maskaras Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 εχω το g100 qtek και αφου εκανα μια γκαφα εκανα απεγκατασταση το destinator και μετα το ξαναεβαλα απο το cd , αφου ειχε σβησει απο την καρτα . λειτουργει μια χαρα αλλα .... στην εναρξη μου το βγαζει σαν destinator1 και υπαρχει και ενα destinator ακομα . το ιδιο και στα προγραμματα . πως μπορω να αφαιρεσω το ενα , το αχρηστο δηλαδη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 εχω το g100 qtek και αφου εκανα μια γκαφα εκανα απεγκατασταση το destinator και μετα το ξαναεβαλα απο το cd , αφου ειχε σβησει απο την καρτα . λειτουργει μια χαρα αλλα .... στην εναρξη μου το βγαζει σαν destinator1 και υπαρχει και ενα destinator ακομα . το ιδιο και στα προγραμματα . πως μπορω να αφαιρεσω το ενα , το αχρηστο δηλαδη??? me ton file explorer phgaine mesa sto start menu/programs kai afereseto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 σωστος!ευχαριστω πολυ Minotavrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 σωστος!ευχαριστω πολυ Minotavrs :cool: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s1june Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Που μπορώ να βρώ χάρτες της Ευρωπής για Destinator PN ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Που μπορώ να βρώ χάρτες της Ευρωπής για Destinator PN ? Emule :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s1june Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Emule :cool: Thanx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Καλησπερα!εχω το destinator 5,μπορω να το αναβαθμισω σε 6? δουλευει κανονικα με τους ελληνικους χαρτες?Διαβασα αρκετες σελιδες αλλα ειναι πολλες!:worry: Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Καλημέρα σε όλους, Εδώ και λίγες μέρες έχω στα χέρια μου το Μιο Α701 με το Destinator 6 το είχε μέσα στην μνήμη το παιδί που το αγόρασα. Αλλά επειδή θέλω να μην ζω με το φόβο μην γινη καμία στραβή και το σβήσω η το χάσω λέω να αγοράσω το Destinator PN. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχουν διάφορα τα 2 πρόγραμμα? Και έχω ακούσει ότι αν έχεις το PN μπορείς δωρεάν να το αναβαθμίσεις σε 6 είναι αλήθεια αυτό? Και κάτι ακόμα να πάρω το PN η να περιμένω να βγει το 6? Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 ναι φιλε μου αμα παρεις το pn θα μπορεις να το αναβαθμισεις σε 6 δωρεαν,σε καμμια βδομαδα λενε οτι θα βγει επισημα απο την ngi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Οκ σε Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Elpizw zep mas apostilete ena email me thn pliroforia oti einai diathesimo to 6 kai na pame na to katevasoume.. Milaw gia tous pelates sas... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord26 Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Παιδες, εχω αγορασει το MIO P350 με το Destinator PN απο το ΠΛΑΙΣΙΟ,. Το εχω καμια 15αρια μερες. Ολα καλα, αλλα οταν το κλεινω απο κατω(με τη βοηθεια της γραφιδας) 'η κανω reset αν κολλησει, στο PN μου λεει οτι εχει διαγραφει ο χαρτης και πρεπει να το ξαναφορτοσω στο PDA. Επισης στα χρησιμα, ενω βαζω το "ματακι" σε πλατειες εκκλησιες κτλ. για να φαινονται στο χαρτη, τωρα το παταω, αλλα οταν παταω ΟΚ, φευγει. Και ολα αυτα εδω και 2-3 μερες. Πριν ηταν ολα μια χαρα. Και αυτο που φοβαμαι ειναι οτι δεν μπορω να βρω την αποδειξη και δεν ξερω αν ισχυει η εγγυηση. Εχω κανει register στο ιντερνετ αλλα εχω τρελλαθει. Συγνωμη που σας ζαλισα, αλλα αν μπορει καποιος, ας με βοηθησει...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Παιδες, εχω αγορασει το MIO P350 με το Destinator PN απο το ΠΛΑΙΣΙΟ,. Το εχω καμια 15αρια μερες. Ολα καλα, αλλα οταν το κλεινω απο κατω(με τη βοηθεια της γραφιδας) 'η κανω reset αν κολλησει, στο PN μου λεει οτι εχει διαγραφει ο χαρτης και πρεπει να το ξαναφορτοσω στο PDA. Επισης στα χρησιμα, ενω βαζω το "ματακι" σε πλατειες εκκλησιες κτλ. για να φαινονται στο χαρτη, τωρα το παταω, αλλα οταν παταω ΟΚ, φευγει. Και ολα αυτα εδω και 2-3 μερες. Πριν ηταν ολα μια χαρα. Και αυτο που φοβαμαι ειναι οτι δεν μπορω να βρω την αποδειξη και δεν ξερω αν ισχυει η εγγυηση. Εχω κανει register στο ιντερνετ αλλα εχω τρελλαθει. Συγνωμη που σας ζαλισα, αλλα αν μπορει καποιος, ας με βοηθησει...:X Pigaine amesa sthn NGI tha vreis amesh lysh sto problhma kai tha deis apo konta to filiko proswpo kai to apsogo support pou diatympanbizoume oloi oi xrhstes edw kai kairo .. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Elpizw zep mas apostilete ena email me thn pliroforia oti einai diathesimo to 6 kai na pame na to katevasoume.. Milaw gia tous pelates sas... EMAIL giati ? Me to pou tha vgei h anavathmisi sto site ths tha kikloforisei sta fora amesa (eidika to diko ths tha eprepe na to parakoloutheis :cool: )!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Παιδες, εχω αγορασει το MIO P350 με το Destinator PN απο το ΠΛΑΙΣΙΟ,. Το εχω καμια 15αρια μερες. Ολα καλα, αλλα οταν το κλεινω απο κατω(με τη βοηθεια της γραφιδας) 'η κανω reset αν κολλησει, στο PN μου λεει οτι εχει διαγραφει ο χαρτης και πρεπει να το ξαναφορτοσω στο PDA. Επισης στα χρησιμα, ενω βαζω το "ματακι" σε πλατειες εκκλησιες κτλ. για να φαινονται στο χαρτη, τωρα το παταω, αλλα οταν παταω ΟΚ, φευγει. Και ολα αυτα εδω και 2-3 μερες. Πριν ηταν ολα μια χαρα. Και αυτο που φοβαμαι ειναι οτι δεν μπορω να βρω την αποδειξη και δεν ξερω αν ισχυει η εγγυηση. Εχω κανει register στο ιντερνετ αλλα εχω τρελλαθει. Συγνωμη που σας ζαλισα, αλλα αν μπορει καποιος, ας με βοηθησει...:X Σου απάντησα και στο forum της NGi. http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=24315#24315 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Elpizw zep mas apostilete ena email me thn pliroforia oti einai diathesimo to 6 kai na pame na to katevasoume.. Milaw gia tous pelates sas... Θα το ανακοινώσουμε στη πρώτη σελίδα στο site μας, στο forum μας και φυσικά στο myphone. Μετά από καμιά εβδομάδα θα στείλουμε και e-mails Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalogero Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Θα το ανακοινώσουμε στη πρώτη σελίδα στο site μας, στο forum μας και φυσικά στο myphone. Μετά από καμιά εβδομάδα θα στείλουμε και e-mails Παιδιά μην τρελένεστε. Πιστεύω ότι η νέα έκδοση ΔΕΝ θα δωθεί πριν τα Χριστούγεννα. Και αυτό διότι έχουν πολλά πακέτα με PN να πουλήσουν και όπως είναι λογικό περιμένουν τις γιορτές και καλές εισπράξεις. Εδ΄ψ καθημερινά παρουσιάζονται νέα πακέτα με PN πκαι PPC μαζί. Για φανταστείτε τι θα γίνει εάν δώσουν νέα version και στα πακέττα να κυκλοφορεί το PN? Δεν έχουν όλοι ιντερνετ για να πάρουν την αναβάθμιση και θα σπάσουν τα νεύρα των πωλητών στα διάφορα καταστήματα που τουν πωλούν PN και στον αέρα κυκλοφορεί η έκδοση 6. Περιμένετε λοπόν την έκδοση 6 με τον νέο χρόνο. Ασε που φημολογείται ότι έχει διάφορα Bugs με τους Ελληνικούς χάρτες και δεν έχουν διορθωθει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalogero Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Παιδιά μην τρελένεστε. Πιστεύω ότι η νέα έκδοση ΔΕΝ θα δωθεί πριν τα Χριστούγεννα. Και αυτό διότι έχουν πολλά πακέτα με PN να πουλήσουν και όπως είναι λογικό περιμένουν τις γιορτές και καλές εισπράξεις. Εδ΄ψ καθημερινά παρουσιάζονται νέα πακέτα με PN πκαι PPC μαζί. Για φανταστείτε τι θα γίνει εάν δώσουν νέα version και στα πακέττα να κυκλοφορεί το PN? Δεν έχουν όλοι ιντερνετ για να πάρουν την αναβάθμιση και θα σπάσουν τα νεύρα των πωλητών στα διάφορα καταστήματα που τουν πωλούν PN και στον αέρα κυκλοφορεί η έκδοση 6. Περιμένετε λοπόν την έκδοση 6 με τον νέο χρόνο. Ασε που φημολογείται ότι έχει διάφορα Bugs με τους Ελληνικούς χάρτες και δεν έχουν διορθωθει ακόμα. Εννοώ του προγράμματος και όχι των χαρτών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Παιδιά μην τρελένεστε. Πιστεύω ότι η νέα έκδοση ΔΕΝ θα δωθεί πριν τα Χριστούγεννα. Και αυτό διότι έχουν πολλά πακέτα με PN να πουλήσουν και όπως είναι λογικό περιμένουν τις γιορτές και καλές εισπράξεις. Εδ΄ψ καθημερινά παρουσιάζονται νέα πακέτα με PN πκαι PPC μαζί. Για φανταστείτε τι θα γίνει εάν δώσουν νέα version και στα πακέττα να κυκλοφορεί το PN? Δεν έχουν όλοι ιντερνετ για να πάρουν την αναβάθμιση και θα σπάσουν τα νεύρα των πωλητών στα διάφορα καταστήματα που τουν πωλούν PN και στον αέρα κυκλοφορεί η έκδοση 6. Περιμένετε λοπόν την έκδοση 6 με τον νέο χρόνο. Ασε που φημολογείται ότι έχει διάφορα Bugs με τους Ελληνικούς χάρτες και δεν έχουν διορθωθει ακόμα. Μπορείς να μας πεις παρακαλώ από που αντλείς τις πληροφορίες σου και από που προέρχονται οι φήμες που αναφέρεις ? Εχεις και σύ κανένα ξάδερφο ? Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Εχουμε σαφή δήλωση λίγο πιό πάνω από τους ανθρώπους της NGI οτι θα κυκλοφορήσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και έρχεσαι να γράψεις αυτά. Γιατί ? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalogero Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Μπορείς να μας πεις παρακαλώ από που αντλείς τις πληροφορίες σου και από που προέρχονται οι φήμες που αναφέρεις ? Εχεις και σύ κανένα ξάδερφο ? Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Εχουμε σαφή δήλωση λίγο πιό πάνω από τους ανθρώπους της NGI οτι θα κυκλοφορήσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και έρχεσαι να γράψεις αυτά. Γιατί ? :mad: Αν ψάξεις θα δεις ότι πολλές φορές λέγεται κάτι και δεν τηρείται για διάφορους λόγους. Δεν υπάρχουν πληροφορίες αλλά απλή λογική και λίγο εμπορικό δαιμόνιο και ότι πλησιάζουν Χριστούγεννα και πρέπει όλοι να πουλήσουν. Επίσης μην ξεχνάς ότι αντιπρόσωπος της Destinator δεν είναι η NGI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Αν ψάξεις θα δεις ότι πολλές φορές λέγεται κάτι και δεν τηρείται για διάφορους λόγους. Δεν υπάρχουν πληροφορίες αλλά απλή λογική και λίγο εμπορικό δαιμόνιο και ότι πλησιάζουν Χριστούγεννα και πρέπει όλοι να πουλήσουν. Επίσης μην ξεχνάς ότι αντιπρόσωπος της Destinator δεν είναι η NGI. Γιά να δούμε...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoaspro Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Καλησπέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα GPS receiver Βluetooth για το M600 που έχω χρησιμοποιώντας το destinator. Βλέπω ότι υπάρχουν 2 chipset το sirf star 3 και το rfmd. Γνωρίζετε πιο είναι το καλύτερο και γιατί? Σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalogero Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Γιά να δούμε...:cool:[/quote Μακάρι να έχεις εσύ δίκιο. Το περιμένω και εγώ με αγωνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsthanos Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Ξέρει κανείς πως μπορώ να προσθέσω στα αγαπημένα ένα σημείο αν έχω μόνο Longitude & Latitude?? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts