zepelin Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 θελω να παρω δωρο στον πεθερο μου ενα συστημα πλοηγησης με το pn γιατι το ειδε σε μενα και του αρεσε.ξερει κανεις ποιο μηχανακι εχει τη μεγαλυτερη οθονη και ταυτοχρονα φοραει το πν?δε μας ενδιαφερει αν εχει τηλ η οχι.καθαρα για χρηση gps.ρωταω εδω γιατι ως λειτουργικο συστημα πλοηγησης θελουμε το pn...ευχαριστω:) tibo s1000 http://www.elasyn.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 tibo s1000 http://www.elasyn.gr An einai gia ton pethero kai thes kati oikonomiko partou ena Mitac Mio P350 h ena MIO 168 pou einai akoma poio fthino kai shkwnei kanonika to PN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 εχω το Μιο α701 και λεω να κατεβασω το Ντεστινειτορ, για να δουλεψει μηπως θελει κιαλλο λογισμικο για το GPS ή με το που θα περασω το ντεστινειτορ θα δουλεψει? στο πακετο του ντεστ. εχει κιαλλα πραματα που πρεπει να βαλεις? Μάλλον από το "κατεβάσω" πρέπει να είσαι από αυτούς που αγόρασαν μια συσκευή pda phone με GPS με 600 ευρώ και τσιγκουνεύτηκαν να δώσουν άλλα 100 για το Destinator και την SD κάρτα. Στα 100 ευρώ βάλε και το δωρεάν update σε Destinator 6 αλλά και δωρεάν αναβάθμιση του χάρτη. Τι να πω? Όχι δε θα χρειαστείς τίποτε άλλο φτάνει το Destinator για να έχεις πλοήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seralex Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 εχω το Μιο α701 και λεω να κατεβασω το Ντεστινειτορ, για να δουλεψει μηπως θελει κιαλλο λογισμικο για το GPS ή με το που θα περασω το ντεστινειτορ θα δουλεψει? στο πακετο του ντεστ. εχει κιαλλα πραματα που πρεπει να βαλεις? Μπορείς να μου απαντήσεις στο pm .Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_maximos Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Εχω το FUJITSU-SIEMENS N560 και εχω βαλει στη καρτα μνημης το DESTINATOR PN σπασμενο μου δουλευει κανονικα μονο που τα παραθυρακια του μενου τα βγαζει τεραστια με αποτελεσμα να φενεται μονο το ''ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ''και να μη μπορω να μετακινηθω σε ολο το μενου.Ξερει κανεις κατι.Ευχαριστω προκαταβολικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsiv74 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 tibo s1000 http://www.elasyn.gr ευχαριστω για την απαντηση.μακαρι να ησασταν τοσο εξυπηρετικοι και σε αλλες ερωτησεις/προβληματα που κατα καιρους αντιμετωπιζουμε...(για πχ εχουμε αποδειξη αγορας,εχουμε και κωδικο αδειας χρησης,ενεργοποιηθηκε απο γερμανο και δεν εχουμε,ουτε ξερουν username + password=δεν εχουμε αναβαθμισεις και αλλα προνομια...).το αναφερω γιατι με ποναει αλλα παρ'ολα αυτα παλι destinator ζηταω... Παράθεση To Know the Cause Of Things! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Γιατί δε στέλνεις ένα e-mail για να ψάξουμε το λογαρισμό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Εχω το FUJITSU-SIEMENS N560 και εχω βαλει στη καρτα μνημης το DESTINATOR PN σπασμενο μου δουλευει κανονικα μονο που τα παραθυρακια του μενου τα βγαζει τεραστια με αποτελεσμα να φενεται μονο το ''ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ''και να μη μπορω να μετακινηθω σε ολο το μενου.Ξερει κανεις κατι.Ευχαριστω προκαταβολικα.... Χρειάζεσαι τη έκδοση 5.1.172 ή οποία δεν έχει προβλήματα. http://www.ngi.gr/page.php?pageid=52&languageid=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 ανοιγει το ντεστινειτορ και μου λεει νοου σιγκναλ για το τζιπιες, θελει καποιες ρυθμισεις τις οποιες χρειαζεται GPRS για να μπει στο ιντερνετ αλλα δεν εχω GPRS. μπορω να τις βρω απο καποιο σαιτ?κατεβαζει το αρχειο Ephemeris αλλα και παλι δεν βρισκει το σημα, εκτος απο το οτι μου λεει οτι ληγει σε 2+ μερες. εχει κατι ρυθμισεις που λεει COM1 GPD.... , αλλαζω τιποτα εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 οκ μου απαντησανε σε αλλο θρεντ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swatsquadgr Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 mipos mporei na mou steilei kapoios ta forlinks tou teleutaiou xarti ? Ta exw alla mallon kati den paei kala giati ta kanw egkatastasi kai den mou bgazei tin apofugi daktuliou . Euxaristw mail : swatsquadgr@yahoo.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_maximos Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Χρειάζεσαι τη έκδοση 5.1.172 ή οποία δεν έχει προβλήματα. http://www.ngi.gr/page.php?pageid=52&languageid=2 Ευχαριστω πολυ zepelin.Αν μπορουσες να με βοηθησεις λιγο περισσοτερο πως μπορω να βρω την εκδοση 5.1.172.Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 mipos mporei na mou steilei kapoios ta forlinks tou teleutaiou xarti ? Ta exw alla mallon kati den paei kala giati ta kanw egkatastasi kai den mou bgazei tin apofugi daktuliou . Euxaristw mail : swatsquadgr@yahoo.com http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Ευχαριστω πολυ zepelin.Αν μπορουσες να με βοηθησεις λιγο περισσοτερο πως μπορω να βρω την εκδοση 5.1.172.Thanks. Νομίζω ότι σε βοήθησα αρκετά. Το μόνο που μπορώ να σου κάνω είναι έκπτωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Νομίζω ότι σε βοήθησα αρκετά. Το μόνο που μπορώ να σου κάνω είναι έκπτωση... σωστος ο zeppelin !!:) Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 καμια φορα οταν παω να τρεξω το destinator μου πεταει το εξης παραθυρο σφαλματος : destinator image file not found και το pda δεν δουλευει σωστα , η μπαρα πανω με την εναρξη κολαει εντελος. για να δουλεψει σωστα το κλεινω και το ανοιγω. τι φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Θα πρέπει να το εγκαταστήσεις ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swatsquadgr Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Γιατι οταν βαζω ειδοποιηση για ενα αγαπημενο ενεργοποιουνται και ολα τα υπολοιπα ? Δεν μπορω να ενεργοποιησω μονο αυτο που θελω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Γιατι οταν βαζω ειδοποιηση για ενα αγαπημενο ενεργοποιουνται και ολα τα υπολοιπα ? Δεν μπορω να ενεργοποιησω μονο αυτο που θελω ? Distixws Oxi Einai kati pou to zhtame oloi mas alla mexri twra den paizei.. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 SPEEDCAMS NOVEMBER UPDATE POSTPONED Μετα λύπης μας διαπιστώσαμε οτι κάποιοι νομίζουν οτι η όλη προσπάθεια του project των updates για τα Speedcams γίνεται απο εμας για ιδίους σκοπούς... Εδώ λοιπον θέλουμε την βοηθεια σας .. Πιστευετε οτι οι Μιnotavrs & Grimak ειναι ρουφιάνοι ? Να σταματησει εδω το project με τα Updates των Speedcams ή να συνεχίσει οπως εχει ? Προς το παρόν λοιπόν παγώνουμε για καποιες ημέρες το όλο project των updates για τα Speedcams ... βαρόμετρο στην αποφαση μας ειναι η δικιά σας γνώμη για αυτό ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ !! Ευχαριστούμε για την συμμετοχή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Speedcamera Update 1 Νοεμβρίου 2006 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Change Log : Προστέθηκαν 19 νέα σημεία (18 R – 1 BL) (Special Thanks to www.anti-camera.com) Download link (Special thanks to NGI) *Για να κατεβάσετε ένα από τα speedcam(PN_GR - PN_EN - D3 – D6), κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε για ΙΕ: Save target as - για mozilla: Save link as. MinOtaVrS - GriMak Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 να κανω μια ερωτηση εχω το destinator Pn και σημερα βρεθηκα σε ενα βουνο τις πιεριας Ολα καλα στο δρομο με ακριβια 1-2μετρων(πολυ καλη δουλεια τις χαρτογρασης)ομως οταν βγηκαμε εκτος δρομου και ανεβαινοβτας στο βουνο τα πραγματα δυσκολεψαν Ηθελα να βαλω μερικα checkpoint πανω στον χαρτη ετσι ωστε στον γυρισμο να μην χαθουμε σε μερικες διασταυρωσεις του ορενου δρομου και δεν τα καταφερα Υπαρχει τετοια επιλογη στο destinator Pn ?????? εαν ναι πως το ενεργοποιω????και πως μπορω να σωσω μερικες διαδρομες ετσι ωστε την επομενη φορα να τις ξαναφορτωσω????? Εαν οχι γνωριζετε καποιο αλλο προγραμμα που να κανει την αυτην την δουλεια???? ευχαριστω πολυ!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 @ MinOtaVrS & GriMak Για μια ακόμη φορά, ευχαριστώ πολύ που μοιράζεστε μαζί μας το χρόνο και τον κόπο σας!!! :up: :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 να κανω μια ερωτηση εχω το destinator Pn και σημερα βρεθηκα σε ενα βουνο τις πιεριας Ολα καλα στο δρομο με ακριβια 1-2μετρων(πολυ καλη δουλεια τις χαρτογρασης)ομως οταν βγηκαμε εκτος δρομου και ανεβαινοβτας στο βουνο τα πραγματα δυσκολεψαν Ηθελα να βαλω μερικα checkpoint πανω στον χαρτη ετσι ωστε στον γυρισμο να μην χαθουμε σε μερικες διασταυρωσεις του ορενου δρομου και δεν τα καταφερα Υπαρχει τετοια επιλογη στο destinator Pn ?????? εαν ναι πως το ενεργοποιω????και πως μπορω να σωσω μερικες διαδρομες ετσι ωστε την επομενη φορα να τις ξαναφορτωσω????? Εαν οχι γνωριζετε καποιο αλλο προγραμμα που να κανει την αυτην την δουλεια???? ευχαριστω πολυ!!!!!!!!! To Destinator δε το κάνει, μπορεί να το κάνεις μεσοβάζικα με το osgps http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=18068 που μπορεί να δημιουργήσει αγαπημένα στο destinator με φ & λ. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ozi explorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 να κανω μια ερωτηση εχω το destinator Pn και σημερα βρεθηκα σε ενα βουνο τις πιεριας Ολα καλα στο δρομο με ακριβια 1-2μετρων(πολυ καλη δουλεια τις χαρτογρασης)ομως οταν βγηκαμε εκτος δρομου και ανεβαινοβτας στο βουνο τα πραγματα δυσκολεψαν Ηθελα να βαλω μερικα checkpoint πανω στον χαρτη ετσι ωστε στον γυρισμο να μην χαθουμε σε μερικες διασταυρωσεις του ορενου δρομου και δεν τα καταφερα Υπαρχει τετοια επιλογη στο destinator Pn ?????? εαν ναι πως το ενεργοποιω????και πως μπορω να σωσω μερικες διαδρομες ετσι ωστε την επομενη φορα να τις ξαναφορτωσω????? Εαν οχι γνωριζετε καποιο αλλο προγραμμα που να κανει την αυτην την δουλεια???? ευχαριστω πολυ!!!!!!!!! Αυτό που λες το κάνω με το GPS Tuner, το οποίο σου δίνει πολλές δυνατότητες. Επίπλεον καταγράφη την εκτός δρόμου διαδρομή οπότε μετά μπορείς να την ακολουθήσεις. Γενικά αν το ψάξεις έχει πολλές ευκολίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts