Jump to content

Πού μειονεκτεί η Wind;

nucleogenesis
 Κοινοποίηση

Πού μειονεκτεί η Tim ?  

981 members have voted

1. 1. Πού μειονεκτεί η Tim ?

• Ποιότητα Σήματος
      205
    • Χωρητικότητα Δικτύου
      89
    • Υπηρεσίες
      48
    • Καινοτομία
      39
    • Customer Care
      57
    • Τιμολογιακή πολιτική - Χρεώσεις
      122
    • Επιδοτήσεις Συσκευών
      70
    • Αξιοπιστία και Σταθερότητα
      114
    • 3 G network & services
      125
    • Website
      112

Recommended Posts

ειναι χρεωσιμο :!: και η εναλλακτικη ειναι 6935601260 απο σταθερο η κινητο :cool:

Μόλις διάβασα ένα τόπικ τώρα για το 1260 και αν τυχόν χρεώνει. Το συμπέρασμά μου: ΜΠΑΧΑΛΟ στην ΤΙΜ. Απάντησαν πολλά παιδιά και το τελικό συμπέρασμα είναι πότε χρεώνει και πότε όχι!!! Διαβάστε κι εσείς και πείτε μου αν μπορεί αυτή η εταιρεία να λέγεται σοβαρή...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=993787#post993787

• Απαντήσεις 354
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν χρεωνει ρε παιδια το 1260 απο καρτοκινητο. Καποτε πριν χρονια ναι χρεωνε. Απλα παιζει να πεσεις σε στραβοξυλο υπαλληλο που θα σου πει να καλεσεις το 6935601260 γιατι αυτο ειναι μονο για τεχνικα προβληματα ενω οι ιδιοι υπαλληλοι του ιδιου call center βγαινουν και στους 2 αριθμους!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Μόλις διάβασα ένα τόπικ τώρα για το 1260 και αν τυχόν χρεώνει. Το συμπέρασμά μου: ΜΠΑΧΑΛΟ στην ΤΙΜ. Απάντησαν πολλά παιδιά και το τελικό συμπέρασμα είναι πότε χρεώνει και πότε όχι!!! Διαβάστε κι εσείς και πείτε μου αν μπορεί αυτή η εταιρεία να λέγεται σοβαρή...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=993787#post993787

μπορεις να παρεις το τυπικο 1260 και 8 αλλα δεν παρεχει καμια καρτοκινητου επιπεδου πληροφορια σε προτρεπουν να παρεις το νουμερακι που προανεφερα αν θυμαμαι καλα :!: ;) και υπαρχει μου φαινεται και το ατελες 800115601260 :confused: για πολυ βασικες πληροφοριες ΤΙΜ centers κ.λ.π. :!: :worry:

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

Κι εγώ έτσι πιστεύω, ότι δεν χρεώνει. Είναι δυνατόν όμως να στέλνει η άλλη (υπεύθυνη κιόλας :X ) mail στον φίλο ότι αφαιρείται από τα οικονομικά πακέτα ο χρόνος στο 1260; :blink:

Εγώ πιθανολογώ ότι ούτε στην ΤΙΜ ξέρουν αν χρεώνουν. Είναι η σοβαρότητα της εταιρείας που συζητούσαμε σε άλλο τόπικ. :whistle:

και βεβαια χρεωνεται παντα αν το χρησιμοποιησεις απο το TIM-imagine η τις tool υπηρεσιες της sim :!: :wacko:

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

και βεβαια χρεωνεται παντα αν το χρησιμοποιησεις απο το TIM-imagine η τις tool υπηρεσιες της sim :!: :wacko:

Τι είναι αυτά ρε σεις... Ήμαρτον. Χρεώνεται αν το πάρεις με 693 μπροστά ενώ βγαίνουν οι ίδιοι υπάλληλοι. Χρεώνεται αν το πάρεις από την ΣΙΜ, δεν χρεώνεται από καρτοκινητό, αφαιρείται από τον "δωρεάν" χρόνο προγράμματος συνδρομητή...

Μήπως να κρατήσουμε τευτέρι για τις περιπτώσεις που χρεώνεται και για αυτές που δεν χρεώνεται; :down:

Και μόνο που έγινε ειδικό τόπικ στο Myphone σημαίνει ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση.

Τι είναι αυτά ρε σεις... Ήμαρτον. Χρεώνεται αν το πάρεις με 693 μπροστά ενώ βγαίνουν οι ίδιοι υπάλληλοι. Χρεώνεται αν το πάρεις από την ΣΙΜ, δεν χρεώνεται από καρτοκινητό, αφαιρείται από τον "δωρεάν" χρόνο προγράμματος συνδρομητή...

Μήπως να κρατήσουμε τευτέρι για τις περιπτώσεις που χρεώνεται και για αυτές που δεν χρεώνεται; :down:

Και μόνο που έγινε ειδικό τόπικ στο Myphone σημαίνει ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση.

TIM πειναμε δωστε μας να φαμε :!: :lol: ΠΑΡΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ C.C. ΜΠΟΡΕΙΣ :!: :rotfl:

ενώ βγαίνουν οι ίδιοι υπάλληλοι
Ναι αλλα οταν χρεωνεσαι σε ακουν καλιτερα πιο καθαρα :!: :lol:

Στο αλλο τοπικ απλα του λενε οτι ναι μεν ειναι δωρεαν αλλα επειδη ειμαστε λαμογια στο αφαιρουμε απο τα προπληρωμενα λεπτα ομιλιας στην περιπτωση που εχεις τετοιο πακετο. Σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις παντως απο καρτοκινητο οταν καλεσα το 1260 με εξυπηρετησαν χωρις προβλημα.

Το αλλο που λεει καποιος πιο πανω ειναι 800-11-01260 και δινει μονο πληροφοριες για τα καταστηματα τιμ (ποσο κανει κατι κτλ) οτι και το 800-11-40000 για τον Γερμανο.

Εγω ειχα παρει τον τετραψηφιο αριθμο και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να με εξυπηρετησουν και μοθ εδωσαν τον κλασικο 6935... που ειναι για καρτοκινητα.

Εγω ειχα παρει τον τετραψηφιο αριθμο και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να με εξυπηρετησουν και μοθ εδωσαν τον κλασικο 6935... που ειναι για καρτοκινητα.

αυτο ακριβως κανουν το αναφερω πιο πριν ;)

κάλυψη

η χειρότερη ακόμη απο q

αυτό και μόνο...

όταν μπαίνει ο καθένας και λέει ότι του κατέβει γεμίζουμε άχρηστα post.

όσον αφορά την κάλυψη η ΤΙΜ από όσα μέρη έχω ταξιδέψει στην Ελλάδα στις ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ είναι πάρα πολύ πίσω σε σχέση με cosmote.Και στα τρία μεγάλα τουριστικά νησιά(Σκιάθος,Σκόπελος,Αλλόνησος) είναι απούσα εντελώς! Αλλού δεν είχα πρόβλημα αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν πιάνει πουθενά σε αυτά τα τρία νησιά...έχουν και πολύ τουρισμό!

UMTS power!:cool:

Σε ποιόν τομέα (ή σε ποιούς τομείς) πιστεύετε πως μειονεκτεί η Tim, σε συγκριση με τον ανταγωνισμό ?

Ποιότητα σήματος? Χωρητικότητα δικτύου? Διάθεση / ποιότητα υπηρεσιών? Καινοτομία? Εξυπηρέτηση πελατών? Ανταπόκριση στα αιτήματα των συνδομητών? Χρεώσεις? Αναλυτική ενημέρωση σχετικά με την διαθεση νεων υπηρεσιών? .....

Η τιμ μειονεκτει στην αξιοπιστια που εχει απεναντι στους πελατες τις και τους υποψηφιους πελατες της. Παλια ελεγε στα προγραμματα συμβολαιου ελατε σε εμας εχουμε προγραμματα φθηνα χωρις ελαχιστη διαρκεια κλησης αλλα με μικρα γραμματα ελεγε οτι εφαρμοζεται το παγιο τελος κλησης. Τωρα λεει προγραμματα με δωρεαν χρονο ομιλιας αλλα η q ειναι με χρεωση απο το 1 sec. Ακομη τωρα λεει οτι εχει την υπηρεσεια νον-στοπ για απεριοριστες κλησεις σε ενα νουμερο κ μετα αλλαζει την υπηρεσεια χωρις να αλλαξει το ονομα της και προσφερει ταχα και 500 sms προς το στο συγκεκριμενο νουμερο αλλα δεν λεει οτι οι απεριοριστες κλησεις (νον-στοπ) εγιναν μονο 500 λεπτα.

Ακομη η τιμ πασχει απο μακροπροθεσμο προγραμματισμο. Βγαζει κατι μονο για ευφημερο κερδος και τιποτα αλλο.

1. χωρητικοτητα εκτος Αθηνων και Θεσσαλονικης (καποτε ειχε προβληματα και στην Θεσσαλονικη, τωρα δεν ξερω τι εχει κανει γιατι εχω 3 χρονια να παω)

2. σε ορεινες περιοχες ή περιοχες με λιγη κινηση και απομακρυνσμενες συνδεει τους σταθμους της με μικροκυματικες ζευξεις οι οποιες επηρρεαζονται απο τις καιρικες συνθηκες με αποτελεσμα την πτωση τους, αλλοιωση ποιοτητας φωνης κτλ

3. απαραδεκτη πολιτικη στο 3G, ζητα παγιο 25€ για να χρησιμοποιησεις ενα δικτυο που εδω παιζει και πιο περα οχι την στιγμη που δεν καλυπτει ουτε την μιση χωρα ικανοποιητικα. Επισης, ζηταει απο τον πελατη να πληρωσει για την καρτα 3G την στιγμη που η Βονταφον σε αφηνει να χρησιμοποιησεις το 3G δικτυο της και με απλη καρτα. Επισης, βονταφον+κοσμοτε δεν ζητουν επιπλεον παγιο για να σου ενεργοποιησουν το 3G.

4. Αθλια ειδοποιηση κλησεων.Πολυ λιγα νουμερα σου δειχνει (4, το πολυ 6) την στιγμη που η βονταφον εχει 8 και η Κοσμοτε 20 και οι 2 τελευταιες σου δινουν την δυνατοτητα να δουλευει η ειδοποιηση κλησεων παραλληλα με τον τηλεφωνητη σου. Επισης διαθετει κρυφη ειδοποιηση που καρφωνεται οτι υπαρχει.

5. Στο 2in1 της δεν σου κανει εκπτωση 100% οπως ειναι το λογικο (και οπως κανουν και οι αλλες 2) αλλα 99% με αποτελεσμα να σου ρουφαει καθε φορα χρηματα για καθε κληση που δεχεσαι απο τον 2ο αριθμο προς τον 1ο.Εαν εχεις το ΤΙΜ120 τοτε με το που σηκωνεις την κληση πληρωνεις το 0,01% της ελαχιστης χρεωσης 30δευτερολεπτων συν οση ωρα μιλησεις.

6. Εχει ελεινο και τρισαθλιο website. Δεν εχει καμια πληροφορια για το πως θα ενεργοποιησεις/απενεργοποιησεις τις υπηρεσιες παρα μονο γενικες πληροφοριες για το τι κανει η καθε μια. Δεν εχει καν ολες τις υπηρεσιες.

7. Η αναλυτικη κατασταση κλησεων ειναι απαραδεκτη, δεν σου γραφει διπλα στον καθε αριθμο για το σε ποιο δικτυο ανηκει ο αριθμος που καλεσες αρα δεν ξερεις τι πληρωνεις.

8. Δεν εχει υπηρεσια που σου λεει ποσο χρονο ομιλιας σου εχει απομεινει.

9. Ξεχωριζει τις κλησεις προς Q στα νεα της προγραμματα οποτε γινεται το τρελλο μπερδεμα με το ποσο χρονο ομιλιας εχεις ακομα.

10. Δινει την μεταφορα υπολοιπου μονο στα νεα προγραμματα της εκβιαστικα οπως και οι αλλες 2.

11. Στα πολυ παλια προγραμματα συμβολαου (PRO) δεν υποστηριζει νεες υπηρεσιες (τηλεοραση, 2σε1,3G{τελικα το εφτιαξεθ αυτο εμαθα}).

12. Στα καρτοκινητα δεν δινει την υπηρεσια twin card

13. Βγαζει υπηρεσιες φρου-φρου ζητωντας παγιο (βλεπε tim my tones)

Αυτα μου ηρθαν στο μυαλο μεχρι στιγμης απο σοβαρα... Γραψτε και εσεις και θα επανελθω. Επισης ειναι καλη ιδεα να φτιαξουμε και ενα αλλο θεμα που να λεει σε ποια ειναι καλα... :D

Ε Σ Κ Ι Σ Ε Σ.... Μου επιτρέπεις να κάνω ένα copy το post σου και να το στείλω στην tim με mail?

όταν μπαίνει ο καθένας και λέει ότι του κατέβει γεμίζουμε άχρηστα post.

όσον αφορά την κάλυψη η ΤΙΜ από όσα μέρη έχω ταξιδέψει στην Ελλάδα στις ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ είναι πάρα πολύ πίσω σε σχέση με cosmote.Και στα τρία μεγάλα τουριστικά νησιά(Σκιάθος,Σκόπελος,Αλλόνησος) είναι απούσα εντελώς! Αλλού δεν είχα πρόβλημα αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν πιάνει πουθενά σε αυτά τα τρία νησιά...έχουν και πολύ τουρισμό!

μηπως εχει προβλημα το κινητο σου γιατι εγω στη Σκοπελο ειχα παντου και παντα σημα!Συγκεκριμενα σε μια παραλια ενω εγω μιλουσα κανονικα η cosmote ηταν εκτος δικτυου!!!!!!μη τρελαθουμε τελειως και εν πλω απο Βολο - Σκοπελο ειχα συνεχεια δικτυο!

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Ε Σ Κ Ι Σ Ε Σ.... Μου επιτρέπεις να κάνω ένα copy το post σου και να το στείλω στην tim με mail?

Και δεν το κανεις... :) Αλλα οι δημοσιοι υπαλληλοι εκει μεσα δεν προκειται να του δωσουν και αναλογη σημασια... Δημοσιο φιλε μου η Στετ, δημοσιο.. και οποιος ξερει καταλαβε... :cool:

Χμμμμ Εχουν περάσει αρκετούτσικες μέρες απο τότε που δημιούργησα αυτό το θέμα και η αλήθεια είναι πως έχουν ακουστεί πολλές γνώμες!

Λέω να προσθέσω και μια δημοσκόπηση...

μηπως εχει προβλημα το κινητο σου γιατι εγω στη Σκοπελο ειχα παντου και παντα σημα!Συγκεκριμενα σε μια παραλια ενω εγω μιλουσα κανονικα η cosmote ηταν εκτος δικτυου!!!!!!μη τρελαθουμε τελειως και εν πλω απο Βολο - Σκοπελο ειχα συνεχεια δικτυο!

Φαίνεται τα κινητά των υπαλλήλων τους τα προσέχουν περισσότερο. :D

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φαίνεται τα κινητά των υπαλλήλων τους τα προσέχουν περισσότερο. :D

λες οι εταιριες να κατασκευαζουν κινητα αλλης τεχνολογιας για τους υπαλληλους?

οσο ισχυει κατι τετοιο τοσο δουλευω και εγω στην ΤΙΜ!Μακαρι βεβαια να δουλευα σε μια τετοια εταιρια και οχι εδω που ειμαι αυτη τη στιγμη αν μαθεις οτι ζηταν υπαλληλους πες μου να στειλω βιογραφικο και αν ειμαι εκει μεσα θα εχεις αποκλειστικοτητα πληροφοριων!!!!!

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

λες οι εταιριες να κατασκευαζουν κινητα αλλης τεχνολογιας για τους υπαλληλους?

οσο ισχυει κατι τετοιο τοσο δουλευω και εγω στην ΤΙΜ!Μακαρι βεβαια να δουλευα σε μια τετοια εταιρια και οχι εδω που ειμαι αυτη τη στιγμη αν μαθεις οτι ζηταν υπαλληλους πες μου να στειλω βιογραφικο και αν ειμαι εκει μεσα θα εχεις αποκλειστικοτητα πληροφοριων!!!!!

:up: :wink: :rotfl: :rotfl:

όχι βρε angelina μου,δεν έχει πρόβλημα το κινητό μου.Εγώ και η παρέα μου είχαμε μόνο ΤΙΜ εκτός από έναν που είχε cosmote(7 ΤΙΜ vs 1 cosmote) Και εγώ το είπα και το ξαναλέω: μένω πολύ ευχαριστημένος με το σήμα της ΤΙΜ.Απλά στις Β.Σποράδες το σήμα είναι ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΚΑΚΟ.και όχι τόσο στην Σκόπελο(που όσο να'ναι έχεις λίγο σήμα) αλλά ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.πουθενά δεν έχει σήμα στο νησί(μόνο η νότια πλευρά που κοιτά προς το Πήλιο κάτι έχει...) Μα επιτρέπεται στις Κουκουναριές στα camping να γράφει αναζήτηση δικτύου ενώ η cosmote και η vodafone να έχουν φουλ σήμα;(στην παραλία πιάνει κανονικότατα) και τονίζω ότι η ΣΚΙΑΘΟΣ είναι μια μεγάλη τρύπα(και σαν πόλη και σαν νησί) Θα έπρεπε να τους ενθαρρύνω δηλαδή για αυτήν την κίνηση;καλή η κάλυψη στο Ν.Αχαϊας αλλά και η Σκιάθος βουλιάζει από τουρισμό! Δεν είναι καμία περιοχή απομονωμένη...

ΕΝ ΠΛΩ είναι πραγματικά καταπληκτική.ΑΨΟΓΗ από ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ! πραγματικά τρομερή! :) ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΠΟΛΥ! και στην Αλλόνησο...Στη Σκόπελο είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα :confused:

UMTS power!:cool:

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΤΙΜ αυτή την περίοδο είναι η πληγωμένη αξιοπιστία της! Η "αναβάθμιση" μιας υπηρεσίας (βλ. νονστοπ) 3 μήνες περίπου μετά την καθιέρωσή της και μετά από ένα βομβαρδισμό διαφημίσεων, δεν ήταν η καλύτερη κίνηση. Ελπίζω να διαβάζουν το φόρουμ και να βλέπουν τις αντιδράσεις του κόσμου!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Βλεπω οτι οι πιο πολλοι μεχρι τωρα εχουν διαλεξει το web site ...Δηλαδη αν ειχε πολυ καλο δεν θα της ελειπε τιποτα?

αφου βλεπεις οτι μειονεκτει στο site γιατι καλος ή κακος πολλοι ενημερωνονται απο εκει..οσο αφορα τις υπηρεσιες..ειναι πρωτοπορα για τις χρεωσεις περα απο την χρεωση των Q δεν με πειραζει..τουλαχιστον προσωπικα εμενα. και για την αξιοπιστια..δεν το συζητω..γιατι καμια εταιρια δεν ειναι αξιοπιστη.σημερα ειναι αυριο μπαινει λουκετο και γινεται μια αναστροφη των πραγματων.

δηλαδη οι αλλες εταιριες εχουν και τελειο σημα και πιο καλες υπηρεσιες..και αυτες οι προσφορες που βγαζουν ειστε 100% σιγουροι οτι θα ειναι παντα??

Never Give Up:!:

Join friend!

για εμενα πια η ΤΙΜ μειονεκτει πλεον και στις χρεωσεις.

ειναι ξεκαθαρο οτι εχει τα ποιο ακριβα συμβολαια.

1) τιμολογηση Q

2) χρεωση / δευτ. μετα το τελος του δωρεαν χρονου ομιλιας

κριμα..