Jump to content

Destinator PN

angel1979
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

efti tin evdomada prokete na parageilo ena bt gps.

thelo na matho tora otan exeis anoixto to dest pn kai den exeis dilosei diadromi sou leei sinexeio o xartis poy akrivos eisai i prepei esi apo tin arxi na tou diloseis diadromi.

thanks

http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg

Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας)

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σου δείχνει συνέχεια το σημείο στο οποίο βρίσκεσαι, την κατεύθυνσή σου και την ταχύτητά σου. Δεν χρειάζεται να ορίσεις διαδρομή.

Εχω ένα Qtek-S100 και του έχω περάσει το DestinatorPN την version 5.1.180.

Πρέπει να του περάσω την καινούργια version 5.1.172? Δηλαδή αξίζει τόν κόπο?

Thanks

Ρε παιδια ας με βοηθησει καποιος.Πηρα το mio 168 και μου ειχε εγκατεστημενο σε μια καρτα sd το destinator pn.κανω μια εξερευνηση για δορυφορους και μετα οταν βλεπει που ειμαι και του δινω μια διαδρομη ,παταω πλοηγησει και συνεχεια μου λεει δεν βρεθηκε διαδρομη.γιατι αυτο?τι μ...κια παιζει?στην οψη μου δειχνει την οδο κ τα σχετικα που του ζητησα..

Εχω ένα Qtek-S100 και του έχω περάσει το DestinatorPN την version 5.1.180.

Πρέπει να του περάσω την καινούργια version 5.1.172? Δηλαδή αξίζει τόν κόπο?

Thanks

Αν το εχεις μη νομιμο και σου παει καλα ετσι και βαλεις την 172 εχεις 50/50 να σου δημιουργησει προβληματα. Κατα τα αλλα για να βγει update σημαινει οτι ολο και κατι θα πηγαινει καλυτερα :lol:

Mια ανάμνηση παλιά τα άσπρα μου πανιά φουσκώνει

http://images6.theimagehosting.com/6790.7db.jpg

ρε παιδια τα bt gps & to pn τα δουλευεται σε sirfΙΙΙ?

to PN doulevi se sirf protolo otan to resiver pou exeis exei ti dinatotita na girisi se sirf ;) meta apo polles dokimes pou ekana prosopika me diafora resiver pou polountai vreika pos mono ena resiver exei ti dinatotita auti :X gia na min kano diafimisi an theleis na sou po i kai na to deis ela pm:) to sirf III pou les esi tora einai i onomasia enos mikrotsip teleuteas genias pou exei perisoterous doriforous (20) eno to palio sirf II mporouse na sindethi me (12) an den kano lathos an tous vrei kai na ekmetaleuti ta dedomena tous

Ρε παιδια ας με βοηθησει καποιος.Πηρα το mio 168 και μου ειχε εγκατεστημενο σε μια καρτα sd το destinator pn.κανω μια εξερευνηση για δορυφορους και μετα οταν βλεπει που ειμαι και του δινω μια διαδρομη ,παταω πλοηγησει και συνεχεια μου λεει δεν βρεθηκε διαδρομη.γιατι αυτο?τι μ...κια παιζει?στην οψη μου δειχνει την οδο κ τα σχετικα που του ζητησα..

an toy vazeis kai odo kai arithmo kai den sto briskei kati paizei..kane kamia epanegatastasi..an den vazeis arithmo tote ..bale

angeldust

υπήρχε και στο 3 κανονικά

είναι για να λάβει από FM σήμα για κίνηση στους δρόμους

θα δουλέψει εν καιρώ και στην Ελλάδα ΑΝ φυσικά έχετε και GPS που να το υποστηρίζει

όσο για το SiRF μην συγχέετε το τσιπάκι με το πρωτόκολο (που φυσικά είναι από την ίδια εταιρία)... και μην τρελένεστε με το να παίξετε σε προτόκολο SiRF, δεν κερδίζετε τίποτα στην πράξη

---

NLS

ilogic.gr

an toy vazeis kai odo kai arithmo kai den sto briskei kati paizei..kane kamia epanegatastasi..an den vazeis arithmo tote ..bale

Ειτε βαζω αριθμο ειτε οχι δεν το βρισκει..Οσο για να του κανω επανεγκατασταση δυστυχως ο καραγκιοζης που μου το εστειλε δεν μου ειχε πει οτι εχει βαλει το destinator στην sd.Νομιζα θα ειχα ολο το πακετο του.Και τωρα δεν ξερω πως να το ξαναεγκαταστησω...

Ειτε βαζω αριθμο ειτε οχι δεν το βρισκει..Οσο για να του κανω επανεγκατασταση δυστυχως ο καραγκιοζης που μου το εστειλε δεν μου ειχε πει οτι εχει βαλει το destinator στην sd.Νομιζα θα ειχα ολο το πακετο του.Και τωρα δεν ξερω πως να το ξαναεγκαταστησω...

Το Destinator PN που πωλείται στα 50 ευρώ σαν αναβάθμιση στους κατόχους του 3 κάνει εγκατάσταση από την SD. Τοποθετούνται στην SD τα folders που σου λέει και μόλις μπει η SD κάνει εγκατάσταση. Το μόνο που σου λείπει μετά είναι οι κωδικοί ενεργοποίησης. Οπότε πριν αρχίσεις να βρίζεις άδικα τον άνθρωπο που στο έστειλε, δοκίμασε να βγάλεις και να βάλεις την SD. Αν υπάρχουν τα σωστά αρχεία, θα ξεκινήσει η εγκατάσταση.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα το έχω αντιμετωπίσει 1 φορά μόνο και μετά ένα soft reset του S100 συνήλθε και δούλευε ΟΚ. Μιλάμε πάντα για την αγορασμένη έκδοση.

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

για φαντάσου να του δίνεις κάτι να σε βρίζει κιόλας :)

τέσπα το PN ΓΕΝΙΚΩΣ παίζει και χωρίς εγκατάσταση (από τι στιγμή που κωδικοί κλπ. υπάρχουν) - και το πρόγραμμα και οι χάρτες μεταφέρονται με απλά copy (φυσικά με normal dll αυτό σημαίνει πάντα ότι πρέπει να έχεις τους σωστούς κωδικούς)

μεγάλο πλεονέκτημα από το 3 αυτό

---

NLS

ilogic.gr

to PN doulevi se sirf protolo otan to resiver pou exeis exei ti dinatotita na girisi se sirf ;) meta apo polles dokimes pou ekana prosopika me diafora resiver pou polountai vreika pos mono ena resiver exei ti dinatotita auti :X gia na min kano diafimisi an theleis na sou po i kai na to deis ela pm:) to sirf III pou les esi tora einai i onomasia enos mikrotsip teleuteas genias pou exei perisoterous doriforous (20) eno to palio sirf II mporouse na sindethi me (12) an den kano lathos an tous vrei kai na ekmetaleuti ta dedomena tous

στείλε μου σε παρακαλώ την μάρκα του δέκτη στο panpanta@yahoo.gr

αν κανεις πεζοπορια πανω απο 8 ωρες θα εχεις προβλημα οποιο και να παρεις

αν το θελεις για αυτοκινητο μια εξοδος για τροφοδοσια(οχι τον αναπτηρα) θα ηταν το τελειο

μερικα αυτοκινητα εχουν ετοιμη η αναμονη στο πορτ μπαγκαζ

εγω εκει το εχω μονιμα

υπαρχει και το pretec sirf3 το οποιο ειναι πολυ καλο και πολυ μικρο

Αυτό σκεφτόμουν και εγώ να κάνω, να το παρατήσω μέσα στο πορτ μπαγκάζ. Με τόσα που διάβασα για το sirf 3 θεωρώ πως θα είναι δραστικό. Ποιά είναι η γνώμη σας μιας και αναφέρθηκε?????

Someone, Somewhere in Summer Time