angel1979 Δημ. December 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Ποια ειναι η διαδικασια και σε ποιο σημειο "πειραζουμε" το destinator.ini ???? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 To PN απο το μαγαζάκι παιζει παιδιά ή έχει προβλήματα...? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Tότε είσαι λάθος! Δεν είναι της Navteq. Iδού: http://img283.imageshack.us/img283/9085/dsc00128medium8xp.th.jpg O xarths posa MB einai? Ti onomasia exei(Greece, GreeceG...)? O xarths ths NGI de dinetai me kanena paketo agorasmeno apo exwteriko apo oti exoun anaferei oi idioi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 O xarths posa MB einai? Ti onomasia exei(Greece, GreeceG...)? O xarths ths NGI de dinetai me kanena paketo agorasmeno apo exwteriko apo oti exoun anaferei oi idioi... Δεν είμαι απόλυτος αλλά από αυτά που μου λες συμπεραίνω μιας και δεν το γνωρίζω το αντικείμενο. Εχω το GreeceG και ως φάκελος είναι 17Mb ενώ ως πρόγραμμα 36Μb. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yanni Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 τελικά βγήκε το PN από την NGI? μου είχαν πει σε email ότι θα είναι διαθέσιμο από 15/12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 double post Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalogero Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 τελικά βγήκε το PN από την NGI? μου είχαν πει σε email ότι θα είναι διαθέσιμο από 15/12. Εννοούσαν 2006. Εχουμε ένα χρόνο ακόμα :D :D :D :D :O :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Δεν είμαι απόλυτος αλλά από αυτά που μου λες συμπεραίνω μιας και δεν το γνωρίζω το αντικείμενο. Εχω το GreeceG και ως φάκελος είναι 17Mb ενώ ως πρόγραμμα 36Μb. Ma ki egw se osa exei h anaferei h idia h NGI anaferomai( de mporw allwste na xerw thn politikh ths kai tis synergasies ths me tis alles etaireies). Apo ta legomena sou fainetai pantws oti exeis thn ekdosh ths NGI. Mia xara se vlepw:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Ma ki egw se osa exei h anaferei h idia h NGI anaferomai( de mporw allwste na xerw thn politikh ths kai tis synergasies ths me tis alles etaireies). Apo ta legomena sou fainetai pantws oti exeis thn ekdosh ths NGI. Mia xara se vlepw:) http://imagehost.biz/ims/pictes/209214.gifhttp://img115.exs.cx/img115/7404/yes2bb.gifhttp://img116.exs.cx/img116/1912/t7xhappy.gif Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Κι επειδή δεν μιλάω χωρίς αποδείξεις ιδού: http://img196.imageshack.us/img196/3374/dsc00129medium8dn.th.jpg Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjPsycho Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 παιδια δεν ξερω αν κολαει εδω η ερωτηση μου.αλλα μιας και συζηταται για gps κατι θα ξερεται δεν μπορει.για λαπτοπ τι υπαρχει?ξερει κανεις? και πσ και μακ εκδοση.προταση για ενα καλο bluetooth gps?ευχαριστω προκαταβολικα και συγγνομη αν ειναι σε λαθοσ μερος η ερωτηση μου αλλα θα εκτιμησω της απαντησης σας.thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 δεν ανεβαζεις καπου τον χαρτη να τον παρουμε και εμεις να δουμε τι λεει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 δεν ανεβαζεις καπου τον χαρτη να τον παρουμε και εμεις να δουμε τι λεει?? :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anallyzer Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 mporeite re paidia na moy peite pos ginete na antigrapso to destinator 3 apo thn main memory sthn karta mnimis etsi oste na mhn moy troei mnhmh kai na paizei eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 δεν ανεβαζεις καπου τον χαρτη να τον παρουμε και εμεις να δουμε τι λεει?? Xωρίς παρεξήγηση δεν είμαι πειρατής και όπως πλήρωσα για να το αποκτήσω έτσι να κάνεις κι εσύ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 mporeite re paidia na moy peite pos ginete na antigrapso to destinator 3 apo thn main memory sthn karta mnimis etsi oste na mhn moy troei mnhmh kai na paizei eyxaristo http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Xωρίς παρεξήγηση δεν είμαι πειρατής και όπως πλήρωσα για να το αποκτήσω έτσι να κάνεις κι εσύ. αφου υπαρχουν κοροιδα ακομα, χωρις παρεξηγηση βεβαια καλα κανουν και κανουν πιο πλουσιες τις εταιριες!!τελος παντων εγω εχω την εκδοση PN 5.1.80 στην οποια ο χαρτης ειναι ο ιδιος και μαλιστα μεσα εχει και για τις καμερες απο αττικη οδο και εθνικη!!παντα στα ελληνικα και οχι αγορασμενο αλλα κατεβασμενο απο internet!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 να σε ρωτησω κατι;κατα την γνωμη σου ειναι κοροιδα αυτοι που το αγορασαν γνησιο;η δεν ηξεραν οτι υπαρχει σπασμενο;:blink: ενημερωτικα ρωταω,μηπως κολλαει μετα απο κανενα 20 λεπτο πλοηγησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markar Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 αφου υπαρχουν κοροιδα ακομα, χωρις παρεξηγηση βεβαια καλα κανουν και κανουν πιο πλουσιες τις εταιριες!!τελος παντων εγω εχω την εκδοση PN 5.1.80 στην οποια ο χαρτης ειναι ο ιδιος και μαλιστα μεσα εχει και για τις καμερες απο αττικη οδο και εθνικη!!παντα στα ελληνικα και οχι αγορασμενο αλλα κατεβασμενο απο internet!!!! Ρε μεγάλε αυτό το λες για να σου πούμε μπράβο ανακάλυψες τον τροχό? Άμα το κάνομε όλοι αυτό θα σου έλεγα τη χάρτες θα έβλεπες.:mad: Παράθεση My mobiles so far: Ericsson T28, T320s, T68i, P800, P900, Siemens SL45, Nokia 7650, Qtek S100, Qtek 9100 My PDAs : HP 620LX, Handspring Visor Prism , iPAQ h3950 , iPAQ h5550, Qtek S100, Qtek 9100 Now using: Smartphone:ETEN X500 (WM™ 6.0) PDA:iPAQ h4700 (WM™ 6.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 αφου υπαρχουν κοροιδα ακομα, χωρις παρεξηγηση βεβαια καλα κανουν και κανουν πιο πλουσιες τις εταιριες!!τελος παντων εγω εχω την εκδοση PN 5.1.80 στην οποια ο χαρτης ειναι ο ιδιος και μαλιστα μεσα εχει και για τις καμερες απο αττικη οδο και εθνικη!!παντα στα ελληνικα και οχι αγορασμενο αλλα κατεβασμενο απο internet!!!! Τα έχουμε πει πολλές φορές, αλλά ας το ξαναπούμε για να μαθαίνουν οι νέοι!:p Η ngi κάνει πολύ τίμια δουλειά. Δεν είναι microsoft γιατί κάπως έτσι μου φάνηκε όταν είπες οτι θα τους κάνουμε πλούσιους. Η αγορά των χαρτών σημαίνει ανάπτυξη και καλύτερη χαρτογράφηση. Δηλαδή εσύ θα επωφεληθείς τελικά. Επιπλέον είσαι ελεύθερος είτε να αγοράσεις κάποιο προιον είτε να το "κλέψεις", αλλά είναι άδικο να κατηγορείς αυτούς που δεν ακολουθούν το δικό σου δρόμο. Εγώ έχω σπασμένο το pn, δεν το καμαρώνω, αλλά ούτε έχω σκοπό να το αγοράσω γιατί το πρόγραμμα είναι για κλάμματα είδικά για τους χρήστες vga συσκευών. ενημερωτικα ρωταω,μηπως κολλαει μετα απο κανενα 20 λεπτο πλοηγησης; Όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 σωστος ο Γιαννης για ακομα μια φορα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markar Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Και εγώ έχω σπασμένο το PN, δεν το καμαρώνω επίσης αλλά εγώ έχω σκοπό να το αγοράσω και επετρεψέ μου δεν είναι για κλάματα και το δουλεύω σε VGA συσκευή.:) Παράθεση My mobiles so far: Ericsson T28, T320s, T68i, P800, P900, Siemens SL45, Nokia 7650, Qtek S100, Qtek 9100 My PDAs : HP 620LX, Handspring Visor Prism , iPAQ h3950 , iPAQ h5550, Qtek S100, Qtek 9100 Now using: Smartphone:ETEN X500 (WM™ 6.0) PDA:iPAQ h4700 (WM™ 6.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 οκ παιδια εγω το πηρα γνησιο για τους λογους που ανεφερες φιλε μου,αλλωστε ας εχω και κατι μη σπασμενο στο s100 μου:p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 να σε ρωτησω κατι;κατα την γνωμη σου ειναι κοροιδα αυτοι που το αγορασαν γνησιο;η δεν ηξεραν οτι υπαρχει σπασμενο;:blink: ενημερωτικα ρωταω,μηπως κολλαει μετα απο κανενα 20 λεπτο πλοηγησης; δεν κολλαει ποτε και ουτε μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα,ενταξει αυτη ηταν προσωπικη μου γνωμη για το θεμα και ο καθενας μπορει να κρινει και δεν εχω κανενα προβλημα και στις παρατηρησεις και στις προτασεις,αλλα ας τα αφησουμε αυτα και να επικεντροθουμε στο θεμα destinator PN.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Και εγώ έχω σπασμένο το PN, δεν το καμαρώνω επίσης αλλά εγώ έχω σκοπό να το αγοράσω και επετρεψέ μου δεν είναι για κλάματα και το δουλεύω σε VGA συσκευή.:) Δεν θέλω να κάνω συγκριτικό εδώ, αλλά έχεις δοκιμάσει το TomTom Navigator 5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts