drivth Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Εγώ ούτε είχα ούτε έχω τώρα πρόβλημα με τον αισθητήρα εγγύτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Εγώ ούτε είχα ούτε έχω τώρα πρόβλημα με τον αισθητήρα εγγύτητας. Καλά δεν είναι σε όλους; gcam έχεις δοκιμάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Καλά δεν είναι σε όλους; gcam έχεις δοκιμάσει;Εγώ δεν μίλησα για όλους, για τον εαυτό μου μίλησα. Gcam χρησιμοποιώ αυτή του burial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Κατεβάζεις το apk. των wallpapers από xda, το κάνεις εγκατάσταση. Μετά κατεβάζεις από playstore την εφαρμογή ταπετσαρίες της google και το επιλέγεις από εκεί. Επειδη ειμαι λιγο ασχετος μπορεις σε παρακαλω να διευκρινησεις τι ακριβως εννοεις?Ουτε καν τι ειναι το xda δεν ξερω!!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Επειδη ειμαι λιγο ασχετος μπορεις σε παρακαλω να διευκρινησεις τι ακριβως εννοεις?Ουτε καν τι ειναι το xda δεν ξερω!!!To xda developers είναι ιστοσελίδα. Εδώ το ένα https://www.androidfilehost.com/?fid=4349826312261785055 Και εδώ το άλλο https://www.androidfilehost.com/?fid=4349826312261785165. Αφού κατεβάσεις αυτά τα αρχεία, τα εγκαθιστας έχοντας ενεργοποιήσει την ρύθμιση από το τηλέφωνο για εγκατάσταση από άγνωστες πηγές. Μετά με την εφαρμογή ταπετσαρίες της Google επιλέγεις το super wallpaper. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Θα σου πρότεινα το Panzer πριν πας σε ζελατίνα Edit: Άκυρο μόλις σήμερα άλλαξε η τιμή, από 7,5€ που ήταν Αυτο ειναι ενταξει με το κινητο ? Εχεις link ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 Αυτο ειναι ενταξει με το κινητο ? Εχεις link ? https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/prostasia-othonis-kinitwn/208166-panzerglass-25d-tempered-glass-curved-xiaomi-mi-note-10 Αυτό είναι αλλά η τιμή του όταν στο πρότεινα ήταν στα 7,5 ευρώ. Τώρα το επανεφεραν στην αρχική του τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 Να το κάνω το update; στο Mi 9 lite μου κατέστρεψε το τηλέφωνο, έσβησε ξαφνικά και δεν άνοιγε. Τελικά μπήκα στο κρυφό μενού και τα έσβησα όλα και μετά συνήλθε με το ζόρι. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/prostasia-othonis-kinitwn/208166-panzerglass-25d-tempered-glass-curved-xiaomi-mi-note-10 Αυτό είναι αλλά η τιμή του όταν στο πρότεινα ήταν στα 7,5 ευρώ. Τώρα το επανεφεραν στην αρχική του τιμή. Εσυ το εχεις στο κινητο σου και αν ναι ποσο καιρο? Ειναι μια χαρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 Εσυ το εχεις στο κινητο σου και αν ναι ποσο καιρο? Ειναι μια χαρα? Η αδερφή μου το έχει. Καλύπτει πλήρως το κινητό και ενώ είχε θέμα με το δαχτυλικο, με την 12 έστρωσε οπότε ήταν software problem. Το μόνο κακό είναι η διαφορά υλικού στο δαχτυλικο που κατά την χρήση του δεν φαίνεται τόσο και ότι βγάζει μια ασπριλα όταν είναι κλειστό, δεν είναι από τα γυαλιά που λες "δεν φοράει πάνω". Από απεικόνιση χρωμάτων πάντως δεν υστερεί σε κάτι, ούτε σε λειτουργικότητα, ούτε προστασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 Να το κάνω το update; στο Mi 9 lite μου κατέστρεψε το τηλέφωνο, έσβησε ξαφνικά και δεν άνοιγε. Τελικά μπήκα στο κρυφό μενού και τα έσβησα όλα και μετά συνήλθε με το ζόρι. δεν θα δεις καμια ουσιαστικη διαφορα. προβληματα δεν εχει παντως Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 δεν θα δεις καμια ουσιαστικη διαφορα. προβληματα δεν εχει παντως το εκανα,οκ ολα μια χαρα ! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 Η αδερφή μου το έχει. Καλύπτει πλήρως το κινητό και ενώ είχε θέμα με το δαχτυλικο, με την 12 έστρωσε οπότε ήταν software problem. Το μόνο κακό είναι η διαφορά υλικού στο δαχτυλικο που κατά την χρήση του δεν φαίνεται τόσο και ότι βγάζει μια ασπριλα όταν είναι κλειστό, δεν είναι από τα γυαλιά που λες "δεν φοράει πάνω". Από απεικόνιση χρωμάτων πάντως δεν υστερεί σε κάτι, ούτε σε λειτουργικότητα, ούτε προστασία. Eυχαριστω για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 (edited) Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω VS POCO X3 NFC τι γνώμη έχετε; Με ενδιαφέρουν και τα ζωντανά χρώματα (amoled; ) και μια όσο το δυνατόν ποιοτική (για τα χρήματα που δίνουμε) κάμερα. Δεν παίζω σχεδόν καθόλου παιχνίδια στο κινητό αλλά όπως όλοι θέλω καλή αποκρισιμότητα :) Edited September 12, 2020 by Prosagon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω VS POCO X3 NFC τι γνώμη έχετε; Με ενδιαφέρουν και τα ζωντανά χρώματα (amoled; ) και μια όσο το δυνατόν ποιοτική (για τα χρήματα που δίνουμε) κάμερα. Δεν παίζω σχεδόν καθόλου παιχνίδια στο κινητό αλλά όπως όλοι θέλω καλή αποκρισιμότητα :) Κάμερα έχει καλύτερο αισθητήρα το Mi note 10 Lite. Επίσης έχει Amoled (always on display, καλύτερο μαύρο, πιο ζωντανά χρώματα). Το Poco έχει dual speakers και 120hz οθόνη (υψηλότερη ανταποκρισημότητα αλλά μεγαλύτερη επίπτωση σε κατανάλωση μπαταρίας). Επίσης έχει flat οθόνη αντί για curved (το θεωρώ + το flat). Έχει δαχτυλικό στο πλάι που το θεωρώ πιο άνετο και αξιόπιστο από το in display (άσε που δεν έχεις την έννοια για το τι τζαμακι να βάλεις). Τέλος, δέχεται και sd card (θυσιάζοντας την δεύτερη sim card). Παρόλα αυτά θα πήγαινα σε Mi note 10 Lite, είναι πιο όμορφη συσκευή, βγάζει κάτι το Premium και με την 12 πετάει πλέον. Το μόνο χαρακτηριστικό από το Poco που θα ζήλευε θεωρώ είναι η SD card slot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Κάμερα έχει καλύτερο αισθητήρα το Mi note 10 Lite. Επίσης έχει Amoled (always on display, καλύτερο μαύρο, πιο ζωντανά χρώματα). Το Poco έχει dual speakers και 120hz οθόνη (υψηλότερη ανταποκρισημότητα αλλά μεγαλύτερη επίπτωση σε κατανάλωση μπαταρίας). Επίσης έχει flat οθόνη αντί για curved (το θεωρώ + το flat). Έχει δαχτυλικό στο πλάι που το θεωρώ πιο άνετο και αξιόπιστο από το in display (άσε που δεν έχεις την έννοια για το τι τζαμακι να βάλεις). Τέλος, δέχεται και sd card (θυσιάζοντας την δεύτερη sim card). Παρόλα αυτά θα πήγαινα σε Mi note 10 Lite, είναι πιο όμορφη συσκευή, βγάζει κάτι το Premium και με την 12 πετάει πλέον. Το μόνο χαρακτηριστικό από το Poco που θα ζήλευε θεωρώ είναι η SD card slot. Ευχαριστώ, η SD card δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Με ενδιαφέρουν τα χρώματα της οθόνης, η κάμερα και να πετάει. Είδα τις θήκες που πρότεινε συμφορουμίτης πιο πριν και θα πάρω μία fold. Ελπίζω το δαχτυλικό στην οθόνη να είναι γρήγορο διότι σε review είδα ότι το πλαϊνό του Poco πάει σφαίρα και βολεύει πιο πολύ η θέση του. Ελπίζω σύντομα να πέσει η τιμή κοντά στα 200€ να το αγοράσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Ελπίζω το δαχτυλικό στην οθόνη να είναι γρήγορο Δυστυχώς είναι τραγικά αργό και αναξιόπιστο. Το μεγάλο μελανό σημείο της συσκευής δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Ρε παιδιά, το δαχτυλικό μόνο σε εμένα έφτιαξε με την 12? Τώρα είναι μια χαρά,δεν έχω κανένα θέμα Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 οταν ζηταει κλειδωμενη εφαρμογη το δαχτυλικο ειναι οκ οταν ειναι στην AOD ειναι αναξιοπιστο και αργο Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLI Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Ρε παιδιά, το δαχτυλικό μόνο σε εμένα έφτιαξε με την 12? Τώρα είναι μια χαρά,δεν έχω κανένα θέμα και σε μενα ,καμια σχεση με 11 ,σφαιρα!!και με τζαμακι !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 οταν ζηταει κλειδωμενη εφαρμογη το δαχτυλικο ειναι οκ οταν ειναι στην AOD ειναι αναξιοπιστο και αργο αααα... μπορεί,δεν έχω AOD :rolleyes: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 και σε εμενα εφτιαξε μια χαρα ΟΛΑ !! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizim Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Μετά από μια βδομάδα που το έχω μου δίνει αίσθηση premium. Δουλεύω και το παλιό ταυτόχρονα και είναι μέρα με νύχτα. Πάντως δεν έχω λάβει 12αρα ακόμα. Στο 11.0.8 έχω μείνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Μετά από μια βδομάδα που το έχω μου δίνει αίσθηση premium. Δουλεύω και το παλιό ταυτόχρονα και είναι μέρα με νύχτα. Πάντως δεν έχω λάβει 12αρα ακόμα. Στο 11.0.8 έχω μείνει Ποιο είναι το παλιό για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Παιδιά σχετικά με το δακτυλικό διάβασα κάπου ότι κάνει διαφορά και το animation που επιλέγεις γιατί διαφέρουν μεταξύ τους σε χρονική διάρκεια. Έβαλα το τελευταίο (pulse) και όντως είδα διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts