spy14 Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Λογικά έχουν σταματήσει λόγω της οδηγίας.βεβαια και το δικό μου 3l άργησε πολύ να το πάρει.αυγουστο το αγόρασα Γενάρη το πήρε το ράδιο. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xstefanosx Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Που σημαίνει έχω ελπίδες να μπει το ράδιο. Όταν εμφανίστηκε το ράδιο έκανες κάτι εσύ ή εμφανίστηκε από μόνο του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Που σημαίνει έχω ελπίδες να μπει το ράδιο. Όταν εμφανίστηκε το ράδιο έκανες κάτι εσύ ή εμφανίστηκε από μόνο του; Όχι εμφανίστηκε από μόνο του.και μάλιστα μου έκανε εντύπωση ότι δεν έγινε με κάποια ενημέρωση.μια μέρα εκεί που έψαχνα το μενού είχε εγκατασταθεί Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xstefanosx Δημ. March 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2021 Όχι εμφανίστηκε από μόνο του.και μάλιστα μου έκανε εντύπωση ότι δεν έγινε με κάποια ενημέρωση.μια μέρα εκεί που έψαχνα το μενού είχε εγκατασταθεί Μια διευκρίνιση. Υπάρχει πιθανότητα να ήταν από την αρχή στο μενού και να μην το είχες δει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2021 Μια διευκρίνιση. Υπάρχει πιθανότητα να ήταν από την αρχή στο μενού και να μην το είχες δει;οχι καμμια.το ειχα ψαξει ολο το κινητο.και μου εκανε εντυπωση οτι αλλοι το ειχαν παρει με αναβαθμισεις το ραδιο και σε εμενα δεν ερχοταν.μαλιστα το ειχα παρει αποφαση οτι δεν θα εχω ραδιο, και ειχα βαλει ιντερνετικο.βεβαια τους ειχα στειλει μειλ και με ενημερωναν συνεχεια.ηταν πολυ εξυπηρετικοι. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 (edited) Το παρήγγειλα για την σύζυγο μιας και το δικό της,ένα mls μετά από δύο πτώσεις παρέδωσε πνεύμα.της είχα δώσει το προηγουμενο μου 3x.εντυπωσεις από βδομάδα,που θα το έχω στα χέρια μου και θα το στησω. Edited March 27, 2021 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2021 (edited) Το πήρα στα χέρια μου πριν λίγο.το άνοιξα χωρις σιμ.το βραδυ θα το στήσω.πρωτη εντύπωση σε κατασκευή και υλικά άριστη.αξιζει κάθε ευρώ από τα 98 που κάνει.και ακόμα παραπάνω.το περίμενα βέβαια από την αλκατελ.δεν είναι το πρώτο αλκατελ που αγοράζω οπότε το περιμενα.αγοραστηκε σε ένα ωραίο πράσινο χρώμα,που φερνει ελαφρώς σε σιελ.περισσοτερες εντυπώσεις σαν συσκευή από αύριο. Edited March 30, 2021 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2021 (edited) Πρόλαβα και το σεταρα.αναποφευκτα εκανα κάποιες συγκρίσεις με.το 3l που έχω στην κατοχή μου.στα εξωτερικά.η πλάτη του se είναι ματ με ραβδώσεις.μπορει να φαίνεται ποιο πολυτελές του l αλλά γλυστραει ποιο πολύ συγκριτικά.οθονη και στα δύο πολύ καλή.του se εχει αισθητηρα για αυτόματη αυξομείωση και είναι ποιο άσπρο το άσπρο του.το l έχει ποιο γαλακτερο άσπρο.επισης το se μου φάνηκε ένα κλικ ποιο δυνατη στο φουλ.θα το δω καλύτερα.το se παρότι ποιο αδύναμο σε επεξεργαστη στα χαρτιά άνοιγε εφαρμογές και σελίδες στον ίδιο σχεδόν χρόνο.ενα κλικ ισως ποιο αργό.καμερες καλύτερες του l.του se σε φως πολύ καλές αλλά σε σκοταδι δεν φτάνουν του l.στα συν του se οι παρα πολλές ρυθμίσεις.ακομα και λειτουργία pro και νυχτερινή.αυτα για αρχή.αν θα μπορούσα να ζήσω με το ποιο οικονομικό se σε σχέση με το 3l που έχω;Ανετα.προκειται για ένα πολύ καλό και τίμιο προϊόν σε σχέση με την τιμή του πάντα,και δεν φαινεται να δυσανασχετει κάπου σε καθημερινή χρήση.edit.στα μείον του se ότι δεν εχει ραδιο.εβαλα ένα ιντερνετικο.και παρότι και τα δύο φοράνε αντροιντ 10 υπάρχουν διαφορές οπτικές στα μενού και στην εμφάνιση. Edited March 30, 2021 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2021 Αγορασμενο σήμερα δεν έχει ράδιο. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 ένα γρήγορο δείγμα από την κάμερα του στο auto. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Πήρε μια ενημέρωση.μου άρεσε πολύ μια λειτουργια,που το 3l δεν την έχει.να ξεκλειδωνει αυτόματα με μια κίνηση. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. March 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2022 Πώς το σεταρεις αυτό;Στάλθηκε από το 4087U_EEA μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2022 Κάτσε να το ψάξω.το κινητό το έχει η γυναίκα μου. Πας από τις ρυθμίσεις στο σύστημα μετά χειρονομίες,και επιλέγεις ανασηκώνετε για έλεγχο του τηλεφώνου. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. March 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2022 Ευχαριστώ πολύ!Στάλθηκε από το 4087U_EEA μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 (edited) Με 69,90 στον Κωτσόβολο 4GB / 64 , τελευταία τεμάχια λέει. Edited March 29, 2022 by Brainmorf 2 Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts