Dpan9 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Ποιο; Το i20 μου αρέσει πολυ Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. May 27, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Είδα ότι το Clio βγαίνει εργοστασιακά με αέριο !!! Εξωτερικά όμορφο είναι , εσωτερικά δε μου αρέσει καθόλου το ταμπλετ που έχει για οθόνη στη μέση .... τι γνώμη έχετε σε σχέση με το πετρέλαιο 208; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 αν ειναι για μεσα και γυρω απο την πολη καλο ειναι.αν θες ταξιδια εχεις θεμα με τον ανεφοδιασμο καθως δεν εχει παντου πρατηρια με αεριο.οταν αγοραζετε μικρα αυτοκινητα το καλυτερο ειναι τα βενζινης τουρμπο με μικρους κινητηρες.οικονομικα μεσα στην πολη και αξιοπρεπη εξω. αυτο φυσικα αν θελετε να εχετε λιγη παραπανω δυναμη οταν βγαινετε εξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 αν ειναι για μεσα και γυρω απο την πολη καλο ειναι.αν θες ταξιδια εχεις θεμα με τον ανεφοδιασμο καθως δεν εχει παντου πρατηρια με αεριο.οταν αγοραζετε μικρα αυτοκινητα το καλυτερο ειναι τα βενζινης τουρμπο με μικρους κινητηρες.οικονομικα μεσα στην πολη και αξιοπρεπη εξω. αυτο φυσικα αν θελετε να εχετε λιγη παραπανω δυναμη οταν βγαινετε εξω. απο οτι καταλαβα ο φιλος κανει 100χλμ την μερα για την δουλεια του. μεσα στη πολη. το αεριο ειναι πολυ καλη λυση. εκτος και περιμενει και παρει ηλεκτρικο μια και θα ανακοινωσουν καπου 4-6000 ευρω μειωση τιμης του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. May 31, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Για τα υβριδικά τι γνώμη έχετε? Τα ηλεκτρικά ακόμα και με την έκπτωση που λένε θα βγει, (όπως στην Γαλλία) θα πρέπει να δωσεισ τουλάχιστον καμια 25αρα... Μου άρεσε το yaris που θα βγει μετά το καλοκαίρι.... με την Τετάρτη γενιά. Ο ηλεκτροκινητηρας αναβαθμιστηκε στα 130km από 70. 3.3 κατανάλωση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Προσωπικά δεν τα συμπαθώ.εννοειται ότι δεν λέω ότι είναι κακα. https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Oi-5-kanones-gia-thn-odhghsh-ybridikoy_154333.asp Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Για τα υβριδικά τι γνώμη έχετε? Τα ηλεκτρικά ακόμα και με την έκπτωση που λένε θα βγει, (όπως στην Γαλλία) θα πρέπει να δωσεισ τουλάχιστον καμια 25αρα... Μου άρεσε το yaris που θα βγει μετά το καλοκαίρι.... με την Τετάρτη γενιά. Ο ηλεκτροκινητηρας αναβαθμιστηκε στα 130km από 70. 3.3 κατανάλωση....Για τα μικρά όχι καλή δεν τα λες υβριδικά λόγο πολύ μικρής μπαταρίας, για τα μεγάλα άψογη και πάρα πολύ καλή γόνιμη γισ ηλεκτρικά (ένας γνωστός έφερε model 3 από έξω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Εντάξει για το Tesla ναι δεν το κουβεντιαζουμε είναι σούπερ.αλλα πόσοι μπορούν να πάρουν ένα τέτοιο κόσμημα; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 (edited) Εντάξει για το Tesla ναι δεν το κουβεντιαζουμε είναι σούπερ.αλλα πόσοι μπορούν να πάρουν ένα τέτοιο κόσμημα; στην ελλαδα λίγοι... και όσοι έχουν θα πάρουν κατι άλλο που να πουλάει περισσότερη μούρη εγώ πάντως για την ώρα ξεφορτώθηκα το τέρας (leon 1.8 t 2004) και πήρα colt 3d 1300 2012 107 άλογα cleartec βρήκα της υγεια μου οτι αφορά κατανάλωση και γενικός κράτημα κλπ για σύγχρονα αυτοκίνητα δεν ξέρω να σου πω δεν έχει πολλά καλά θα πήγαινα σε jazz αν ηταν να πάρω Edited May 31, 2020 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Καλά και εγώ πέντε χρόνια μικρό ντίζελ έχω και έχω βρει την υγεια μου σε οικονομία και καυσίμου και σέρβις μέχρι στιγμής. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts