crazy_4 Δημοσιεύτηκε August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 4, 2005 Θέλω να φτιάξω μια σελιδά που θα περιέχει frames και θέλω να έχει και flash. Χρησιμοποιώ την έκδοση MX του Flash. το πρόγραμμα έχει έτοιμα drop down μενού, θέλω λοιπόν να βάλω κάποιες επιλογές που θα οδηγούν σε κάποιες σελίδες και να φορτώνουν σε άλλο frame αν γίνεται, αλλιώς απλά να φορτώνουν στο ίδιο frame, αλλά δεν ξέρω πως γίνεται...έχω βρει τρόπο να προσθέσω τις επιλογές (π.χ yahoo, google, in.gr κτλ) αλλά δεν ξέρω πως να τις συνδέσω με τις ανάλογες διευθύνσεις...όλα αυτά βέβαια στο flash! πως γίνεται? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 gia na baleis link se keimeno patas panw tou kai pas sto properties katw katw ekei pou leei url kai bazeis to link. gia na baleis link se symbol(graphic/movieclip/button) patas panw tou, pigaineis sto actions, movie clip > get url kai bazeis ekei to link. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. August 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 gia na baleis link se keimeno patas panw tou kai pas sto properties katw katw ekei pou leei url kai bazeis to link. gia na baleis link se symbol(graphic/movieclip/button) patas panw tou, pigaineis sto actions, movie clip > get url kai bazeis ekei to link. τα ξέρω αυτά αλλά δεν εννοώ κείμενο ή σύμβολο, διάβασε το πρώτο μου ποστ και θα καταλάβεις τι εννοώ... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Steile(crypton_r_1988@yahoo.com) i anevase to arxeio kai pes mou pou theleis boitheia, giati den katalabainw ti theleis. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 H αλήθεια είναι ότι μας τα είπες μπερδεμένα. Αν έχεις κάποιου είδους navigation, κάποιες επιλογές (ας πούμε buttons) που να μπορεί να ακολουθήσει ο χρήστης δηλαδή, έχεις χοντρικά 3 επιλογές στο πως θα λειτουργούν. 1. Να σε πηγαίνουν σε άλλο frame του flash που έχεις φτιάξει. Αυτό γίνεται διαλέγοντας το button και στο actions, βάζεις on (press) { gotoAndPlay([frame]); } Όπου [frame] ο αριθμός του frame στο οποίο θέλεις να μεταφερθείς. 2. Να φεύγεις από το flash και να πηγαίνεις σε κάποιο άλλο URL. Kι εδώ διαλέγεις το button και στο actions βάζεις on (press) { getURL(""); } Όπου βάζεις τη διεύθυνση που θέλεις. 3. Να ανοίγει ένα νέο παράθυρο με το URL που θέλεις. Πάλι διαλέγεις το button και στο actions βάζεις (ένα τρόπος είναι αυτός) on (press) { getURL("javascript:openNewWindow('','[Title]','height=[height],width=[Width],toolbar=[yes/no],scrollbars=[yes/no]') "); } Στα , [Title] κλπ βάζεις αυτά που θέλεις ανάλογα με το τι θέλεις να δείχνει το παράθυρο, τι τίτλο θα έχει κλπ. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. August 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2005 παιδιά ωραία όλα αυτά αλλα δεν είναι αυτό που ζητάω. θέλω να είναι ένα μενού επιλογών (πως είναι η γρήγορη μετάβαση του φόρουμ που ξεδιπλώνεται) και κάθε επιλογή να οδηγεί σε μια διαφορετική διεύθυνση... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2005 παιδιά ωραία όλα αυτά αλλα δεν είναι αυτό που ζητάω. θέλω να είναι ένα μενού επιλογών (πως είναι η γρήγορη μετάβαση του φόρουμ που ξεδιπλώνεται) και κάθε επιλογή να οδηγεί σε μια διαφορετική διεύθυνση... Αυτό που ζητάς γίνεται σίγουρα μέσα από το dreamweaver αλλά δεν θυμάμαι πως... θα το κοιτάξω μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα σε ενημερώσω ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. August 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2005 Αυτό που ζητάς γίνεται σίγουρα μέσα από το dreamweaver αλλά δεν θυμάμαι πως... θα το κοιτάξω μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα σε ενημερώσω ;) Afou einai apo to flash ta dropdown menu, mesa apo to flash tha mpainei kai o kwdikas. crazy_4 anevase to flash na doume pws akrivws einai. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePrince Δημ. August 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2005 παιδιά ωραία όλα αυτά αλλα δεν είναι αυτό που ζητάω. θέλω να είναι ένα μενού επιλογών (πως είναι η γρήγορη μετάβαση του φόρουμ που ξεδιπλώνεται) και κάθε επιλογή να οδηγεί σε μια διαφορετική διεύθυνση... Θα κάνεις κάθε επιλογή του μενού διαφορετικό κουμπί και θα βάλεις τον κώδικα που σου έγραψε ο mcde σε καθένα από αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2005 παιδιά ωραία όλα αυτά αλλα δεν είναι αυτό που ζητάω. θέλω να είναι ένα μενού επιλογών (πως είναι η γρήγορη μετάβαση του φόρουμ που ξεδιπλώνεται) και κάθε επιλογή να οδηγεί σε μια διαφορετική διεύθυνση...Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτιάξεις ένα drop-down menu. Ρίξε μια ματιά στις παρακάτω διευθύνσεις: http://www.flashkit.com/ http://www.actionscript.org/ http://www.macromedia.com/support/flash/ http://www.perfectscripts.com/flash/index.html Υπάρχουν πάρα πολλά έτοιμα πράγματα για flash, ψάξε και στο google. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts