Jump to content

Destinator PN

angel1979
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν πήρα απάντηση όμως για το πώς γυρνάω την ώρα σε υψόμετρο?Μου βγάζει ταχύτητα και ώρα ενώ παλιά έλεγε ταχύτητα και υψόμετρο.Επίσης ένα πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε είναι οτι ενώ πάω στη Διεύθυνση προορισμού να του βάλω κάποια διεύθυνση , όποιο γράμμα και να πατήσω από το πληκτρολόγιο μου βγάζει μήνυμα "Η πόλη δεν βρέθηκε".Μου το είχε κάνει και παλιά αλλά δεν θυμάμαι τι είχα κάνει και το είχα διορθώσει

Το Pn δεν έχει τέτοια προβλήματα.Αυτό αφορά το 6 οπότε διάβασε εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1652963#post1652963

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Paidia kalispera...Prosfata agorasa to prwto mou ppc....Egkatestisa se ayto to (spasmeno) Destinator Pn mazi me ton xarth Eastern Europe pou periexei kai thn Ellada...

Erwthsh... 1) Aytos einai kai o xarths pou xrhsimopoiun ta gnhsia Destinator h yparxei kapoios allos pou prepei na vrw...??

2) Ta onomata twn odwn emfanizontai me Agglikous xarakthres..??Tha mporousan na emfanizontai me Ellhnikous..??STo gnhsio ti symvainei..??

3) Shmera pou to dokimasa me evgale se kapoia apagoreytika ti mporw na kanw gia ayto...??

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg

Εχω το destinator pn σπασμενο στην καρτα του PPC μου.Σκεφτομαι να αγορασω το γνησιο.Ξερει κανεις να μου πει αν θα εχω καποια θετικα ωφελη αλλιως να μη χαραμισω 160 ευρω.Ευχαριστω.

(Ναι έχουμε ξεφύγει λίγο... Από στιγμή σε στιγμή κάποιος θα διαγράψει τα ποστς ως παράνομα.)

Σε κάθε περίπτωση, αναφέρω κάποια από τα οφέλη της αγοράς:

1. Θα βοηθήσεις την εταιρία που έχει φτιάξει πολύ καλούς χάρτες (και προφανώς συνεχίζει)

2. Δε θα έχεις κολλήματα, που προφανώς έχεις τώρα.

3. Θα έχεις ακριβές στίγμα (νομίζω τώρα παράγει μια τεχνιτή απόκλειση, οπότε ίσως σε δείχνει και σε λάθος δρόμο...)

Αν το χρησιμοποιείς τακτικά να το αγοράσεις.

Πειτε μου λιγο τι καρτα μνημης να βαλω... Υποδεχεται των 4GB? Αν ναι τι μαρκα προτεινεται η δεν εχει σημασια? Ευχαριστω!
Μη μου άπτου!

Α και εμένα αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία!!!

Παρεπιπτώντος τον έχω αναβαθμίση στην τελευταία έκδοση πρίν από δύο βδομάδες...

Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω (εαν υπάρχουν) τα updates για τα speedcams του ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ;

Στο site της ngi δεν υπάρχουν.

Φαίνεται σαν να σταμάτησε να τα ενημερώνει αυτος που "φροντιζε" για ολους εμάς αυτό τον καιρό.

Κανένα νέο;

Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω (εαν υπάρχουν) τα updates για τα speedcams του ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ;

Στο site της ngi δεν υπάρχουν.

Φαίνεται σαν να σταμάτησε να τα ενημερώνει αυτος που "φροντιζε" για ολους εμάς αυτό τον καιρό.

Κανένα νέο;

Den stamathsa aplos kante ligo Ypomomhhhhhhhhh .....:X

παιδια να ρωτησω κατι που μαλλον δεν γινεται; Τρεχει το destinator pn που εχω στο μιο α701 σε μιο c510?σε συσκευη δηλαδη με Λειτουργικό Σύστημα: Microsoft Windows CE 4.2;ή θα πρεπει να πάρω αλλη εκδοση;
To Know the Cause Of Things!

θα έλεγα ότι είναι πιο ελαφρύ, οστόσο δεν με πείθει σε σχέση με το PN (όντας pocketpcάκιας και όχι κινητάκιας, το interface του PN μου φαίνεται καλύτερο)

πίκρα να ψάχνεις ότι ελαφρύτερο μπορείς για το CPU σου ε;

---

NLS

ilogic.gr

παιδια να ρωτησω κατι που μαλλον δεν γινεται; Τρεχει το destinator pn που εχω στο μιο α701 σε μιο c510?σε συσκευη δηλαδη με Λειτουργικό Σύστημα: Microsoft Windows CE 4.2;ή θα πρεπει να πάρω αλλη εκδοση;

Όχι και γενικά πρόσεξε γιατί σε τέτοια μηχανήματα δε μπορείς να εγκαταστήσεις λογισμικά!

μπορώ να εγκαταστήσω το destinator pn σε Νοκια Ν80? χρειάζεται κάτι επιπλέον πέρα από την εγκατάσταση για να λειτουργήσει;

thanks!!

κάποιο άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα για το Ν80?

edit: το βρήκα. είναι το route66 ή το tomtom. σύμφωνα με διάφορους χρήστες, το δεύτερο είναι καλύτερο.

Όχι και γενικά πρόσεξε γιατί σε τέτοια μηχανήματα δε μπορείς να εγκαταστήσεις λογισμικά!

ειχα την αισθηση οτι τα μηχανακια αυτα ειναι οθονες με gps και οτι με μια καρτα τρεχουν ολα τα προγραμματα destinator,i-go etc.εσεις εχετε κατι αντοιστιχο.ψαχνουμε για μεγαλουτσικη οθονη χωρις να ειναι απαραιτητα ppc.ευχαριστω για την απαντηση...:)

To Know the Cause Of Things!