Jump to content

[Επίσημο] Qtek 8300 & 8310

kalantz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ

ΕΧΩ ΕΝΑ HTC v1240 ΤΗΣ VODAFONE ΕΧΘΕΣ ΜΟΥ ΜΠΗΚΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑ ΒΑΘΜΙΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΟΤΕΡΗ ΒΕΡΣΙΟΝ ΤΗΣ QTEK ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ,ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ BOOTLOADER ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΜΕ IPL 2.00 ΚΑΙ SPL 1.00.0013 ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

δες στην προηγούμενη σελίδα το post μου : Λύση για πρόβλημα με Radio

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ο πωλητής λοιπόν επέμενε να ΜΗΝ μου το δώσει γιατί λέει 7 στα 10 γυρνάνε προβληματικά

Κάτι τέτοια γεγονότα επαληθεύουν το γεγονός ότι η πλειοψηφία των πωλητών που ΔΕΝ είναι άσχετοι απλά προσπαθούνε να πουλήσουν ότι τους ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

Απλά απαράδεκτος…

Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history:
Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310]

Ma h nea rom to exei mesa file mou :!: Pos egine auto?

Mipos den to exeis energopoihmeno?

την νεα ρομ την κατέβασα απο το σάιτ της qtek,δεν είναι της ace,απο που ενεργοποιείται μήπως εχω στραβωθει γιατι δεν το βρίσκω

την νεα ρομ την κατέβασα απο το σάιτ της qtek,δεν είναι της ace,απο που ενεργοποιείται μήπως εχω στραβωθει γιατι δεν το βρίσκω

kai ego apo to forum tis qtek thn exo katebasei kai to exei. einai sto fakelo boithimata to eikonidio pou leei sms 160. tha eprepe na htan giati energopoihte apo mono tou meta thn anabathmisi se emena etsi ginete pantos!:confused: des to kai an einai pes mou sa sou stilo thn dikia mou rom.

Χαιρετώ το forum! Παιδιά θέλω λίγο βοήθεια για το 8310!

Είμαι πολύ εναντίον στα κινητά-pda (που χρειάζεται να βγάλεις την ακίδα για sms, για να ψάξεις ένα τηλέφωνο στον κατάλογο κ.λπ.) και αποφάσισα ότι δεν πάει άλλο και το γύρισα σε "απλά" κινητά πάλι.:p Μέχρι που είδα αυτό! Που έχει και Wifi (χωρίς wifi δεν το συζητάω γιατί το sync γίνεται μπελάς, μετά από λίγες εβδομάδες το παρατάς/ξεχνάς και στο τέλος πάει τζάμπα το Windows κινητό) και είναι άψογο από χαρακτηριστικά.

Ο πωλητής λοιπόν επέμενε να ΜΗΝ μου το δώσει γιατί λέει 7 στα 10 γυρνάνε προβληματικά (και επέμενε να μου δώσει ένα άλλο qtek που δεν ήταν κινητό αλλά LAPTOP ΟΛΟΚΛΗΡΟ!!! - και φυσικά πανάκριβο).:blink:

Οπότε ψάχνω για συμβουλές! Επειδή διάβαζα ότι έχει προβλήματα ο μοχλός του κινητού και χαλάει κ.λπ. (παιχνίδια δεν παίζω στο κινητό) τι μου προτείνετε; Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε βοήθεια! :D και sorry για την πολυλογία...;)

ego to exo arketo kairo kai den exo kanena problima! gia emena to kinito leitourgrei apsoga!!!!! sou to protino!

kai ego apo to forum tis qtek thn exo katebasei kai to exei. einai sto fakelo boithimata to eikonidio pou leei sms 160. tha eprepe na htan giati energopoihte apo mono tou meta thn anabathmisi se emena etsi ginete pantos!:confused: des to kai an einai pes mou sa sou stilo thn dikia mou rom.

τελικά δεν υπάρχει μέσα στο φάκελο,δεν ξέρω γιατί,αν δεν σου κάνει κόπο ανέβασέ την κάπου και δως μου το λίνκ με πμ,

ευχαριστώ

Δοκίμασε κανένας Deepfish; Τον εγκατέστησα αλλά δεν κατάφερα να συνδεθώ για να πω εντυπώσεις

Πάντως περίμενα περισσότερες ρυθμίσεις (επιλογή για card cache, landscape κλπ)

Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310]

Δοκίμασε κανένας Deepfish; Τον εγκατέστησα αλλά δεν κατάφερα να συνδεθώ για να πω εντυπώσεις

Πάντως περίμενα περισσότερες ρυθμίσεις (επιλογή για card cache, landscape κλπ)

δοκίμασα εγώ!!:)

στο 9100 με wifi και στο 8310 tim wap και με activesync.

και μένα μου λείπουν πολλές επιλογές, όπως zoom in - zoom out στο μέγεθος που εγώ επιλέγω και όχι το συγκεκριμένο που δίνει(εκτός κι αν δεν το βρήκα). θέλει χρόνο για να μάθεις να δουλευείς με αυτόν. έβγαζε και κάποια errors αλλα ας μην ξεχνάμε όμως ότι είναι early beta και σίγουρα θα βελτιωθεί.

Ι will keep on beta testing.......

edit: τελικά κάνει zoom in-out με * & # . καλοοό!!

Έχει δοκιμάσει κάποιος το skype στο 8310? Αν και έμεινα εντυπωσιασμένος απο τις δυνατότητες και το περιβάλλον χρήσης (καιρός ήταν να το βγάλουνε και για smartphone - αρκετά περιμέναμε ) έχω πρόβλημα στον ήχο.

Συγκεκριμένα σε μια κλήση από skype σε skype ΑΠΟ ΤΟ PC προς αυστραλία άκουγα τον συνομιλητή μου πεντακάθαρα και χωρίς διακοπές σαν να είναι δίπλα μου .

Στην περίπτωση όμως που οι κλήσεις γίνονται από το 8310 σχεδόν πάντα υπάρχουν διακοπές στην συνδιάλεξη.

Και το laptop και το Qtek εξυπηρετούνται από το ίδιο wifi που είναι στο σπίτι μου και οι δοκιμές γίναν χωρίς να είναι ταυτόχρονα ανοiχτά qtek και laptop.

Η δική σας εμπειρία ;

Καμιά πρόταση για λύση του προβλήματος;

Και κάτι ακόμα. Ξέρετε καμιά εφαρμογή που να στέλνει εικόνα live από την camera του κινητού (video chat δηλαδή); Δεν έχω δεί κάτι εκτός από το WebCamera Plus που δεν είναι chat. Τόσο δύσκολο είναι για αυτούς να το κάνουν; Το MSN τι κάνει; Ακόμα να στείλει και ήχο; Ή εγώ έμεινα πίσω;

παιδια εχω ενα προβλημα με το QTEK 8310 και συγκεκριμενα ανα τακτα χρονικα διαστηματα χαλανε οι ρυθμισεις του ρολογιου και της ημερομηνιας υπαρχει καμια λυση για αυτο????? ............

παιδια εχω ενα προβλημα με το QTEK 8310 και συγκεκριμενα ανα τακτα χρονικα διαστηματα χαλανε οι ρυθμισεις του ρολογιου και της ημερομηνιας υπαρχει καμια λυση για αυτο????? ............

Mipos xalane otan to sunxronizeis me ton upologisth?

Giati tis rithmisis tis pernei apo ton upologisth!

Το 8300 κυκλοφορεί ακόμα? Και αν ναι πόσο είναι η τιμή του. Ξέρει κανείς?

Ευχαριστώ.

Mono edo to brika

http://shop.step.gr/index.php?cPath=31_65&osCsid=b3c45ef0af9c6d30ef811e55d8275397

425 euro

• 2 weeks later...

Τι έγινε με τα WM6; Το φάγαμε οριστικά;

http://www.insomnia.gr/comments.php?catid=10&id=2117

δεν πιστεύω να περίμενες επίσημη αναβάθμιση?

στο underground μέτωπο πάντως ήδη κάποιος πέρασε wm6 rom η οποία όπως λέει ο ίδιος είναι πολύ buggy και περιμένουμε "μαγειρέματα"

• 2 weeks later...
παιδια έχω ενα qtek 8310(για την ακρίβεια το i-mate sp5) και έβαλα κωδικο για να κλειδώνει η συσκευή αλλά τώρα τον βάζω για να ξεκλειδώσει αλλά λέει ότι είναι εσφαλμένος. τι να κάνω?
Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα

Παιδιά, θα μπορούσε κάποιος να έχει την καλοσύνη και να μου στείλει σε pm την τελευταία Ελληνική ROM? Θέλω να την βάλω σε κινητό που δεν είναι αγορασμένο από Ελλάδα. Ευχαριστώ
Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές...

Παιδιά, για να ξανά-θίξω το θέμα που έθιξε ο sopyster, και εμενα χαλάνε οι ρυθμίσεις του ρολογιού με το που θα βγάλω την μπαταρία όμως. Αρκεί να την βγάλω για 1 δευτερόλεπτο. Θυμάμαι παλιά δεν μου το έκανε! Η μονη εξήγηση που βλέπω είναι να υπάρχει δεύτερη μπαταρία που να είναι για να κρατάει τις ρυθμίσεις και την ώρα και να έχει χαλάσει και να μην φορτίζει η να έχει απενεργοποιηθεί μετά από ROM update που είχα κάνει πριν από κάνα 6 μηνo (χαλαρά μου το κάνει εδώ και 6 μήνες αυτό). Και αυτό ταιριάζει με το ότι θυμάμαι όταν είχα το qtek 8020 πως έγραφε για κυρια και δευτερεύουσα μπαταρία

Παιδιά, για να ξανά-θίξω το θέμα που έθιξε ο sopyster, και εμενα χαλάνε οι ρυθμίσεις του ρολογιού με το που θα βγάλω την μπαταρία όμως. Αρκεί να την βγάλω για 1 δευτερόλεπτο. Θυμάμαι παλιά δεν μου το έκανε! Η μονη εξήγηση που βλέπω είναι να υπάρχει δεύτερη μπαταρία που να είναι για να κρατάει τις ρυθμίσεις και την ώρα και να έχει χαλάσει και να μην φορτίζει η να έχει απενεργοποιηθεί μετά από ROM update που είχα κάνει πριν από κάνα 6 μηνo (χαλαρά μου το κάνει εδώ και 6 μήνες αυτό). Και αυτό ταιριάζει με το ότι θυμάμαι όταν είχα το qtek 8020 πως έγραφε για κυρια και δευτερεύουσα μπαταρία

δεν θυμάμαι αν το έχουμε συζητήσει παλιότερα εδώ ή στο forum της ace hellas, αλλά υπάρχει πρόβλημα με την backup battery και δεν κρατάει τίποτα.

δυστυχώς το κόστος για την αλλάγη αυτής της μπαταρίας εκτός εγγύησης είναι 60€ και πιστεύω ότι δεν αξίζει τον κόπο να τα δώσει κανείς. έτσι κι αλλιώς φτίαχνει αμέσως με ένα συνγχρονισμό.

εσένα από τη στιγμή που δεν το έχεις αγοράσει από ελλάδα δε σε καλύπτει η ace. αν έχεις όμως κανονικά εγγύηση μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου στην teleservice που είχε το service των qtek πριν αποφασίσει htc να πουλάει τα κινητά της με το δικό της όνομα.

δεν θυμάμαι αν το έχουμε συζητήσει παλιότερα εδώ ή στο forum της ace hellas, αλλά υπάρχει πρόβλημα με την backup battery και δεν κρατάει τίποτα.

δυστυχώς το κόστος για την αλλάγη αυτής της μπαταρίας εκτός εγγύησης είναι 60€ και πιστεύω ότι δεν αξίζει τον κόπο να τα δώσει κανείς. έτσι κι αλλιώς φτίαχνει αμέσως με ένα συνγχρονισμό.

εσένα από τη στιγμή που δεν το έχεις αγοράσει από ελλάδα δε σε καλύπτει η ace. αν έχεις όμως κανονικά εγγύηση μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου στην teleservice που είχε το service των qtek πριν αποφασίσει htc να πουλάει τα κινητά της με το δικό της όνομα.

Ευχάριστο πολύ. Δεν το ήξερα πάντως αυτό. Όντως δεν πιστεύω να αξίζει να παιδεύεται κανεις με αυτό και για αυτό και δεν έχω ασχοληθεί νωρίτερα.

xerei kapios ayto edo se ti mporei na xreisimeysh

http://research.microsoft.com/mcom/portrait/

kathos kai

me pio programa sto 8310 qtek mporo na anoixo mia ip poy kanei stream px video h camera me to vlc

kai pio plugin xreiazete gia na mpooyme na doyme videakia toy youtube

otan prospatho vgazei mynhma oti xreiazetai flash player