laps1 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ 2(abc) ΤΟΥ 8310. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΙΚ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Radio 4.1.13.28 02.61.01 παιδια μηπως μπορειτε να μου πειτε αν μπορω να κανω αυτην την αναβαθμιση σε 8310 της ace. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 παιδια μηπως μπορειτε να μου πειτε αν μπορω να κανω αυτην την αναβαθμιση σε 8310 της ace. ναι μπορείς!! αν σου βγάλει error και δεν σου κάνει την αναβάθμιση μπες να το κάνεις από bootloader. η διαδικασία περιγράφεται εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Το KRally :) Πρώτη φορά χάρηκα παιχνίδι σε κινητό. Θεικό όντως. Με ειχε εντυπωσιάσει και εμένα πολύ όταν το εγκατέστησα αλλά και εγώ γενικά δεν ασχολούμαι με παιχνίδια στο κινητό. Πάντως το 8310 αποδεδειγμένα έχει δυνατότητες για την αναπαραγωγή εξαιρετικών γραφικών... Παράθεση Current: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS Armory: Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 επιβεβαιωνω και εγω για to k-rally. πολυ καλο παιχνιδι. Μηπως ξερει κανεις ποιος ειναι ο πιο ελαφρύς και εύκολος τροπος για να θεσω τα προσωρινα αρχεια του pocket internet explorer να αποθηκευονται stin storage card?. δεν θελω να εγκαταστησω κανενα βαρυ προγραμμα μονο και μονο για αυτο. Ευχαριστω. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 επιβεβαιωνω και εγω για to k-rally. πολυ καλο παιχνιδι. Μηπως ξερει κανεις ποιος ειναι ο πιο ελαφρύς και εύκολος τροπος για να θεσω τα προσωρινα αρχεια του pocket internet explorer να αποθηκευονται stin storage card?. δεν θελω να εγκαταστησω κανενα βαρυ προγραμμα μονο και μονο για αυτο. Ευχαριστω. δες λιγο εδω http://www.modaco.com/index.php?showtopic=242496 :) *το skyforce reloaded δε σας αρεσει; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 ποιο καλό παιδί θα μου δώσει πληροφορίες για το k-rally? έχω την έκδοση για ppc αλλά δε με βολεύει και θα ήθελα να το δω και στο 8310 με joystick.. @nikoskat καλό και το skyforce αλλά για μένα το flux challenge παραμένει το καλύτερο. κρίμα που η pdamill δεν αξιώθηκε να το βγάλει για qvga και παίζει μόνο στο 1/3 της οθόνης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 δες λιγο εδω http://www.modaco.com/index.php?showtopic=242496 :) *το skyforce reloaded δε σας αρεσει; :confused: φιλε μου ευχαριστω. το δοκιμασα και δουλευει μια χαρα. εχω αλλη μια ερωτηση.Μηπως ξερετε αν υπαρχει καποιο ,ελαφρυ παντα, task manager που να δειχνει τα running applications stin home screen? Επισης ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για tweaks? με ενδιαφερει κυριως να βαλω mp3 gia ring tone. ευχαριστω. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 ποιο καλό παιδί θα μου δώσει πληροφορίες για το k-rally? έχω την έκδοση για ppc αλλά δε με βολεύει και θα ήθελα να το δω και στο 8310 με joystick.. @nikoskat καλό και το skyforce αλλά για μένα το flux challenge παραμένει το καλύτερο. κρίμα που η pdamill δεν αξιώθηκε να το βγάλει για qvga και παίζει μόνο στο 1/3 της οθόνης... μ'αρεσει περισσοτερο ο ηχος του που απο τ'ακουστικα ειναι χαρμα :cool: φιλε μου ευχαριστω. το δοκιμασα και δουλευει μια χαρα. εχω αλλη μια ερωτηση.Μηπως ξερετε αν υπαρχει καποιο ,ελαφρυ παντα, task manager που να δειχνει τα running applications stin home screen? Επισης ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για tweaks? με ενδιαφερει κυριως να βαλω mp3 gia ring tone. ευχαριστω. running applications στη homescreen δεν υπαρχει αν δεν κανω λαθος, η homescreen ειναι "σταθερη" αλλωστε και δεν αλλαζει στιγμιαια. αυτο που εχουν ολοι υποθετω και ειναι πολυ χρησιμο ειναι το xbar, κρατας πατημενο το joystick και σου εμφανιζει τις ανοιχτες εφαρμογες τις οποιες τις κλεινεις με το "πισω". tweak δε χρειαζεται για να βαλεις mp3 ως ηχο κλησης. απλα τα βαζεις στο My documents αν θυμαμαι καλα, δεν το εχω μπροστα μου το κινητο τωρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 giati stis plirofories tou kin grafei oti i diathesimi mnimi einai 17.94 mb kai diathesimos xoros apothikeusis einai 0.78? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 giati stis plirofories tou kin grafei oti i diathesimi mnimi einai 17.94 mb kai diathesimos xoros apothikeusis einai 0.78? 17.94 ειναι ο συνολικος χωρος αποθηκευσης για δεδομενα και 0.78 ειναι ο χωρος που σου εχει μεινει απο τα 17.94 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Καλησπέρες! το Σάββατο πήρα και εγώ το v1240 που με την πολύτιμη και ταχύτατη βοήθεια του psybill επέστρεψε στην γενετήσια κατάστασή του (qtek :D)!! το λοιπόν, τώρα έχω το εξής πρόβλημα.. δεν ξέρω τι εφαρμογές να του περάσω.. χεχεχε.. δεν λέτε οι παλιοί τι του έχετε περασμένο (οι 20-22 εφαρμογές που είχε γράψει οι psybill σε παλιότερο post μου έκαναν τρομερή εντύπωση σαν αριθμός !!) να ξέρουμε τις επιλογές μας :D :D :D thx!! Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 17.94 ειναι ο συνολικος χωρος αποθηκευσης για δεδομενα και 0.78 ειναι ο χωρος που σου εχει μεινει απο τα 17.94 :) i sunoliki mnimi einai 44.69, i diathesimi 17.21, diathesimos xoros apothikeusis 0.78, ta upoloipa 16,5 peripou einai desmeumena dld? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Καλησπέρες! το Σάββατο πήρα και εγώ το v1240 που με την πολύτιμη και ταχύτατη βοήθεια του psybill επέστρεψε στην γενετήσια κατάστασή του (qtek :D)!! το λοιπόν, τώρα έχω το εξής πρόβλημα.. δεν ξέρω τι εφαρμογές να του περάσω.. χεχεχε.. δεν λέτε οι παλιοί τι του έχετε περασμένο (οι 20-22 εφαρμογές που είχε γράψει οι psybill σε παλιότερο post μου έκαναν τρομερή εντύπωση σαν αριθμός !!) να ξέρουμε τις επιλογές μας :D :D :D thx!! Πάνο να σε καλωσορίσω και δημοσίως στο forum. δεν είσαι κάνας φρέσκος στα smartphones, αλλά είχες πάρει λάθος δρόμο:lol: (βλέπε mpx). εφαρμογές δεν ξέρω τι χρησιμοποιούσες παλιότερα, αλλά πάνω κάτω είναι οι ίδιες σε νεοότερη version. αρχικά θα σου στέιλω το γνωστό πακετάκι από το ipmart-forum και τα ξαναλέμε...;) για μένα πάντως resco explorer, papyrus, facade, fizz traveller & flexwallet είναι η βασική μου πεντάδα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 δεν έχεις άδικο, για το mpx.. αλλά το ευχαριστήθηκα! του έβγαλα τα μάτια! Τελικά με το πακέτο θα έχω πρόβλημα τι ΔΕΝ θα του περάσω ;) ;) many many thx psybill !! Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 πάντως αν θέλεις full list και ειδικά για αυτή τη βδομάδα που το 9100 είναι για service και το 8310 θα έχει την αποκλειστηκότητα: salling clicker vito audio notes facade papyrus fizz traveller flexwallet resco photo viewer core player ptab resco explorer resco radio slovoed smartphonenotes sp task manager sprite backup quick reset wm5 storage xbar 3 (το ξανάβαλα v3,2 τελική και μέχρι στιγμής δεν έχει κολήσει) και από games kevtris 2 skyforce reloaded k-rally και τα non-qvga arkaball και flux challenge και όλα αυτά με περίβλημα το crarity του juni. καλά είναι? να το αφήσω?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 ακόμα κατεβάζω.. αλλααααα.... καλό σε βρίσκω :D :D Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 psybill το flexwallet εγκαθείστατε στην μνήμη του κινητού ή στην storage card; έψαχνα για ένα τέτοιο πρόγραμμα και είχα βρεί ένα το οποίο ήταν μεν καλό (δυστηχώς δεν θυμάμαι όνομα) εγκαθειστόταν όμως υποχρεωτικά στη μνήμη του κινητού πράγμα απαράδεκτο για μένα. περιτό να σας πω ότι το κινητό μου έχει 27 mb ελεύθερα μιας και δεν εγκαθηστώ τίποτα απολύτως στην μνήμη του κινητού... Παράθεση Current: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS Armory: Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 psybill το flexwallet εγκαθείστατε στην μνήμη του κινητού ή στην storage card; έψαχνα για ένα τέτοιο πρόγραμμα και είχα βρεί ένα το οποίο ήταν μεν καλό (δυστηχώς δεν θυμάμαι όνομα) εγκαθειστόταν όμως υποχρεωτικά στη μνήμη του κινητού πράγμα απαράδεκτο για μένα. περιτό να σας πω ότι το κινητό μου έχει 27 mb ελεύθερα μιας και δεν εγκαθηστώ τίποτα απολύτως στην μνήμη του κινητού... κανονικά στη storage card. δεν ξέρω πιο πρόγραμμα μπορεί να λες αλλά δεν μπορώ να φανταστώ το λόγο να θέλει να εγκατασταθεί στη main τέτοιου είδους πρόγραμμα. και το e-wallet που το έβαλα αυτές τις μέρες για να το δω στην κάρτα το έβαλα. βέβαια δεν αλλάζω πρόγραμμα τώρα γιατί δεν είναι και εύκολο να ξαναπεράσω τα δεδομένα. τέλος το τελευταίο wallet που γνωρίζω είναι το codewallet αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ edit: λοιπόν επείδη δεν είχα βάλει το τελευταίο revision και το δοκίμασα τώρα, όντως αν πας να εγκαταστήσεις από το exe δεν σε αφήνει να το εγκαταστήσεις στην κάρτα. το πρόβλημα όμως λύνεται εύκολα. κατεβάζεις το exe για να εγκαταστήσεις τη desktop εφαρμογή μόνο και κατεβάζεις και το cab για να το εγκατασήσεις ξεχωριστά στο κινητό. δεν θυμάμαι αν είχα κάνει το ίδιο και στην προηγούμενη εγκατάσταση, πάντως η αλήθεια είναι ότι έχουν κάνει μ@@@α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pbirdas Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 πάντως αν θέλεις full list και ειδικά για αυτή τη βδομάδα που το 9100 είναι για service και το 8310 θα έχει την αποκλειστηκότητα: salling clicker vito audio notes facade papyrus fizz traveller flexwallet resco photo viewer core player ptab resco explorer resco radio slovoed smartphonenotes sp task manager sprite backup quick reset wm5 storage xbar 3 (το ξανάβαλα v3,2 τελική και μέχρι στιγμής δεν έχει κολήσει) και από games kevtris 2 skyforce reloaded k-rally και τα non-qvga arkaball και flux challenge και όλα αυτά με περίβλημα το crarity του juni. καλά είναι? να το αφήσω?:blink: Φίλε psybill θα ήθελα και εγώ αυτό το πακετάκι αν είναι ευκολο. Αν μπορείς στείλε μου PM καποια link η στείλε μου κατευθείαν mail που έχω στο profile μου. Ευχαριστώ πολύ. Τέλος είχα ρωτήσει πάλι και δύο σελίδες πριν και δεν μου απάντησε κανένας. Έχει βγεί μήπως πιο καινούργια ROM για το 8310 από την TO_BP_EUR_2090_253221_020900_Ship.exe_GR1.0.5.exe Παράθεση PANOS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Φίλε psybill θα ήθελα και εγώ αυτό το πακετάκι αν είναι ευκολο. Αν μπορείς στείλε μου PM καποια link η στείλε μου κατευθείαν mail που έχω στο profile μου. Ευχαριστώ πολύ. Τέλος είχα ρωτήσει πάλι και δύο σελίδες πριν και δεν μου απάντησε κανένας. Έχει βγεί μήπως πιο καινούργια ROM για το 8310 από την TO_BP_EUR_2090_253221_020900_Ship.exe_GR1.0.5.exe αυτή είναι η λίστα με τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ εγώ. το πακετάκι έχει πολύ περισσότερες, αλλά κάποιες από αυτές που βλέπεις δεν είναι μέσα. στο στέλνω και αν χρειαστείς κάτι άλλο μου λες. όσο για τη rom, αυτή είναι η τελευταία ελληνική, δεν υπάρχει άλλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aagiop Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 psybill έχεις κάποιο λινκ για το πακετάκι?? το κινητό μου σε ευχαριστεί προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Η εφαρμογη BatteryStatus δουλεψε αψογα στο HPC P4350 μου...Αλλα δοκιμασα να την εγκαταστησω και σ'ενα Qtek 8310 και ενω ολα φαινονται σωστα (σωστο install χωρις errors) δεν την βγαζει ουτε στην κεντρικη οθονη, ουτε στα προγραμματα...Επισης γινεται uninstall κανονικοτατα...:wacko: Any ideas γιατι?? :what: Υπαρχει διαφορετικη για smartphone ή κατι αντιστοιχο που κανει σε 8310? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfadex50 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Στην περίπτωση μου χρειάστηκε να αντικαταστήσω το keypad, του οποίου το αριστερό soft button δεν λειτουργούσε πιά (μετά απο θαλασσινό νερό)! Αποφασισμένος λοιπόν να βρώ ανταλλακτικό, έκανα κάποιο σημαντικό λάθος το οποίο θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε προσπαθούσε να το ανοίξει χωρίς οδηγίες. Τι θα χρειαστείτε: Ένα μαλακό πανάκι για να μη γρατσουνίσετε το κινητό όσο ακουμπάει στην όποια επιφάνεια. Ένα κατσαβίδι torx T05 Ένα κατσαβίδι Philips πολύ μικρό (νούμερο δεν γνωρίζω) Ενα πλαστικό ίσιο κατσαβίδι με μεγάλη σκληρότητα (για το άνοιγμα) Μια θήκη για τις βίδες Ας περάσουμε στις οδηγίες λοιπόν. Αφαιρούμε απο το κινητό μπαταρία, memory card, sim card και το οπίσθιο καπάκι. Το επάνω πλαστικό που βρίσκεται η camera, είναι αποσπώμενο χωρίς βίδες και πρέπει να αφαιρεθεί σε αυτό το βήμα. Όπως είναι ανοιχτή η πλάτη του κινητού, μπορείτε να διακρίνετε πως αυτό το κομμάτι θηλυκώνει στο υπόλοιπο κέλυφος. Αν απελευθερώσετε τα πλαστικά με τη βοήθεια ενος πλαστικού ίσιου κατσαβιδιού θα μπορέσετε να το ξεκουμπώσετε. Εάν δυσκολευτείτε σε αυτό το σημείο, το κάνετε λίγο αργότερα που θα είναι λίγο πιο εύκολο. Υπάρχουν 6 βίδες torx , 3 ορατές, μια κάτω απο το αυτοκόλλητο Void και 2 κάτω απο το πάνω πλαστικό που είδαμε νωρίτερα. τις οποίες και αφαιρείτε. Προσοχή, δεν είναι όλες ισομήκεις και για αυτό σημειώστε που πάει ποια. Εάν κολλήσατε στο προηγούμενο βήμα και το επάνω κομμάτι πλαστικού δεν έχει αφαιρεθεί ακόμα, μην ανυσηχείτε. Οι δυο torx που κρύβονται απο κάτω θα αφαιρεθούν λίαν συντόμως. Πάνω απο την Sim card, επάνω στην πλακέτα, υπάρχει ενα ύπουλο σημείο. Εκεί συνδέεται το ribbon που ενώνει την πλακέτα με το keypad. Το κλιπάκι είναι χωνευτό, δηλαδή απλά πιεσμένο σε μια υποδοχή κάθετα προς την πλακέτα. Δεν είναι συρταρωτό. Με τη βοήθεια του κατσαβιδιού ή άλλου εργαλείου, πρέπει πολύ προσεκτικά να ανασηκώσετε αυτό το βύσμα του ribbon απο την πλακέτα. Αν δεν το κάνετε, πολυ πιθανό να κοπεί το ribbon στη συνέχεια. Σε αυτό το σημείο πρέπει να επιστρατεύσετε υπομονή και επιμονή. Όχι νεύρα. Υπάρχει ενα σημείο στο κέλυφος του κινητού, στο οποίο χωράει ενα μικρό ίσιο κατσαβίδι σε αντίθεση με όλη την άλλη περίμετρο που είναι σφιχτά ενωμένα τα στελέχη. Σε αυτό το σημείο, θα εισάγετε το κατσαβίδι και με προσοχή, θα πιέσετε προς τα πάνω και έξω. Κάποια στιγμή θα ακούσετε ενα κλικ και θα παρατηρήσετε πως εκείνο το σημείο απασφάλισε. Συνεχίστε έτσι λίγο-λίγο περιμετρικά εκτός του σημείου που βρίσκεται το ribbon! Σε εκείνο το σημείο, η μύτη του κατσαβιδιού πρέπει να μπαίνει ελάχιστα μέσα στο σώμα του τηλεφώνου για να μην κόψει το ribbon! Εάν στο βήμα 2 δεν μπορέσατε να βγάλετε το πάνω πλαστικό, κάντε το τώρα που το σώμα του κινητού χάσκει. Είναι πολύ πιο εύκολο. Αφαιρέστε τις 2 βίδες που θα βρείτε απο κάτω. Τώρα προσεκτικά για να μη χυθεί το κινητό κάτω, μπορείτε να ανασηκώσετε το κομμάτι με το πληκτρολόγιο. Μη το τραβήξετε με δύναμη, γιατί μαζί του φέρει και το ribbon που είχατε νωρίτερα αποσυνδέσει απο την πλακέτα. Όπως θα δείτε, η πλακέτα είναι σχεδόν στον αέρα, η οθόνη συγκρατείται μόνο απο ενα δικό της ribbon και η πλακέτα με το πίσω κέλυφος του κινητού με άλλο ένα. Αφήστε αυτό το στέλεχος προς το παρών. Πάρτε το εμπρόσθιο κομμάτι με το πληκτρολόγιο και προσέξτε πως έχει 8 βιδάκια Philips. Εαν τα αφαιρέσετε, μπορείτε να πάρετε στα χέρια τη μεμβράνη του πληκτρολογίου και να αναζητήσετε καινούρια. Η μεμβράνη θέλει λίγο ζόρι για να βγεί αλλά είναι εύκαμπτη και δεν προκαλεί πολλά προβλήματα. που ήσουνα ρε φιλαράκο λίγες ώρες πριν.Μπράβο για την πολύ ωραία αναφορά αλλά δε σε πρόλαβα τα σκάτοσα.Έκοψα τη καλωδιοταινία του πληκτρολογίου 3 καλωδιακια και δε λειτουργεί το πληκτρολόγιο όμως το joystick λειτουργεί, που μπορώ να βρω τη πλακέτα του πληκτρολογίου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Η εφαρμογη BatteryStatus δουλεψε αψογα στο HPC P4350 μου...Αλλα δοκιμασα να την εγκαταστησω και σ'ενα Qtek 8310 και ενω ολα φαινονται σωστα (σωστο install χωρις errors) δεν την βγαζει ουτε στην κεντρικη οθονη, ουτε στα προγραμματα...Επισης γινεται uninstall κανονικοτατα...:wacko: Any ideas γιατι?? :what: Υπαρχει διαφορετικη για smartphone ή κατι αντιστοιχο που κανει σε 8310? όπως σου είπε και ο johner στο άλλο thread οι εφαρμογες για ppc δεν κάνουν στα smartphones. επίσης η διαχείρηση της homesceen εδώ διαφέρει αρκετά στη φιλοσοφία. δεν βάζεις βαζεις/βγάζεις plugins ξεχωριστά. είναι πακέτο όλα μαζί σε ένα xml αρχείο. το battery status το ξέρω, αλλά επειδή δεν το έχω βάλει πότέ δεν ξέρω όλες του τις λειτουργίες. τι θέλεις να κάνεις στο 8310 για να δούμε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο(μπαταρία, overclock, μετρητής κλήσεων??). συγκεκριμένα πάντως για μετρητή δεν γνωρίζω κάτι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts