Jump to content

Destinator PN

angel1979
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, ξέχασα να αναφέρω ότι δοκίμασε και μέσω pc, με το sirfdemo αλλά πάλι κολλάει...

Έχω στείλει μειλς στη Sirf και στη Fortuna...

Exo tin entiposi pos telika to fortuna slim doulevi mono me to NMEA protokolo,

kai den ipostirizi sirf parolo pou to tsipako tou einai sirf star III

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απορία προς τους χρήστες του PN τελευταίας έκδοσης.

Οι φωνητικές εντολές δουλεύουν ok;

Μια χαρά, γιατί ρωτάς; :confused:

Exo tin entiposi pos telika to fortuna slim doulevi mono me to NMEA protokolo,

kai den ipostirizi sirf parolo pou to tsipako tou einai sirf star III

Ναι, με το παρόν firmware αυτό είναι αλήθεια. Αν όμως οι εταιρίες δεν προτείνουν λύση, είναι για δέσιμο!

Το πουλάνε γράφοντας με κεφαλαία γράμματα SIRF III κτλ, και μετά δεν το υποστηρίζουνε...

Δε βρίζω, μήπως και μου βρουν λύση. Αν έχω κάποιο νέο πάντως θα σας ενημερώσω...

Μια χαρά, γιατί ρωτάς; :confused:

Γιατί εμένα δε μου δουλεύουν καθόλου καλά.

Συγκεκριμένα, αν τις ακολουθήσω στην καλύτερη περίπτωση να τρακάρω, στην χειρότερη να κάνω μπάνιο μαζί με το αυτοκίνητο στο θερμαϊκό!:p

Καμιά φορά δουλεύουν καλά, δεν ξέρω θα κάνω μερικές ακόμη δοκιμές. Σήμερα έτρεξα πρώτη φορά την τελευταία έκδοση, αν και με την προηγούμενη ο,τι να'ναι μου έλεγε.

Θα δούμε...

Γιατί εμένα δε μου δουλεύουν καθόλου καλά.

Συγκεκριμένα, αν τις ακολουθήσω στην καλύτερη περίπτωση να τρακάρω, στην χειρότερη να κάνω μπάνιο μαζί με το αυτοκίνητο στο θερμαϊκό!:p

Καμιά φορά δουλεύουν καλά, δεν ξέρω θα κάνω μερικές ακόμη δοκιμές. Σήμερα έτρεξα πρώτη φορά την τελευταία έκδοση, αν και με την προηγούμενη ο,τι να'ναι μου έλεγε.

Θα δούμε...

Η πλοήγησή του ίσως να είναι "κάπως"... οι φωνητικές οδηγίες πάντως λειτουργούν σωστά και είναι βασισμένες στην πλοήγηση...

Εννοώ ότι την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα για να πάω από Νταλίπη μέχρι Φλέμινγκ (μία διαδρομή απλή που την έκανα πολλές φορές με το D3), με οδήγησε από κάτι περίεργα στενά που με έβγαλαν στη Δελφών και μου πρότεινε να στρίψω αριστερά ενώ είχε διπλή γραμμή!... :dizzy: :fool: :w00t:

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά για να βγάλω συμπέρασμα ακόμη αλλά έχω αρχίσει να βάζω οδούς προς αποφυγή για να μη με στέλνει από παράλογες διαδρομές και περιμένω με αγωνία την εφαρμογή αναφοράς λαθών για το PN!... Πάντως οι φωνητικές οδηγίες βασίζονται στη δρομολόγηση που κάνει, ανταποκρίνονται σε αυτά που θέλει να σου προτείνει και δίνονται την κατάλληλη στιγμή. Εσύ εννοείς ότι σου προτείνει κουφές διαδρομές ή ότι οι οδηγίες δεν ανταποκρίνονται στη διαδρομή;

Η πλοήγησή του ίσως να είναι "κάπως"... οι φωνητικές οδηγίες πάντως λειτουργούν σωστά και είναι βασισμένες στην πλοήγηση...

Εννοώ ότι την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα για να πάω από Νταλίπη μέχρι Φλέμινγκ (μία διαδρομή απλή που την έκανα πολλές φορές με το D3), με οδήγησε από κάτι περίεργα στενά που με έβγαλαν στη Δελφών και μου πρότειναν να στρίψω αριστερά ενώ είχε διπλή γραμμή!... :dizzy: :fool: :w00t:

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά για να βγάλω συμπέρασμα ακόμη αλλά έχω αρχίσει να βάζω οδούς προς αποφυγή για να μη με στέλνει από παράλογες διαδρομές και περιμένω με αγωνία την εφαρμογή αναφοράς λαθών για το PN!... Πάντως οι φωνητικές οδηγίες βασίζονται στη δρομολόγηση που κάνει, ανταποκρίνονται σε αυτά που θέλει να σου προτείνει και δίνονται την κατάλληλη στιγμή. Εσύ εννοείς ότι σου προτείνει κουφές διαδρομές ή ότι οι οδηγίες δεν ανταποκρίνονται στη διαδρομή;

Όχι, εγώ δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Το έχω ρυθμίσει στην ταχύτερη διαδρομή, όχι στην συντομότερη, ίσως αυτό να δημιούργησε τα προβλήματά σου.

Anyway, το dest χαράζει μια πολύ καλή διαδρομή και τη βλέπω στην οθόνη.

Σε άσχετες φάσεις μου λέει "Στρίψτε αριστερά", για παράδειγμα, χωρίς λόγο και παράλληλα βγάζει και το σύμβολο να στρίψεις, πάνω στην οθόνη. Ωστόσο στη διαδρομή που έχει χαράξει δεν υπάρχει στροφή αριστερά.

Γενικά αυτό είναι το περίεργο.

Μιλάει εκεί που δεν χρειάζεται (γυναίκες :lol:) και αρκετές φορές μπερδεύεται και λέει άσχετα.

γεια σας.

ριξτε μια ματια στην κυψελη αθηνας και βαλτε τις οδους.

εμενα μου λεει "δεδομενα οδων δεν βρεθηκαν"

ενω τις βλεπω κανονικα στην οψη.

επισης στην διευθυνση παντα,βαζοντας χαρακτηρες δεν μου βγαζει την αγια παρασκευη.ειτε με :αγ.παρ η αγια παρ.

δειτε το και πειτε μου.

ευχαριστω.

:)

Όχι, εγώ δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Το έχω ρυθμίσει στην ταχύτερη διαδρομή, όχι στην συντομότερη, ίσως αυτό να δημιούργησε τα προβλήματά σου.

...

Μιλάει εκεί που δεν χρειάζεται (γυναίκες :lol:) και αρκετές φορές μπερδεύεται και λέει άσχετα.

Την ταχύτερη διαδρομή έχω ρυθμίσει να βγάζει!... :confused: (ίσως για λόγους ταχύτητας προσπαθεί να αποφύγει την Βασ. Όλγας πάσει θυσία (σωστή κίνηση) και με πάει από τα στενά που λέω...) Θα το δω και σε άλλες διαδρομές γιατί είναι νωρίς για να βγάλω συμπέρασματα.

Πάντως εγώ έχω ανδρική έκδοση του ΡΝ (μιλάει μόνο όταν χρειάζεται και δεν βγαίνει εκτός θέματος), μήπως εσένα σου έδωσαν γυναικεία;; :D :lol: :p

γεια σας.

ριξτε μια ματια στην κυψελη αττικης και βαλτε τις οδους.

εμενα μου λεει "δεδομενα οδων δεν βρεθηκαν"

ενω τις βλεπω κανονικα στην οψη.

επισης στην διευθυνση παντα,βαζοντας χαρακτηρες δεν μου βγαζει την αγια παρασκευη.ειτε με :αγ.παρ η αγια παρ.

δειτε το και πειτε μου.

ευχαριστω.

:)

Απλα τον Δημο Αθηναιων τον εχει ολον μαζι!Π.χ ολες τις οδους της Κυψελης η τον Σεπολιων τα εχει αν γραψεις Αθηνα στην Πολη!!!!

Soul_giannis!!!

Πάντως εγώ έχω ανδρική έκδοση του ΡΝ (μιλάει μόνο όταν χρειάζεται και δεν βγαίνει εκτός θέματος), μήπως εσένα σου έδωσαν γυναικεία;; :D :lol: :p

Να υποθέσω όμως πως αντί να σου πεί "Στρίψτε αριστερά" σου λέει "Στρίψε αριστερά ρε!":lol:

Πάντως, πλάκα πλάκα, θα ήταν ωραίο να δούμε μερικές διαφορετικές φωνές. Ίσως μια μάγκικη προσέγγιση (Στρίψε αριστερά ρε αλάνι), μια βλάχικη (Στρίψ' αριστιρά βρε ρεμπεσκέ!), μια προσσέγγιση ταξιτζή (Στρίψε αριστερά. Ο δρόμος είναι όλος δικός σου.), ή και μια προσσέγιση μαμάς/πεθεράς (Στρίψε αριστερά. Άναψε φλάς! Πρόσεξε τον πεζό!) :lol::lol:

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Να υποθέσω όμως πως αντί να σου πεί "Στρίψτε αριστερά" σου λέει "Στρίψε αριστερά ρε!":lol:

Πάντως, πλάκα πλάκα, θα ήταν ωραίο να δούμε μερικές διαφορετικές φωνές. Ίσως μια μάγκικη προσέγγιση (Στρίψε αριστερά ρε αλάνι), μια βλάχικη (Στρίψ' αριστιρά βρε ρεμπεσκέ!), μια προσσέγγιση ταξιτζή (Στρίψε αριστερά. Ο δρόμος είναι όλος δικός σου.), ή και μια προσσέγιση μαμάς/πεθεράς (Στρίψε αριστερά. Άναψε φλάς! Πρόσεξε τον πεζό!) :lol::lol:

Θέλεις να σου παίρνει και μια π***;;;:grin::lol:

Πλάκα πλάκα για το TomTom υπάρχουν διάφορες φωνές, αντρικές-γυναικείες.

Τώρα αν εμείς θέλουμε νέες φωνητικές οδηγίες, μπορούμε να αλλάξουμε τα αρχεία με δικά μας, αλλά ποιός κάθεται να τα φτιάξει;:D

Όλα γίνονται αρκεί να υπάρχει όρεξη και φαντασία. Τώρα, αν κάποιος έχει κάποιον γνωστό ταξιτζή/βλάχο/πεθερά θα είναι ακόμα πιο εύκολο και αυθεντικό. :happy:
http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Απλα τον Δημο Αθηναιων τον εχει ολον μαζι!Π.χ ολες τις οδους της Κυψελης η τον Σεπολιων τα εχει αν γραψεις Αθηνα στην Πολη!!!!

thanks!!!!

παραμενει η απορια

δειτε το και πειτε μου.

ευχαριστω και παλι!

Ηθελα να μάθω άν το DestinatorPN τρέχει αξιοπρεπός στο Qtek-S100?Και έαν υπάρχουν χάρτες για τίς χώρες Γαλλία,Ιταλία,Τουρκία?

Thanks

Paul

tin paraskevi katevasa to pn meso mail.

exo to 9100.

opos itan to evala sti karta.

evala kai toys xartes kai to ksekinisa apo ekei.

fortoni kanonika alla..................................................

sto kentriko menu mou dixni elipes.

i foto dixni 8oli alla opos vlepete den dixni eikonidia gia periigisi sto menu alla mono 3.

ti ginete ???kati exo kani la8os.

alla ti?

exo to 9100.

i foto dixni 8oli alla opos vlepete den dixni eikonidia gia periigisi sto menu alla mono 3.

alla ti?

Kai ego file mou to idio ekana sto 9100 kai paizei apsoga ! Prosoxi, den ekana hard reset opos zitaei i NGI, esvisa to palio (Destinator 3), erixa to neo stin karta kai to etrexa apo kei ! To GPS sou to eides ? To periergo pou eida itan oti eno to doulepsa 1-2 meres, xafnika prospathise mono tou na trexei ta arxeia egatastasis xana (afta pou trexoyn me to autorun) ! Telos panton ekana cancel, kai oute gata oute zimia. den xero mipos patisa katalathos tipota. Arage xerei kaneis, to arxeio pou vrisketai mesa ston fakello 2577, to Autorun, mipos prepei na to svisoume afou doulevei roloi to mixanaki ? THANX!

Konstantinos Metaxas - 6972727220

exo to 9100.

alla ti?

Φοβάμαι οτι τα αρχεία που έχεις εγκαταστήσει είναι αυτά που είχα βγάλει για VGA (από το δικό μου ppc) και γι'αυτό φαίνονται έτσι.

Πέρασε ξανά το pn από πάνω.

Φοβάμαι οτι τα αρχεία που έχεις εγκαταστήσει είναι αυτά που είχα βγάλει για VGA (από το δικό μου ppc) και γι'αυτό φαίνονται έτσι.

Πέρασε ξανά το pn από πάνω.

voi8ise se parakalo ti enois?

ego vrika ta arxeia sou kai ekana antigrafi stin karta mou

1)to dstr_pn_johner

meta

2)ekana copy mesa ston proto fakelo to apps

kai

3)evala ton xarti.

4)etreksa apo to apps to destinator exe.

ti la8os ekana?

pos prepi na einai i domi ton arxeion mesa stin storage?.

kai parepiptontos eisai tromeros.

se efxaristo ek ton proteron.

to pn to diko sou to proto (dstr_pn_johner.rar)

an den kano la8os den exei eikonidio treksimatos.

voi8ise se parakalo ti enois?

Άσε ο,τι έχεις στην κάρτα σου.

Τρέξε το main.cab και greek.cab από το rar με το nick μου (δεν το έβαλα εγώ:p)!

Αυτά τα αρχεία που θα εγκατασταθούν στη μνήμη της συσκευής κάνε copy και paste & replace τα αρχεία στην SD.

Άσε ο,τι έχεις στην κάρτα σου.

Τρέξε το main.cab και greek.cab από το rar με το nick μου (δεν το έβαλα εγώ:p)!

Αυτά τα αρχεία που θα εγκατασταθούν στη μνήμη της συσκευής κάνε copy και paste & replace τα αρχεία στην SD.

:worry:

sorry den katalaveno.

diladi...

8a prepi prota na eggatasta8i stin mnimi tou kinitoy>?

Να κανω και μια αλλη ερωτηση ειμαι αναμεσα στην αγορα του royaltek και του holux ποιο απο τα 2 προτεινετε για το s100?

Τελος αυτα τα προβληματα με τα γραφικα ισχυουν και για το s100 η πεζει κανονικα ?

Ηθελα να μάθω άν το DestinatorPN τρέχει αξιοπρεπός στο Qtek-S100?Και έαν υπάρχουν χάρτες για τίς χώρες Γαλλία,Ιταλία,Τουρκία?

Thanks

Paul

Να κανω και μια αλλη ερωτηση ειμαι αναμεσα στην αγορα του royaltek και του holux ποιο απο τα 2 προτεινετε για το s100?

Τελος αυτα τα προβληματα με τα γραφικα ισχυουν και για το s100 η πεζει κανονικα ?

Το Destinator PN τρέχει άψογα και ταχύτατα στο S100! Το έχω δοκιμάσει και στη μνήμη του κινητού και στην κάρτα μνήμης και δεν έχει κανένα πρόβλημα συμβατότητας ή ταχύτητας. Αγοράστε το άφοβα. :)

Ποιο απο τα 2 gps προτεινετε το royaltek η το holux?

Εχουν το ιδιο κοστος στο ebay φανταζομε οτι ειναι το ιδιο καλα αλλα θα ηθελα και την γνωμη σας.

Τελος το royaltek μηπως καταργητε ?γιατι στο holux βλεπω απειρες δημοπρασιες ενω στο royaltek μονο 2:!:

Ευχαριστω.