kifinas Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Υπαρχει pn I kai pn II γιατι κατι τετοιο πηρε το ματι μου. Ποια η διαφορα? Απλα ειναι τα δυο cd του pn προσπαθεις να το κατεβασεις απο καπου, οποτε το πρωτο cd pn1 ειναι το προγραμμα με ορισμενους χαρτες της ευρωπης και το 2ο εχει καθαρα χαρτες. ο χαρτης της ελλαδος δεν ειναι απο την ngi εκει μεσα οποτε ειναι και πιο ελιπης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 ΑΠΕΙΡΩΣ πιο ελειπής (για να μη σηκώνετε άδικα το λέω) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kifinas Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 tin paraskevi katevasa to pn meso mail. exo to 9100. opos itan to evala sti karta. evala kai toys xartes kai to ksekinisa apo ekei. fortoni kanonika alla.................................................. sto kentriko menu mou dixni elipes. i foto dixni 8oli alla opos vlepete den dixni eikonidia gia periigisi sto menu alla mono 3. ti ginete ???kati exo kani la8os. alla ti? δεν εξηγείς πιο είναι ακριβώς το πρόβλημα σου. το 9100 έχει wm5 όποτε με παλαιότερες εκδόσεις από την 5.1.172 το μενού σου θα βγάζει μόνο το εικονίδιο της διεύθυνσης και λίγο από το δεξιά και από το κάτω. Βρες-Αγόρασε το πρόγραμμα από την ngi (ακόμα δεν βγήκε το pn για νέους χρήστες) και δοκίμασε την έκδοση 5.1.172. Λένε βρίσκει αμέσως την θύρα, και κάνει τα μενού μικρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kifinas Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Και έαν υπάρχουν χάρτες για τίς χώρες Γαλλία,Ιταλία,Τουρκία? Thanks Paul Το pn σαν πακέτο από Ευρώπη συνοδεύεται με όλους τους χάρτες της ευρωπαϊκής ένωσης. Όποτε Γαλλία και Ιταλία έχει σίγουρα. Τώρα για Τουρκία δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kifinas Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 thanks!!!! παραμενει η απορια επισης στην διευθυνση παντα,βαζοντας χαρακτηρες δεν μου βγαζει την αγια παρασκευη.ειτε με :αγ.παρ η αγια παρ. δειτε το και πειτε μου. ευχαριστω και παλι! Ούτε τα Σούρμενα τα βγάζει σαν Σούρμενα αλλά σαν δήμο ελληνικού. Τώρα για πια αγ. Παρασκευή μιλάς, μήπως ο δήμος δεν είναι της αγ. Παρασκευής αλλά είναι μικρότερη περιοχή του δήμου? Έτσι και τον δήμο αθηναίων τον έχει όλο μαζί σαν δήμο αθηναίων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_Lawya Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 2005.Q4.3732 GR Τελικά , για να ξέρουμε τι θα πάρουμε : ποιος άγιος άνθρωπος μπορεί λοιπόν να μου στείλει ένα pm για το πού θα βρώ να δοκιμάσω αυτούς τους χάρτες ( την παραπάνω version , που κάνω quote) - ή καλύτερα να μου στείλει τους χάρτες τους ίδιους σε ένα rar....:rolleyes: Κι από μένα, ότι θέλει... Γιατί την τελευταία έκδοση του shell του PN την έχω,και μάλιστα original...Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά με τους προηγούμενους χάρτες....? Thanx in advance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Παντως οι φωνητικες οδηγιες χρηζουν σημαντικης βελτιωσης . Δεν ειναι ακριβεις. Επρεπε να σου λεει που να στριψεις ακριβως και οχι μονο στριψτε αριστερα αλλα στριψτε στο φαναρι , στο τελος δρομου κλπ (οσοι το εχουν χρησιμοποιησει καταλαβαινουν- ιδιαιτερα οταν 2 δρομοι δεν απεχουν πολυ.) Ασχετα που δεν ειναι ολα τα <αριστερα > τα ιδια και υπαρχουν διασταυρωσεις με πολλές αριστερες στροφες αλλης γωνιας. Παντα πρεπει καποιος να κοιτα και την χαραξη ωστε να μην βρεθει λαθος. Ειδα ενος φιλου της navteq και επαθα πλακα με την ακριβεια των φωνητικων εντολών , αλλο αν οι χαρτες της ελλαδος δεν ειναι σαν της ngi. (Αυτος γερμανια μενει και πηρε και ελληνικους χαρτες ωστε να το λειτουργει και εδω οταν ερχεται) Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 δεν εξηγείς πιο είναι ακριβώς το πρόβλημα σου. το 9100 έχει wm5 όποτε με παλαιότερες εκδόσεις από την 5.1.172 το μενού σου θα βγάζει μόνο το εικονίδιο της διεύθυνσης και λίγο από το δεξιά και από το κάτω. telika ekana egatastasi kai vrika tin lisi . i xalkida einai megali pikra. :( oi dromoi einai xalia. vgazo diadromi gia na pao kapou kai mou vgazi me aftokinito kai sintomoteri alla kai grigoroteri apo apagoreftika. dromoi tis xalkidas pou xronia einai mias sigekrimenis katef8insis me pigeni anapoda !!!! kai perimena na vgi se cd apo ngi gia na to agoraso. tora 8a perimeno na do ti ginete. parepiptontos ta arxeia ta pira opos itan apo allo qtek to opoio eixe original destinator pn meso mail.kai oi xartes einai oi telefteoi. apo oti ida den exei alles ri8miseis gia na dixnei sosta. ti diaolo me tin troxea exei kanei simvasi i ngi gia na kovi mpiletakia :O olo anapoda 8a pigeno. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 H Χαλκίδα, μαζί με αρκετές άλλες πόλεις, δεν έχει ακόμα στοιχεία μονόδρομων, αρίθμισης κλπ. Έχει μόνο τους δρόμους. Λογικά τα στοιχειά αυτά θα μπούν σε νεότερη έκδοση του χάρτη... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο περίπου χώρο πιάνει στην κάρτα μνήμης το Destinator (ή τουλάχιστον οι χάρτες του), και επειδή δεν το έχω ακόμα και δεν ξέρω καθόλου πώς δουλεύει, αν είναι δυνατόν να βγάζει/βάζει κανείς χάρτες ανάλογα με το πού θέλει να πάει (π.χ. ξεχωριστά τις πόλεις, Ευρώπη, κ.λπ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Όπως υποσχέθηκα, η απάντηση από τη Fortuna... I say: Hello, I am Christos and I own a Fortuna Slim bluetooth gps reciever, with Sirf3 as you know. The unit was bought in October 2005. I use a Imate Jam pocket pc and Destinator navigation software. When choosing "protocol: sirf" instead of NMEA, the program says the unit is not responding. I have done a little reading (mainly gpspassion.com) and downloaded SirfDemo for pc. I connect to the gps (using NMEA) but when changing to "sirf interface" the reciever freezes and does not give any more information. The same happens if I use ppc software like "GpsTweak". I can't find which firmware version it has. The question is: Is there any way to upgrade my firmware and enable Sirf mode? Thank you very much! And they say: Dear Christos Mavrakis, Please kindly take out the battery for 3-5 minutes and then confirm if works. Also, please do not change to "protocol: sirf" instead of NMEA, it may lead to the baudrate has been changed too and the units may not be responding with the incorrect baudrate. Best regards, Tammy Chang Fortuna Electronic Corp. Tel: +886-2-2581-8373 Ext.114 Fax: +886-2-2581-8379 Email: tammy@fortuna.com.tw And I ask again: Thanks for your answer! So, is there any way to get this Fortuna Slim reciever work in SIRF mode? Thanks again... Και τελικά απαντάνε: Dear Christos, Please do not change it to SiRF mode. It will lead to the incorrect baudrate, and device is not able to perform well under the incorrect baudrate. Best regards, Tammy Chang Fortuna Electronic Corp. Tel: +886-2-2581-8373 Ext.114 Fax: +886-2-2581-8379 Email: tammy@fortuna.com.tw Τώρα τί να πεις? Έχει μεν τέλειο σήμα το fortuna slim, αλλά τελικά μας κορόιδεψαν. Δεν έχει SIRF! :( :kill: Αυτά για όσους το έχουν και ψάχνουν για Update και για όσους σκέφτονται να το πάρουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 exo xrisimopoiisi to wm5gpsfix gia na aniksoun oi 8ires. pragmati tis anigi kai mporo na to xrisimopoiiso. alla i8ela na rotiso an kaneis soft reset ksanaklinoun oi 8ires??? giati se mena etsi simveni. akoma kai otan trekso to cab arxeio mesa apo to 9100. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 γιατί χρειάζεσαι SiRF προτόκολο; πολλά GPS (αν και το chipset είναι SiRF) "μπερδεύονται" και δεν γυρνάν ξανά στις σωστές ρυθμίσεις αν τα πειράξεις Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 γιατί χρειάζεσαι SiRF προτόκολο; πολλά GPS (αν και το chipset είναι SiRF) "μπερδεύονται" και δεν γυρνάν ξανά στις σωστές ρυθμίσεις αν τα πειράξεις Ναι, ακριβώς αυτό συμβαίνει και με αυτό... (φαίνεται και στο προηγούμενο ποστ μου). Απλά έχω ακούσει ότι γίνεται πιο ακριβές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 όχι αυτό είναι ψέμα, δεν γίνεται πιο ακριβές Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryv Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Απλά έχω ακούσει ότι γίνεται πιο ακριβές... Η μόνη διαφορά που νομίζω ότι υπάρχει είναι ότι στο ΝΜΕΑ τα δεδομένα είναι ASCII ενώ στο SIRF σε κάποια άλλη κωδικοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Tα Αuto Alerts και κατα συνέπεια η ειδοποιήσεις για τις κάμερες τις τροχαίας δουλεύουν κανονικότατα με την τελευταία έκδοση 5.1.172 του DestinatorPN .. Σας ανεβάζω λοιπόν τα αρχεία εδώ Εnjoy ------------------------------- ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ------------------------------- Αποσυμπιέζετε το AutoAlerts_PN_v.0.0.1.rar στο pc σας και κάνετε copy : α. τον φάκελο Favorites μέσα στο φάκελο \DestinatorApps\Destinator\Common (To αρχείο δεν είναι άλλο απο το Speedcameras.dat) β. Το αρχείο speedcameras.wav (που θα βρείτε στο φάκελο Voice-Greek) στο φάκελο \DestinatorApps\Destinator\Common\Interface\Voice\Greek (Το αρχείο ειναι υπεύθυνο για την φωνητική ένδειξη «Προσοχή έλεγχος Κυκλοφορίας») γ. Το αρχείο DestinatorMSG.Inf (που θα βρείτε στο φάκελο Visual-Greek) στο φάκελο \DestinatorApps\Destinator\Common\Interface\Visual\Greek (έχω πειράξει στο IDS_FAVORITES_ALERT από Ειδοποίηση Αγαπημένων σε Ειδοποίηση Τροχαίας). δ. Ανοίγετε το DestinatorPN πάτε μέσα στο Αγαπημένα και βρίσκετε την κατηγορία Speedcameras εκεί το επιλέγετε και πάτε ΕΡΓΑΛΕΙΑ (κάτω δεξιά) ρυθμίσεις και βάζετε την πρώτη ειδοποίηση στα 1000 και την δεύτερη στα 50 και πατάτε αποθήκευση .. -------------------------------------------- Tα Αuto Alerts για αθηνα ειναι μονο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Είναι για όλη την ελλάδα... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Είναι για όλη την ελλάδα... Thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Προσωπικά, πιστεύω οτι το Furtuna είναι απο τα καλύτερα GPS... τοσο καιρο πραγματικά δεν εχει τυχει να μου χάσει ποτέ σήμα.... Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasbmw Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 το sirfIII σαν τσιπακι μηπως λειτουργει ασχετα απο το πρωτοκολο(NNMEA H SIRFIII) επικοινωνιας με το ppc ??? γηρασκω αει διδασκομενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Η πλοήγησή του ίσως να είναι "κάπως"... οι φωνητικές οδηγίες πάντως λειτουργούν σωστά και είναι βασισμένες στην πλοήγηση... Εννοώ ότι την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα για να πάω από Νταλίπη μέχρι Φλέμινγκ (μία διαδρομή απλή που την έκανα πολλές φορές με το D3), με οδήγησε από κάτι περίεργα στενά που με έβγαλαν στη Δελφών και μου πρότεινε να στρίψω αριστερά ενώ είχε διπλή γραμμή!... :dizzy: :fool: :w00t: Δεν το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά για να βγάλω συμπέρασμα ακόμη αλλά έχω αρχίσει να βάζω οδούς προς αποφυγή για να μη με στέλνει από παράλογες διαδρομές και περιμένω με αγωνία την εφαρμογή αναφοράς λαθών για το PN!... Πάντως οι φωνητικές οδηγίες βασίζονται στη δρομολόγηση που κάνει, ανταποκρίνονται σε αυτά που θέλει να σου προτείνει και δίνονται την κατάλληλη στιγμή. Εσύ εννοείς ότι σου προτείνει κουφές διαδρομές ή ότι οι οδηγίες δεν ανταποκρίνονται στη διαδρομή; Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το http://www.driveme.gr και να στέλνετε e-mail στο destinator@ngi.gr για αναφορές λαθών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 και με τις δυο γλώσσες native παίζει ανάλογα τι θα του πει το firmware να κάνει Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το http://www.driveme.gr και να στέλνετε e-mail στο destinator@ngi.gr για αναφορές λαθών Ευχαριστώ πολύ zepelin. Έστειλα ήδη αναφορά σχετική με το προηγούμενο μήνυμά μου. Αν βρω κι άλλα λάθη θα τα στείλω όπως υπέδειξες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aman17-2 Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 έχουμε κάνα link για χάρτη Ιταλίας? :) :) Παράθεση EINAI TRELOI AYTOI OI GALATES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts