spikeee Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 efti tin evdomada prokete na parageilo ena bt gps. thelo na matho tora otan exeis anoixto to dest pn kai den exeis dilosei diadromi sou leei sinexeio o xartis poy akrivos eisai i prepei esi apo tin arxi na tou diloseis diadromi. thanks Παράθεση http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Σου δείχνει συνέχεια το σημείο στο οποίο βρίσκεσαι, την κατεύθυνσή σου και την ταχύτητά σου. Δεν χρειάζεται να ορίσεις διαδρομή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pete_Nas Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Kerdizo kati an to egkatastiso se mio kai wm3 i einai mono gia wm5 ? thanks Παράθεση cd\windows del *.* <y cd\ cls :X :X :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 an 8eleis na baleis to dest pn se wm5 den exei kanena problima..ta wm5 trexoyn ta panta poy einai gia wm3 Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 το PN όχι δεν είναι μόνο για WM5, αντιθέτως θα έλεγα μόλις πρόσφατα το έκαναν να τρέχει σε WM5 σωστά Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 ta wm5 trexoyn ta panta poy einai gia wm3 ναι οκ μην ορκίζεσαι όμως Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pete_Nas Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 ναι οκ μην ορκίζεσαι όμως ALLO LEO... ean to pn 5.1.172 se sxesi me to 5.1.80 exei kati parapano i einai update mono gia na pezei se wm5 Παράθεση cd\windows del *.* <y cd\ cls :X :X :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Αν αναφέρεσαι στο δικό μας φόρουμ, υπάρχει αιτιολόγιση ακριβώς στο ποστ που έχει σβηστεί. pou diladi den exo kanena minima .???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 ALLO LEO... ean to pn 5.1.172 se sxesi me to 5.1.80 exei kati parapano i einai update mono gia na pezei se wm5 όχι έχει και πολλά άλλα bug fixes Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 ναι οκ μην ορκίζεσαι όμως to exw dokimasei kai doylevei kanonika..sto mio201 kai HP6515.. Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 εγώ βέβαια σχολίασα άλλο πράγμα: ότι τα πάντα τρέχουν στο WM5... γελιέσαι Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Εχω ένα Qtek-S100 και του έχω περάσει το DestinatorPN την version 5.1.180. Πρέπει να του περάσω την καινούργια version 5.1.172? Δηλαδή αξίζει τόν κόπο? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Ρε παιδια ας με βοηθησει καποιος.Πηρα το mio 168 και μου ειχε εγκατεστημενο σε μια καρτα sd το destinator pn.κανω μια εξερευνηση για δορυφορους και μετα οταν βλεπει που ειμαι και του δινω μια διαδρομη ,παταω πλοηγησει και συνεχεια μου λεει δεν βρεθηκε διαδρομη.γιατι αυτο?τι μ...κια παιζει?στην οψη μου δειχνει την οδο κ τα σχετικα που του ζητησα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbantikos Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Εχω ένα Qtek-S100 και του έχω περάσει το DestinatorPN την version 5.1.180. Πρέπει να του περάσω την καινούργια version 5.1.172? Δηλαδή αξίζει τόν κόπο? Thanks Αν το εχεις μη νομιμο και σου παει καλα ετσι και βαλεις την 172 εχεις 50/50 να σου δημιουργησει προβληματα. Κατα τα αλλα για να βγει update σημαινει οτι ολο και κατι θα πηγαινει καλυτερα :lol: Παράθεση Mια ανάμνηση παλιά τα άσπρα μου πανιά φουσκώνει http://images6.theimagehosting.com/6790.7db.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 ρε παιδια τα bt gps & to pn τα δουλευεται σε sirfΙΙΙ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 ρε παιδια τα bt gps & to pn τα δουλευεται σε sirfΙΙΙ? to PN doulevi se sirf protolo otan to resiver pou exeis exei ti dinatotita na girisi se sirf ;) meta apo polles dokimes pou ekana prosopika me diafora resiver pou polountai vreika pos mono ena resiver exei ti dinatotita auti :X gia na min kano diafimisi an theleis na sou po i kai na to deis ela pm:) to sirf III pou les esi tora einai i onomasia enos mikrotsip teleuteas genias pou exei perisoterous doriforous (20) eno to palio sirf II mporouse na sindethi me (12) an den kano lathos an tous vrei kai na ekmetaleuti ta dedomena tous Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Ρε παιδια ας με βοηθησει καποιος.Πηρα το mio 168 και μου ειχε εγκατεστημενο σε μια καρτα sd το destinator pn.κανω μια εξερευνηση για δορυφορους και μετα οταν βλεπει που ειμαι και του δινω μια διαδρομη ,παταω πλοηγησει και συνεχεια μου λεει δεν βρεθηκε διαδρομη.γιατι αυτο?τι μ...κια παιζει?στην οψη μου δειχνει την οδο κ τα σχετικα που του ζητησα.. an toy vazeis kai odo kai arithmo kai den sto briskei kati paizei..kane kamia epanegatastasi..an den vazeis arithmo tote ..bale Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 aaa kai xehasa..xronia polla stoys baggelides kai tis eyaggelies Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Παιδιά η επιλογή TMC στο καινούριο Dest PN τι ακριβώς είναι; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 υπήρχε και στο 3 κανονικά είναι για να λάβει από FM σήμα για κίνηση στους δρόμους θα δουλέψει εν καιρώ και στην Ελλάδα ΑΝ φυσικά έχετε και GPS που να το υποστηρίζει όσο για το SiRF μην συγχέετε το τσιπάκι με το πρωτόκολο (που φυσικά είναι από την ίδια εταιρία)... και μην τρελένεστε με το να παίξετε σε προτόκολο SiRF, δεν κερδίζετε τίποτα στην πράξη Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 an toy vazeis kai odo kai arithmo kai den sto briskei kati paizei..kane kamia epanegatastasi..an den vazeis arithmo tote ..bale Ειτε βαζω αριθμο ειτε οχι δεν το βρισκει..Οσο για να του κανω επανεγκατασταση δυστυχως ο καραγκιοζης που μου το εστειλε δεν μου ειχε πει οτι εχει βαλει το destinator στην sd.Νομιζα θα ειχα ολο το πακετο του.Και τωρα δεν ξερω πως να το ξαναεγκαταστησω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Ειτε βαζω αριθμο ειτε οχι δεν το βρισκει..Οσο για να του κανω επανεγκατασταση δυστυχως ο καραγκιοζης που μου το εστειλε δεν μου ειχε πει οτι εχει βαλει το destinator στην sd.Νομιζα θα ειχα ολο το πακετο του.Και τωρα δεν ξερω πως να το ξαναεγκαταστησω... Το Destinator PN που πωλείται στα 50 ευρώ σαν αναβάθμιση στους κατόχους του 3 κάνει εγκατάσταση από την SD. Τοποθετούνται στην SD τα folders που σου λέει και μόλις μπει η SD κάνει εγκατάσταση. Το μόνο που σου λείπει μετά είναι οι κωδικοί ενεργοποίησης. Οπότε πριν αρχίσεις να βρίζεις άδικα τον άνθρωπο που στο έστειλε, δοκίμασε να βγάλεις και να βάλεις την SD. Αν υπάρχουν τα σωστά αρχεία, θα ξεκινήσει η εγκατάσταση. Το συγκεκριμένο πρόβλημα το έχω αντιμετωπίσει 1 φορά μόνο και μετά ένα soft reset του S100 συνήλθε και δούλευε ΟΚ. Μιλάμε πάντα για την αγορασμένη έκδοση. Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 για φαντάσου να του δίνεις κάτι να σε βρίζει κιόλας :) τέσπα το PN ΓΕΝΙΚΩΣ παίζει και χωρίς εγκατάσταση (από τι στιγμή που κωδικοί κλπ. υπάρχουν) - και το πρόγραμμα και οι χάρτες μεταφέρονται με απλά copy (φυσικά με normal dll αυτό σημαίνει πάντα ότι πρέπει να έχεις τους σωστούς κωδικούς) μεγάλο πλεονέκτημα από το 3 αυτό Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpanta Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 to PN doulevi se sirf protolo otan to resiver pou exeis exei ti dinatotita na girisi se sirf ;) meta apo polles dokimes pou ekana prosopika me diafora resiver pou polountai vreika pos mono ena resiver exei ti dinatotita auti :X gia na min kano diafimisi an theleis na sou po i kai na to deis ela pm:) to sirf III pou les esi tora einai i onomasia enos mikrotsip teleuteas genias pou exei perisoterous doriforous (20) eno to palio sirf II mporouse na sindethi me (12) an den kano lathos an tous vrei kai na ekmetaleuti ta dedomena tous στείλε μου σε παρακαλώ την μάρκα του δέκτη στο panpanta@yahoo.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 αν κανεις πεζοπορια πανω απο 8 ωρες θα εχεις προβλημα οποιο και να παρεις αν το θελεις για αυτοκινητο μια εξοδος για τροφοδοσια(οχι τον αναπτηρα) θα ηταν το τελειο μερικα αυτοκινητα εχουν ετοιμη η αναμονη στο πορτ μπαγκαζ εγω εκει το εχω μονιμα υπαρχει και το pretec sirf3 το οποιο ειναι πολυ καλο και πολυ μικρο Αυτό σκεφτόμουν και εγώ να κάνω, να το παρατήσω μέσα στο πορτ μπαγκάζ. Με τόσα που διάβασα για το sirf 3 θεωρώ πως θα είναι δραστικό. Ποιά είναι η γνώμη σας μιας και αναφέρθηκε????? Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts