? ............ Mipos xalane otan to sunxronizeis me ton upologisth? Giati tis rithmisis tis pernei apo ton upologisth! Παράθεση http://www.sfougari.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Το 8300 κυκλοφορεί ακόμα? Και αν ναι πόσο είναι η τιμή του. Ξέρει κανείς? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WiMax Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Το 8300 κυκλοφορεί ακόμα? Και αν ναι πόσο είναι η τιμή του. Ξέρει κανείς? Ευχαριστώ. Mono edo to brika http://shop.step.gr/index.php?cPath=31_65&osCsid=b3c45ef0af9c6d30ef811e55d8275397 425 euro Παράθεση http://www.sfougari.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Mipos xalane otan to sunxronizeis me ton upologisth? Giati tis rithmisis tis pernei apo ton upologisth! ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 xerete yparxei kapios player poy na mporei na paxei arxeia aac plus sto qtek 8310 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Τι έγινε με τα WM6; Το φάγαμε οριστικά; http://www.insomnia.gr/comments.php?catid=10&id=2117 Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 δεν πιστεύω να περίμενες επίσημη αναβάθμιση? στο underground μέτωπο πάντως ήδη κάποιος πέρασε wm6 rom η οποία όπως λέει ο ίδιος είναι πολύ buggy και περιμένουμε "μαγειρέματα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 παιδια έχω ενα qtek 8310(για την ακρίβεια το i-mate sp5) και έβαλα κωδικο για να κλειδώνει η συσκευή αλλά τώρα τον βάζω για να ξεκλειδώσει αλλά λέει ότι είναι εσφαλμένος. τι να κάνω? Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 οκ παιδια το εφτιαξα. ηθελε hard reset Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Παιδιά, θα μπορούσε κάποιος να έχει την καλοσύνη και να μου στείλει σε pm την τελευταία Ελληνική ROM? Θέλω να την βάλω σε κινητό που δεν είναι αγορασμένο από Ελλάδα. Ευχαριστώ Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Παιδιά, για να ξανά-θίξω το θέμα που έθιξε ο sopyster, και εμενα χαλάνε οι ρυθμίσεις του ρολογιού με το που θα βγάλω την μπαταρία όμως. Αρκεί να την βγάλω για 1 δευτερόλεπτο. Θυμάμαι παλιά δεν μου το έκανε! Η μονη εξήγηση που βλέπω είναι να υπάρχει δεύτερη μπαταρία που να είναι για να κρατάει τις ρυθμίσεις και την ώρα και να έχει χαλάσει και να μην φορτίζει η να έχει απενεργοποιηθεί μετά από ROM update που είχα κάνει πριν από κάνα 6 μηνo (χαλαρά μου το κάνει εδώ και 6 μήνες αυτό). Και αυτό ταιριάζει με το ότι θυμάμαι όταν είχα το qtek 8020 πως έγραφε για κυρια και δευτερεύουσα μπαταρία Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Παιδιά, για να ξανά-θίξω το θέμα που έθιξε ο sopyster, και εμενα χαλάνε οι ρυθμίσεις του ρολογιού με το που θα βγάλω την μπαταρία όμως. Αρκεί να την βγάλω για 1 δευτερόλεπτο. Θυμάμαι παλιά δεν μου το έκανε! Η μονη εξήγηση που βλέπω είναι να υπάρχει δεύτερη μπαταρία που να είναι για να κρατάει τις ρυθμίσεις και την ώρα και να έχει χαλάσει και να μην φορτίζει η να έχει απενεργοποιηθεί μετά από ROM update που είχα κάνει πριν από κάνα 6 μηνo (χαλαρά μου το κάνει εδώ και 6 μήνες αυτό). Και αυτό ταιριάζει με το ότι θυμάμαι όταν είχα το qtek 8020 πως έγραφε για κυρια και δευτερεύουσα μπαταρία δεν θυμάμαι αν το έχουμε συζητήσει παλιότερα εδώ ή στο forum της ace hellas, αλλά υπάρχει πρόβλημα με την backup battery και δεν κρατάει τίποτα. δυστυχώς το κόστος για την αλλάγη αυτής της μπαταρίας εκτός εγγύησης είναι 60€ και πιστεύω ότι δεν αξίζει τον κόπο να τα δώσει κανείς. έτσι κι αλλιώς φτίαχνει αμέσως με ένα συνγχρονισμό. εσένα από τη στιγμή που δεν το έχεις αγοράσει από ελλάδα δε σε καλύπτει η ace. αν έχεις όμως κανονικά εγγύηση μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου στην teleservice που είχε το service των qtek πριν αποφασίσει htc να πουλάει τα κινητά της με το δικό της όνομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 δεν θυμάμαι αν το έχουμε συζητήσει παλιότερα εδώ ή στο forum της ace hellas, αλλά υπάρχει πρόβλημα με την backup battery και δεν κρατάει τίποτα. δυστυχώς το κόστος για την αλλάγη αυτής της μπαταρίας εκτός εγγύησης είναι 60€ και πιστεύω ότι δεν αξίζει τον κόπο να τα δώσει κανείς. έτσι κι αλλιώς φτίαχνει αμέσως με ένα συνγχρονισμό. εσένα από τη στιγμή που δεν το έχεις αγοράσει από ελλάδα δε σε καλύπτει η ace. αν έχεις όμως κανονικά εγγύηση μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου στην teleservice που είχε το service των qtek πριν αποφασίσει htc να πουλάει τα κινητά της με το δικό της όνομα. Ευχάριστο πολύ. Δεν το ήξερα πάντως αυτό. Όντως δεν πιστεύω να αξίζει να παιδεύεται κανεις με αυτό και για αυτό και δεν έχω ασχοληθεί νωρίτερα. Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Kserei kanenas pote 8a dwsoun to Deepfish se kanonikh ekdosh???Epishs dokimase kanenas to vito remote smartphone edition???Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 xerei kapios ayto edo se ti mporei na xreisimeysh http://research.microsoft.com/mcom/portrait/ kathos kai me pio programa sto 8310 qtek mporo na anoixo mia ip poy kanei stream px video h camera me to vlc kai pio plugin xreiazete gia na mpooyme na doyme videakia toy youtube otan prospatho vgazei mynhma oti xreiazetai flash player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts