kostast1 Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Για δωστε καμια gcam που να εχετε τσεκαρει παιδια. Καλα τι μπαταρια ειναι αυτη.....ατελείωτη. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Μπαταρια έχω δει και πιο καλή (mi note 10 lite) αλλά και εδώ είναι άψογη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 (edited) Για δωστε καμια gcam που να εχετε τσεκαρει παιδια. Καλα τι μπαταρια ειναι αυτη.....ατελείωτη. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1278/ Η μπαταρία όπως λες είναι τοπ και όσο για την κάμερα έχω δοκιμάσει και την gcam που ανέβασα και την εργοστασιακή και μια χαρά βγάζει η μαμά Edited August 29, 2020 by vazos Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Μπαταρια έχω δει και πιο καλή (mi note 10 lite) αλλά και εδώ είναι άψογη ! Και εγω,στο 3110......:lol:Τι σχεση εχει η βουρτσα με την χτενα τωρα......:lol: Περα απο τον χαβαλε,να βγαζεις 2 μερες με τον 865,amoled οθονη,κτλ,μια χαρουλα το κοβω. ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1278/ Η μπαταρία όπως λες είναι τοπ Ευχαριστω,εχεις καποιο xml που πρεπει να περασω? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Και εγω,στο 3110......:lol:Τι σχεση εχει η βουρτσα με την χτενα τωρα......:lol: Περα απο τον χαβαλε,να βγαζεις 2 μερες με τον 865,amoled οθονη,κτλ,μια χαρουλα το κοβω. ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστω,εχεις καποιο xml που πρεπει να περασω? Δες εγώ που λέει pocophone f 2 https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/configs-urnyx-02/ Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Σε μια μικρή δοκιμή εντός σπιτιού, βλέπω ότι η μαμά κάμερα είναι καλύτερη στα βραδινά από 2 gcam που πέρασα (χωρίς αρχείο ρυθμίσεων). Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Μπαταρια έχω δει και πιο καλή (mi note 10 lite) αλλά και εδώ είναι άψογη ! Θα μπορούσες να πεις πόσο σε έβγαζε το note 10 lite και ποσο το poco??? Λογικά θα είχες και την ίδια χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milkyway Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Καλησπέρα παιδιά! Είναι κανένας που να προέρχεται από galaxy s8 plus και μπορεί να μου πει πως είναι οι κάμερες του poco σε σχέση με το Samsung? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Λοιπόν.... Το προβλημα με.το WiFi που δεν έβλεπε δίκτυα αν το ανοιγα, παρά.μονο αν του έκανα σύνδεση με το WiFi hotspot του άλλου μου κινητού το έλυσα....... Εν συντομία.... Αν εκκινησω το κινητό από κλειστό, το WiFi του δε βλέπει κανένα δίκτυο..... Αν και το ανοιγω, πρακτικά παραμένει ''κλειστο" ότι και να κάνω. Και στο CIT φαίνεται το WiFi να δουλεύει μια χαρά αλλά στην πραγματικότητα δε βλέπει κανένα δίκτυο..... ΟΥΤΕ ΕΝΑ.... Αν όμως ανοίξω το WiFi hotspot του κινητού να δώσω δίκτυο σε άλλο κινητό ως δια μαγειας το WiFi του κινητού ξυπνάει (!!!) και βλέπει κανονικά τα δίκτυα...... Κάποια εξήγηση;;; Bug tou MIUI...... Sent from my SM-N770F using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Λοιπόν.... Το προβλημα με.το WiFi που δεν έβλεπε δίκτυα αν το ανοιγα, παρά.μονο αν του έκανα σύνδεση με το WiFi hotspot του άλλου μου κινητού το έλυσα....... Εν συντομία.... Αν εκκινησω το κινητό από κλειστό, το WiFi του δε βλέπει κανένα δίκτυο..... Αν και το ανοιγω, πρακτικά παραμένει ''κλειστο" ότι και να κάνω. Και στο CIT φαίνεται το WiFi να δουλεύει μια χαρά αλλά στην πραγματικότητα δε βλέπει κανένα δίκτυο..... ΟΥΤΕ ΕΝΑ.... Αν όμως ανοίξω το WiFi hotspot του κινητού να δώσω δίκτυο σε άλλο κινητό ως δια μαγειας το WiFi του κινητού ξυπνάει (!!!) και βλέπει κανονικά τα δίκτυα...... Κάποια εξήγηση;;; Bug tou MIUI...... Sent from my SM-N770F using Tapatalk Δοκίμασες να φλασάρεις ξανά το MIUI; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Ναι το έκανα αυτό Μια απο τα ίδια..... Sent from my SM-N770F using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadimitris29 Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Καλησπέρα παιδιά! Είναι κανένας που να προέρχεται από galaxy s8 plus και μπορεί να μου πει πως είναι οι κάμερες του poco σε σχέση με το Samsung? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Ακόμη δεν έχω βγάλει ασφαλή συμπεράσματα. Σήμερα το μεσημέριπαρέλαβα το poco αλλά έχω την εντύπωση ότι s8 βγάζει καλύτερες φωτογραφίες! Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 https://www.google.com/search?q=poco+f2+pro+wifi+problem&oq=poco+f2+pro+problem&aqs=chrome.3.69i57j0l4.19303j0j7&client=ms-android-oppo-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Ψάξτε στην Google, μήπως .. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://forum.xda-developers.com/poco-f2-pro/help/wifi-problem-miui-12-disconnects-ramdump-t4142243 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Ακόμη δεν έχω βγάλει ασφαλή συμπεράσματα. Σήμερα το μεσημέριπαρέλαβα το poco αλλά έχω την εντύπωση ότι s8 βγάζει καλύτερες φωτογραφίες! Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε καμια περιπτωση θα ελεγα.Πολυ πιο λεπτομερες το f2,και με καλυτερα χρωματα. ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν.... Το προβλημα με.το WiFi που δεν έβλεπε δίκτυα αν το ανοιγα, παρά.μονο αν του έκανα σύνδεση με το WiFi hotspot του άλλου μου κινητού το έλυσα....... Εν συντομία.... Αν εκκινησω το κινητό από κλειστό, το WiFi του δε βλέπει κανένα δίκτυο..... Αν και το ανοιγω, πρακτικά παραμένει ''κλειστο" ότι και να κάνω. Και στο CIT φαίνεται το WiFi να δουλεύει μια χαρά αλλά στην πραγματικότητα δε βλέπει κανένα δίκτυο..... ΟΥΤΕ ΕΝΑ.... Αν όμως ανοίξω το WiFi hotspot του κινητού να δώσω δίκτυο σε άλλο κινητό ως δια μαγειας το WiFi του κινητού ξυπνάει (!!!) και βλέπει κανονικά τα δίκτυα...... Κάποια εξήγηση;;; Bug tou MIUI...... Sent from my SM-N770F using Tapatalk Τι να πω φιλε,εγω το σεταρα μια φορα και δεν το ακουπμησα ξανα,ολα στο αυτοματο! Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadimitris29 Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Σε καμια περιπτωση θα ελεγα.Πολυ πιο λεπτομερες το f2,και με καλυτερα χρωματα. ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι να πω φιλε,εγω το σεταρα μια φορα και δεν το ακουπμησα ξανα,ολα στο αυτοματο!Εγώ πάντως απογοητευτικά! Σε εσωτερικούς χώρους πολύ κατώτερο το poco. Σε εξωτερικούς χώρους θα δω αργότερα! Δεν ξέρω με gcam αν βελτιώνεται! Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 καλημέρα, έχει δοκιμάσει κανείς συνδυασμό spigen rugged armor και Ibywind tempered glass; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Καλημερα το εχω παρει απο το eshop αυτη την στιγμη ειμαι με την MIUI GLOBAL 12.0.2.0 σταθερη,δεν θα επρεπε να εχει ερθει η 0.3.0?υπαρχει αλλος τροπος να την περασω/>? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Κατεβάζεις χειροκίνητα την έκδοση Και την εγαθιστας με.local update Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkostas Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Ναι το έκανα αυτό Μια απο τα ίδια..... Sent from my SM-N770F using TapatalkΈχεις δοκιμάσει να βγάλεις την sim, και να δεις αν δεν βρίσκει πάλι wifi δίκτυα? ή να δοκιμάσεις και sim άλλου παρόχου? Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Κατεβάζεις χειροκίνητα την έκδοση Και την εγαθιστας με.local update Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Aν την κατεβασω χειροκινητα δεν θα χασει οτι εχω στο τηλεφωνο? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Εγώ πάντως απογοητευτικά! Σε εσωτερικούς χώρους πολύ κατώτερο το poco. Σε εξωτερικούς χώρους θα δω αργότερα! Δεν ξέρω με gcam αν βελτιώνεται! Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε σχέση με το s8? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Έχεις δοκιμάσει να βγάλεις την sim, και να δεις αν δεν βρίσκει πάλι wifi δίκτυα? ή να δοκιμάσεις και sim άλλου παρόχου? Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk Ναι εννοείται Έχω μέσα 2 sim Vodafone Cosmote Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Καλημερα το εχω παρει απο το eshop αυτη την στιγμη ειμαι με την MIUI GLOBAL 12.0.2.0 σταθερη,δεν θα επρεπε να εχει ερθει η 0.3.0?υπαρχει αλλος τροπος να την περασω/>? Για.0.3 που έχει βγει είναι για global ρομ εμείς νομίζω έχουμε ,όσοι αγοράσαμε από eshop , EEA rom Που έχει την 0.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Την 0.3 έχει πάρει το δικό μας αγορα από eshop. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Παιδιά καλησπέρα, λόγω της χαμηλής τιμής του θα είμαι κι εγώ πολύ σύντομα κάτοχος. Μετά από αρκετό ψάξιμο σε xda, κάποια xiaomi forum και τις τελευταίες 10 σελίδες εδώ, θέλω να ρωτήσω κάποια πράματα. Ερχόμενος από OnePlus συσκευές στις οποίες ήμουν μόνιμα με Magisk + EdXposed, απ ό,τι κατάλαβα, μπορώ να κάνω και στο POCO τα ίδια, δηλαδή unlock bootloader, flash twrp, magisk, edxposed, debloat MIUI, σωστά; Επίσης, βλέπω ότι όλοι φοράν την Xiaomi.eu rom (μιας και δεν έχουν βγει ακόμα άλλες custom ROM). Κάτι άλλο τώρα, διάβασα κάποιον εδώ να αναφέρει ότι το μωβ (το οποίο περιμένω) είναι ματ και όχι γυαλί. Μήπως είναι γυαλί (gorilla glass 5) με ματ επίστρωση; Όσον αφορά τα αξεσουάρ, υποθέτω ότι Nillkin θήκη + Nillkin γυαλί θα ταιριάζουν απόλυτα. Έχετε δοκιμάσει σε συνδυασμούς όπως Spigen Rugged Armor + Nillkin γυαλί ή Mocolo γυαλί αν σηκώνεται το γυαλί; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts