Jump to content

"εξυπηρέτηση πελατών" whats up

vasilllios
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλώ την άθλια εξυπηρέτηση πελατών . Πρώτες κλήσεις στο 13838. Αφου με χρεωνει (δεν καλουσα ο ιδιο να σας πω τη ελεγαν τα ηχογραφημενα μηνυματα) απαντάει οτι ολες οι γραμμες ειναι κατειλημενες και το κλεινει.δευτερη προσπαθεια(απο αλλο αριθμο whats up ,το κλεινει γιατι ο αριθμος που πληκτρολογω ειναι καρτοκινητο.

Αλλη αποπειρα στο 13888 αυτη την φορα,μηνυμα καλωσορισματος μπλα μπλα για αριθμους WHATS UP η ιδια διαδικασια,μολις πληκτρολογω τον αριθμο whats up ,ηχογραφημενο μηνυμα απανταει οτι ο αριθμος αυτος ειναι για καρτοκινητο!!!

Χθες 22:00 το βραδυ ειχε υπολοιπο 1.16€ σημερα στις 9:00 ειχε 0,4€ .Απορω που χαθηκαν τα λεφτα ,και που ειναι η δηθεν εξυπηρετηση που πρεπει να πληρωνουμε για να μας εξυπηρετει..

13888, τι να πρωτοσχολιασεις...

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

13888, τι να πρωτοσχολιασεις...
Παλιότερα ήταν από τα καλύτερα από άποψη να απαντήσουν και από εξυπηρέτηση

Εδώ και κάποια χρόνια που έβαλαν το αυτόματο σύστημα είναι ότι χειρότερο

Kαλώ την άθλια εξυπηρέτηση πελατών . Πρώτες κλήσεις στο 13838. Αφου με χρεωνει (δεν καλουσα ο ιδιο να σας πω τη ελεγαν τα ηχογραφημενα μηνυματα) απαντάει οτι ολες οι γραμμες ειναι κατειλημενες και το κλεινει.δευτερη προσπαθεια(απο αλλο αριθμο whats up ,το κλεινει γιατι ο αριθμος που πληκτρολογω ειναι καρτοκινητο.

Αλλη αποπειρα στο 13888 αυτη την φορα,μηνυμα καλωσορισματος μπλα μπλα για αριθμους WHATS UP η ιδια διαδικασια,μολις πληκτρολογω τον αριθμο whats up ,ηχογραφημενο μηνυμα απανταει οτι ο αριθμος αυτος ειναι για καρτοκινητο!!!

Χθες 22:00 το βραδυ ειχε υπολοιπο 1.16€ σημερα στις 9:00 ειχε 0,4€ .Απορω που χαθηκαν τα λεφτα ,και που ειναι η δηθεν εξυπηρετηση που πρεπει να πληρωνουμε για να μας εξυπηρετει..

Το πιο άθλιο που γίνεται ότι χρεώνει εάν δεν μιλήσεις με κάποιο δεν θα έπρεπε να χρεώνεται... Γιατί απλά δεν εξυπηρέτησε

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Παλιότερα ήταν από τα καλύτερα από άποψη να απαντήσουν και από εξυπηρέτηση

Εδώ και κάποια χρόνια που έβαλαν το αυτόματο σύστημα είναι ότι χειρότερο

Αυτό ακριβώς.

Παύλος Παυλίδης 

Καταστημα πελατων ΓΕΡΜΑΝΟΣ. κρανακι,μασκουλα γαντακια κλπ εξοπλισμος.

-καλησπερα σας,πως μπορω να σας εξυπηρετησω?

-μπλα μπλα μπλα

-μπλα μπλα μπλα

-Μαλιστα,εδω βλεπω εχετε ενεργοποιησει ενα πακετο με δεδομενα με ληξη στις 30/8

-Κυρια μου,τα μονα δεδομενα που ειχε η συνδεση ηταν 100mb απο το παρε μοιρασε(δωσε-φυγε πως λεγεται) και απο το reload it αλλα 1200mb που εκανα χθες το πρωι.

-To reload it φαινεται σαν αλλο πακετο μου λεει με ημερομηνια ληξης 15/8(αλλη σφαλιαρα αυτη).

-Της δειχνω το app της whats up με υπολοιπο ΜΟΝΟ 1266mb

-Δυστηχως δεν μπορω να σας εξυπηρετησω

-Καλεστε το 13888 να (μην) σας εξυπηρετησει και πειτε την λεξη εκπροσωπος....Για να μιλησετε

Αποτελεσμα 40 λεπτα απο την ζωη μου χαμενα,και αλλα 20 λεπτα(του €) επισης.

Edited by vasilllios
εγραψα λαθος τον αριθ.τηλ....

Μήπως είπε να καλέσεις το 13888;

Παύλος Παυλίδης 

"εξυπηρέτηση πελατών" part III

Βρεθηκε "τροπος" επικοινωνιας μεσω της εφαρμογής cosmote(υπάρχει και στο site) με chat.

Μπλα μπλα μπλα τα γνωστα και η απαντηση τους (λιγο διαφορετικη απο τα καταστήματα γερμανος οτι εχω βαλει πακετο),θα εχω κανει κλησεις σε αριθμούς με χρεώση ή 5 ψηφιους κλπ.

μου εδωσε ενα email ωστε να ζητησω αναλυτικη κατασταση κλήσεων....οπως και εκανα.Αναμονη λοιπόν.

Πάντως το 13888 κανονικα εξυπηρετεί whatsup καρτοκινητά, μόλις τώρα το δοκίμασα. Παίζει και διαφορετικά μηνύματα (whatsup αντί cosmote)

Πάντως το 13888 κανονικα εξυπηρετεί whatsup καρτοκινητά, μόλις τώρα το δοκίμασα. Παίζει και διαφορετικά μηνύματα (whatsup αντί cosmote)
οταν λες δοκιμασες;Μολις βαλω τον αριθμο που θέλω να εξυπηρετηθω,μου βγαζει μηνυμα σφαλματος ,οτι ο αριθμός αυτος είναι για καρτοκινητο και με πεταει στο αρχικο μενού.

Δεν βάζω αριθμό, λέω ίδιος αριθμός. Ίσως αυτο να παίζει ρόλο (δηλαδή να θέλει να πάρεις από το ίδιο κινητό)

οφειλω να πληροφορησω για την πορεια της αιτησης:

Σαββατο μεσημερι ηρθε email καθως ηθελαν την υπογραφη του αιτουντος για να προχωρήσουν στο αιτημα.Το έστειλα αργα το σαββατο,λογικο την κυριακη το τμημα δεν λειτουργεί οπότε και περιμενα Δευτέρα απάντηση.Ηρθε τελικα αργα το μεσημέρι οτι η φωτογραφία που έστειλα δεν ανοιγει και την ξαναέστειλα.

τηλ.κληση απο την εταιρία σημερα για διευθετηση του θεματος...Δεν βρεθηκε ακρη τελικα καθοτι ,10€ σε δεδομένα δεν τρωγονται,κλησεις (συμφωνα με τα λεγομενα μου) δεν εγιναν,πακετο δεν αγοραστηκε,5ψηφιοι δεν υπαρχουν(δεν υπαρχει καν sms) οποτε αναμενουμε την αναλυτικη που θα κανει γυρω στις 15 ημερες.

ΥΓ σε ενδειξη καλη εξυπηρετησης εδωσαν για 15 ημέρες 200λεπτα και 500mb..

• 5 months later...
τηλ.κληση απο την εταιρία σημερα για διευθετηση του θεματος...Δεν βρεθηκε ακρη τελικα καθοτι ,10€ σε δεδομένα δεν τρωγονται,κλησεις (συμφωνα με τα λεγομενα μου) δεν εγιναν,πακετο δεν αγοραστηκε,5ψηφιοι δεν υπαρχουν(δεν υπαρχει καν sms) οποτε αναμενουμε την αναλυτικη που θα κανει γυρω στις 15 ημερες.

ΥΓ σε ενδειξη καλη εξυπηρετησης εδωσαν για 15 ημέρες 200λεπτα και 500mb..

500 ολόκληρα MB? Τουλάχιστον σε αποζημιωσαν ρε φίλε.Μπαταρία να χεις να βλέπεις βίντεα...

Πολιτική της εταιρείας . Έβαλαν προϊόντα για κάρτα 10€, αφού στην πορεία ηρθαν SMS για την λήξη του πακέτου.

• 1 year later...

καλησπερα παιδια.ξερετε καποιο κινητο τηλεφωνο εξυπηρετησης πελατων της whats up;ή εστω καποιο e mail αμεσης επικοινωνιας ή καποιο chat room αμεσο;εκτος απο το 11 888 και την ιστοσελιδα cosmote.gr;

2 ώρες πριν, sofia22 said:

καλησπερα παιδια.ξερετε καποιο κινητο τηλεφωνο εξυπηρετησης πελατων της whats up;ή εστω καποιο e mail αμεσης επικοινωνιας ή καποιο chat room αμεσο;εκτος απο το 11 888 και την ιστοσελιδα cosmote.gr;

https://www.facebook.com/WhatsUpCosmote

2 ώρες πριν, sofia22 said:

13788 δωρεάν από όλα τα δίκτυα για τεχνικό θέμα, ή live chat μέσω My Cosmote, ή στέλνεις μήνυμα στο Facebook όπως έστειλε ο φίλος παραπάνω. 

Στο Facebook όμως ενδέχεται να μη λάβεις απάντηση λόγω προσωπικών δεδομένων, εκτός αν θέλεις να κάνεις κάποια γενική ερώτηση.