CaptainChris Δημ. July 21, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2022 Μετά από 3 μήνες ήρθε νεα ενημέρωση v3.0.8AIA 349.4mb Μάιος 2022. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. July 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2022 Ρε παίδες κάνα update θα έρθει?Είμαι στην v3.0.8BHQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2022 Χειροκίνητα αναζήτηση έκανες; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. July 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2022 13 minutes ago, spy14 said: Χειροκίνητα αναζήτηση έκανες; Και γω που κάνω χειροκίνητη αναζήτηση (στο 20L+ που ξέρω ότι έχει βγει αναβάθμιση) δε μου την εμφανίζει... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. July 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2022 Παιζει ρολο απο που την αγορασατε την συσκευη, και το κυριοτερο για ποια χωρα προοριζεται Αναλογα με την χωρα που προριζοταν η συσκευη ερχεται και η αναβαθμιση, δεν ερχεται σε ολες τις συσκευες το ιδιο κι ας ειναι ιδιο το μοντελο πχ Θα ερθει σθγουρα σε ολους η αναβαθμιση αλλα οχι στον ιδιο χρονο, ημερομηνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. July 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2022 55 minutes ago, aby said: Παιζει ρολο απο που την αγορασατε την συσκευη, και το κυριοτερο για ποια χωρα προοριζεται Αναλογα με την χωρα που προριζοταν η συσκευη ερχεται και η αναβαθμιση, δεν ερχεται σε ολες τις συσκευες το ιδιο κι ας ειναι ιδιο το μοντελο πχ Θα ερθει σθγουρα σε ολους η αναβαθμιση αλλα οχι στον ιδιο χρονο, ημερομηνια Το γνωρίζω αυτό αλλά είναι πολύ εκνευριστηκό. Ειδικά για κάποιον σα και μένα που είμαι update junkie 😄 1 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 Για να καταλάβω εσείς σε ποια version είστε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. August 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2022 Εγώ στην v3.0.8AHY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. August 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2022 Το 10L είναι στη 3.0.8BHQ Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 On 2/8/2022 at 12:33 ΜΜ, atillas24 said: Το 10L είναι στη 3.0.8BHQ Και τέλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 2 ώρες πριν, Tolakos said: Και τέλος? Δεδομένου ότι η συσκευή κυκλοφόρησε το Μάιο του '20, μάλλον, δε θα πάρει άλλη αναβάθμιση λειτουργικού αλλά για ένα ακόμα χρόνο θα παίρνει ενημερώσεις ασφάλειας. Βέβαια αυτά είναι λόγια της ίδιας της εταιρείας οπότε δεν είναι και άξια εμπιστοσύνης (τουλάχιστον όχι στο 100%) Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Το κινητό για τα λεφτά του μια χαρά(140 ) αλλά κάνα security update θα δούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 35 minutes ago, Tolakos said: Το κινητό για τα λεφτά του μια χαρά(140 ) αλλά κάνα security update θα δούμε? Ποια συσκευή; Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 15 ώρες πριν, atillas24 said: Ποια συσκευή; 10 L Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 4 ώρες πριν, Tolakos said: 10 L Το 10L είναι εκπληκτικό κινητό! Καλύτερο από το 20L+ που έχω τώρα. Ειδικά αν έχεις πάρει την έκδοση με τα 6/128 (δε νομίζω ότι ερχόταν επίσημα στην Ελλάδα) δε θα χρειαστεί να το αλλάξεις άμεσα! Όσο για την αναβάθμιση, καμία αναβάθμιση ασφάλειας μπορεί να πάρει, αναβάθμιση λειτουργικού μάλλον όχι... Λειτουργεί υποδειγματικά βέβαια οπότε μικρό το κακό... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 4 ώρες πριν, atillas24 said: Το 10L είναι εκπληκτικό κινητό! Καλύτερο από το 20L+ που έχω τώρα. Ειδικά αν έχεις πάρει την έκδοση με τα 6/128 (δε νομίζω ότι ερχόταν επίσημα στην Ελλάδα) δε θα χρειαστεί να το αλλάξεις άμεσα! Όσο για την αναβάθμιση, καμία αναβάθμιση ασφάλειας μπορεί να πάρει, αναβάθμιση λειτουργικού μάλλον όχι... Λειτουργεί υποδειγματικά βέβαια οπότε μικρό το κακό... Ναι συμφωνώ για τα λεφτά του είναι άψογο κανένα παράπονο.. αλλά κάποιο security update όπως υποσχέθηκε η εταιρεία θα έπρεπε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snot Δημ. September 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 Όσοι έχετε το TCL 10 pro οι ρυθμίσεις roaming και VOLTE υπάρχουν κανονικά; Εμένα εξαφανίστηκαν από το μενού, άγνωστο πότε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. September 22, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 Για κάποιο λόγο απενεργοποίηθηκε η εφαρμογή volte. Εχεις δίκιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snot Δημ. September 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 (edited) Το VOLTE δεν με νοιάζει αλλά το roaming είναι πρόβλημα. Υπάρχει άλλος τρόπος να απενεργοποιήσω τα data σε roaming; Άκυρο. Βρήκα αυτό το app που κάνει ακριβώς αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobile.data.mobiledataswitch&hl=en&gl=US Edited September 22, 2022 by snot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. September 22, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 Υπάρχει και το volte. Στην εφαρμογή του τηλεφώνου πας στις 3 τελιτσες πάνω, λογαριασμοι κλήσεων, όνομα παρόχου και εκεί έχει επιλογή να ενεργοποιηθεί το wifi calling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snot Δημ. September 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2022 11 ώρες πριν, CaptainChris said: Υπάρχει και το volte. Στην εφαρμογή του τηλεφώνου πας στις 3 τελιτσες πάνω, λογαριασμοι κλήσεων, όνομα παρόχου και εκεί έχει επιλογή να ενεργοποιηθεί το wifi calling. Νομίζω volte και wifi calling είναι διαφορετικά πράγματα. Πάντως το μενού για volte και roaming υπάρχει απλά δεν υπάρχει access σε αυτό. Αυτό το app σου δίνει όμως https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobile.data.mobiledataswitch&hl=en&gl=US Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. September 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2022 (edited) Το VoLTE, και αν θα εμφανίζεται, είναι εν μέρει και θέμα εταιρείας κινητής. Στο 10L, όταν το χρησιμοποιούσα εγώ με Vodafone δε μου εμφάνιζε το σήμα VoLTE ούτε υπήρχε πουθενά στις ρυθμίσεις αλλά όταν πραγματοποιούσα μια κλήση μου έβγαζε ένα σήμα "HD". Το ψιλιαζομαι και τηλεφωνώ στη Vodafone η οποία μου επιβεβαίωσε ότι ενεργοποιείται αυτόματα. Τώρα που τη συσκευή αυτή τη χρησιμοποιεί η γυναίκα μου με cosmote της εμφανίζει κανονικά το σήμα VoLTE πάνω δεξιά και υπάρχει και επιλογή στις ρυθμίσεις... Edited September 23, 2022 by atillas24 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2022 Στην vodafone πράγματι δεν εμφανίζεται η ένδειξη στην μπάρα κατάστασης δίπλα από το σήμα. Ωστόσο στις ρυθμίσεις δικτύου πρέπει να υπάρχει κανονικά ο διακόπτης για ενεργοποίηση του VoLTE. Όπως και να έχει, ο τρόπος για να το διαπιστώσεις αν λειτουργεί είναι ένας. Πρέπει κατά την κλήση ενώ έχεις ανοιχτά δεδομένα (και να μην είσαι συνδεδεμένος σε wifi) η ένδειξη των δεδομένων να παραμένει σε 4G. Αν το ρίξει σε 3G/H/G, τότε σίγουρα δεν λειτουργεί το VοLTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. September 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2022 6 minutes ago, Mark_K said: Στην vodafone πράγματι δεν εμφανίζεται η ένδειξη στην μπάρα κατάστασης δίπλα από το σήμα. Ωστόσο στις ρυθμίσεις δικτύου πρέπει να υπάρχει κανονικά ο διακόπτης για ενεργοποίηση του VoLTE. Όπως και να έχει, ο τρόπος για να το διαπιστώσεις αν λειτουργεί είναι ένας. Πρέπει κατά την κλήση ενώ έχεις ανοιχτά δεδομένα (και να μην είσαι συνδεδεμένος σε wifi) η ένδειξη των δεδομένων να παραμένει σε 4G. Αν το ρίξει σε 3G/H/G, τότε σίγουρα δεν λειτουργεί το VοLTE. Διακόπτης ενεργοποίησης VoLTE δεν υπάρχει όταν η SIM είναι της Vodafone. Παρόλα αυτά αυτό που γράφεις με τη κλήση ισχύει... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2022 (edited) Κανονικά πρέπει να υπάρχει διακόπτης. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως αυτόματη ενεργοποίηση για αυτό δεν βλέπεις τίποτα. Το μόνο που κρύβει σκόπιμα η Vodafone είναι η ένδειξη και καλά για να μην μπερδεύεται ο χρήστης με τα πολλά εικονίδια. Αν δεν βγάζει διακόπτη είναι θέμα του λογισμικού της συσκευής(bug υποθέτω). edit: το μόνο σχετικό κάπως με αυτό που εξαφανίζεται όταν έχεις sim vodafone, είναι η δυνατότητα επιλογής προτίμησης για το vowifi. Κανονικά, όπως γίνεται με την cosmote π.χ., σε μενού που υπάρχει μέσα στον dialer συνήθως και όχι στις ρυθμίσεις δικτύων, έχει επιλογή για ενεργοποίηση ή όχι του vowifi, και αν μπεις μέσα εκεί σου έχει τη δυνατότητα να επιλέξεις προτίμηση σε δίκτυα κινητής ή wifi. Και αυτό σίγουρα το κόβει. Edited September 25, 2022 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts