vagosf Δημοσιεύτηκε May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 3, 2020 Γενικά ψάχνομαι για ένα τηλέφωνο με μαξ τα 250 ευρώ. Θα ήθελα να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη φωτογραφική κάμερα για την κατηγορία του και όσο το δυνατόν καλύτερη αυτονομία. Τ 6gb RAM τα θεωρώ αδιαπραγμάτευτα σε ένα καινούργιο τηλέφωνο. Κάπως έτσι κατέληξα σε αυτά τα δύο μοντέλα! Προσωπικά το 9Τ ίσως είναι λίγο πιο μπροστά ωστόσο πραγματικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά μία amoled οθόνη και φοβάμαι τις αντοχές της! Έρχομαι από ενα ΜΙ Α2 το οποίο είναι πραγματικά αθάνατο! Ακούω απόψεις!! :D:D:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Εγγύηση κ σέρβις πού θα έχεις με το 9Τ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosf Δημ. May 3, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Εγγύηση κ σέρβις πού θα έχεις με το 9Τ; Φαντάζομαι ότι τα ελληνικά καταστήματα δίνουν εγγύηση! Αν κάνω λάθος διορθώστε με! Δεν σκοπεύω να αγοράσω από Κίνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Τα είχα και τα 2 στην κατοχή μου...Μπορώ να σου πω ότι το Mi9T μου άρεσε παραπάνω,τώρα αν θες πιο φρέσκο μοντέλο δεν είναι κακό το Nova 5T,θα σε καλύψει.Οσον αφορά την εγγύηση για το Xiaomi αν δεν το πάρεις από επίσημη αλυσίδα,δες τουλάχιστον να το πάρεις από κάποιο σκρουτζομαγαζο που να έχει και κάποιο σέρβις ειδάλλως έχεις πολλες πιθανότητες να πηγαίνει Κίνα για επισκευή με ότι αυτό συνεπάγεται στους χρόνους αναμονής.Ολα αυτά μιλώντας για κακό σενάριο προφανώς που ελπίζουμε να μη βγει ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Ενημερωτικα το mi 9t δεν εισαγεται επισημα στην Ελλαδα Δες το καταστημα απο το οποιο σκεφτεσαι να το αγορασεις τι ειδους υποστηριξη θα σου προσφερει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Η αλήθεια είναι ότι δεν το γνωριζα αυτό για το Mi9T οπότε ότι είπε ο φίλος Demis και γω πιο πάνω..Κανε έναν έλεγχο πρώτα μην το πάρεις κατευθείαν από όπου το βρεις πιο φθηνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosf Δημ. May 3, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Οι οθόνες τους έχουν μεγάλες διαφορές στην απόδοση? Με φοβίζει ότι η amoled θα είναι πολύ πιο ευαίσθητη! Διαφορετικά κλείνω προς το 9τ αν και μου βάλατε σκέψεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Οι οθόνες τους έχουν μεγάλες διαφορές στην απόδοση? Με φοβίζει ότι η amoled θα είναι πολύ πιο ευαίσθητη! Διαφορετικά κλείνω προς το 9τ αν και μου βάλατε σκέψεις! Πόσο καιρό έχεις σκοπό να κρατήσεις την συσκευή; Τι χρήση κάνεις; Αν είναι να αλλάζεις στο χρόνο τη συσκευή ή να μην έχεις μόνιμα την φωτεινότητα στο μέγιστο δεν έχει νόημα να σκέφτεσαι σαν ανασταλτικό παράγοντα την amoled. Από εκεί και πέρα στα ίδια λεφτά εγώ θα πήγαινα σε nova 5t για την εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosf Δημ. May 3, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Πόσο καιρό έχεις σκοπό να κρατήσεις την συσκευή; Τι χρήση κάνεις; Αν είναι να αλλάζεις στο χρόνο τη συσκευή ή να μην έχεις μόνιμα την φωτεινότητα στο μέγιστο δεν έχει νόημα να σκέφτεσαι σαν ανασταλτικό παράγοντα την amoled. Από εκεί και πέρα στα ίδια λεφτά εγώ θα πήγαινα σε nova 5t για την εγγύηση Συνήθως αλλάζω συσκευή μετά από 1,5-2 χρόνια. Το 9Τ αν και μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά, έχω αρχίσει να το φοβάμαι από σχόλια και στο φόρουμ αλλά και γενικά στο ίντερνετ για το πόσο εύκολα έχει θέμα η οθόνη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Συνήθως αλλάζω συσκευή μετά από 1,5-2 χρόνια. Το 9Τ αν και μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά, έχω αρχίσει να το φοβάμαι από σχόλια και στο φόρουμ αλλά και γενικά στο ίντερνετ για το πόσο εύκολα έχει θέμα η οθόνη! nova τοτε με επεξεργαστή ναυαρχίδας, πάει σφαίρα και θα σε καλύψει για 2 χρόνια άνετα Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Πάντως αν θες xiaomi μιας και είσαι εξοικειωμενος με το περιβάλλον μπορείς να δεις το redmi note 8 pro από επίσημο μεταπωλητή σε αυτά τα επίπεδα τιμής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosf Δημ. May 5, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις! Μάλλον πως θα πάω στο Νοβα! Αν ξέρετε καμία προσφορά, είναι ευπρόσδεκτη! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Επειδή δέν έχω δει το nova απο κοντά μπορεί να μου κάποιος πως είναι η οθόνη σε σχέση με το mi9t ή το p30? Έχω δει κάποια πιο φθηνά όπως το Psmart και τα χρώματα της οθόνης δεν ήταν και ότι καλύτερο. Δεν ξέρω αν έφταιγε ο φωτισμός του καταστήματος αλλά σε σύγκριση με A71, p30 ήταν τρομερή η διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Επειδή δέν έχω δει το nova απο κοντά μπορεί να μου κάποιος πως είναι η οθόνη σε σχέση με το mi9t ή το p30? Έχω δει κάποια πιο φθηνά όπως το Psmart και τα χρώματα της οθόνης δεν ήταν και ότι καλύτερο. Δεν ξέρω αν έφταιγε ο φωτισμός του καταστήματος αλλά σε σύγκριση με A71, p30 ήταν τρομερή η διαφορά. Το P30 δεν το έχω δει... Ανάμεσα σε Mi9T και Nova5T προσωπικά μου άρεσε πιο πολύ στο Mi9T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Το P30 δεν το έχω δει... Ανάμεσα σε Mi9T και Nova5T προσωπικά μου άρεσε πιο πολύ στο Mi9T Έχει σίγουρα καλύτερη οθόνη το 9t Το nova για ips έχει σχετικά καλή οθόνη ή βλέπεις τα χρώματα λες και έχουν ξεθωριάσει? Ξέρω οτι σε ακριβότερες συσκευές τοποθετούν καλύτερες οθόνες και ήθελα να δω αν σε σχέση με το psmart που είδα έχει καλύτερη ευκρίνεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saradosv Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Γνωρίζει κάποιος τι ισχύει με την εγγύηση για Huawei nova 5t για αγορά από skroutzoμαγαζο που είναι το κινητό EU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Νομίζω ότι είχε γραφτεί κάπου στο σάιτ ότι έχεις κανονικα.δεν παίρνω και όρκο βέβαια.καπιιος που γνωρίζει από πρώτο χέρι θα σου πει. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts